About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

ΕΡΓΑ ΣΤΟ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ"

<< < (2/349) > >>

PAS-o-media:
Από super-fm.gr


--- Παράθεση ---Με συμψηφισμό και τα νέα έργα του ΠΑΣ

Σε συμφωνία, όπως προβλέπει ο Νόμος, προτίθεται να προχωρήσει η Επιτροπή Διοίκησης των δύο Σταδίων της πόλης με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου τα μισθώματα για την ενοικίαση των χώρων να συμψηφιστούν με τα έργα που προτίθεται να κάνει για δεύτερη χρονιά ο κ. Χριστοβασίλης στους δύο δημόσιους χώρους, προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ομάδας.

Το παραπάνω ανακοίνωσε στον SUPER FM ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίων, Δημήτρης Μπαράτσας, ο οποίος τόνισε ότι η κατασκευή του στεγάστρου πέρυσι κόστισε στον ΠΑΣ Γιάννινα 560.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ, ποσό που επίσης θα συμψηφιστεί. Τέλος, διέψευσε ότι λόγω των έργων που θέλει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει κάποιος κίνδυνος ματαίωσης της συναυλίας των Scorpions στα Ιωάννινα, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου.

H συνέντευξη του κ. Μπαράτσα υπάρχει σε βίντεο στο site του σταθμού
--- Τέλος παράθεσης ---

SirBak:
super-fm.gr


--- Παράθεση ---Πάει στον Γερουλάνο ο Χριστοβασίλης

Το θέμα της κατάστασης των γηπέδων απασχολεί πολύ σοβαρά την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ και ο νέος προπονητής από την πρώτη κιόλας «γεύση» που πήρε από την περιήγησή του στα γήπεδα τόνισε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ότι τον προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Ο κ. Χριστοβασίλης θα έχει συναντήσεις (μάλλον σήμερα) και στα Γιάννινα με τους ανθρώπους της εφορίας Σταδίων, αλλά και τις επόμενες μέρες στο Υπουργείο Πολιτισμού με τον κ. Γερουλάνο.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι η ΓΓΑ δίνει ψίχουλα για τη συντήρηση του γηπέδου, παρότι αναγνωρίζει την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει εξαιτίας της ελλιπούς συντήρησης λόγω έλλειψης μηχανημάτων και προσωπικού, όπως επίσης και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, είναι και το ότι δεν ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα με την ανταποδοτικότητα, δηλαδή ο ΠΑΣ πληρώνει για τα έργα που θέλει και στη συνέχεια αφαιρούνται από τα μισθώματα που οφείλει να καταβάλλει.

Στο μεταξύ, αυτό που έχει προκαλέσει οργή στους υπευθύνους του Σταδίου στα Γιάννινα, αλλά και στον κ. Χριστοβασίλη, είναι ότι πέρυσι χρειάστηκε να πληρώσει για τα έργα στο «Ζωσιμάδες» ο ΟΠΑΠ, η Νομαρχία και ο Χριστοβασίλης, ενώ φέτος για τα έργα στην Κέρκυρα θα πληρώσει 600 χιλιάδες ευρώ η ΓΓΑ από τα... άδεια ταμεία της. Όταν πριν λίγους μήνες αντιπροσωπεία της ΓΓΑ είδε την κατάσταση του γηπέδου στα Γιάννινα το μόνο που υποσχέθηκε ήταν να δώσει 45.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πάντως, ο κ. Χριστοβασίλης είναι διατεθειμένος να πληρώσει εκείνος για τα έργα που χρειάζονται, αρκεί να αφαιρεθούν από τα μελλοντικά μισθώματα και μάλιστα ήδη έχει έτοιμη τη μελέτη για το πλήρες ξήλωμα του χλοοτάπητα και την κατασκευή νέων υποδομών για την καλύτερη απορροφητικότητα των νερών. Το θέμα, όμως, είναι ότι με τις 600 χιλιάδες που πλήρωσε πέρυσι για το στέγαστρο και τις τουλάχιστον 200 που θα δώσει φέτος, ο ΠΑΣ θα κάνει απόσβεση αυτών των χρημάτων τουλάχιστον μετά από μία πενταετία...


--- Τέλος παράθεσης ---

pas1966:

--- Παράθεση ---Το θέμα, όμως, είναι ότι με τις 600 χιλιάδες που πλήρωσε πέρυσι για το στέγαστρο και τις τουλάχιστον 200 που θα δώσει φέτος, ο ΠΑΣ θα κάνει απόσβεση αυτών των χρημάτων τουλάχιστον μετά από μία πενταετία...

--- Τέλος παράθεσης ---

γελαει ο κοσμος!!εδω δεν πληρωσε να φερει 2 παιχτες να σωσει την ομαδα...πλακα κανουν οι τοπικοι γλυφτες??

TarifaPAS:
Ας κάνουν έδρα το Κεφαλόβρυσο που θα έχει νέο χλοοτάπητα. Θα διαμαρτυρηθεί βέβαιο ο Μπακατσιώκος που τα αναρίθμητα γκόλ του τα έβαζε στο λασπωμένο τερέν αλλά ας ελπίσουμε να μην το κάνει πολύ έντονα, τσατιστεί και μας φύγει γιατί μετά ζήτω που καήκαμε... %-| :mono:

TarifaPAS:
άσχετο αλλά μήπως ξέρει κάποιος κάποιο σάιτ απο το οποίο μπορώ να κατεβάσω διάφορους αγώνες της ομάδας; :pashat: :mono:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση