Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - pasoleole

Σελίδες: [1] 2 3 4
1
 
Δυσαρέσκεια (εύλογη…) υπήρξε στην ΠΑΕ με τα αρχικά ρεπορτάζ που έκανα λόγω για μη αδειοδότηση του συλλόγου ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Σας είχαμε ενημερώσει προ αρκετών ημερών σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα τονίζοντας μάλιστα ότι από την ΠΑΕ εκφράζεται σιγουριά ότι ο φάκελος του ΠΑΣ θα είναι πλήρης και μάλιστα υπήρχε προεργασία μηνών για το θετικό αποτέλεσμα.
Τα ρεπορτάζ ωστόσο αρχικά έκαναν αναφορά για μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα κάτι το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο δημιούργησε δυσαρέσκεια στους ανθρώπους του ΠΑΣ και φάνηκε ξεκάθαρα άλλωστε στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΠΑΕ.
Δεν χωρά αμφιβολία ότι η καλοκαιρινή περίοδος έχει την τιμητική της και ενδείκνυται για περίεργα «παιχνίδια» οπότε ο κόσμος θα πρέπει να είναι επιφυλακτικός σε ότι διαβάζει είτε αυτό έχει να κάνει με οργανωτικά θέματα (βλ. είσοδος νέων ατόμων στην ΠΑΕ) είτε αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Το δεδομένο είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν , οι συναντήσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και όταν υπάρξουν κάποιες οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν από το επίσημο σάιτ του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα καθημερινά θα υπάρχουν ουκ ολίγα δημοσιεύματα που θα αφορούν τον ΠΑΣ , ωστόσο όπως προαναφέραμε καλό θα ήταν να «φιλτράρονται» και να υπάρχει μία επιφυλακτικότητα μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.


Πολύ καλή η άποψη του νεαρού στο sportsioannina .
ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ όσους μας δουλεύουν. Είναι πλέον σε όλους γνωστοί.
Είναι οι “ρουφιάνοι” κατά Ντεμόλ, τα “παιδιά του σκότους” κατά Αναστασιάδη.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να γίνεται, διάλογος για το διάλογο, γιατί κλικάροντας εμείς βγάζουν το ψωμί τους αυτοί.
 Βρίσκουν για τούτο διάφορους τρόπους π.χ. chat,sms, τηλέφωνα ….

2
gianninasports

“Την περίπτωση του Ηλία Κώτσιου φαίνεται πως εξετάζουν στον Εργοτέλη, τη στιγμή που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την αίτηση εφαρμογής για τον Πανιώνιο…..πηγηgazzeta”ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ;

Χθες όλοι διαπιστώσαμε τη γκάφα που έκαναν όσοι μετέφεραν πληροφορίες από άλλα site για την αδειοδότηση . Μάλιστα το gianninasports που δεν το έκανε αυτό, κέρδισε κάποιους πόντους αξιοπιστίας από την φίλαθλη γνώμη των Ιωαννίνων.
Αυτό όμως που κέρδισε χθες το χάνει σήμερα , γιατί χωρίς να κάνει δικό του ρεπορτάζ , όπως είναι σωστό ,μεταφέρει με  το γνωστό τρόπο (αντιγραφή-επικόλληση ) ένα σενάριο κάποιου site (γνωστού, για την εμπάθεια που δείχνει στην ομάδα μας ).
Από σενάρια έχουμε χορτάσει κύριοι που θέλετε να λέγεστε λειτουργοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 100%ΑΛΗΘΙΝΕΣ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ.
Τα λέω αυτά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

3
Η απόφαση αυτή αποτελεί και μια δικαίωση του gianninasports.gr για τον υπεύθυνο τρόπο που παρουσίασε αυτό το σοβαρό θέμα, καθώς από το απόγευμα δεν υιοθέτησε τις διαρροές που υπήρχαν από το μεσημέρι που προδίκαζαν αρνητική απόφαση για τον ΠΑΣ, έθεσε το θέμα στις σωστές διαστάσεις υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχουν αποφάσεις αλλά διαρροές» και ότι ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Είχαμε σημειώσει ότι θα πρέπει να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας μέχρι να υπάρξει η λήψη αποφάσεων και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, σημειώνοντας ακόμα ότι μπορεί να μη χρειαστεί ούτε καν έφεση και να πάρει την άδεια ο ΠΑΣ στην πρωτοβάθμιο επιτροπή όπως και έγινε, σημειώνοντας σε προηγούμενη ανάρτηση το μεσημέρι και τα εξής: «Ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους...».

Αξίζουν συγχαρητήρια πράγματι στο gianninasports για τη θέση που κράτησε.
Έτσι, και όχι με σενάρια η φήμες κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου.


