Αθλητικά > άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο

Εθνικός Πειραιώς

(1/10) > >>

astralon:

--- Παράθεση ---Και πάλι 'Εθνικός Πειραιά'

  Ένα... βαρίδιο αποχωρίστηκε ο Εθνικός Πειραιά, αφού κατάφερε να απαλλαχτεί από τη σύνθετη ονομασία λόγω της προ ετών συγχώνευσής του με τον Α.Ο. Μάνης.

 Ο Νίκος Πηρούνιας εδώ και αρκετό καιρό είχε κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκείμενου η ομάδα του να ονομάζεται ξανά Εθνικός Πειραιά και όχι 'Εθνικός ΟΦΠΦ-ΑΟ Μάνης' και με απόφαση του αρμόδιου Πρωτοδικείου το πέτυχε.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε, μάλιστα, χθες και πλέον είναι οριστική και αμετάκλητη.
sportdog.gr

----------------------------------------------

  Μετά την ολιγωρία και βραδύτητα που επέδειξε η Ε.Ε.Α. το 2008-2009, ώστε να εγκρίνει την τροποποίηση ονομασίας της ομάδας, από Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.- Α.Ο. ΜΑΝΗΣ, σε Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ο     Πρόεδρος της ομάδας, προέβη σε δικαστικές ενέργειες-διαδικασίες, ώστε να επισπεύσει και να δώσει οριστικό τέλος σε αυτή την εκκρεμότητα- ΔΕΣΜΕΥΣΗ του προς το φίλαθλο κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Μετά την από 17/11/2009 κατάθεση αίτησης στο αρμόδιο Πρωτοδικείο, για τροποποίηση ονομασίας του καταστατικού, με δικάσιμο που έγινε σε δημόσια συνεδρίαση στις 17/03/2010, και με απόφαση 3045/19-05-2010, δημοσιεύτηκε οριστικά και αμετάκλητα, σήμερα, η έγκριση αλλαγής ονομασίας της ομάδας, σε ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, με έτος ίδρυσης το 1923.
ethnikos-fc.com
--- Τέλος παράθεσης ---

PAS-o-media:
ethnikos-fc.com

--- Παράθεση ---ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ (15/11/2010)

Η Εμμετική αθλιότητα ολίγων ανεγκέφαλων που εξεφράθησαν με ύβρεις εναντίων εντίμων ποδοσφαιριστών της ομάδας, εξάντλησε τα όρια της ευπρεπούς ανοχής.
Μετά την φιλότιμη και καλύτερη εμφάνιση της ομάδας (τηλεοπτική παρουσίαση) με μια ομάδα εκατομμυρίων που μέχρι χθές ήταν στην Super League, μόνο έπαινος έπρεπε να αναγνωριστεί στους ποδοσφαιριστές.
Με αυτές τις συνθήκες και με είσπραξη 145 εισιτηρίων, δηλαδή 1500€ με λειτουργικά έξοδα αγώνος 5000€ και σε συνάρτηση των ανωτέρω, η ομάδα θα παίζει τούδε, για μένα, τους ποδοσφαιριστές, την ιστορία της και τους πραγματικούς αγνούς φιλάθλους της, με προσκλήσεις και ονομαστικά εισιτήρια
" δίκη κεκλεισμένων των θυρών ".
Δεν επιτρέπω πλέον σε κανέναν άλλα παιχνίδια στην πλάτη μου και στην τσέπη μου, για τό μέγιστον,τουλάχιστον, της έλλειψης μνήμης από το 2004.
 
Ο Πρόεδρος
Ν.Πηρούνιας

--- Τέλος παράθεσης ---

PAS-o-media:
novasports.gr

--- Παράθεση ---Αναταραχή επικρατεί στον Εθνικό καθώς οι παίκτες προχώρησαν σε αποχή διεκδικώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από την πλευρά της διοίκησης. Η υπομονή των «κυανόλευκων» έχει εξαντληθεί καθώς βλέπουν πως η ΠΑΕ δεν τακτοποιεί τις εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί τους.

Μάλιστα, εξαιρετικά αρνητική εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, η διοίκηση προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών τη Δευτέρα.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης είναι έντονα προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον πάγκο.
--- Τέλος παράθεσης ---

PAS-o-media:
sentragoal.gr

--- Παράθεση ---Η αποχή της Τρίτης φαίνεται ότι δεν... ίδρωσε το αυτί της διοίκησης του Εθνικού και μοιραία η χθεσινή εικόνα στο Ελληνικό παρέπεμπε σε ομάδα υπό διάλυση. Η απόφαση των ποδοσφαιριστών για ανοιχτή προπόνηση, ήτοι κατ' επιλογή, οδήγησε στην πραγματοποίηση προγράμματος με μόλις εννιά!

Και βέβαια οι περισσότεροι εξ αυτών είναι οι νεοαποκτηθέντες, καθώς το «παρών» έδωσαν οι Φοφανά, Σωτηρίου, Μεντί, Νταμιάνο, Νικολόπουλος, Ντούλιας, Ριμκεβίτσιους και από τους «παλιούς» μόνο ο πορτιέρο Παγούδης και ο Γκράιμς.
--- Τέλος παράθεσης ---

john-PAS:
"Ναυάγησε" η πώληση του Εθνικού 

Για ακόμη μία φορά οι παίκτες του Εθνικού δεν κατάφεραν να ικανοποιηθούν από αυτά που τους είπε ο "ισχυρός" άνδρας των Πειραιωτών. Ο λόγος; Φυσικά, η ανακοίνωση του...ναυαγίου της πώλησης των μετοχών σε ομάδα επιχειρηματιών! Μάλιστα, ο Νίκος Πηρούνιας έδειξε στους παίκτες το φαξ που έστειλαν οι υποψήφιοι αγοραστές, το οποίο ανέφερε ότι απέσυραν το ενδιαφέρον τους. Έτσι, ο ιδιοκτήτης των "κυανόλευκων" ζήτησε νέα πίστωση χρόνου από τον ποδοσφαιρικό τμήμα και τους διαβεβαιώσε ότι σε δέκα μέρες το πολύ θα έχει βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Πειραιά.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι παίκτες του Εθνικού πήραν έναντι των οφειλομένων από τον ιδιοκτήτη των "κυανόλευκων" και ευελπιστούν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα.
mikriliga

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση