Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Mpakoulieros

Σελίδες: [1] 2 3 ... 75
1
Λίγο ψύχραιμα γιατί βλέπω πολλούς προπονητές εδώ μέσα.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Μεταξάς, όπως και ο Γιαννίκης είναι Γερμανοί, εννοώ το mentality, δεν είναι νοτιοευρωπαίοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι έχει πλάνο που μάλλον αγνοείτε όσοι κρίνετε από ένα παιχνίδι,από 7 αγωνιστικές ή από ένα γύρο. Οι Γερμανοί παιδιά δεν αλλάζουν εύκολα. Και έχουν λόγο που δεν αλλάζουν. Κάποιον λόγο που εσείς αγνοείτε. Κάποιο σύστημα που εσείς αγνοείτε. Κάποια πράγματα που έχουν αναλύσει στο μυαλό τος και μετά σε υπολογιστή, ίσως με τη βοήθεια προγραμμάτων που χρησιμοποιούν ακόμη και στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης που λέει το εξής: αν παίξεις αμυντικά σήμερα έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις κάτι από το αν παίξεις επιθετικά. Είναι δεκάδες ίσως εκατοντάδες τα δεδομένα και οι παράμετροι που αναλύονται. Και από ότι φάνηκε το συστηματάκι του Μεταξά, παρά το ότι είναι αποκρουστικό ποδοσφαιρικά, αποδίδει: Σήμερα η ομάδα έχασε το βαθμό στην τρίχα από την μαλακία του Λατινοαμερικάνου που δεν γνωρίζει τι σημαίνει θεωρία των πιθανοτήτων.

Λοιπόν ακούστε: Αν πάμε με αυτό το μπάτζετ, που είναι το μισό του Απόλλωνα ή κάνω λάθος;, με αυτή την ομάδα, με αυτές τις υποδομές που σε λίγο θα βαρύνουν λόγω καιρού πολύ, επιθετικά σε Νίκαια, Φόφη ακόμη και με το μισοτελειωμένο Απόλλωνα οι πιθανότητες γέρνουν στον άσσο (μάλλον συντριπτικά). Αν πάμε συντηρητικά γέρνουν προς το Χ ή και 2.

Η γκαντεμιά με Κόντε φαίνεται ότι ίσως χειροτέρεψε τις πιθανότητες.Αλλά και πάλι το πλάνο αυτό ήταν. Με τον Κόντε θα υπήρχε μόνο το κερασάκι στην τούρτα (βλέπε Τούμπα, που χώρις Κόντε θα ήταν Χ).

Από εκεί και πέρα εγώ θέλω ο Μεταξάς να καταλάβει κάτι: Ότι σε αυτή την ποδοσφαιρική εσχατιά της Ευρώπης που ήρθε, μπορεί να είμαστε πολύ πίσω σε υποδομές, σε ποδοσφαιρική ανάλυση κ.ο.κ. αλλά εδώ υπάρχει φοβερή πίεση για διάκριση και πάθος για τη νίκη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη ακόμη όταν θα ξαναπαίξουμε. Δεν είναι πλέον προπονητής β ούτε βοηθός. Και αυτή την πίεση θα τη νιώσει και αυτός με ότι αυτό συνεπάγεται. Και έτσι πρέπει να είναι γιατί αλλιώς δεν γίνεσαι μεγάλος.

Για τον ΧΒ τα έχω ξαναπεί: Ο άνθρωπος με τις ικανότητες, την οικονομική του επιφάνεια και τις γνωριμίες που έχει θα μπορούσε να μας έχει ίσως και κάθε χρονιά Ευρώπη ίσως και παραπάνω από αυτό. Δεν θέλει όμως από ότι φαίνεται και δεν προσπαθεί για κάτι τέτοιο. Για αυτό και όλοι είμαστε σήμερα αλαφιασμένοι. Όχι με τον προπονητή πραγματικά ούτε με τον Περέα. Αλλά με αυτόν που δεν παρεμβαίνει στο παιχνίδι των πιθανοτήτων και δεν αλλάζει τις μεταβλητές.

2
Βάλτε ψηφοφορία να ρίξουμε άσσο.

3
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να κοπούν αυτά τα γυρίσματα στον τερματοφύλακα? Πόσο πιο γελοία γκολ πρέπει να φάμε? Γύρισμα χωρίς να βλέπεις και με τους μισούς αντιπάλους μέσα την περιοχή?

Μην ξεχνάς ότι έχουμε βάλει και γκολ από τέτοιο γύρισμα σύνταυρε.

Έτσι είναι η μπάλα.

Βέβαια γυρίσματα κάθετα στην άμυνα πρέπει να τα αποφεύγει κάθε ομάδα όπως ο διάολος το λιβάνι.

4
Μεγάλο διπλό.

5
Θέλω να γράψω κάτι που ξεπερνά χρονικά το χθεσινό ματς που έπρεπε να κερδηθεί αλλά χάθηκε (η νίκη) στις λεπτομέρειες. Μια ανάλυση γενικότερη με αφορμή το χθεσινό ματς και την πορεία μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

1.Έχουμε έναν Πρόεδρο που ως manager δεν παίζεται. Ξέρει ακριβώς ποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο, πως να πάρει το 100% από προπονητές, παίχτες, γυμναστές κ.ο.κ.. Έχει δημιουργήσει με τα χρόνια σοβαρές και αξιόπιστες διασυνδέσεις με μανατζερς, ποδοσφαιριστές και συστημικούς παίχτες ανά την Ελλάδα και από ότι φαίνεται με κάποιες ευρωπαϊκές αγορές. Είναι μεγάλης οικονομικής επιφάνειας επιχειρηματίας (παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι). Επίσης έχει πολύ καλές διασυνδέσεις, ιδιαίτερα στην τωρινή πολιτική συγκυρία. Το μόνο του θέμα είναι ο κακός του εαυτός. Σαν να εχθρεύεται τον εαυτό του κάποιες (λίγες αλλά σοβαρές) φορές και προχωρά σε ενέργειες εχθρικές προς την άυλη υπόσταση του Π.Α.Σ.. Δεν θα το αναλύσω παραπάνω, είναι όλα χιλιοειπωμένα.

2. Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά το 2015 φαίνεται (μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό), ότι η λεγόμενη παράγκα φθίνει ή ότι εν πάση περιπτώση έχει χάσει μέρος της δυναμικής της και της αποτελεσματικότητάς της. Οι λόγοι πολλοί: Το VAR, η οικονομική άνοδος του ΠΑΟΚ και λιγότερο της ΑΕΚ αύξησε τον ανταγωνισμό στους μεγάλους και έσπασε το μονοπώλιο του ΟΣΦΠ, με αποτέλεσμα το "παρασκήνιο" να μην εμφανίζεται τόσο συντεταγμένα όσο εμφανιζόταν την περίοδο της παντοκρατορίας του ΟΣΦΠ. Επιπλέον η πτώση τους ελληνικού ποδοσφαίρου και η αδυναμία εκπροσώπησης στο χρυσορυχείο του Ch League, έχει μειώσει ή ατονίσει, την (οικονομική) επιθυμία των ισχυρών του ποδοσφαίρου για την κατάκτηση με κάθε τίμημα του πρωταθλήματος.

3. Ως αποτέλεσμα του 1 + 2, θεωρώ/πιστεύω, όπως θέλετε πείτε το, ότι ανοίγεται μια χρυσή ευκαιρία για την ομάδα μας μέσα στην επόμενη πενταετία {με καλό ΧΒ (όσο δύσκολο και αν είναι αυτό και με τις υποσημειώσεις για όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και μας έχουν ξενερώσει αφάνταστα)}, να διεκδικήσουμε τίτλο ή τίτλους και γιατί όχι ακόμη και το πρωτάθλημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτές τις μεγάλες φιλοδοξίες είναι η γενναία αύξηση του μπάτζετ και η γενναία αναβάθμιση τω υποδομών της ομάδας. Επομένως η ανάληψη ενός όχι καταστρεπτικού ρίσκου από την πλευρά της διοίκησης καθώς και η μαζικοποίηση και οικονομική ενίσχυση της ομάδας από τους χιλιάδες φιλάθλους της που μένουν ανενεργοί για μια σειρά από λόγους, που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν.


6
Μεταξάς: Αν χάναμε το ματς δεν θα κοιμόμουν μια εβδομάδα.

Πόσα χρόνια είχατε να ακούσετε κάτι τέτοιο;
Εγώ από το 1979-80.

Έτσι χτίζονται οι πρωταθλητές και οι διακρίσεις.
Μόνον έτσι!

7
Μαλακία βασικά που υπάρχουν βαζελοι στην πόλη.
Δεν θα έπρεπε .Είναι παρείσακτοι και δεν χωράνε στην πόλη.

Έχουν φάει τόσες φορές φαπες εννοώ ποδοσφαιρικές και ακόμη να βάλουν μυαλό να κλείσουν το γιαπι που διατηρούν στη Μπιζανίου.
Αλήθεια με τι λεφτά οι γνωστοί καρπαζοεισπρακτορες διατηρούν ολόκληρο παραμαγαζο;
Αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση;

8
Μιζέρια πολύ μιζέρια βγάζετε κάποιοι.
Ποτέ θυμάστε ξανά την ομάδα να παίρνει βαθμούς και να παίζει και ωραία μπάλα.
Είμαστε πρώτοι χωρίς να έχουμε φάει γκολ.
Χαλαρώστε και αφήστε την αφ' υψηλού κριτική.
Ο στόχος μας είναι η άνετη παραμονή.Τιποτα άλλο.Αυτο έχει ειπωθεί από τους υπεύθυνους.
Οπότε ότι άλλο καταφέρουμε με το τσουκου τσουκου μπολ ευπρόσδεκτο.
Με κοντε σήμερα ίσως να κάναμε το διπλό ή ίσως μια δύο κλασσικές ευκαιρίες.
Μας έσκασε γκαντεμια με Κοντε ενώ είμαστε ομάδα περιορισμένου μπάτζετ.

Το ματς με Φοφη  είναι κομβικό για τη συνέχεια.Γιατι:
1. Θα φανεί αν μπορούμε να παίξουμε και μπάλα αλλιώς δεν κερδίζουμε.
2. Με νίκη πάμε για άλλα.Δεν ξέρω για τι είδους άλλα θα πάμε,αλλά τολμώ να πω ότι ίσως τολμήσουμε να σκεφτούμε ότι πάμε για τα πάντα.

9
Εγώ βλέπω διπλό στη Νίκαια.0-1 ή 1-2.

10
Ρε παιδιά αμάν πια!

Όχι άλλα δίπλα στην Τούμπα!

Σας έχουμε βαρεθεί πλέον!

Έλεος!

Έτσι να μαθαίνουνε οι πελάτες του Βορρά.

11
Μάγκες υπομονή.

Κάντε υπομονή.

Ένα, δύο, τρία χρόνια;

Μια δεκαετία;

Κάντε υπομονή. Μέχρι να πεθάνετε. Κάντε υπομονή.

Ο πρόεδρος δουλεύει συστηματικά κάντε υπομονή δύο, τρεις, πολλές δεκαετίες και θα δείτε τότε τα αποτελέσματα της δουλειάς.

12
Μεγάλε ΧΒ η κάθε κωλοπετινίτσα μας παίρνει παίχτες.

Έχεις κάνει τον Ατρόμητα και την Τριπολίτσα να φαίνονται στα μάτια των υποστηρικτών σου Γιουβέντους και Νάπολι των 80ς.

Άλλο ένα ρεκόρ που καταρρίπτεται.


13
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: Κορονοϊός
« στις: Δευ 07 Ιούν 2021 16:12  »


 ::)  :))

Μας έχεις κουράσει με τα fake news και την προπαγάνδα.

Αλήθεια σε ποια χώρα ζεις;

Ζεις στην Ελλάδα; Με φυσική παρουσία, ψυχολογικά, νοητικά;

Σίγουρα με κάποιον από τρεις παραπάνω τρόπους απέχεις από την Ελλάδα για να ανεβάζεις αυτά τα ανόητα fake news που δεν πείθουν παρά μόνο εσένα.

14
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι ανησυχείτε μήπως πέσουμε του χρόνου.

Όσο είναι ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός ο Π.Α.Σ. δεν πρόκειται να πέσει. Μόνο αν το θελήσει.

Απλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Καμία.

15
Ο ένας φίλος βάζει όλους τους βουλευτές μέσα σωστά για μένα σαν ανίκανους πολιτικά νάνους και ο άλλος ο φίλος βγάζει από την λίστα τους κκε και τους αναρχους τους υποανυπατκτους του συριζα  όταν λέμε η ομάδα θέλει βοήθεια από όλους ενοουμε και από τους τιποτένιους βουλευτές του μέρα 25 και από τους μιζαδορους της κυβέρνησης τα τσεπονουν αυτοί μια χαρά και η ομάδα την πόλης να πνιγη όχι ας πάρουν παράδειγμα τους βουλευτές της Κρήτης πειράξεις τον ΟΦΗ σε φάγανε λάχανο.

Ρε φίλε τι ωραία που τα λές;
Τι ωραίος που είσαι;
Όλοι μέσα εκτός από τον αγαπημένο σου πρόεδρο ε;

Δυστυχώς οι απαντήσεις σας (πλην του γραφικού) ρίχνουν την μπάλα στην κερκίδα.
Τι έκαναν οι βουλευτές; Το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του Προέδρου. Τι έκανε όμως ο πρόεδρος κανείς δεν ρωτάει. Η ομάδα του χαλάει το γήπεδο. Αυτός είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Τέλος.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε ώστε να πετιούνται ωραίοι και γραφικοί τύποι να λένε την παπαρδέλα τους, να γελάμε, να περνάει η ώρα και ο υπεύθυνος της κατάντιας μας (γήπεδο, όραμα, συνολική πορεία της ομάδας), ο κος ΧΒ να περνάει στο απυρόβλητο.

16
Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Αλλά οι βουλευτές που κολλάνε;

Να φτιάξει το Κ.Κ.Ε. ή ο Σύριζα ή ο Μωυσής (ο Ελισάφ όχι ο γρουσούζης) γήπεδο και χλοοτάπητα σε μια ΠΑΕ;

Από που και ως που; Καπιταλισμό δεν έχουμε; Μόνο ευθύνη της ΠΑΕ είναι τέλος.

Μην ψάχνουμε ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν. Αν εγώ σου νοικιάσω ένα μαγαζί και εσύ θες να κάνεις τροποποιήσεις α' κλάσης και επιπέδου είμαι εγώ υποχρεωμένος να μοιραστώ το κόστος κατασκευής μαζί με τον ενοικιαστή;

Από που και ως που το κράτος ή η ΓΓΑ να μοιρατεί το κόστος για να έχει τέλειο χορτάρι για μια Ανώνυμο εταιρεία; Ιδιαίτερα όταν η χρήση που κάνει η Ανώνυμος εταιρεία είναι η κύρια αιτία που λασπώνει το γήπεδο.

Είναι ευθύνη της ΠΑΕ, του Προέδρου της και της Σουπερλίγκας. Κανενός άλλου.Τέρμα!

17
Διάβασα μόλις στο SDNA ότι ο πρώην κοουτς μας παίζει σαν όνομα για τον πάγκο της Ξάνθης....
Λογικά μιλάμε για μέγιστη παπατζα αλλά αν ισχύει σκεφτείτε σε τι κατασταση είναι η οργάνωση της ομάδας μας για να προτιμήσει ο κοουτς την Ξάνθη των 10 οπαδών και της β κατηγορίας.

Μην είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για παπάτζα.

Δυστυχώς ο πήχης του Χρηστοβασίλη είναι ομάδες επιπέδου Πιερικού, Παναχαϊκης, Χαλκίδας και Αναγέννησης Κολινδρού.
Το ανησυχητικό είναι πως έχει και οπαδούς.
Και το τέρμα ανησυχητικό που είναι ίσως ψυχολογικά παρερμηνεύσιμο, είναι πως κάποιοι φοβούνται μήπως φύγει κιόλας. Αντί να κάνουν το σταυρό του μπας και σηκωθεί και φύγει. Το σύνδρομο της Σκοκχόλμης, το σύνδρομο της Β΄ Εθνικής ή το σύνδρομο των μπαράζ;

Τι να πει κανείς.

18
Εγώ έχω καταλάβει ότι με το συγκεκριμένο πρόεδρο και ο κάθε πικραμένος μπορεί να μας πάρει όποιον παίχτη θέλει.

Δυστυχώς.

19
Αφού δεν παει στις ομάδες τους λογικό.. Τώρα τι είναι αλήθεια και τι όχι, το ξέρουν μόνοι κάποιοι..

Νομίζω, όπως έχει γράψει και άλλος πριν από μέρες, ότι αυτά τα δημοσιεύματα βγαίνουν από την ομάδα.

Δεν κρατάνε κακίες οι αφραγκούζοι για ένα οχι. Η αποκαθήλωση του πρώην κόουτς εξυπηρετεί μόνο τη διοίκηση του ΠΑΣ. Ξέρουν ποια πόσο τους έχουν κοστίσει οι μαλακιες του παρελθόντος...

Δολοφονία χαρακτήρα με ψεύδη και φήμες. Βρε δημοσιογραφάκο για πες μας και τα μπάτζετ των άλλων ομάδων. Τι μας νοιάζει πόσα παίρνουν οι δικοί μας. Το χαμηλότερο μπάτζετ είναι σύγκριση δεν είναι διαπίστωση. Για πες μας πόσο είναι το μπάτζετ του ΟΦΗ, των χωριατών, του Απόλλωνα, του Κούγια να δούμε αν ισχύουν όσα λες.
20
Ξέχασε να γράψει κι ότι μέσα σε 2 βδομάδες, ο Γιαννίκης πέτσωσε την ομαδούλα του 3 φορές. Δε νομίζω να το
είχαν ξαναπάθει αυτό οι βάζελοι, συνεπώς έγραψε ιστορία και σ' αυτό ο Γιαννίκης.
 :mono:

Α ωρε.

Δεν το έχουμε ξανακάνει;
Το '79; Ή λάθος κάνω;

21
Η στιγμή της αποχώρησης ενός προπονητή που τον επιθυμεί η πλειοψηφία του κόσμου, όπως ο Γιαννίκης, όπως ο Χριστόπουλος, όπως ο Άγγελος, σου υπενθυμίζει απλά, πόσο μεγάλη ταφόπλακα για την εξέλιξη της ομάδας είναι ο κος ΧΒ.

Το έργο χιλιοπαιγμένο: Έρχεται ένας φιλόδοξος και ταλαντούχος κόουτς και στην έκθεση του ή στις κουβέντες του λέει στον πρόεδρο: Θέλουμε καλά γήπεδα το χειμώνα, οργάνωση και κάποιες αγορές σε ποιοτικούς παίχτες. Η κατάληξη γνωστή...Από τον Όγιος έως το Γιαννίκη η λογική της διοίκησης είναι σαφής.

