Αποστολέας Θέμα: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 21-22  (Αναγνώστηκε 2854 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 1.806
  • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 21-22
« Απάντηση #25 στις: Δευ 16 Αύγ 2021 21:08 »
Κάτσε να δούμε από Σεπτέμβριο μην απαγορεύσουν το γήπεδο πάλι..
Προεδραρα GO HOME!!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 20.062
  • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 21-22
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 18:19 »
Μιας και πιάσαμε δίπλα συζήτηση περί εισιτηρίων.Κοίταξα προς Λίβερπουλ μεριά.Καλά δεν συγκρίνω.Είμαστε χωριατάκια μπροστά τους.Αιώνες πίσω κτλ.


https://www.liverpoolfc.com/tickets
https://www.liverpoolfc.com/return-of-supporters-to-anfield
https://www.liverpoolfc.com/tickets/lfc-ticket-prices
https://www.liverpoolfc.com/tickets/ticket-exchange

Καταρχάς την γλώσσα που χρησιμοποιεί το κλαμπ προς τον κόσμο.Είμαστε μαζί σε αυτό που λέμε γήπεδο,στην εμπειρία γηπέδου,την matchday δηλαδή.Το κλαμπ,η τοπική κοινωνία,οι αρχές,όλα.
Εκτός από τιμές,περιλαμβάνει κάθε κομμάτι της ημέρας.Από την στιγμή που θα φτάσεις στο γήπεδο,θα μπεις σε αυτό,θα δεις τον αγώνα και θα αποχωρήσεις.Οδηγίες για κάθε στιγμή.Οδηγίες για τον covid.Το εισιτήριο πλέον στο κινητό σου.Οδηγίες και ότι άλλο χρειαστείς επίσης στο κινητό σου.Μεταφορά εισιτηρίων αν δεν πας εσύ στο γήπεδο.
Το γήπεδο χωρισμένο σε πολλές ζώνες και με διάφορες τιμές.Ακόμα και αν υπάρχουν μικροδιαφορές στις τιμές,αυτές υπάρχουν.
Κάτι ωραίο που είδα
The LDSA is a supporters association for LFC disabled supporters and personal assistants to come together. Please note that the LSDA are an independent supporter's association.
Ανεξάρτητος οπαδικός σύνδεσμος για ΑΜΕΑ.Αυτά και άλλα πολλά αν ψάξετε το site.Κάπως έτσι παθαίνεις πολιτισμικό σοκ και λες που ήρθα ο ούγκανος.Τέτοιες εικόνες έχουν νεαρότερες ηλικίες,είτε από την τηλεόραση είτε ταξιδεύοντας σε τέτοια γήπεδα.Οπότε μετά συγκρίνεις και σε πιάνει μια κατάθλιψη.Τι να συγκρίνεις δηλαδή αλλά λέμε τώρα.

Παράθεση
This Code of Conduct has been prepared in collaboration with supporters, local agencies, and UK government requirements. Given the changing nature of COVID-19 this Code may be amended and updated from time to time in line with UK government or football governing body guidance and legislation.
Οι κανονισμοί που ακολουθούν για το γήπεδο εκτός από τις επίσημες αρχές,λαμβάνουν υπόψιν και τους οπαδούς.Γίνονται μαζί με τους οπαδούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Αύγ 2021 18:25 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 20.062
  • Προφίλ
Απ: Εισιτήρια (απλά-διαρκείας) version 21-22
« Απάντηση #27 στις: Τετ 20 Οκτ 2021 21:47 »
Απόφαση για αύξηση της χωρητικότητας από 80% σε 90% στα γήπεδα!
Η αρμόδια επιτροπή προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19 άναψε το πράσινο φως για αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα!
Ο Λευτέρης Αυγενάκης το είχε προαναγγήλει με τον τρόπο του και τώρα γίνεται πράξη. Η αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα που πηγαίνει στο 90% από το 80% που ήταν. Ειδικότερα σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19», έπειτα από σχετικά αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αποδέχθηκε:

• Να επιτραπεί η παρουσία θεατών στις εξέδρες (μπορούν να συνοδεύουν και ανήλικους έως 12 ετών), σε προπονήσεις ατομικών και ομαδικών ερασιτεχνικών αθλημάτων, σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις εξής προϋποθέσεις:
-να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο,
-να φορούν υποχρεωτικά μάσκα,
-να μην υπερβαίνει η πληρότητα των εξεδρών το 50%.
• Να επιτραπεί η χρήση των αποδυτηρίων με 1 άτομο ανά 2 τ.μ. και ταυτόχρονα απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

• Να αυξηθεί το όριο χωρητικότητας θεατών στα γήπεδα, ως χώροι αμιγώς εμβολιασμένων, με πληρότητα:

-στο 90% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 40.000 θεατές, για ανοικτές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων,
-στο 70% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 15.000 θεατές, για ανοικτές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων,
-στο 90% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 12.000 θεατές για κλειστές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων,
-στο 70% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 4.000 θεατές, για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων. Περαιτέρω εξειδίκευση για την εφαρμογή των παραπάνω θα δοθούν από τις 25 Οκτωβρίου και μετά σε διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ που θα ακολουθήσουν.
gazzetta.gr