4
«Στοπ» της ΕΠΟ στον ΠΑΣ
Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι που ήθελαν τον ΠΑΣ Γιάννινα να μην εφασφαλίζει -σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον- αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ παρουσίασε σήμερα (22/5) το φάκελο για την αδειοδότησή του ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης (ΠΟΑ) της ΕΠΟ, αλλά η αρχική εισήγηση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητική και πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος η γιαννιώτικη ΠΑΕ να μην πάρει άδεια!
Η διαδικασία διήρκησε περίπου δύο ώρες και τελικά η αρνητική απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής, Γιώργο Δημητρίου.
Τα κυριότερα "αγκάθια" στο φάκελο του ΠΑΣ και το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασε ενώπιον της ΕΠΟ η γιαννιώτικη ΠΑΕ αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία που δεν έχουν μπει ακόμα σε ρύθμιση αλλά και το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που αποφασίστηκε στην τελευταία ΓΣ των μετόχων και ανέρχεται στα 1.420.000 ευρώ.
Σχετικά με τις οφειλές στον Στεφάν Ντεμόλ, ο Βέλγος πρώην προπονητής του ΠΑΣ έχει προσφύγει στη FIFA και διεκδικεί ολόκληρο το συμβόλαιό του, δηλαδή ένα ποσό περίπου της τάξης των 180.000 ευρώ.
Ο ΠΑΣ θα καταθέσει έφεση και πλέον θα πρέπει να «τρέξει» προκειμένου να συμπληρώσει έναν πλήρη φάκελο.
Υπενθυμίζεται πως εάν ο ΠΑΣ δεν πάρει την άδεια από την ΕΠΟ δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές με παίκτες άνω των 22 ετών, αλλά και να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών του.
Από την άλλη, συνολικά στις 8 ανέρχονται οι ομάδες των οποίων οι φάκελοι απορρίφθηκαν για διαφόρους λόγους. Μετά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, για τους οποίους η ΕΠΟ άναψε "κόκκινο" χτες, σήμερα ήταν η σειρά των ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και ΟΦΗ που δεν πήραν την αδειοδότηση στον πρώτο βαθμό.
Θετική εισήγηση κατά τη σημερινή μέρα πήραν Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη και Λεβαδειακός που μαζί με τους Ολυμπιακό και Ατρόμητο, των οποίων οι φάκελοι εγκρίθηκαν τη Δευτέρα, συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα ομάδων που αδειοδοτήθηκαν κανονικά.
Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ- Θ. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ
Χωρίς η ΕΠΟ να έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης που θα εκδοθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή, άρχισαν ήδη να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες για τον έλεγχο των φακέλων που κατέθεσαν οι ΠΑΕ για την αδειοδότησή τους.
Η διαδικασία είναι στην εξέταση των φακέλων που κάνουν οι εισηγητές και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επίσημες αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης. Συνεπώς υπάρχουν μόνο εισηγήσεις και όχι αποφάσεις και ότι βγαίνει στο φως της δημοσιότητας δεν είναι επίσημο αλλά υπό μορφή πληροφοριών για τις οποίες πάντα θα πρέπει να υπάρχουν επιφυλάξεις. Λόγω της ρήτρας εμπιστευτικότητας επίσημα δεν μπορεί να υπάρξει καμία τοποθέτηση και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προφανώς βγαίνουν από κάποιες προφανώς ανεπίσημες πηγές.
Έτσι σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες, μεταξύ των ομάδων που φέρονται να αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση πρόβλημα αδειοδότησης λόγω της αρνητικής εισήγησης της επιτροπής είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και οι ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος και σε άλλες ΠΑΕ. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ούτε έχουν τον ίδιο βαθμό σοβαρότητας. Ο ΠΑΣ φέρεται από δημοσιεύματα να έχει πρόβλημα με τις προσφυγές στην ΟΥΕΦΑ των Ντεμόλ και Κεϊτά, κάτι που μπορεί άμεσα να ρυθμιστεί με διακανονισμό, τη στιγμή που δεν έχει άλλα προβλήματα με προσφυγές παικτών και τελεσίδικες αποφάσεις σε βάρος του και είναι καθαρός από χρέη σε ΙΚΑ και Δημόσιο. Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, είναι σε εξέλιξη και μπορεί να καλύψει το πλάνο βιωσιμότητας της εταιρίας.
Αν είναι έτσι, ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους. Αλλά κι αυτό να μη γίνει, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμιο επιτροπή της ΕΠΟ, έχει το χρόνο να κάνει τους διακανονισμούς. Συνεπώς ας μη φέρουμε την καταστροφή και τον τιτανικό στα Γιάννινα, γιατί σ’ αυτό το «τσουνάμι» των προβλημάτων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πολλές άλλες ομάδες. Και καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για να μιλάμε επί συγκεκριμένων στοιχείων και όχι αυτών που προέρχονται από πληροφορίες και διαρροές! Gianninasports.

Τι συμπέρασμα βγάζει ο φίλαθλος από την ανάγνωση των δύο κειμένων;
Τα παιδιά του σκότους ( μαθημένα μια ζωή στα σενάρια, και ενεργώντας πάντα στο παρασκήνιο) δεν μπορούν να περιμένουν  την επίσημη απόφαση. Γι αυτό μία είναι η λύση.
          ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.


5
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλης, είχε εκτεταμένες συζητήσεις με ομάδα επιφανών Ηπειρωτών, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να μπούνε στο Δ.Σ. της ομάδας μας.
Η συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της ομάδας μας δεν θα είναι τυπική, αλλά ουσιαστική.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή μας, φτιάχνοντας γήπεδα, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Στα γήπεδα θα έχει την απόλυτη προτεραιότητα να προπονούνται οι ομάδες του ΠΑΣ, ενώ τα ταλέντα από τις ακαδημίες θα έχει τον πρώτο λόγο η ΠΑΕ.
Όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική ρευστότητα.
Το deal το έκανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, που θέλει να κρατήσει προς το παρόν τη μη δημοσιοποίηση του ονόματός του για ευνόητους λόγους.
http://www.bluevayeros.gr

Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική είδηση, που με αυτήν της παραμονής του κ. Αναστασιάδη,  αν γίνουν πραγματικότητα θα αλλάξουν τα δεδομένα της ομάδας μας. Βέβαια επειδή η είδηση βγήκε από τα παιδιά του συνδέσμου θα κρίνει  σε ένα μεγάλο βαθμό και την αξιοπιστία όσων γράφονται στο site τους.

6

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης «Libero FM» τόνισε ότι θα είναι…. κατόρθωμα αν μπορέσει να πάρει βαθμό ο ΠΑΣ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ!


Αυτές οι δηλώσεις, για τον gianninasports  σημαίνει μείωση ηθικού η όπως ακριβώς γράφει
<Ωραία ανύψωση ηθικού κάνει στους παίκτες....>.
Εγώ όμως νομίζω  ότι έχουν και άλλη ανάγνωση με δύο στόχους:
Α. Στους παίκτες της ομάδας μας δείξτε ότι είστε ικανοί να πάρετε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο δηλ. ένα επί πλέον κίνητρο.
Β. Στους αντιπάλους λέει ,δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσετε. Δηλ. να μας υποτιμήσουν. Γι αυτό ο τίτλος του gianninasports για μένα είναι «άστοχος»

Όσο για τον τίτλο του Ν και Σ στο passport πού αφορά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας την Κυριακή:

« Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΠΑΣ»,
 για μένα δεν είναι ξεκάθαρος, ως προς τα αισθήματα αυτού που επινόησε αυτόν τον τίτλο . Γιατί τη φράση αυτή  την χρησιμοποιούμε ,συνήθως για να χαρούμε π.χ. καλά να πάθει, το φυσάει και δεν κρυώνει τώρα.

7
Ως πότε θα ανεχόμαστε κάποιους  να προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα μας ?
Γιατί δεν τους βάζουμε στη θέση τους?
όσοι βλέπετε αυτή την ώρα  τους super- ηλίθιους καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Απόψε βρήκαν να βγάλουν τα εσώψυχά τους κατά των ποδοσφαιριστών της  ομάδας μας?

8
Πολύ το χάρηκα απόψε που μετά τα… χαζοχαρούμενα, άκουγα και τον SUPER…..καράφλα να γκρινιάζει στην εκπομπή του, γιατί λέει, ο Πρόεδρος δεν επιτρέπει στους παίκτες να μιλούνε στα ΜΜΕ ,  αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Άργησε αλλά κατάλαβε η ΠΑΕ το ρόλο που παίζουν οι ρουφιάνοι- σεναριογράφοι σε αυτή την πόλη, και ότι τα εν οίκω μη εν δήμω.

9
{Το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι μεγάλο, καθώς έχουν επιδικαστεί 23 προσφυγές παικτών σε βάρος της και οι δέκα πρέπει να πληρωθούν στις επόμενες επτά μέρες}

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι: Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.
Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 7-2-12, είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν.
Απορώ πως μια τέτοια ομάδα είναι σε καλλίτερη βαθμολογική θέση από μας , συνεχίζουν στο κύπελλο και ο κόσμος δεν γκρινιάζει ,όπως εδώ. Πόσο  τα ΜΜΕ της Κρήτης  έχουν συμβάλει σε αυτό?
 Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα έφτιαχναν οι « ρουφιάνοι» στα Γιάννινα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο  με την ομάδα μας . Εδώ χαίρονται και καταστροφολογούν, με σενάρια που οι ίδιοι εφευρίσκουν.

10

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης έμεινε ικανοποιημένος από τη μη διαρροή της μεταγραφής του Νέμεθ, λέγοντας σε συνεργάτες του: «Να τους βάζουμε στο αεροπλάνο για τα Γιάννινα και μετά να το γράφουν, όπως έγινε τώρα….».

Μπράβο στον πρόεδρο που κατάλαβε το παιγνίδι των SUPER ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ,και των γνωστών ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ , που βγάζουν το ψωμί τους κοροϊδεύοντας τον κόσμο.
Ας τους απομονώσουμε όλοι μας , και ας  τους ξεμπροστιάσουμε ,για να  δούμε άσπρη μέρα σε αυτή την πόλη.

