About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

ΕΡΓΑ ΣΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"

<< < (349/349)

Tsimendos:
Δεν πάτε καλα. Υπήρχε περίπτωση με τέτοιες τιμές ρεύματος να κρατήσει τις λάμπες; δε πα να έχει 20 πόντους χιόνι, θα έρθει η άνοιξη και θα λιώσει. Δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες. Ασε που νομίζω οτι δεν ήταν καν της παε οι λάμπες αλλά του πεακι. Τα κοτόπουλα δεν έχουν ψυχή;;;;

μπαμΠΑΣ:

--- Παράθεση από: Tsimendos στις Τετ 25 Μάι 2022 19:06 ---Δεν πάτε καλα. Υπήρχε περίπτωση με τέτοιες τιμές ρεύματος να κρατήσει τις λάμπες; δε πα να έχει 20 πόντους χιόνι, θα έρθει η άνοιξη και θα λιώσει. Δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοιες πολυτέλειες. Ασε που νομίζω οτι δεν ήταν καν της παε οι λάμπες αλλά του πεακι. Τα κοτόπουλα δεν έχουν ψυχή;;;;

--- Τέλος παράθεσης ---

Επαναλαμβάνω ότι η τοποθέτηση ΠΡΙΖΑΣ είναι έργο πνοής που σε κατευθύνει στο μέλλον. Τη ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ οπωσδήποτε. Ακόμη και αν δεν έχουμε πια τις λάμπες, πρώτον, ο πρόεδρας είναι γνωστό ότι δεν φείδεται χρημάτων για την αγάπη του, τον ΠΑΣ B-), και κάλλιστα μπορεί να τις αντικαταστήσει ::), και δεύτερον, ακόμη και αν δεν το κάνει, τη ριμαδοπρίζα θα την χρειαστεί προκειμένου να λιώνει τον πάγο με σεσουάρ, αν παραστεί ανάγκη. Αιντε πια με τις χωριατιές. Πρόεδρα πίεσέ τους, ειδικά τώρα που, κατά πως ακούγεται, πάμε το Φθινόπωρο για εκλογές...
Οριοθέτησε τις προτεραιότητες
ΠΡΙΖΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ - που σου έχουν γίνει και μαράζι
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Η ανάγκη για την ΠΡΙΖΑ πάει πίσω όλα τα άλλα θέματα της ΠΑΕ.

PAS and stale bread:
Σε άριστη κατάσταση ο αγωνιστικός χώροςΗ πλειοψηφία των παικτών μόλις σήμερα είχε την πρώτη γνωριμία με τους «Ζωσιμάδες», αφού ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα χρησιμοποίησε την έδρα της για να προπονηθεί. Βρισκόμαστε περίπου 3 εβδομάδες πριν το ματς με τη Λαμία (27 ή 28 Αυγούστου) και ο χλοοτάπητας βρισκόταν σε άριστη κατάσταση!

Γίνεται συνέχεια συντήρηση και παρακολουθείται καθημερινά η κατάσταση που βρίσκεται ο χλοοτάπητας. Άλλωστε, μετά το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος είχε γίνει επισπορά για να μπει ο θερμόφυλλος σπόρος και στο τέλος Οκτωβρίου που ο ΠΑΣ έχει 2 ματς εκτός έδρας ή στα μέσα Νοεμβρίου στη διακοπή για το Μουντιάλ, θα γίνει η νέα επισπορά με τον ψυχρόφυλλο σπόρο, ώστε να αντέξει τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.


Όπως φαίνεται, υπάρχει πλέον η τεχνογνωσία για το τι χρειάζεται η περιοχή μας με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες και από τη στιγμή που γίνονται και οι πρέπουσες δαπάνες από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, το πρόβλημα παλαιότερων ετών λύθηκε.

Απομένει να γίνει κάποια στιγμή κάτι ανάλογο και στο ΠΕΑΚΙ, αλλά αν δεν δοθούν άμεσα από την Πολιτεία τα χρήματα από το στοίχημα, ούτε φέτος θα δούμε κάτι περισσότερο από μια απλή συντήρηση.  :takataka:https://super-fm.gr/87155/stoys-zosimades-to-teleytaio-chalaroma-prin-to-filiko-me-ton-volo-pics/PAS and stale bread:
Ετοιμάζονται για χειμώνα οι «Ζωσιμάδες»


Το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (21:30) με τον Παναθηναϊκό και τη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί για τις Εθνικές ομάδες θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να βάλει τα… χειμερινά” του ο αγωνιστικός χώρος στους “Ζωσιμάδες”.

Έτσι τις δύο προηγούμενες μέρες έγινε η επισπορά με τον ψυχρόφυλλο σπόρο, ο οποίος παρουσιάζει μεγαλύτερες αντοχές στις χαμηλές θερμοκρασίες και δεν “κιτρινίζει”.

Η επόμενη δυνατότητα που είχε η ομάδα να εκμεταλλευτεί διακοπή ήταν προς τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που έχει τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Βόλο, αλλά θεωρήθηκε ρίσκο σε περίπτωση που βροχές ή κρύο δεν άφηναν τον σπόρο να φυτρώσει γρήγορα όπως θα συμβεί τώρα.

Όσον αφορά το Πανηπειρωτικό, η μη έλευση χρημάτων από το στοίχημα στις ομάδες δεν δίνει τη δυνατότητα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα για το έργο της πλήρης αναμόρφωσης του γηπέδου που είναι δίπλα στην Εθνική οδό, για το οποίο προβλέπεται αντιστροφή της φοράς και δημιουργία δύο ενιαίων γηπέδων.

Την επόμενη εβδομάδα, πάντως, θα γίνουν κάποιες εργασίες ώστε να διορθωθούν σημεία που λιμνάζουν νερά και θα γίνει και μία σπορά, ώστε να διορθωθεί κάπως η εικόνα του αγωνιστικού χώρου.


https://super-fm.gr/88600/etoimazontai-gia-cheimona-oi-zosimades/

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση