Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - pasoleole

Σελίδες: 1 [2] 3 4
26
Με αφορμή τοsite dokari.gr
 Ήθελα να πω και να σχολιάσουμε μερικά πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο μας,και κατά πόσο αυτά συμβάλουν στην αληθινή εικόνα που πρέπει να  έχουμε γι αυτό.
Η στήριξη και η προβολή  ,όλων ανεξαιρέτως των των site (και όχι μόνο), στην ομάδα του ΟΦΗ , σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς (που όλη η Ελλάδα διαπίστωσε και διαπιστώνει), δεν έχει προηγούμενο.
 
Δίκαια, μπορούν να πούνε πολλοί,  αφού υπήρχε” οργανωμένο σχέδιο”, (όπως λέει ο  γνωστός για την αντικειμενικότητά  του δημοσιογράφος της Κρήτης) ,  η (συμπαθέστατη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ομάδα του ΟΦΗ αδικήθηκε (όλη τη σεζόν) και συνεχίζει να αδικείται :

 1.από τη διαιτησία ,που δεν έδινε με τίποτα πέναλτι ακόμη και έξω από τη περιοχή.

 2.από τις εξοντωτικές ποινές των αθλητικών αρχών για επεισόδια που δεν έκαναν οι <δολοφόνοι> φίλαθλοι, όπως κακώς τους χαρακτήρισε με επίσημη ανακοίνωση η  τοπική αστυνομία . ( αφού τα σκάγια που έβαλαν στις μολότοφ , δεν σκότωσαν κανένα ).

  3. από ,την επιτροπή  αδειοδότησης που:
       α. ενώ οι ημερομηνίες έχουν παρέλθει προ πολλού για όλες τις άλλες ομάδες  , αυτή  δέχεται να εξετάσει  και να συμπληρώσει όχι μια αλλά δύο και τρεις φορές τον υποτιθέμενο πλήρη φάκελο του όφη, μήπως μπορέσει κάποτε και τον ολοκληρώσει.
      β. που τολμάει και αποκαλύπτει τα χρέη της ομάδας( με όποιον έχει συνεργαστεί) .
  4.αποτην ΕΠΟ που
        α. δεν  δέχεται να αλλάξει τα μέλη της επιτροπής ,και να ορίσει αυτούς που    προτείνει ο ΟΦΗ.
     β. πουβΒιάζεται να βγάλει απόφαση, που διαλύει τις ομάδες της β εθνικής(ιωνικό Καλλιθέα Εθνικό  κ.α. και χαρίζει με αυτόν τον τρόπο βαθμούς στον Παναιτωλικό (τον “πανάξιο” πρωταθλητή της κατηγορίας, με τους πιο  ποιοτικούς φιλάθλους) φυσικά όχι στον ΟΦΗ, που δεν τους έχει ανάγκη και θα ανεβεί αν όχι πρώτος , σίγουρα δεύτερος στην α εθνική.(σύμφωνα με όσα έλεγαν αυτοί που είχαν την ευθύνη της ομάδος
5. Από τους πολιτικούς  και πολιτευτές του τόπου μας,((Δημάρχους βολευτές, υπουργούς, που αν και  ο ΟΦΗ δεν τους ,έχει ανάγκη( αφού ο ΟΦΗ με τις τόσες νομιμότατες μεταγραφές του Ιανουαρίου πήγαινε τρένο για την α εθνική ), μας έκαναν ρεζίλη των σκυλιών σε όλη την Ελλάδα γιατί αν και τα προβλήματα της χώρας είναι άλλα και πολλά, αυτοί ασχολούνταν συνέχεια με τον ΟΦΗ ,χωρίς όπως φαίνεται να καταφέρουν κάτι για την ομάδα που δόξασε το Ηράκλειο.
6. από τον κ. Πιλάβιο που αν και τον βρίζανε  από το πρωί ως το βράδυ αυτός δέχονταν κάθε φορά την ειλικρινή συγνώμη του αγνού παλικαριού της Κρήτης του προέδρου της ομάδας του προέδρου, που δόξασε και αυτός το Ηράκλειο και ήταν πάντα ειλικρινής με τον κόσμο.
7. ΤέλοςΤον κ.  Πρωθυπουργό που δεν έκανε μια σύσκεψη αρχηγών για να εξετάσει τον Φάκελο του ΟΦΗ.
Και επειδή η γνώμη του κόσμου μετράει γι αυτό και το καθόλου κατευθυνόμενο γκάλοπ από το site dokari .gr μας δίνει την ευκαιρία με την ψήφο μας, όλοι μαζί να σώσουμε τον ΟΦΗ. Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε και βγούνε άδικα αποτελέσματα.

27
Φίλε pagourenko1966 αν πρόσεξες η κριτική που έκανα αφορούσε τη συγκεκριμένη εκπομπή .Και δεν τη συνέκρινα με όλες τις Γιαννιώτικες αθλητικές εκπομπές .Πάντως συμφωνώ εν μέρει μαζί σου.

¨όσον αφορά την εκπομπή των B.V.ήθελα να σου πω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε την ίδια άποψη. Θα μπορούσε όμως  να γίνει ακόμη καλλίτερη.


1.   αν  είχε καλύτερους συνομιλητές  , συνομιλητές με άποψη( και ξέρω ότι έχει τέτοιους ο σύνδεσμος. Μπορεί όμως να βρει και εκτός συνδέσμου.)
2.   
3.   αν είχε ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόσμο, για να ακούγονταν και η άποψη ,όλων των φιλάθλων.
4.   αν έφερνε στην εκπομπή άτομα μέσα από την ομάδα.
5.   αν έκανε συνεντεύξεις  με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Κ.λ.π.

28
Μπράβο στον κ.Γυφτόπουλο για τη χθεσινή του εκπομπή στην τηλεόραση.
Σοβαρή εκπομπή από έναν σοβαρό δημοσιογράφο, με ενδιαφέροντα θέματα, με συνεντεύξεις διαλεγμένες ,που καθόσουν ευχάριστα να τις παρακολουθήσεις , χωρίς να χάνεις τον καιρό σου.
Το συμπέρασμα, Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

29
Σας ενδιαφέρει η άποψη των τοπικών “δημοσιογράφων” για τον κ.Ντεμόλ ,τον προπονητή που έσπασε όλα τα ρεκόρ με τη φετινή ομάδα του ΠΑΣ;
 
Ενός ΠΑΣ όπου  :

1.Μόλις είχε αλλάξει κατηγορία, και όσοι ξέρουν ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό .

 2.Έπρεπε να προσαρμοστεί άμεσα, στα νέα δεδομένα
   α. .Άσχημοι αγωνιστικοί χώροι ,που  η μπάλα πάει ευθεία μόνο όταν είναι ψηλά και δεν φυσάει αέρας(μη ξεχνάτε το γκολ που φάγαμε στα Τρίκαλα.) και έχοντας κατεξοχήν τεχνίτες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ η ομάδα χάνει αυτόματα μεγάλο μέρος από τη δύναμη της.


    β. Μικρά γήπεδα ,κλουβιά ( Όφη ,Παναιτωλικού, κ.α.)
   .γ Ομάδες που έπαιζαν αντιποδόσφαιρο,και με παίκτες που σου έδιναν τα πόδια στα χέρια (θυμηθείτε τα μαρκαρίσματα στο Βάντερσον-Μπακαγιόκο κ.α. )

3.  Οι αντίπαλοι είχαν πάντα ένα κίνητρο να τα δώσουν όλα .
    α. Για να νικήσουν μια ομάδα που προέρχονταν από την Α εθνική.
    β .Για να νικήσουν μια ομάδα αήττητη .
    γ. Για να αποκτήσουν δημοσιότητα ,αφού τα περισσότερα ματς τα έδειχνε η τηλεόραση.

4.Πλήρης  εγκατάλειψη από τους φιλάθλους  (ακόμη και από αυτούς που ισχυρίζονταν ότι θα ήταν μαζί και στη Δ εθνική ,με αποτέλεσμα να χάσει η ομάδα τον 12ο παίκτη της .

5. Εχθρική αντιμετώπιση της ομάδας από όλα σχεδόν τα Μ.Μ.Ε. (τοπικά και πανελλήνια).Θυμηθείτε την υπόθεση με τον ΟΦΗ ,τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ.

6.Σκληρή και άδικη αντιμετώπιση από την αθλητική δικαιοσύνη με βαριά και καταστροφικά πρόστιμα.
 
7.Με σπρώξιμο όλων των ανταγωνιστών μας από τη διαιτησία και όχι μόνο (ας θυμηθούμε τον Παμπορίδη.

Και πολλά άλλα που θα μπορούσαμε να καταγράψουμε τα οποία αυτή η ομάδα έχοντας στο τιμόνι τον κ.ΝΤΕΜΟΛ αντεπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η άποψη μερικών από αυτούς τους δημοσιογράφους   (εγώδεν γνωρίζω αν όντως είναι δημοσιογράφοι όλοι αυτοί που κάθε Τρίτη βράδυ στο super-fm παίρνουν ένα μικρόφωνο και λένε ότι τους κατέβει ,προφανώς για να ταιριάζει και με τον τίτλο της εκπομπής .Ξέρω μόνο ότι ο κύριος που γράφει και στο site gazeta.gr .είναι φελόλογος και ότι έχει δείξει αρκετές φορές την αγάπη του στον ΠΑΣ) διαβάστε και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματα. 

