Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - tasosGR

Σελίδες: [1] 2 3
1
Μπορούν να αξιοποιηθούν και για την ανάπτυξη και άλλων φυτών σε εσωτερικό χώρο.Ιδέες πάντα υπάρχουν για την ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής.Μην περιμένουμε να τα εισάγουμε όλα...

2
Και έτσι,πολύ απλά, ''η ιδέα για λάμπες εγκαταλείφθηκε''...
Δεν ντρέπονται καθόλου οι άχρηστοι, βγάζουν και δελτίο τύπου στα φεισμπουκ...

3
Μόλις ανακοίνωσε 9 κρούσματα και ο ιωνικός...
Έχει ανακοινωθεί κάπου?? Γιατί ούτε στο σαιτ το επίσημο ή στο fb τους το επίσημο δεν υπάρχει κάτι!

Στις ειδήσεις της ΕΡΤ (αθλητικά) το άκουσα.
2 Ιαν 2022,21:00 δελτίο ειδήσεων

4
Μόλις ανακοίνωσε 9 κρούσματα και ο ιωνικός...

5
14:00 θα να 'ναι στο Πανηπειρωτικό?
Για πείτε όποιος ξέρει ...

6
Μήπως να δηλώσουμε έδρα το Περιστέρι? Προλαβαίνουμε?

7
Το γήπεδο του Ασπροπύργου είναι το μόνο με έτοιμη τη ...νεκρή ζώνη!
&feature=push-lbrm&attr_tag=POSOzgShCXuMyhoe%3A6

8
Αναρωτιούνται γιατί έγιναν αντιπαθεστεροι και από το γαύρο; Αλλά που να καταλάβουν τα ορκς....

9
Αν το ακούς στο ραδιόφωνο από το ούγκανο το Μήνο θέλεις να το σπάσεις... ήταν μπενάλτια;

11
Ευχήσου του λοιπόν γιατί αυτόν κλείσαμε...

12
Έχουμε καμία φωτογραφία από την πρόοδο των εργασιών; Είναι εύκολο να ανεβάσει κανείς;

13
Παπά, πόσα έμασες από τον έρανο; Σαν επίτροπος ρωτάω...

14
Ολα τα ματς του πρώτου γύρου είναι Σάββατο ή Κυριακή και μόνο αυτό βρήκαν να ορίσουν Δευτέρα?

15
Αμα θες δίχτυα έλα σε μένα! :P
Ορίστε η μελέτη του γηπέδου με τις κατόψεις και με απ'όλα. Επιτέλους!Μαζί με την απάντηση για την ερώτηση των ακλόνητων σκαμμάτων από την σελίδα του ΠΕΑΚΙ στο fb.

 Το ΕΣΙ Ζωσιμάδες, πρόκειται για Στάδιο κ οχι για ποδοσφαιρικό γήπεδο (αποκλειστικά). Το σταδιο με την ένταξη της ανακατασκευής του ταρταν στο ΠΔΕ αναβαθμίζει τον ρολο του κλασικού αθλητισμού με δυνατότητα πλεον να μπορέσει να φιλοξενήσει κ Πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι αθλητές που χρησιμοποιούν καθημερινά το στάδιο ειναι εκατοντάδες και φιλοδοξούμε με την ολοκλήρωση του έργου του ταρταν κ των παράπλευρων αυτου εργων να αυξηθουν οι καθημερινοί χρήστες-αθλητές. Στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ενος αγώνα για ευρωπαϊκή υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα οπως κ περυσι θα βρεθει η λυση ευκολότερα απο πέρυσι.
Δεν θα υπάρχει τόσο χόρτο. Οταν ολοκληρωθεί το ταρταν θα μεινει πολυ λιγότερο χόρτο πισω απο τα τέρματα. Μπορείτε να δειτε όλες τις προβλέψεις στις κατοψεις των μελετων. Εκτος των σκαμμάτων πρεπει να υπαρχουν ολοκληρωμενες χωροθετήσεις κ ολων των βαλβίδων ρηψεων (ακοντιο, σφαιρα, σφυρα, δίσκος κλπ), διαδρόμου επι κοντω, κλωβου σφυροβολιας κλπ. Το στάδιο ειναι μεγαλης ηλικίας με αρκετές αδυναμιες κ οι υπηρεσίες της ΓΓΑ εξάντλησαν τα περιθώρια που ειχαν.

Εδω θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες της μελέτης του ταρταν.

http://gga.gov.gr/.../prokhryxeis/2226-2017-04-03-13-15-50

http://gga.gov.gr/prokhryxeis-sy/prokhryxeis/2226-2017-04-03-13-15-50

Εγώ ξέρω πως αν δεν θέλεις να βρεις λύση,βρίσκεις ένα κάρο δικαιολογίες...
16
Στο πέταλο από την πλευρά του Παλλαδιου βλέπω ότι έβαλαν πάλι χόρτο. Ή έχουν λεφτά για πέταμα, ή θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε ταρταν... Η τελευταία ευκαιρία να μετακινηθουν τα σκαμματα και να μεγαλώσει το γήπεδο είναι ότι θα το κάνουν όταν φτιάξουν το ταρταν για να μην μείνουν πολύ καιρό χωρίς σκαμματα οι πηδηχταραδες της πόλης! Και τότε αντε πάλι να ξαναφτιαξουν τρία μέτρα αποστραγγιστικα και να μετακινήσουν τα μπεκ... Αλλά φοβάμαι ότι είναι πολύ δύσκολο να το σκεφτεί η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ,  έχει να βγάλει και ανακοινώσεις...

17
Ωραίο σκάμμα... ::)

18
Κίνησαν οι μπουλντόζες? 

19
Πέρασε κανείς από κει σήμερα?

20
Τα έργα είναι πάνω από 10 μέρες σταματημένα...Ξέρει κανείς κανένα νέο?Αυτό το ΠΕΑΚΙ με τις ανακοινώσεις του που είναι? Η ΠΑΕ?

21
Χορτάρι με σπορά δεν πρόκειται να προλάβει να βγει πάντως...

22
Μήπως μπορεί κάποιος από τους διαχειριστές να κοινοποιήσει στη σελίδα του ΠΕΑΚΙ στο FB την ανάλυση του lemorsero?Οσο και κολλημένοι και να είναι,δεν μπορεί,θα καταλάβουν το προφανές...
Δεν μπορώ να το χωνέψω οτι θα ρίξουν τόσα λεφτά για να φτιάξουν τον χλοοτάπητα και θα είναι και πάλι εκτός προδιαγραφών!
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην πειράζουν καθόλου το στίβο γιατί ενώ έταξαν ότι θα φτιάξουν καινούριο,να μην έχουν τα φράγκα να τον ξεκινήσουν!
Παρεπιπτόντως δεν έχω δει πολλά στάδια με χόρτο αντί για ταρτάν πίσω από τις εστίες!Μήπως είναι προδιαγραφή για το δικό μας γι'αυτό δεν κουνιούνται από τη θέση τους τα σκάμματα? :P

23
Ειμαι περίεργος,αυτά που τεκμηριώνει ο lemorsero και τα συζητάμε τόσο καιρό εδώ μέσα , τα ξέρουν αυτοί που αποφασίζουν?Πίσω από το τέρμα προς το παλλάδιο είναι 57 μέτρα και αν προσθέσεις και τα κουλουάρ(αμα δεν τους φτάνει η φόρα...)είναι 69+.
Μια χαρά χωράνε όλα!
Κι αν θέλουν ποτέ να κάνουν αγώνες στίβου,μόνο το Πανηπειρωτικό πληροί τις προδιαγραφές.Ε,ας πεταχτούν μέχρι εκεί.
Γιατί αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξουμε Ευρώπη,με γήπεδο μικρότερο από το κανονικό δεν γίνεται σίγουρα!

24
Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάμμα ΔΕΝ πρόκειται να μετακινηθεί και οι διαστάσεις του γηπέδου δεν θα αλλάξουν!Αν δεν ισχύει ας βγει κάποιος από την λαλίστατη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ να πει πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.Προφανώς γι΄αυτό δεν έγινε καμία εκσκαφή σε εκείνο το σημείο...

25
Στο Περιστέρι το σκαμμα ήταν πίσω από το τέρμα. Και οι διαδρομές έξι. Αλλά εδώ είπαμε γίνονται μεγάλοι αγώνες στίβου...

Σελίδες: [1] 2 3