Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - OV1950

Σελίδες: [1] 2 3 ... 58
1
Το προϊόν δεν είναι καλό...

Αυτά λέγονται όταν την προηγούμενη χρονιά η ομάδα έπαιξε θεαματικότατο ποδόσφαιρο ενώ τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, παίζοντας λιγότερο θεαματικά, έφερε ιστορικά αποτελέσματα και μπήκε στην εξάδα.

Εντάξει, ντρέπεται και η ντροπή με την αμετροέπεια και το θράσος ορισμένων.

2
Η λογική είναι μια.

Λεφτά δεν υπάρχουν, ούτε όμως και αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν υπάρχει η δυνατότητα, μπορεί να γίνει μια σχετική υπέρβαση.

Από εκεί και πέρα, προσπαθείς με οικονομικές λύσεις νεαρών ταλαντούχων παικτών ή πιο έμπειρων, που η καριέρα τους είναι σε καμπή, να πάρεις αγωνιστικό όφελος και ενίοτε, χρηματική υπεραξία, ούτως ώστε, να τσούλησει το πράγμα. Μέχρι να προκύψει κάτι καλύτερο για την ομάδα, κάποιος δηλαδή με μεγαλύτερες οικονομικές δυνατότητες.

Αυτή είναι η κατάσταση και δεν αλλάζει ούτε με τα λόγια, ούτε με κριτικές της δεκάρας.

ΥΓ. Το χαμηλό μπάτζετ μπορεί να καταστρέψει μια, δύο, τρεις, χρονιές. Το υψηλό όμως είναι αυτό που μπορεί να καταστρέψει το μέλλον μιας ομάδας, να τινάξει στον αέρα την ίδια της την ύπαρξη.

3
Πριν 11 μήνες ο ΧΒ με τις όποιες οικονομικές του δυνατότητες έφερε πίσω τον Κόντε. Ο Κόντε που αναμφισβήτητα έδειξε καλή θέληση από την πλευρά του, κι ασχέτως του σοβαρού τραυματισμού που του έτυχε, δεν ήρθε παίρνοντας στραγάλια, ούτε βέβαια πλήρωσε για να έρθει.

Φυσικά και δεν είναι να περιμένει κανείς από εμμονικούς της μιζέριας να έχουν την αξιοπρέπεια να αναγνωρίζουν κάποια πράγματα.

4
Ακούγεται καλή και σίγουρη επιχείρηση όπως την περιγράφετε κάποιοι. Ουρές θα κάνουν οραματιστές λεφτάδες να αγοράσουν ένα τέτοιο χρυσορυχείο. Μόνο που εκτός από αόρατοι, είναι και ανύπαρκτοι.

5
Βρέθηκε κι ο πρόθυμος να κάνει τα ρεπό της ψηλής Σουζάνας.

6
Υπάρχει η περίοδος 1980-2008 και υπάρχει η περίοδος του 2008 ως σήμερα. Και οι δύο περίοδοι είναι αρκούντως γνωστές για να χρειάζονται λόγια ή συγκρίσεις.

Μικρό μουσικό διάλειμμα αφιερωμένο στην παρέα των ανεύθυνων που τα λόγια τα 'χουν ευκολα


7
Τα παιδιά και η γυναίκα δεν ικανοποιούνται με το τριάρι, το βρίσκουν μικρό κι ο μισθός δεν δημιουργεί αισιοδοξία για την ύπαρξη μεγαλύτερου σπιτιού στο μέλλον. Ας παιχτεί λοιπόν το σπίτι στα ζάρια και πού ξέρει κανείς; Μπορεί και κάτσει η ζαριά...
Όπου βγει μωρέ...


Τι ωραίες λογικές και διλήμματα...

8
Καλή επιτυχία στον νέο προπονητή της ομάδας, έναν άνθρωπο που έχει ατσαλωθεί μέσα στα δύσκολα του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και μέσα από προσωπικές στενοχώριες που του έτυχαν στη ζωή. Μακάρι να τα καταφέρει, με τον πρόεδρο αρωγό.

9
Κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί και δεύτερη χρονιά με τον ΧΒ για τους λόγους που έχουν αναφερθεί πολλές φορές.Και αν στην τελική ο ΧΒ ενδιαφέρεται λίγο για την ομάδα και όχι μόνο για την τσέπη του ας αφήσει το κρυφτούλι για να τσεπώσει τα 90 χιλιάρικα,ας πάρει προπονητή και ας ξεκινήσει η προεργασία για την νέα χρονιά.Ο Μεταξάς προσέφερε και αποχωρεί.Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα.Ο Μεταξάς είναι ο προηγούμενος προπονητής μας.Ας κοιτάξει λοιπόν να κλείσει προπονητή και ας αφήσει στην άκρη την τσέπη του ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Θα πρέπει να  είσαι είτε νεοφώτιστος φίλος του ΠΑΣ, είτε τριών ετών σε ηλικία. Διαφορετικά θα θυμόσουν κάποιον προπονητή Πετράκη και το πόσες χρονιές έμεινε στην ομάδα. Δεν πιστεύω να είσαι κάτι άλλο, θα σήμαινε ότι εθελοτυφλείς ή ότι ψεύδεσαι

10

ας πούμε αρχικά ότι είναι επαγγελματίας,κ με μια πετυχημένη πορεία φέτος στην Ελλάδα....το ότι θέλει να φύγει από την ομάδα,σε ποιον πρέπει να χρεωθεί;... Ας πούμε στη συνέχεια ότι δεν είναι ηλίθιος,άρα αντιλαμβάνεται την ελληνική πραγματικότητα την οποία κ είδε από κοντά πλέον.Το να φύγει από το ΠΑΣ που είναι αγαπητός από το κόσμο,ο σύλλογος έχει σαφώς μεγαλύτερη δυναμική από το μαγαζάκι της Τρίπολης,τι μπορεί να σημαίνει για Μας;.... Το ότι φεύγει,κ μάλιστα ενώ υπάρχει ρήτρα (την οποία θα πληρώσει η Τρίπολη ) δεν σε κάνει να υποψιαζεσαι ότι κατά την άποψη του δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο στον ΠΑΣ , μιας κ ο ίδιος ξέρει καλύτερα από όλους μας πως είναι να συνεργάζεσαι με το χοντρό;..... Τα ερωτήματα μου ή που βράζουν στη παιδική τους αφέλεια ή που χρειάζεται να αλλάξουν πολλά στην ομάδα πριν να είναι αργά,αν δεν είναι ήδη....

Αρχικά σημαίνει ότι ο Αστέρας έχει πολύ παραπάνω κεφάλαια από τον ΠΑΣ. Στη συνέχεια σημαίνει ότι ο Μεταξάς προτίμησε να  αποδεχτεί μια πολύ μεγαλύτερη οικονομική πρόταση. Σημαίνει τέλος ότι στο άγχος του να εξασφαλίσει αυτό το μεγαλύτερο οικονομικό συμβόλαιο έκανε κάποιες εκπτώσεις στο να είναι από την πλευρά απολύτως σωστός ως προς το συμβόλαιό που είχε (έρχομαι με χαρά αλλά για να έρθω, βρείτε τα πρώτα με τη νυν ομάδα  μου).

Απλή είναι η κατάσταση. Όπως απλή και απολύτως γνωστή σε αυτόν ήταν η κατάσταση για το τί θα έβρισκε στον ΠΑΣ όταν θα έρχονταν.

11
Τον Λεό δεν θα τον ήθελα για φορ αλλά στο πλάι του φορ. Φορ Κόντε (προφανώς χρειάζεται και αξιόπιστο μπακ απ), από τη μια πλευρά Περέα κι από την άλλη Λεό, μια χαρά συνδυασμός μου φαίνεται.