Λοιπόν ο gazzetas έχει την άποψη ότι ο κ.ΝΤΕΜΟΛ  είναι

1 .υπερφίαλος

2.αντιφατικός

 3. είρων
 
4.εγωϊστής

5.ανασφαλής

6. υπερβολικά εγωιστής

κ.α. τα οποία δεν συγκράτησα
.
Είπε ακόμα ο κ,gazzeta ότι ο κ,ντεμόλ ήλθε στην ομάδα για να καταξιωθεί μέσω του ΠΑΣ, ότι πρέπει να αλλάξει, ότι δεν πήγε καλά, και ότι είναι αδιανόητο  να επιτίθεται στους κ.κ. δημοσιογράφους.
Δεν παρέλλειψε μάλιστα να μας αναφέρει και την αποκλειστική του πληροφορία ότι οκ. Χριστοβασίλης έχει απόψε στην Αθήνα συνάντηση με τον κ, Αναστασιάδη ,και ο νοών νοείτω.30
Χθές βράδυ, είχα να διαλέξω τι θα δω από την TV, ανάμεσα σε 4-5 αθλητικές εκπομπές ,και σε 3 ενημερωτικές- προπαγανδιστικές  –πολιτικές εκπομπές πλύσης εγκεφάλου, η όπως αλλιώς θέλετε εσείς να τις πείτε.
Άρχισα από τις πολιτικές, εκπομπές,(βλέπετε είχαμε και τα νέα μέτρα ),μήπως και ακούσω κάποιον να μου πει όχι πως θα σωθεί η Ελλάδα-βλ. τράπεζες-κερδοσκόποι,(αφού έτσι και αλλιώς η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ), αλλά αν έχουμε  ελπίδα να ζήσουμε και οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Με το που άρχισαν τα παπαγαλάκια να μου λένε ότι,  όλα γίνονται για το καλό μου, τα έκλεισα γιατί δεν αντέχω τόοοση καλοσύνη. 
¨Έτσι ξεκίνησα να βλέπω στο  ΗΡΤ, την εκπομπή με τη< μεγαλύτερη τηλεθέαση> ,όπως νομίζουν οι παρουσιαστές της.Το σίγουρο είναι ότι έχει 4 μόνιμους τηλεθεατές . Τον Άκη από το Μαντείο ,τον Βασίλη από την Αθήνα, Τον Πατέρα από τα Γιάννινα  ,και το Σπύρο που νεκρανασταίνεται.
Οι παρουσιαστές ο ένας για γέλια, ο άλλος για κλάματα .
Οι καλεσμένοι προσαρμοσμένοι στο κλίμα που εξέπεμπε η εκπομπή όλη τη χρονιά ,δηλ.στο κλίμα της μιζέριας της  αμφισβήτησης της κατήφειας( ιδίως του Ενός από αυτούς,( που όλη τη χρονιά τα έχει βάλει με κάποιον της διοίκησης που δεν τον συμπαθεί , όχι γιατί δεν παράγει έργο αλλά κυρίως γιατί δεν μπορεί να προωθήσει μέσω αυτού τις απόψεις του, όσον αφορά  την ομάδα, και συγκεκριμένα  τα παιδιά  από την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να χάνονται οι παικταράδες της περιοχής μας, που τόοοσο αγαπούν την ομάδα μας. βλ.Μπούρμπο (και το κλάμα του για την βαριά ήττα τουΠΑΣ στον ΟΦΗ) ,ΣΙόντη, Λιαπάκη,Σπυρόπουλο  κ.α., ενώ  ο Άλλος,  ο υπέρ αισιόδοξος όπως αυτοονομάζεται, (ο υπερφίαλος όπως λέει ο κόσμος, ,η θα χαζεύει, η θα μιλάει με το Βαλάντη, η θα αυτοθαυμάζεται φροντίζοντας το μαλλί του και το μαντηλάκι του ,η θα  μιλάει απαξιωτικά για τους άλλους ( αποκαλώντας; τους χωριάτες –χωριατάκια –νηστικούς, αγράμματους)και για τις  άλλες ομάδες,( εκτός φυσικά της Παναχαίκής, ,λόγω του συναδέλφου του ,και της ομάδας της Κέρκυρας, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας στο Νησί, υποτιμώντας επιδεικτικά όσους αντέχουν να τον δούνε.
Κατέληξα λοιπόν στην εκπομπή των B.V. με σκοπό να μην καθίσω πολύ, αφού πολλές φορές η ποιότητα της εκπομπής με είχε απογοητεύσει .Είχα κατά νου την απόφαση της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ και υπολόγιζα ότι αυτό θα ήταν το κυρίαρχο θέμα της εκπομπής .
Όντως έτσι έγινε. Εκείνο που πραγματικά με εξέπληξε θετικά ήταν η παρουσία του προέδρου των B.V. Αν εξαιρέσω κάποια ειρωνεία που είχε στην αρχή, ασχολήθηκε στη συνέχεια με την ουσία της υπόθεσης και πραγματικά άφησε άναυδους  όσους τον παρακολούθησαν.
Άριστος γνώστης του θέματος .Σοβαρός και Υπεύθυνος έδινε καίρεες  απαντήσεις στις απορίες των συμπαρουσιαστών (που έκαναν ό τι μπορούσαν  για να χαμηλώσουν το επίπεδο της εκπομπής μιλώντας απαξιωτικά  και ειρωνικά για την αντίπαλη ομάδα με φράσεις όπως Χάντακας κ.λ.π..
 Αν έλειπαν αυτά ,η εκπομπή ήταν ανάλογη αυτών που βλέπουμε στα μεγάλα κανάλια και θα την έβλεπαν ευχάριστα, ακόμη και οι φίλοι του ΟΦΗ. Όσον αφορά την ομάδα μας με τα λεγόμενα του έδινε ένα τόνο αισιοδοξίας.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ. Πάντα  τέτοια.

31
gianninasports
Ο κ Ντεμόλ καταφέρθηκε και εναντίον μερίδας του Τύπου, αναφέροντας ότι το «ΣΟΥΤ» του έκανε κακοπροαίρετη κριτική. Στο σημείο αυτό θα μας επιτρέψει ο κ. Ντεμόλ να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να τονίσουμε ότι προσωπική μας αντίληψη είναι ότι κανένας δεν του έκανε κακόβουλη ή κακοπροαίρετη κριτική, οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων στήριξαν την προσπάθεια και πάντα ήταν κοντά στην ομάδα. Λάθη μπορεί να γίνονται απ’ όλες τις πλευρές, αλλά κανένα ΜΜΕ των Ιωαννίνων δεν είναι διατεθειμένο να κάνει κακοπροαίρετη κριτική στον προπονητή ή στην ομάδα και δεν το έκανε ποτέ. Κι επειδή ο κ. Ντεμόλ ανέφερε τη συγκεκριμένη εφημερίδα ΣΟΥΤ, δημοσιεύουμε αλλά δεν υιοθετούμε τα λεγόμενά του, γιατί ξέρουμε ότι κάνει επί πολλά χρόνια σωστά τη δουλειά της και στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ και του τοπικού αθλητισμού. Ίδια άποψη έχουμε και για την έτερη αθλητική εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, ότι είναι μια αξιόλογη εφημερίδα και στηρίζει τον ΠΑΣ και τον τοπικό αθλητισμό. Ίδια άποψη έχουμε για όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων. Επαναλαμβάνουμε ότι λάθη όλοι κάνουμε, αλλά κακοπροαίρετη κριτική δεν άσκησε κανείς. 

Μπράβο στο Ντεμόλ που είπε στον κατάλληλο χρόνο(που δεν ταράζει το κλίμα  στην ομάδα) το παράπονό του για την κακόπιστη κριτική που του έγινε και που συνεχίζεται από κάποιους ,και που θα είναι εντονότερος από εδώ και στο εξής .
Βέβαια όσο και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό δεν ισχύει,( φαίνεται αυτό και από την καθαρά συντεχνιακή θέση τουgiannisports) εθελοτυφλούν, αφού το σύνθημα<………..ρουφιάνοι…………………………….> που είναι γνωστό  σε όλο τον κόσμο δεν βγήκε τυχαία.

32
. Έγραφα προχθές:


<<Το γεγονός της αποχής των Blue Vayeros από τις κερκίδες (με την οποία άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν (100 άτομα λέει το ρεπορτάζ,,εγώ νομίζω, αν κάνομε ένα γκάλοπ είναι περισσότεροι ,αλλά διστάζουν να διαφοροποιηθούν φανερά από τη γραμμή του αρχηγού) είναι εσωτερικό μαςθέμα και δευτερεύουσας για πολλούς σημασίας>>.
 Δείτε όμως τι γράφει το καλά ενημερωμένο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ.
 
<<Μπορεί οι bluevayeros να απείχαν επιδεικτικά στη χθεσινή φιέστα-χέστα στο φιλικό με τον Αρη, όμως ο στρατηγός (κατά κόσμο Θοδωρής) φαίνεται ότι εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο (που τους είχε όλους μαντρωμένους στο σύνδεσμο) δίωρη έξοδο (μετά δημοσίων θεαμάτων που έγραφαν στο στρατο!) και βρέθηκε στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου με τη φωτογραφική του μηχανή και πήρε τα δικά του στιγμιότυπα.
 Ενδεχόμενα όμως να ήταν και ο ...ειδικός απεσταλμένος, για να διαπιστωθεί πόσοι παρέβησαν την επίσημη γραμμή του συνδέσμου!>>.(Αλήθεια πόση δημοκρατία υπάρχει στους συνδέσμους;)

Αυτά γιατί κάποιος απόψε στο I.T.V.που απο" πολλούς "θεωρείται σπουδαίος, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε γραμμή από τον αρχηγό, για αποχή από τη φιέστα ανόδου.
Αυτός ο κάποιος, είναι ένας από αυτούς που έριχναν ευθύνη στο Ντεμόλ γιατί έβαλε τον Κώτσιο να παίξει(ενώ ήξερε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση) Και εδώ όμως έχει λάθος πληροφορίες ,αφού οΝτεμόλ< διέψευσε τον Κώτσιο ότι τον είχε ενημερώσει ότι του τηλεφώνησε ο Μαχλάς πριν το ματς με τον ΟΦΗ >
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ Η ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ  ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

33
Χωρίς Σχόλια για τα παιγνίδια Δημοσιογράφων-manager.


Πέμτη 19-5-2011
passports.gr

Ταμπάσης: «Έχω συμφωνήσει με ΠΑΣ»
    
 
Δια στόματος του ίδιου του Χάρη Ταμπάση ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του passports.gr που πρώτο είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του με τον ΠΑΣ ώστε να συνεχίσει στα Γιάννενα την καριέρα του.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας μάλιστα σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα της Ρόδου έκανε λόγο για όνειρο που πραγματοποιείται μέσω του ΠΑΣ και αφορά τη συμμετοχή του στη Super League,
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταμπάση:
«Ναι, έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας πλέον ένα από τα όνειρα κάθε ποδοσφαιριστή. Να παίξει στη Super League.
Ταμπάσης: «καμία συμφωνία»

 


Παρασκευή, 20 -5 2011 Αρνήθηκε ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, τον ΠΑΣ Γιάννινα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ο Χαράλαμπος Ταμπάσης.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM o γκολκίπερ του Διαγόρα Ρόδου ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με κάποια απ' αυτές να συνεχίσει εκεί την καριέρα του


34
 Το πιο σωστό είναι οτι ,ο πόλεμος από τα site- εφημεριδες(ντόπια και ξένα) τώρα θα ενταθεί,γιαυτό δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία.

35
Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μια ενδεκάδα που να έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην Α εθνική και γιατί όχι να κάνει το  κάτι παραπάνω από τον αρχικό στόχο .
Αυτό βέβαια αφού πλέον συνεκτιμήσουμε
1 τις δυνατότητές των παικτών  που υπάρχουν και τις ξέρουμε από τις δύο κατηγορίες που έχουν παίξει.
2 Το περιβάλλον (Διαιτησία-εχθρική αντιμετώπιση από ΜΜΕ-και με τις όχι καλές σχέσεις που έχουμε με τις άλλες ομάδες).
3 Τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας κ.λ.π.
Κηπο+2 μεταγραφ

Ντάσιος+Πάτσα

Βάντ.+1 μεταγρ

Πάντος+1 μεταγραφ

2 μεταγραφές

Μπάκα +1 μεταγρ

Σκουφ.+Κυριάκος

2 μεταγρ

2 χαφ μεταγ

Κείτά +1 μεταγρ.

Ντεβ.+Σιαλμ.


Δηλ. 2 τερματοφύλακες ο έναςκα λύτερος από Κηπουρό,(αν δεν φύγει οΣικαλιάς, χρειάζεται 1 μεταγραφή.
1 ψηλό σεντερμπάκ στην ίδια θέση με τον Πάντο.
2 σεντερμπάκ για τη θέση του Κώτσιου(αν φύγει).
1 αριστερό μπάκ (αναπληρωματικός του Βάντε.
1 αμυντικό χαφ τύπου Ριμόλντι, δίπλα στον Κεϊτά.
2 επιθετικά χάφ τύπου Μπουχάν η Παστερνάκη (για τους παλιούς)
2 χάφ δεξιά, αν φύγουν Κυριάκος Σκούφαλης. Γρήγοροι με ντρίπλα και καλή σέντρα.
2 χαφ αριστερά στη θέση του τζάνη η 1 αν μείνει ο τζάνης.
1 σεντερφόρ που νάχει το γκόλ η να έχει εκτόπισμα,και να σπάει τη μπάλα στο Μπάκα.
Δηλ. σύνολο 9 η 10 μεταγραφές.
Υ.Γ.Αν δεν είναι καλύτεροι απο αυτούς που έχουμε,ας μείνομε όπως είμαστε36

OXI στην αχαριστία

 
Τρίτη, 17 Μάιος 2011 11:51   
Μια απάντηση στο φίλο SATSI από ένα   επαϊοντα του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος.


<<Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα τα βλέπω διαφορετικά. Ίσως να φταίει το ότι για είκοσι χρόνια ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και επαγγελματίας σημαίνει κρίνομαι εκ του αποτελέσματος. Χίλιες φορές προτιμούσα να νικάω 1-0 με κακή εμφάνιση παρά να παίζει η ομάδα μου μπαλάρα και να μην παίρνει το αποτέλεσμα. Και δυστυχώς έτσι μας μάθανε γιατί αν δεν κέρδιζες και γκρίνια είχες πολύ και άδειες τσέπες... Κάνω αυτόν τον πρόλογο γιατί ξέρω ότι στα Γιάννινα αυτή την στιγμή επικρατεί ένας φοβερός αναβρασμός. Εντάξει ήταν κακή η ήττα με αυτό το σκορ από τον μισητό αντίπαλο. Αλλά πρώτον και οι αντίπαλοι παίζουν μπάλα και δεύτερον και κυριότερο το συγκεκριμένο σκορ είναι μαγική εικόνα. Δείτε το DVD του αγώνα και θα καταλάβετε. Το άλλο που πείραξε ήταν η απώλεια της πρώτης θέσης. Και εδώ θα ξαναπώ το ίδιο. Και οι αντίπαλοι παίζουν μπάλα. Και ο Παναιτωλικός δεν ήταν και καμιά τυχαία ομάδα. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Χωρίς καμία μα καμία διαφορά. Η άνοδος στην σούπερ λίγκα. Που ουσιαστικά η ομάδα την έχει πετύχει από τον Γενάρη. Γιατί ρε παιδιά να τα ισοπεδώνουμε όλα; Γιατί να κράζουμε τα παιδιά που κάνανε μια μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια όλο τον χρόνο; Γιατί να κατηγορούμε τον προπονητή που μπόρεσε και κράτησε τα μπόσικα σε μια δύσκολη ομάδα; Γιατί να κράζουμε την διοίκηση που πάλεψε και έβγαλε την ομάδα αμέσως μετά τον υποβιβασμό της από την σουπερλιγκα; Και μάλιστα την στιγμή που ομάδες μεγάλες με ιστορία παραπαίουν αντιμετωπίζοντας τρομερά οικονομικά προβλήματα. Γιατί να είμαστε τόσο αχάριστοι ρε παιδιά; Δεν αξίζει σε κανέναν τέτοια συμπεριφορά. Ξέρω ότι και πάλι για πολλούς θα είμαι ο κακός. Δεν με πειράζει. Καθόλου. Λέω απλά αυτό που πιστεύω και που είμαι σίγουρος ότι πολλοί υγιείς σκεφτόμενοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Από εμένα λοιπόν για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου του ΠΑΣ.
 
Υ.Γ. Άλλο πράγμα να λέμε ότι αυτή η ομάδα δεν πάει πουθενά στην σούπερλιγκα και άλλο να ισοπεδώνουμε την προσπάθεια τους. Είναι άλλοι υπεύθυνοι να κρίνουν ποιοι κάνουν και ποιοι όχι και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την καλή πορεία του ΠΑΣ στην σουπερλίγκα>>sportsioannina
 

37
Onsports

Το σφύριγμα της λήξης του φιλικού αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αρη (2-2), έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των πανηγυρισμών.

•   
Η διοίκηση των Γιαννιωτών είχε διοργανώσει φιέστα για την άνοδο της ομάδας στη Super League, ωστόσο ήταν λίγο υποτονική, καθώς η ήττα από τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική, τους στέρησε την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Μάλιστα, η βαριά ήττα στην Κρήτη προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των οργανωμένων οπαδών, με τους «Bluevayeros» να απέχουν από τη φιέστα.
Το παρών, όμως έδωσε ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες. Την αποθέωση γνώρισαν οι Κώτσιος και Μπακαγιόκο, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Οι περίπου 800 οπαδοί που έδωσαν το παρών στους «Ζωσιμάδες» δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της πόλης των Ιωαννίνων.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ακης Λιούτας
Συντάκτης: Onsports Team
Αυτό το δημοσίευμα το βρίσκω καλύτερο σε τίτλο και σε περιεχόμενο, από αυτό του gianninasports


38
 Mikriliga.com

 Λίγος κόσμος στη φιέστα του ΠΑΣ Γιάννινα!
……………………………………………………………………………………
<< Εμφανής είναι η απουσία των Blue Vayeros από το γήπεδο. Στην λεγόμενη πρώην σκεπαστή που είναι οι κερκίδα των οργανωμένων είναι ζήτημα αν υπάρχουν 100 φίλαθλοι!*** Τόσο λίγος κόσμος στο στάδιο σε φιέστα ανόδου του ΠΑΣ δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στις προηγούμενες έξι ανόδους στη Σούπερ Λίγκα. Δυστυχώς το "ξενέρωμα" του κόσμου δεν ξεπεράστηκε.

Πηγή: gianninasports.gr>>


Έχω την άποψη ότι η σημαντική είδηση της χθεσινής ημέρας για τον ΠΑΣ ήταν η Βράβευση των παικτών για την άνοδο στην Α Εθνική και όλων όσων συνέβαλαν σε αυτή.
 Το γεγονός της αποχής των Blue Vayeros  από τις κερκίδες (με την οποία άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν (100 άτομα λέει το ρεπορτάζ,,εγώ νομίζω, αν κάνομε ένα γκάλοπ είναι περισσότεροι ,αλλά διστάζουν να διαφοροποιηθούν φανερά από τη γραμμή του αρχηγού) είναι εσωτερικό μαςθέμα και δευτερεύουσας για πολλούς σημασίας.
Νομίζω λοιπόν ότι οι ανταποκριτές από τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ (εδώ  το gianninasports.gr) θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ό,τι γράφουν αλλά και στους ΄τίτλους που δίνουν στα κείμενά τους ,ώστε να βοηθάνε περισσότερο την ομάδα ,όπως κάνουν και οι άλλες ομάδες,και να μη δίνουν εικόνα διάλυσης.
 Προφανώς το μήνυμα που περνάει το sait της Mikriliga.com(αναδημοσιεύοντας το ρεπορτάζ από τα Γιάννενα) προς τον κόσμο του ΠΑ Σ και όχι μόνο, είναι ότι η ομάδα χάνει τον 12ο παίκτη της.

39
Αρχίζω την κριτική μου από όσα άκουσα χτες το βράδυ στην εκπομπή του super-fm (δε θυμάμαι τον τίτλο). Την παρουσίαζαν τρία άτομα και άλλοι δύο σχολίαζαν από τα τηλέφωνα  .
Πριν σχολιάσω όσα έλεγαν να  πω ότι αυτό δεν ήταν αθλητική εκπομπή που απευθύνεται σε ανθρώπους ,αλλά καφενείο(για να μη πω τίποτε χειρότερο) όπου ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να το περνάει από το μυαλό του.
Δεν ξέρω αν ήταν δημοσιογράφοι αλλά αν ήταν τόσο το χειρότερο .Μου θύμισαν κάποιους κομπλεξικούς που ψοφάνε να πάρουν μικρόφωνο στα χέρια τους και να προβληθούν.
Στην κυριολεξία γκάριζαν.
Τώρα όσο αφορά τα λεγόμενα τους(επιγραμματικά):
1.Ξέχασανε ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της.(όλη την ώρα γρίναζαν.
2.Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι η ομάδα υποβιβάστηκε.
3.Τα έβαλαν με τη διοίκηση ,τον πρόεδρο, και τον προπονητή προτρέποντάς τον να αλλάξει κουλτούρα και νοοτροπία και να γίνει σαν τα μούτρα μας (αγενέστατοι, αυταρχικοί, ξεροκέφαλοι ψωρο υπερήφανοι  κ.λ.π. .Δεν ξέρω πόσες φορές είπαν  <τώρα έχει υπογράψει> και έδειχναν να στενοχωρούνται.
4Στήριζανε όποιον παίκτη αυτοί θέλανε (συνήθως τα δικά μας παιδιά ,και ας είναι άμπαλα.
Με τον τρόπο τους πρότειναν μεταγραφές- αποχωρήσεις, και άλλα πολλά που δεν θέλω να συνεχίσω να γράψω.
Συμπέρασμα  Άποψη. Η ομάδα έκανε μια σπουδαία και καθαρή άνοδο ,σπάζοντας όλα τα ρεκόρ ,με μικρή έως καθόλου βοήθεια από κάποιους που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή( ο νοών νοείτω).

 

40
Σκοπός του νέου θέματος είναι να σχολιάζουμε και εμείς όσα γράφονται η δεν γράφονται ,λέγονται η αποσιωπούνται , σε εφημερίδες,sites,ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και αφορούν άμεσα η Έμεσα την ομάδα μας.

41
Για το ματς με τον ΟΦΗ χρειαζόμαστε ένα γρήγορο γκόλ,οπότε τους δημιουργείς επιπλέον άγχος.
Γιαυτό ,μια ενδεκάδα που θα πρότεινα είναι:
Κηπουρός

Ντάσιος

Μιχαήλ

Κώτσιος

Πάντος

Κείτά

Σκόυφαλης

Μπακαγιόκο

Τζάνης

Μπουχάν

Πατσατζόγλου


42
Από Super fm.
Πιθανή ενδεκάδα:
 Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ (ή Βάντερσον), Κώτσιος, Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Ανδράλας, Τζημόπουλος, Μπουχάν, Σκούφαλης, Μπακαγιόκο

Μία «ιδιαιτερότητα» έχει το αυριανό ματς κι έχει να κάνει με τον προπονητή του Εθνικού Αστέρα. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο μόνος προπονητής που κατάφερε στις 21 Νοεμβρίου να πάρει βαθμό μέσα στα Γιάννενα όντας προπονητής του Ιωνικού τότε. Στον Εθνικό Αστέρα συναντάμε κι έναν παλιό γνώριμο, τον Θοδωρή Γκίτκο, που είχε αφήσει καλές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Η ενδεκάδα του Γιάννη Γιανάκη ,με 4 χάφ, μέσα στην έδρα μας ,και με αντίπαλο όχι καλύτερο από εμάς ,νομίζω είναι βούτυρο στο ψωμί του πετράκη ,που από ότι είδαμε παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο ,σηκώνοντας ψηλά τη μπάλα, για να πάει το παιγνίδι στη δύναμη και σε μονομαχίες ψηλά.
Αν καταφέρει και κρατήσει το σκόρ στο 0-0 για αρκετή ώρα, μετά με τη μέθοδο (πέσε κάτω ή όλοι πίσω, δηλ. φορτώνοντας άγχος και νεύρα σε παίκτες και φιλάθλους) μπορεί να ελπίσει σε κάτι. Γ ι αυτό  φουλ επίθεση από το πρώτο δευτερόλεπτο.


43
Κηπουρός

Κώτσιος

Πατσατζόγλου

Βάντερσον

Σιαλμάς

Σκούφαλης

Ντάσιος

Μπακαγιόκο

Αντράλας

Κεϊτά

Μπουχάν


44
Χωρίς να έχω δεί κάποια προπόνηση αυτή την εβδομάδα, πιστεύω οτι πιθανή ενδεκάδα με τον Εθνικό Αστέρα, θα είναι:

45
Για το ματς με τη Δόξα προτείνω.
Κηπουρός

Ντάσιος

Κώτσιος

Πάντος

Κεϊτά

Βάντερσον

Τζάνης

Αντράλας

Σκούφαλης

Μπακαγιόκο

Ντεβισέντι


46
Ξεσηκώνονται οι φίλοι του Πιερικού όπως φαίνεται απο την παρακάτω ανακοίνωση.                                                   

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ακόμα έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πολλοί είναι οι απογοητευμένοι, πολλές και οι διαφωνίες για το πώς χτίστηκε φέτος η ομάδα όμως κανείς δεν περισσεύει για την δύσκολη συνέχεια. Χρέος όλων μας είναι να βρεθούμε στο γήπεδο γιατί μόνο η  παρουσία του κόσμου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μπορεί να προσδώσει λαμπρότητα στα φετινά 50χρονα γενέθλια του συλλόγου. Χρέος σου πικραμένε οπαδέ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είναι να βρεθείς στη θέση σου στο γήπεδο για να φωνάξεις για τον ΠΙΕΡΙΚΟ που αγάπησες και για αυτόν που θέλεις να ξαναδείς να πρωταγωνιστεί, όπως έκανες τόσες και τόσες φορές. Μόνο εσύ μπορείς να κρατήσεις το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ψηλά. Με αυτό το σκεπτικό και θέλοντας να δείξουμε ότι πάνω από όλα βάζουμε το συμφέρον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκτιμώντας παράλληλα και το πάθος πολλών μη οργανωμένων φίλων της ομάδας , το Club σε μία συμβολική κίνηση ενημερώνει ότι όσοι διαμένουν εκτός της πόλης της Κατερίνης καθώς και οι φοιτητές, άνεργοι και στρατιώτες (με την επίδειξη ταυτότητας, πάσο κτλ) θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα στην ίδια τιμή που ισχύει και για τα μέλη (7 ευρώ). Όλοι μαζί με μια φωνή!47
Παιδιά ηρεμήστε και μη τρελαίνεστε με τον σημερινό αγώνα.
Ενισχύστε όσο γίνεται την ομάδα μας, ακόμη και στα λάθη που πιθανόν θα κάνει στο παιγνίδι, και μην την αγχώνετε για γρήγορο γκόλ.
Κάναμε ντέρμπι , έναν αγώνα που αλλιώς θα ήταν ένας συνηθισμένος  αγώνας, σαν τους άλλους .Για μένα αυτό είναι τεράστιο λάθος. Δηλαδή ένα παιγνίδι στάνταρ άσσος, το κάναμε τριπλή παραλλαγή.
Και όπως είπε και ο Μανίκας χθες:Tο ματς είναι οριακό για τις δύο ομάδες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί ο οφης έχει καλούς παίκτες.
 Μη ξεχνάτε ότι κάποιοι ( βλ .νο 31) παίζουν το παιγνίδι της ζωής τους.
Τέλος πρέπει όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα να την προστατέψουν από έκτροπα ,ίσως ακόμη και από προβοκάτσια  φιλάθλων άλλων ομάδων που έχουν συμφέρον να τιμωρηθεί η ομάδα μας. Φωνή όσο δεν παίρνει και επιτέλους ας ενωθούν κάποια στιγμή όλοι οι φίλαθλοι σε ένα μέρος για να συντονίζονται καλύτερα οι φωνές τους και τα συνθήματά τους( τα οποία πρέπει να αφορούν τη δική μας ομάδα και μόνο, και σε αυτή την περίπτωση θα συμμετέχει και η μεγάλη κερκίδα είμαι σίγουρος).

48
Φίλε kastrinos
Ο Κάρλος στις προπονήσεις και στα φιλικά που τον είδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία,αλλά στη θέση του παίζει ο θετικότατος Πάντος.
Όσο για την ιδανική ενδεκάδα με το Θρασύβουλο, και εγώ θα πρότεινα την ενδεκάδα του ΛΟΚΟ.

49
«Γρανίτης»... 20ετίας στον ΠΑΣ
"Goal" 10:59 10/12
    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΤΟΥΛΑΔΙΤΗΣ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και φυσικά και στο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας από τις πρώτες στροφές του μαραθωνίου και αυτή η κατάληψη του ρετιρέ αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα και μέσα από τους αριθμούς.

 

Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Νιαρχάκος έχουν χτίσει... τείχος μπροστά από την εστία του ΠΑΣ Ο περισσότερος κόσμος αρέσκεται να ασχολείται με τους επιθετικούς και τα γκολ, που είναι η πεμπτουσία. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 21 τέρματα και έχει για μπροστάρη τον Μπακαγιόκο.

Λίγοι ίσως έχουν προσέξει όμως ότι οι «κυανόλευκοι» διαθέτουν μακράν της δεύτερης, την κορυφαία άμυνα μεταξύ των 18 μονομάχων, καταδεικνύοντας ότι η δουλειά που γίνεται τόσο στη συνολική ανασταλτική λειτουργία όσο και στην αρτιότητα των πορτιέρο (Κηπουρός, Σικαλιάς) φέρνει άμεσα καρπούς.

Μία άμυνα-«γρανίτη», με μόλις τρία γκολ παθητικό, εκ των κορυφαίων δηλαδή σε ευρωπαϊκό επίπεδο (!). Συν τοις άλλοις, το γεγονός πως στα τελευταία οχτώ επίσημα παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα και εκείνο με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο, η εστία της ομάδας δεν έχει παραβιαστεί καμία φορά, αποτελεί για τον ΠΑΣ ρεκόρ της τελευταίας 20ετίας.

Η επίδοση ξεκίνησε στις 18 Οκτωβρίου στο εμφατικό 3-0 επί του Παναιτωλικού. Ακολούθησαν δύο νίκες με 1-0 σε Βέροια και με Καρδίτσα, το 3-0 στο "Ελ Πάσο", οι δύο λευκές ισοπαλίες με Ιωνικό και Διαγόρα και το 2-0 κόντρα στα Τρίκαλα.

Για να διατηρηθεί το ρεκόρ ο ΠΑΣ καλείται να κρατήσει αλώβητο το τέρμα του και στο ντέρμπι στη Λιβαδειά, όπου το "παρών" θα δώσει ο Ανδράλας, όχι όμως και ο τραυματίας Κώτσιος.


50
Αν και από ότι είδαμε οΝτε Μολ δύσκολα αλλάζει ενδεκάδα ,νομίζω ότι για το αυριανό παιγνίδι με την Καρδίτσα ( αφού εξασφαλίσει το τρίποντο) πρέπει να δώσει την ευκαιρία και σε κάποιους άλλους παίκτες να παίξουν  ,π.χ. Στάθη ,Μιχαήλ Φουρτάδο.
Ο Γιαννάκης πάντως δίνει για  πιθανή ενδεκάδα: Κηπουρός, Ντάσιος, Κώτσιος, Πάντος, Βάντερσον, Ανδράλας, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τζάνης, Σκούφαλης (ή Σιαλμάς), Μπακαγιόκο.     

Σελίδες: 1 [2] 3 4