11
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθαν πάλι οι  ντόπιοι  ρουφιάνοι (κατά Ντεμολ), αλλά και κάποιοι « οπαδοί» τους, που θέλουν να λένε ότι αγαπάνε την ομάδα, και σαν τα κοράκια άρχισαν από προχτές  να επιτίθενται στην ομάδα .
Τώρα που η ομάδα χρειάζεται στήριξη και ηρεμία, τώρα που με το νέο προπονητή άρχισε κάτι καλό να φαίνεται, τώρα που έχουμε τα πιο κρίσιμα παιγνίδια , τώρα που κρίνεται το παρόν και το μέλλον  όχι μόνο του ΠΑΣ αλλά και του τοπικού ποδοσφαίρου, άρχισαν συντονισμένα να επιτίθενται κατά των παικτών, του προπονητή, του προέδρου αλλά και κατά των οργανωμένων φιλάθλων.
Έτσι προχτές   στις δύο αθλητικές τηλεοπτικές εκπομπές του ΗΡΤ και του ITV , οι παρουσιαστές έκαναν τα πάντα για να ακουστούν οι αιρετικές φωνές, φωνές που ότι και να γίνει αυτοί θα βγάζουν χολή για την ομάδα.
 Στο ΗΡΤ ο μπαμπάς καλούσε στο τηλέφωνο τους μονίμως γκρινιάζοντας και ο μικρός διάβαζε χαιρέκακα τα στημένα  «μηνύματα» που του είχε υπαγορεύσει ο μπαμπάς του η οι  κολλητοί του την προηγούμενη μέρα.
Στο  ITV το γνωστό χαζοχαρούμενο δίδυμο,  δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας.
Η super τριάδα του Μπλα μπλά δυσκολεύονταν να βρούνε ποιο είναι τελικά το περιβάλλον του ΠΑΣ, που ανεξαρτήτως προέδρου η προπονητή,  επιβουλεύεται κάθε φορά την ομάδα και δεν την αφήνει να προκόψει .
Και φθάνουμε στα σημερινά όπου τη βία του Χ « δημοσιογράφου» προς τους οπαδούς ,που προστάτευαν την ομάδα από τον δίκη big brather δημοσιογράφο,  να την μετατρέπουν σε βία  εναντίον του, και μάλιστα αυτό το απλό γεγονός να το μεγαλοποιούν και να το μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο αστραπιαία , προφανώς γιατί  ήθελαν να δείξουν τη “δύναμη” τους  αλλά και την “αγάπη” τους στην ομάδα.

Υ.Γ.1 Μου προκαλεί εντύπωση η στάση κάποιων από τη Διοίκηση.
Υ.Γ.2  Μόνο τυχαία δεν είναι όλα αυτά.
Υ.Γ.3 Την Κυριακή παίζουμε με τον ΠΑΟ.

12
Φεγκρούς

Πάντος

Βάντερσον

Κώτσιος

Μπουζίντ

Αντράλας

Λίλα

Μπακαγιόκο

Σκούφαλης

Ζαϊρί

Μπεσέρα

Δύσκολη η πρόβλεψη της 1ης  ενδεκάδας του νέου προπονητή.
 Η πρώτη έκπληξη έγινε ,με τον αποκλεισμό του Ντεβισέντι από τη18αδα.
  Η λογική πάντως λέει ότι δεν πρέπει να δούμε μεγάλες αλλαγές στα πρώτα παιγνίδια. Αργότερα βεβαίως θα γίνει πιστεύω μια  Ελληνοποίηση της ομάδας.13
Μέχρι και ο συν παρουσιαστής του( στην εκπομπή  του Ν.Σ. στο ραδιόφωνο του super, απόψε) απόρεσε με την άποψη του γνωστού πλέον φιλόλογου-προπονητή- δημοσιογράφου-σεναριογράφου – ανταποκριτή – τηλεπαρουσιαστή -σχολιαστή-ΑΕΚΤΖΗ  κ.λ.π. ( ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ άφησε την ομάδα χωρίς προπονητή ,γιατί τάχα περίμενε τον Τσόλη να πάει να υπογράψει στην Τρίπολη  (δηλ., να φύγει από τη μέση ένας ακριβός προπονητής),  και μετά να στραφεί σε άλλη πιο φτηνή λύση.
Εσείς τι λέτε?

14
Με έκπληξη βλέπω απόψε τους super – αναλυτές- προπονητοφάγους- προεδροφάγους -καταστροφολόγους- διαπλεκόμενους κ.α.(προσθέστε και σεις ότι άλλο θέλετε) αντί να  κάνουν ανάλυση του τρόπου παιγνιδιού της Ξάνθης όπως χλευαστικά έλεγαν στο φιλικό με τη Δράμα, να εξακολουθούν να ασχολούνται με την      « αγαπημένη τους ομάδα»  , και να κάνουν σενάρια  με «αποκλειστικές πληροφορίες» για τον νέο προπονητή.
Αλήθεια πως είναι τόσο σίγουροι ότι το σχέδιό τους ¨να φάμε πρώτα το Ντεμόλ και μετά  όλα θα πάνε «καλά » δεν θα το αντιληφθεί  ο Πρόεδρος?
 Γιατί ασχολούνται ακόμη με τον ΠΑΣ και δεν  βοηθάνε κάποια άλλη ομάδα ας πού με το Βόλο η την Κρανούλα, μιας και είναι και χορηγός τους? Εξάλλου μπορεί να αυξήσουν και την ακροαματικότητά τους σε περισσότερους από 18 φιλάθλους που τους παρακολουθουν τώρα.

15
Μπράβο στα παιδιά των b.v. που επί τέλους  βγαίνουν με επίσημες ανακοινώσεις  προς τα έξω και εκφράζουν τις απόψεις τους , για τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας.  Έτσι βγάζει και ο κόσμος τα δικά του συμπεράσματα .
  Εξάλλου  μια ανακοίνωση που εκφράζει την άποψη ενός συλλόγου έχει μεγαλύτερη ισχύ από  την άποψη κάποιου μεμονωμένου  ατόμου,( όποια θέση  και να έχει αυτό). Θα πρότεινα  να συνεχίσουν με αυτό τον τρόπο και να ξέρουν ότι έτσι ορθώνουν ένα ανάχωμα σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται την  ομάδα μας .

16
Μετά από ένα μήνα που ασχοληθήκαμε με το παρασκήνιο ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε με τη μπάλα.
Όποιος έχει δει παιγνίδια της Ξάνθης ας προτείνει κάποια ιδανική ενδεκάδα γι αυτό το ματς.