12
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Yuri Lodygin
« στις: Σαβ 04 Ιούν 2022 15:29  »
Αυτοί που φεύγουν, αυτοί για την φυγή των οποίων κάποιοι φωνάζετε-διαμαρτύρεστε ή δεν ξέρω γω τι άλλο, με τον "χοντρό" πάντως ήρθαν.

13
Έμεινε ελεύθερος και ο Ντε Βινσεντι
Λεό μια χαρά να επέστρεφε αν είναι υγιής. Σε επιστροφή Ντε Βινσεντι είμαι τελείως αντίθετος

14
Θεωρώ πως θα άξιζε μια προσπάθεια για τον Διούδη τώρα που ο Λοντίγκιν πήγε στο βάζελο κι αυτός μένει ελεύθερος. Ο Διούδη λογικά είναι στη φάση που θέλει να είναι κάπου βασικός πια. Έχει ταλαιπωρηθεί με λάθος επιλογές στην καριέρα του. Μπορούμε να βρούμε επαφή αν αυτός δεν έχει υπερβολικές χρηματικές απαιτήσεις και εμείς κάνουμε ένα μικρό άνοιγμα προς τα πάνω σε σχέση με το συμβόλαιο που είχαμε δώσει στον Γιούρι.

15
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Yuri Lodygin
« στις: Σαβ 04 Ιούν 2022 15:00  »
Σπουδαίος τερματοφύλακας. Ο καλύτερος που θυμάμαι να έχω δει στον ΠΑΣ. Τίμησε τη φανέλα με το παραπάνω και ο οργανισμός δικαιούται να είναι περήφανος που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του. Δυστυχώς πάει στην πλέον αχώνευτη για τον ΠΑΣ ομάδα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Γιούρι, αν διαβάζεις, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον 1,5 χρόνο προσφοράς και καλή σου συνέχεια.

16
Καλά ρε παιδιά, πιστεύετε ότι ο Γραμμοζης θ αφήσει τη Σαλκε που ανεβαίνει κατηγορία για να έρθει Ελλάδα, και μάλιστα στο χοντρό, αφήνοντας τις συνθήκες εργασίες και τα συμβόλαια της Μπουντεσλιγκα;
Μην είμαστε αφελείς.

Εχει φύγει από τη Σάλκε αλλά στο ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει, έστω κι αν είναι Ηπειρώτης στην καταγωγή, έχεις δίκιο.

17
Δεν θεωρώ ότι δικαιολογείται να υπάρχει αντίρρηση στο να επιστρέψει ο Γιαννίκης στον πάγκο της ομάδας. Αν όμως δεν επιστρέψει, πιστεύω ότι φέτος, θα πρέπει να πάμε σε λύση εντός των συνόρων. Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να επαναληφθεί για τρίτη συνεχή φορά η επιτυχία επιλογής προσώπου τύπου Γιαννίκη και Μεταξά. Ένας προπονητής που θα πρότεινα είναι ο Δερμιτζάκης.

18
α) Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα είχαν μπει στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας "Ελλάκτωρ" με 123 εκατομμύρια ευρώ και αποεπένδυσαν (πουλώντας στον Βαρδινογιάννη) μέσα στον Μάιο παίρνοντας 182 εκατομμύρια. Έβγαλαν δηλαδή κέρδος 59 εκατομμυρίων. Αυτά, πέραν όλων των άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων τους.
β) Ο ΠΑΣ ήταν η πρώτη ομάδα που ο Μεταξάς (που τον Ιούλιο κλείνει τα 55) δούλεψε ως πρώτος προπονητής.

Αν ο Αστέρας θέλει τον Μεταξά κι από τη στιγμή που υπάρχει ρήτρα, δε νομίζω να χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω ούτε στο ποια είναι η διαφορά οικονομικών δυνατοτήτων, ούτε στο τι σκέψεις έκανε ο κόουτς Μεταξάς για το μέλλον της καριέρας του μπροστά σε μια τέτοια πρόταση.

Τα υπόλοιπα περί προπονητικών, μεταγραφών ή άλλων που γράφετε διάφοροι ότι μπορεί να βάρυναν, είναι να 'χαμε να λέγαμε, να 'χαμε να πούμε.

19
Το να μην μπει-λόγω παραγραφής-ένα δικαστήριο στην ουσία του αν υπήρχε μεταβίβαση ή όχι, δεν σημαίνει ότι υπήρχε μεταβίβαση. Μην μπερδεύεστε ορισμένοι. Επί της ουσίας της υπόθεσης μπορεί ο καθένας να βάλει την λογική του να δουλέψει στο αν και κατά πόσο υπήρχε πραγματικά μεταβίβαση μετοχών.

20
Ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη.
Μπράβο στον, πέραν πάσης αμφισβήτησης, πιο επιτυχημένο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΣ που κατάφερε και νίκησε μόνος του σε αυτή τη δικαστική μάχη. Κατάφερε έτσι να μην στερηθεί το αγωνιστικό τμήμα (παίκτες, γυμναστές, προπονητής) ό,τι κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους. Μόνος του εναντίον όλων.

Μόνος του μας έμπλεξε. μόνος του μας ξέμπλεξε. ΟΜΩΣ αυτή η όλη διαδικασία κόστισε σε ψυχολογία των παικτών και σε άγχος όλων μας. Δεν είναι στα συν του προέδρου αυτό... έλεος.  :stop:
Στο Βόλο μπορεί να παίρναμε το τρίποντο αν παίζαμε χωρίς άγχος για παράδειγμα.

Ο πρόεδρος δεν έμπλεξε την ομάδα σε καμία υπόθεση γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε υπόθεση (αφού δεν υπήρχε μεταβίβαση). Το μόνο που υπήρχε είναι μια πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρους της ομάδας από συγκεκριμένους κύκλους και συμφέροντα. 

21
Ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη.
Μπράβο στον, πέραν πάσης αμφισβήτησης, πιο επιτυχημένο πρόεδρο της ιστορίας του ΠΑΣ που κατάφερε και νίκησε μόνος του σε αυτή τη δικαστική μάχη. Κατάφερε έτσι να μην στερηθεί το αγωνιστικό τμήμα (παίκτες, γυμναστές, προπονητής) ό,τι κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους. Μόνος του εναντίον όλων.

22
Πάντα με την Ουρουγουάη

23
Καλή επιτυχία στον νέο κόουτς. Μακάρι να συνεχίσει στα χνάρια του προηγούμενου και να είναι καλότυχος.

Είναι προφανές ότι υπήρξε θετική εισήγηση Γιαννίκη προς την διοίκηση για το πρόσωπό του.

Δεν τρέφω αυταπάτες ότι όσοι έφταναν στην κατάντια να σχολιάζουν για δολοφονία χαρακτήρα του Γιαννίκη από τη διοίκηση, βλέποντας "δάκτυλο ΧΒ" σε γελοία δημοσιεύματα, θα κάνουν αυτοκριτική.

24
Θα πρότεινα να κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση του χιλιανού Ángelo Henríquez. 27 ετών με συμβόλαιο που λήγει τώρα. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης. Μικρός είχε κάνει ένα μπαμ. Δεν εξελίχθηκε όσο περίμεναν (είχε πάρει μεταγραφή στη Γιουνάιτεντ) αλλά στο δικό μας πρωτάθλημα μπορεί είναι μια πολύ αξιόλογη παρουσία. Και αν πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, όπως είχε κάνει στην Κροατία, μπορεί να υπάρξει και δυνατότητα μεταπώλησης (η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική για τέτοιες σκέψεις).

25
Ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας πρόσφερες με την δουλειά και την προσωπικότητά σου κόουτς.

Ότι καλύτερο στην καριέρα σου.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 58