Ας το πάρετε χαμπάρι όλοι.Με ΧΒ εκεί θα ήμαστε. Δεν έχει παραπάνω. Δεν θα υπάρχουν στόχοι. Ούτε φιλοδοξίες ούτε σοβαρές υποδομές. Ούτε θα φτάσουμε ομάδες σαν την Τρίπολη και τον Ατρόμητο όσο μικρές και αν σας φαίνονται όσο και αν απέχουμε σε λαϊκό εκτόπισμα.

Είναι σαφές, γνωρίζουμε πια τη μοίρα μας με το ΧΒ.

Είναι όμως εντελώς άγνωστο τι θα γινόταν αν αποφάσιζε στα σοβαρά να πουλούσε και να φύγει.
Δεν χωνεύεται πλέον η ξαναζεσταμένη σούπα που σερβίρεται εδώ και δώδεκα χρόνια.
Από τον Όγιος έως το Γιαννίκη μια ανάσα δρόμος.

22
Καθίστε να δούμε αν θα έχουμε και την ίδια διοίκηση του χρόνου...

23
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΛΑΡΙΣΑ
« στις: Δευ 17 Μάι 2021 01:00  »
Σόρυ λίγο αλλά το λίνκ του ντοκουμέντο δεν λέει ακριβώς αυτά που λές. Για παράδειγμα:

Οι εταιρείες του Πηλαδάκη εμφανίζονται να έχουν λάβει τα δάνειά τους το 2010 και το 2011 από την τράπεζα Marfin, η οποία την εποχή εκείνη διοικούνταν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Πρόκειται για δύο δάνεια, 68 και 11,5 εκατ. ευρώ

άρα 80 εκατομμύρια, ενώ είχατε ήδη ολοκληρώσει το γήπεδο ή ήταν σχεδόν έτοιμο.

Παρακάτω λέει:

Στο συνολικό ποσό των σχεδόν 150 εκατ. ευρώ περιλαμβάνεται και χρέος ύψους 33,3 εκατ. που εμφανίζεται να οφείλει στην Τράπεζα Πειραιώς η Γήπεδο ΑΕ, στην οποία ανήκει το γήπεδο AEL FC Arena.

Άρα δεν φαίνεται από το δημοσίευμα να του χαρίστηκαν λεφτά από χρέη του γηπέδου ή της λάρισας ύψους 133 εκατομμυρίων αλλά 33,3 εκατομ., πράγμα που είναι εξωφρενικό μεν αλλά όχι το τεράτιο ποσό που αφήνεις να εννοηθεί.

Τα υπόλοιπα είναι χρέη του Πηλαδάκη άσχετα με τη Λάρισα άρα δεν μας πολυαπασχολούν, στην παρούσα συζήτηση. Εκτός και αν κάποιος θεωρούσε αυτόν το κύριο μεροκαματιάρη και έπεσε από τα σύννεφα...


24
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΛΑΡΙΣΑ
« στις: Κυρ 16 Μάι 2021 01:40  »
Χρέος 132 εκατομμύρια ευρώ;
Αυτό τι είναι;
Που βρέθηκε τέτοιο χρέος;
Ούτε ο Ολυμπιακός του Σαλιαρελλη να ήταν.
Έχεις κάποια στοιχεία;

25
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: ΛΑΡΙΣΑ
« στις: Παρ 14 Μάι 2021 12:36  »

Αντίθετα πιστεύω ότι μοιάζουμε πολύ στα πάντα. Ακόμα και στην τυρίλα και στη χωριατίλα...... :)) :)) :))

Αχ, σε παρακαλώ μην γενικεύεις.

Προσωπικά δεν νιώθω ότι ως φίλαθλος/οπαδός μοιάζω με κάποιον και ιδίως με χωριάτες και τυριά.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 75