17
( Επίσημη θέση στα μέτωπα που έχουν ανοίξει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τον ερασιτέχνη και την επιτροπή Σταδίων παίρνουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Blue Vayeros, σε μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που καταθέτουν γραπτώς την άποψή τους και όχι απλά μέσω των συνδεσμικών εκπομπών τους στην τηλεόραση.
Οι Blue Vayeros μετά από άτυπη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.
"Οι προσωπικές επιδιώξεις του καθενός δεν μπορούν να είναι πάνω από τα συμφέροντα της ομάδας. Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι απόλυτα ταυτισμένος με την πόλη και τον κόσμο της.
Καλούμε τους διορισμένους από την πολιτεία και τον ισόβιο πρόεδρο που δεν εκφράζει τον απλό φίλαθλο σύμφωνα με το θεσμικό του ρόλο, να σταματήσουν τις προσπάθειες ατομικής τους προβολής, αφήνοντας στην άκρη τις εγωκεντρικές τους πρακτικές, που μόνο προβλήματα δημιουργούν στην αγαπημένη μας ομάδα.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει τον ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ντεκόρ στο θέατρο σκιών που είναι διατεθειμένος να παίξει.
ΜΙΚΡΗ Η ΠΟΛΗ, ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ)

Συμφωνώ απόλυτα με την γραπτή ανακοίνωση του συνδέσμου, των B.V.
Νομίζω ότι οι σύνδεσμοι πρέπει να εκφράζουν τις απόψεις τους για  όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, πάντοτε γραπτά και να τις κοινοποιούν στον κόσμο του ΠΑΣ όχι μόνο μέσω των δικού τους sites  αλλά  και μέσω των «μεγάλων» sites  των Αθηνών.
Είναι καιρός που η  ομάδα, από το ένα μέρος βάλλεται  από πολλούς, ( Μ.Μ.Ε.- Επιτροπή σταδίου,- ερασιτέχνης ΠΑΣ κ. α), από το άλλο δεν υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια να αντιμετωπιστούν όλοι αυτοί. 
Έχω την άποψη ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο απόκρουσης  όλων αυτών που επιτίθενται στην ομάδα και φυσικά μπροστά πρέπει  να είναι ο οργανωμένος κόσμος των φίλων του ΠΑΣ.
Επιπλέον  πρέπει όλοι μαζί να απαιτήσουμε  από τους τοπικούς ταγούς ( Δήμαρχο Περιφερειάρχη κ.α.) να  κάνουν το καθήκον  τους και να βοηθήσουν .
Δεν είναι δυνατόν π.χ. να μη μπορεί  η ομάδα να προπονηθεί  το χειμώνα σε  πλαστικό γήπεδο (επειδή κάποιοι έτσι θέλουν), και αυτοί να κωφεύουν.

18
Όσοι είδατε το video των φάσεων του φιλικού ΠΑΣ-ΔΟΞΑ, νομίζω ότι από τα σχόλια που  ακούγονται να  κάνουν οι δημοσιογραφάρες της πόλης μας, καταλαβαίνετε ,ποιοι   άνθρωποι έχουν αναλάβει να  ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας μας.
Προσέξτε τη φάση που η ΔΟΞΑ  κάνει ,ένα φάουλ και ο ειδικός σχολιαστής)  Γιάννης ο ανώνυμος   (,εκείνος με τα γυαλιά, φωνάζει « τό  βαλε- τό  βαλε μόνος του, άαχ»! Πολύ προκλητικός ο « τύπος».
 Ο έτερος Γιάννης  βάζει τα γέλια, και ζητάει να εξετάσει τους ασχέτους (άσχετους θέλει να πει)  του ποδοσφαίρου, για το πώς έπαιξε η ΔΡΑΜΑ.(καταλαβαίνετε τι εννοεί). Εν συνεχεία εκφράζει τον θαυμασμό του στον Κεϊτά φωνάζοντας τον Παιχτούρι κατά το ¨ πλιγούρι¨ .Αλήθεια αυτός ο δάσκαλος του ποδοσφαίρου τώρα τον κατάλαβε? Τον παιχτούρι?
Η Έλενα,( όπως πάντα, για να  πει και αυτή κάτι ) κάνει άσχετες ερωτήσεις , για να πάρει την απάντηση από τον ειδικό αναλυτή , ότι μετά την Ξάνθη  θα της αναλύσει πως έπαιξε η Ξάνθη, αναμένοντας προφανώς τη νίκη της Ξάνθης .Και το σαρκαστικό γέλιο συνεχίζεται από την ξανθιά  και τους υπόλοιπους.( Λείπει βέβαια ο Αλέκος ο Αθηναίος για να συμπληρωθεί η ομάδα.)
Υ.γ1 . Πρόεδρε τα μάτια σου ανοιχτά.  Προσοχή στους  προβατόσχημους  λύκους.
Y.g.2.H  media day να γίνεται με γραπτές ερωτήσεις από τους κυρίους αυτούς ,και να επιλέγει ο προπονητής να απαντά σε όσες θέλει αυτός. Μη παίζεις με τα στημένα παιγνίδια των ΜΜΕ.

19
Έγραφα πιο πάνω ότι οι δημοσιογράφοι {Ανοίγουν «θέματα», για να αυξάνουν την ακροαματικότητα τους στα κανάλια .και ότι αυτοί που τους παρακολουθούν  από το ίντερνετ  δεν ξεπερνούν τους 20}.

Λοιπόν προχτές στην εκπομπή που συμμετείχε  η γνωστή ομάδα του superαθλητκού  καναλιού έσπασαν όλα τα ρεκόρ της ιντερνικής τηλεθέασης, αφού ο αριθμός των φιλάθλων που τους παρακολούθησε, έφτασε τους 28! Πάντως αν τους βλέπατε ήταν μέσα στη μεγάλη χαρά ,αφού πέτυχαν εν μέρει  αυτό που ήθελαν:

 Ο Πρόεδρος τσίμπησε, ο κόσμος προβληματίστηκε ,ο Ντεμόλ είναι έτοιμος να χάσει την ψυχραιμία του ,και φυσικά  από εδώ και πέρα αρχίζει η ονοματολογία προπονητών που οι ίδιοι την άρχισαν.
Σήμερα παρά την παρέμβαση του προέδρου, κάποιοι, πιο δημοκρατικοί ,κάνουν δημοσκοπήσεις με θέμα « να παραμείνει η όχι ο Ντεμόλ», κάτι που δείχνει ότι το σκηνικό   είναι πολύ καλά στημένο.


Πρότασή μου και έκκληση παράλληλα.
Α. Στον πρόεδρο

1.Μη δίνεις σημασία σε ανεύθυνα άτομα που σήμερα το παίζουν σπουδαίοι προπονητές, με αναλύσεις που θα ζήλευε και ο Μουρίνιο . Αύριο οι ίδιοι μπορεί να το παίζουν  νομικοί, καθηγητές γιατροί κ.α.

 2.Καμία ομάδα δεν μπορεί να δέσει πριν περάσει ένας γύρος ,πόσο μάλλον όταν ΄΄έχει δώσει μόνο 7 παιγνίδια.

3. Κανένας νέος προπονητής στο μέσον της χρονιάς δεν μπορεί να κάνει θαύματα ,σε  περίπτωση δε  αποτυχίας, η δικαιολογία είναι γνωστή, ότι δεν ήταν δική του επιλογή το αρχικό ρόστερ.

4. Βάλε τέλος μια για πάντα στα διάφορα σενάρια, στηρίζοντας έναν προπονητή για πολλά χρόνια ,όπως ο Εργοτέλης η Μάντσεστερ κ.α. για να έχεις μακροπρόθεσμα καλά αποτελέσματα.

5. Ένας προπονητής κρίνεται πετυχημένος όταν  επιτυγχάνει τους στόχους που από την αρχή  βάζει  η ομάδα. (με το σκεπτικό αυτό εξάλλου κάνει και το σχεδιασμό του ρόστερ).Επομένως κανένας δεν μπορεί να τον κρίνει στο μέσο μιας διαδρομής, πόσο μάλλον στην αρχή όπως κάνουν κάποιοι .

6.Πρέπει να γνωρίζεις ότι όσο η ομάδα θα είναι στους στόχους της, τόσο κάποιοι θα ενοχλούνται ,και θα προσπαθούν να φέρουν τα πάνω κάτω.

7.Ό,τι βλέπεις και ό,τι ακούς  να τα εξετάζεις προσεκτικά και μετά να αποφασίζεις

8. Φρόντισε η ομάδα να γίνει φρούριο , απροσπέλαστο από διάφορους καλοθελητές.

9. Μη γίνεσαι συνομιλητής ανθρώπων που θέλουν να σε βλάψουν και να σε αποπροσανατολίσουν  από τους στόχους σου.( Δεν μπορούν να ζητάνε ξαφνικά να είμαστε   στην 1η θέση της βαθμολογίας.)

10. Μη απαντάς σε όσα σενάρια εφευρίσκουν κάποιοι  καταστροφολόγοι , με σκοπό να συντηρούν ένα θέμα στην επικαιρότητα, για δικό τους όφελος φυσικά.

11. Να συμβουλεύεσαι ,ανθρώπους που είναι καλοί γνώστες του αντικειμένου και αν είναι δυνατόν, αυτοί να είναι ξένοι, και σε καμία περίπτωση Γιαννιώτες.


Β. Στους φιλάθλους.
1.Προστατέψτε την ομάδα από τους καταστροφολόγους.
2.Να είστε ψύχραιμοι, και να μη πέφτετε στις παγίδες που σας στήνουν  κάποιοι επιτήδειοι.
3.Να μη συμμετέχετε σε εκπομπές( στέλνοντας sms) που  έχουν σαν πρόσχημα την προβολή όλων των απόψεων, στην πραγματικότητα όμως στοχεύουν στη διαιώνιση των δικών τους σεναρίων, και φυσικά του κέρδους.

Γ. Στους δημοσιογράφους.

Κάντε δημοσιογραφία και όχι σεναριογραφία:

«Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών, και η διάδοση τους μέσω  των Μ.Μ.Ε.με στόχο την πληροφόρηση των πολιτών.».


20
Λοιπόν έχουν ξεσελώσει οι τοπικοί «δημοσιογράφοι».
Κάθε μέρα επιτίθενται λυσσαλέα, με όποιο τρόπο μπορούνε,  σε ό,τι έχει σχέση με την ομάδα που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα.( Διοίκηση- Πρόεδρο-Προπονητή- Παίκτες -επιχειρήσεις  προέδρου – χορηγίες- βοηθητικά γήπεδα-ΠΕΑΚΙ. κ. α.).
Αντί να βοηθήσουν την ομάδα όπως κάνουν οι δημοσιογράφοι άλλων πόλεων (βλ.ΟΦΗ που κανονικά έπρεπε να παίζει στη Δ εθνική ,αλλά με τη συμπαράσταση όλων και κυρίως των ΜΜΕ βρίσκεται στην Α εθνική. ), προσπαθούνε  με όσα, γράφουν, μεταδίδουν και διαδίδουν , να της δημιουργήσουν προβλήματα.
Και το κάνουν αυτό είτε κρυφά ,γράφοντας, οι ίδιοι, ή οι φίλοι τους, σε διάφορα sites ανώνυμα,  είτε φανερά με εκπομπές από τα τοπικά ΜΜΕ προβάλλοντας την άποψή τους με περισσό  θράσος, που αντλούνε προφανώς από την 4η «εξουσία» ,όπως οι ίδιοι αυτάρεσκα την αποκαλούν.( Κάποια άλλη φορά πρέπει να  ασχοληθούμε με το ρόλο των δημοσιογράφων γενικώς και πώς αυτοί παρεμβαίνουν στις μέρες μας σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής ).
Έχω την άποψη  ότι πολλοί από τους αθλητικογράφους με τον τρόπο που λειτουργούν βλάπτουν την ομάδα.
.Δεν  μπορώ να φανταστώ ότι ,όλοι τους το κάνουν εσκεμμένα ,και για τον ίδιο λόγο ,αλλά ίσως να έχουν άλλους λόγους που ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί.
Το ότι τώρα τελευταία έχουν στοχοποιήσει τον κ. Ντεμόλ., είναι παραπάνω από φανερό ότι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το ότι ο κ. Ντεμόλ τους αποκάλεσε  ρουφιάνους(με το όνομα δηλ .που τους που φωνάζει όλος ο κόσμος .)
 Παλαιότερα τον είχαν στολίσει με διάφορους χαρακτηρισμούς γελοίους ,όπως είρωνα κ.α.
 Τώρα προσπαθούν να τον βγάλουν αδαή –νευρικό-ανίκανο, ροκανίζοντας την καρέκλα που κάθεται και δημιουργώντας« κλίμα» ώστε οι απόψεις τους   να βρίσκουν ευκολότερα ανταπόκριση ,στον κόσμο .Τελικά βέβαια πετυχαίνουν το σκοπό τους .που δεν είναι άλλος από το να επιβάλλουν στην ομάδα τον προπονητή της αρεσκείας τους.
Δεν τους ενδιαφέρει η ομάδα αλλά πως οι ίδιοι θα κάνουν κουμάντο σε ότι πάει να γίνει στην ομάδα.
Ανοίγουν «θέματα»,  για να μπορούν να πουλάνε φύλλα στις εφημερίδες η να αυξάνουν την ακροαματικότητα τους στα κανάλια.
Ευτυχώς που ο κόσμος το έχει καταλάβει γι αυτό και τους γυρίζει την πλάτη. Φαίνεται αυτό και από τον αριθμό των τηλεθεατών που τους παρακολουθούν από το ίντερνετ και δεν ξεπερνούν τους 20, όσα ανέκδοτα και να πούνε.
Πάντως έχουν μάθει να κάνουν πολύ καλά το έργο τους. αφού κάθε χρόνο κάνουν το ίδιο. Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα.
  Ριμόλντι, Όγιος, Κιάσος,Μενδρινός ,Παράσχος ,Κούγιας ,Κολέμπας, Παπαχρήστου και πρόσφατα Σκούφαλης -. Ζαιρί,και δεν ξέρω ακόμη   ποιο ς άλλος έχει σειρά.
 Πιστεύω ότι ο πρόεδρος πρέπει να ακούσει μόνο τον εαυτό του και τους συνεργάτες του ,και αυτό γιατί οι σειρήνες στα Γιάννινα δεν σταματάνε ποτέ , αυτό πρέπει να το έχει καταλάβει  καλά.
 Μερικοί πάντως που κατέχουν πολύ καλά το σπόρ είναι πολύ βιαστικοί .Δείτε τι εννοώ
Κρίσιμα 24ωρα για το μέλλον του Ντεμόλ    
 

24.10.11
 
Αποφάσεις καλείται να πάρει η ΠΑΕ
Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί ο Στεφάν Ντεμόλ τα τελευταία24ωρα, όχι φυσικά λόγω της ήττας από τον Ατρόμητο, αλλά κυρίως λόγω των ακατανόητων επιλογών του για τον καταρτισμό 11άδας και 18άδας τις οποίες δεν θέλησε καν να σχολιάσει στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, υπεραμυνόμενος με τη φράση «νομίζετε ότι είμαι ηλίθιος»; Αν και από τη διοίκηση τηρούν σιγή ιχθύος,εν τούτοις η έλλειψη διάθεσης να διαψεύσουν σενάρια και φήμες είναι ενδεικτική ότι κάτι τρέχει και ίσως η καρέκλα του κόουτς να τρίζει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη γίνονται κάποιες διερευνητικές κρούσεις σε προπονητές από Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει συζήτηση και με τον ίδιο του Ντεμόλ, για να διαπιστωθεί αν θα διεκδικήσει αποζημίωση ή αν θα λυθεί η συνεργασία μεταξύ φίλων. Οι εποχές είναι δύσκολες και ο κ.Χριστοβασίλης προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις προς τους παίκτες, για να μην παρουσιαστούν προβλήματα όπως αυτά που έχουν πολλές άλλες ομάδες της κατηγορίας.
Είναι κοινό μυστικό, πάντως, ότι ο Ντεμόλ δυσκολεύεται να βρει στηρίγματα εντός των τειχών κι αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα σε τέτοιες περιστάσεις, ποιος δηλαδή θα εκφράσει αντίλογο στον Χριστοβασίλη τονίζοντας τα θετικά στοιχεία του κόουτς στους 16 μήνες παρουσίας του στα Γιάννενα, απαλείφοντας την τελευταία εβδομάδα που ήταν αυτοκαταστροφική για τον Βέλγο. Super fm.
 
.
Υ.γ 1.Να είναι τυχαίο που από πέρυσι ο προφήτης Αλέφαντος έλεγε ότι ο Ντεμόλ θα φύγει πριν την παρέλαση?

2. Ο αναστόπουλος  έχει καμιά σχέση με τον προφήτη?¨
3.Μήπως από τη 7η αγωνιστική είμαστε πάνω από τους στόχους μας?
4.Ποιοί θέλουν να παρέμβουν στην πολύ καλή πορεία της Ομάδας μας?

3.Σε ποια θέση είναι η ομάδα?


21
Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο κ.Ντεμόλ αγνοεί τις προτροπές των τοπικών και όχι μόνο « δημοσιογράφων», για τον καταρτισμό της αποστολής , αλλά και της ενδεκάδας  που θα παρατάξει στοΠεριστέρι . Διαβάστε τι γράφουν κάποιοι από αυτούς.

Χωρίς Ζαϊρί στην Αθήνα ο ΠΑΣ!
gianninasport   
 


 
Στα Γιάννενα μένει ο ανέτοιμος Ζαϊρί
Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Στεφάν Ντεμόλ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει το μεσημέρι αεροπορικώς για την Αθήνα. Η μεγάλη έκπληξη της αποστολής είναι... μία απουσία και μάλιστα ηχηρότατη! Πρόκειται για τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος θεωρείται ακόμα ανέτοιμος από τον Ντεμόλ, γι' αυτό και προτίμησε αυτήν τη φορά να τον αφήσει στα Γιάννενα και να μην τον πάρει μαζί του για να τον έχει έστω και σαν αλλαγή!
superf

22
Επειδή δυσκολεύτηκα ποιόν θα βάλλω δίπλα στο Τζημόπουλο, τον άφησα να αποφασίσει ο Ντεμόλ, η κάποιος από σας.

23
Με πολλές απουσίες αύριο και δύσκολη η επιλογή της ενδεκάδας.Πάντως εγώ προτείνω για αρχή την ενδεκάδα.
Κηπουρός

Λίλα

Βάντερσον

Κώτσιος

Μπουζιντ

Τζημόπουλος

Ντε Βινσέντι

Κυριάκος

Γεωργίου

Μπακαγιόκο

Μπεσσέρα


24
Συγχαρητήρια στο passports και στον κ. Μηριούνη που μας ενημερώνει για τις προπονήσεις της ομάδας μας με βιντεάκια από το χώρο που προπονείται η ομάδα ,και όχι από τις επίσημες ανακοινώσεις,( όπως κάνουν κάποιοι « δημοσιογράφοι» , που ενώ δεν παρακολουθούν τις προπονήσεις,< κάποιοι μάλιστα ζούνε εκτός πόλης> έχουν την απαίτηση να εισακούγεται η άποψή τους από τον κ.Ντεμόλ στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Και φυσικά εννοώ κάποιους μπλα-μπλάδες στο super-fm.
Θα πρότεινα μάλιστα στον κ. Μηριούνη, να γράφει καθημερινά τον τόπο αλλά και τον χρόνο που γίνονται οι προπονήσεις ,καλύπτοντας έτσι ένα καινό ενημέρωσης που έχει η ΠΑΕ στο θέμα αυτό.

25
Κατ’ αρχήν  θέλω να καταγγείλω όλους τους φιλάθλους ,και τους   
 « δημοσιογράφους»  της πόλης  μας. που δεν συμπαρίστανται και δεν καταδικάζουν αυτούς που επιτίθενται στην πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας , τον ΟΦΗ,  αφήνοντας, τον πρόεδρο αλλά και πολλούς άλλους αφανείς ‘ομιλίτες’ μετόχους και αμέτοχους ,να τρέχουν σε δικαστήρια, σε βουλευτές, στη βουλή ,στα αεροδρόμια, στη ΦΙΦΑ, σε όλα τα ΜΜΕ, κ.α. για να αποδείξουν το αυτονόητο. Ότι η ομάδα της Κρήτης είναι καθαρή .και την κυνηγάνε άδικα.
Δεύτερον να καταγγείλω τους «δημοσιογράφους» της πόλης μας που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν για το « καλό» της ομάδας μέσω των εκπομπών  τους στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα αλά και μέσα από τα γραφόμενά  τους  (επώνυμα και ανώνυμα) στα sites και στις εφημερίδες δεν κατάφεραν να περάσουν τα μηνύματα και τις απόψεις τους στους φιλάθλους στη διοίκηση και στον προπονητή της ομάδας  μας ,για τον τρόπο που πρέπει να παίζει η ομάδα κ. α.

Υ.γ. Γιατί δεν βάζουν την υπογραφή τους σε ότι  γράφουν;

Σελίδες: [1] 2 3 4