About PAS > Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22

(1/77) > >>

Tsimendos:
Στην Πολωνία η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pics)
2 λεπτά

Εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε της Πολωνίας, θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηρακλής Μεταξάς, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου είχε και τις πρώτες επαφές για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ, ενώ την ίδια ώρα εντείνονται και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα εξίσου σημαντικό είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από χρόνια, στον ΠΑΣ αποφάσισαν πως οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί θα μπούνε στο εξωτερικό.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι οι Ηπειρώτες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο γνωστό στο ελληνικό κοινό προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αποφάσισαν και κατέληξαν στην γνώριμη και δοκιμασμένη λύση του Κιέλτσε, εκεί όπου για πολλά χρόνια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για τις συνθήκες δουλειάς, εκγύμνασης και εγκαταστάσεων κι έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να βρεθεί στην Πολωνία από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από την Πολωνία, το Ισραήλ αλλά και την Κύπρο που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2006401/stin-polonia-i-proetoimasia-toy-cargr-pas-giannina-pics

tzesIOA:
Καλό νέο αυτό, να σπάσει λίγο η μονοτονία τον προηγούμενων χρόνων και να αποκτήσει λίγο κύρος η φετινή προετοιμασία. Θεωρώ απαραίτητο ωστόσο να κλειστούν και τα ανάλογα φιλικά με τις τοπικές ομάδες αλλά και με άλλους συλλόγους που θα κάνουν εκεί την προετοιμασία τους. Καλύτερα Κορόνα Κιελτσε παρά Λάρισα και Λαμία για μια ακόμη χρονιά...

tzesIOA:
Σαν συμπλήρωμα σε αυτό που είπα παραπάνω αξίζει να αναφέρω ότι και ο οφη που θα πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία και συγκεκριμένα στην Ολλανδία έχει κλείσει πολύ σπουδαία φιλικά με Άντερλεχτ Άλκμααρ Φίτεσε και άλλες. Στο ίδιο πνεύμα πρέπει να κινηθούμε και εμείς. Δυνατά φιλικά σημαίνει πάντα καλύτερη προετοιμασία. Στην Πολωνία δεν ξέρω αν θα βρούμε εξίσου ποιοτικές ομάδες για να αντιμετωπίσουμε αλλά όπως και να χει πρέπει να κυνηγήσουμε σαν ιδέα το κλείσιμο φιλικών με ομάδες της χώρας που θεωρούνται αξιόλογες. Πιθανώς κάποιες από αυτές που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη του χρόνου.
Είναι ευκαιρία η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω και να το καθιερώσει και για τις επόμενες χρονιές.
Η προετοιμασία είναι αυτή που θα κρίνει το πόσο ψηλά πας..

arispas:
Κράζουμε κράζουμε τη διοίκηση αλλά να λέμε και μπράβο όταν κάνει και κάτι καλό. Και φαίνεται να έχει ανέβει τα δύο τελευταία χρόνια, και με την προετοιμασια και με τους προπονητές και με τις ανακοινώσεις υπεράσπισης και με παίχτες οπως ο Ντομίνγκεζ. Και μην μου πείτε ότι είναι αυτονόητα αυτά λες και είχαμε καλομαθει τα προηγούμενα χρόνια...

tr7:

--- Παράθεση από: tzesIOA στις Τετ 09 Ιούν 2021 20:53 ---Σαν συμπλήρωμα σε αυτό που είπα παραπάνω αξίζει να αναφέρω ότι και ο οφη που θα πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία και συγκεκριμένα στην Ολλανδία έχει κλείσει πολύ σπουδαία φιλικά με Άντερλεχτ Άλκμααρ Φίτεσε και άλλες. Στο ίδιο πνεύμα πρέπει να κινηθούμε και εμείς. Δυνατά φιλικά σημαίνει πάντα καλύτερη προετοιμασία. Στην Πολωνία δεν ξέρω αν θα βρούμε εξίσου ποιοτικές ομάδες για να αντιμετωπίσουμε αλλά όπως και να χει πρέπει να κυνηγήσουμε σαν ιδέα το κλείσιμο φιλικών με ομάδες της χώρας που θεωρούνται αξιόλογες. Πιθανώς κάποιες από αυτές που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη του χρόνου.
Είναι ευκαιρία η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω και να το καθιερώσει και για τις επόμενες χρονιές.
Η προετοιμασία είναι αυτή που θα κρίνει το πόσο ψηλά πας..

--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον μία από αυτές θα είναι και η Ομόνοια Λευκωσίας που θα ξεκινήσει σαν πρωταθλήτρια Κύπρου τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικο γύρο του τσαμπιονς λινγκ. Θα κάνει και αυτή στο Κιελτσε της Πολωνίας, αλλά δεν ξέρω σίγουρα τις ημερομηνίες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση