Διάφορα > Ρε δεν ΠΑΣ καλα!

Περιφερειακή Ιωαννίνων:βαμμένος με αίμα

(1/4) > >>

fon7:
Νέος κυκλικός κόμβος στην Ελεούσα
Τέσσερα σημαντικά έργα προωθούνται με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής

Τέσσερα πολύ σημαντικά έργα νέων υποδομών, προωθούνται προς υλοποίηση με αποφάσεις που έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Πρόκειται για τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα Πρέβεζας, την διευθέτηση του ρέματος Τούση στην Πάργα, την κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κόνιτσας στην περιοχή Ελεούσας και την βελτίωση του δρόμου από Καταρράκτη μέχρι το Ορειβατικό Καταφύγιο. Ο συνολικός προϋπολογισμός των τεσσάρων έργων ανέρχεται σε 9.083.000 ευρώ.

Εκτός αυτών η Ο.Ε. έλαβε αποφάσεις και άλλα έργα βελτίωσης και αποκατάστασης των οδικών υποδομών κ.α., με τον προϋπολογισμό τους να ξεπερνά το 1,2 εκ. ευρώ.

Κυκλικός κόμβος επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κόνιτσας
Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή ενός ακόμη κυκλικού κόμβου σε ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο του Εθνικού οδικού Δικτύου. Πρόκειται για την περιοχή στο οποίο λειτουργεί το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κόνιτσας, όπου διασταυρώνεται ο δρόμος για Ελεούσα- Κρύα- Αγία Μαρίνα. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 2.768.000 € και σήμερα από την Ο.Ε. αναδείχτηκε οριστικός ανάδοχος η ΓΙΓΕΚΑΤ ΑΤΕΕ.
epirusonline.gr

Τεράστιο έργο ο κόμβος.Άλλωστε θα στοιχίσει κοντά 3 εκατομμύρια.Μέχρι να τελειώσει θα ξεπεράσει και τα 3 εκατομμύρια.Μετά από αυτό τι τρένα και φυσικά αέρια να θέλετε χωριατάκια.Εσείς θα έχετε κόμβο στην Ελεούσα για να πάτε να πίνετε κανένα καφέ εκεί.Δώρο αυτόγραφο από τον Ντάσιο.Τι άλλο θέλετε.Σας φέρνουν πιο κοντά στην σημαία της ομάδας.Πιο φθηνό παίζει να είναι το αεροδρόμιο από τον κόμβο.

Άξιοι άξιοι άξιοι!!!

fon7:
Συγκέντρωση στην Περιφερειακή για τον Γιώργο


Ο τραγικός θάνατος του 30χρονου στην Περιφερειακή των Ιωαννίνων συγκλόνισε την πόλη. Ένα νέο παιδί που έσβησε σε μια κλωστή του χρόνου… Μια στιγμή ήταν αρκετή. ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μηχανή που οδηγούσε ο 30χρονος.

Τραυματίστηκε βαριά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Είναι από τις φορές όπου ο θάνατος ενός νέου προκαλεί ένα κύμα αντίδρασης. Οι φωνές που επισημαίνουν ότι η περιφερειακή των Ιωαννίνων αποτελεί έναν εξαιρετικά προβληματικό δρόμο, με σημεία καρμανιόλες γίνονται όλες και περισσότερες.

Οι φωνές αυτές θα πρέπει να συναντηθούν το απόγευμα της Τετάρτης, στις επτά, στο σημείο που έγινε το δυστύχημα.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον του 30χρονου.. Ένας φόρος τιμής για τον Γιώργο που έσβησε άδικα.

Στη συνέχεια όλοι οι συγκεντρωμένοι θα συναντηθούν μπροστά στη Νομαρχία.
epiruspost.gr

Γιατί έχουμε σπουδαίους δρόμους,καρμανιόλες,χρυσοπληρωμένους.Άλλος ένας τομέας που η πόλη πετάει.Βαμμένο με αίμα.

Kun:
Καθόμαστε και λέμε για το βούρκο στους Ζωσιμάδες και δυστυχώς αποδεινύεται ότι είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει μπροστά στο χάλι το μάυρο που επικρατεί σε πολλούς δρόμους και δη κεντρικούς τόσο στην Ήπειρο όσο και σε όλη την Ελλάδα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτί εκτός από δρόμους καρμανιόλες διακατεχόμαστε και από οδηγική συμπεριφορά της κακιάς ώρας. Ο συνδυασμός αυτός δυστυχώς σκοτώνει με συνέπεια να χάνονται άνθρωποι και ειδικά νέοι.

Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του και δύναμη για το γολγοθά που ακολουθεί.

dk:
στο συγκεκριμένο σημείο έχουν χάσει και άλλοι δυστυχώς τη ζωή τους...
Είτε έχουμε είτε δεν έχουμε οδική παιδεία είναι απαράδεκτο σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας να υπάρχει κάθετος από τον οποίο βγαίνουν και μπαίνουν οχήματα και από τις 2 φορές κίνησης (ελλείψει διαχωριστικής νησίδας προφανώς και ελλείψει υπόγειας ή υπέργειας διάσχισης της περιφερειακής που θα οδηγούσε στην ομαλή πρόσβασή της).

 Στο επόμενο δε σημείο που κάθετος δρόμος τέμνει την "ταχείας κυκλοφορίας" περιφερειακή τα δυστυχήματα συνήθως οφείλονται στα χαλασμένα (όποτε βρέχει!!!) φανάρια ... 

fon7:
Αυτοί που υπέγραψαν για αυτό το πράγμα και στην συνέχεια αυτοί που το έφτιαξαν είναι δολοφόνοι και εγκληματίες.Βέβαια τι να νιώσουν οι χοντρόπετσοι;
Μακάρι οι συγγενείς όσων χάθηκαν και οι τραυματίες που έχουν υπάρξει να τους κυνηγήσουν δικαστικά.Ότι έχουν και δεν έχουν.Γαμημένοι.


--- Παράθεση ---Έχουν περάσει τόσες μέρες απο τον άδικο θάνατο του Γιώργου, στη δολοφονική περιφερειακή της πόλης και ακόμα να συνέλθουμε απο το σοκ, τη θλίψη και απο τον θυμό.

Ο δικός μας Γιώργος είναι ενα παιδί χαμογελαστό, πρόσχαρο, και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει. Οι αναμνήσεις που έχουμε μαζί του απο τις κερκίδες και τις εκδρομές όλα αυτά τα χρόνια θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Ο Γιώργος θα ζεί για πάντα στις καρδιές μας, θα βρίσκεται μαζί μας στις κερκίδες και στα πούλμαν, σίγουροι πως από εκεί ψηλά θα τραγουδά για την αγαπημένη του ομάδα.

Σήμερα στη μνήμη του Γιώργου και για να μην υπάρξουν και αλλα θύματα, θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα που έχει γίνει και θα δώσουμε το παρών στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση