Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - RABO

Σελίδες: [1]
1
Αγαπητοί μπασκετόφιλοι του forum,θα ήθελα την γνώμη σας.Κατά την δική μου,ταπεινή γνώμη,οι πεντάδες έχουν ως εξής,

ΕΛΛΑΔΑ

-PLAY MAKER-Δημήτρης Διαμαντίδης
-SHOOTING GUARD-Νίκος Γκάλης
-SMALL FORWARD-Φάνης Χριστοδούλου
-POWER FORWARD-Νίκος Οικονόμου
-CENTER-Γιάννης Αντετοκούμπο

ΕΥΡΩΠΗ

-PLAY MAKER-Ντράζεν Πέτροβιτς
-SHOOTING GUARD-Νίκος Γκάλης
-SMALL FORWARD-Τόνι Κούκοτς
-POWER FORWARD-Ντίρκ Νοβίντσκι
-CENTER-Άρβιντας Σαμπόνις
2
Ο περσινός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ των Ιωαννίνων,αλλά και γενικότερα ο καιρός από το Καλοκαίρι μέχρι και τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ήταν ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ!!!!Τόσο γλυκός και ήπιος όσο ποτέ.Σκεφτήκαμε όλοι τότε ότι ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ μας λυπήθηκε καθώς οι ΜΠΙΝΕΔΕΣ χρόνο με το χρόνο ανεβάζανε την τιμή του πετρελαίου,όχι για να εισπράξουν φυσικά όπως προσχηματικά ισχυρίζονται,αλλά για να ξεπαγιάσουν τον κόσμο!!
Αυτό το φετεινό,απλά .......<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ>.Έχει τώρα μια εβδομάδα που το κρύο κάθε μέρα κλιμακώνεται αυξητικά,λες κι έβαλε στόχο να συναγωνιστεί την Ρωσία ή την Σκανδιναβία!!!Κι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ από που έρχεται??????? καθώς τα βουνά,τόσο τα κοντινά όσο και τα μακρυνά είναι θεοκάραφλα από χιόνι λες κι είναι Αύγουστος!!!!!
Κι ο μπινές την τιμή του πετρελαίου σε ΥΨΗΛΗ ΤΙΜΗ ΡΕΚΟΡ!!!!
Ας ελπίσουμε ότι θα καταλαγιάσει,δεν ξέρω πως......με θαύμα ίσως!!!
Δηλαδή την δεκαετία του 80 που τα γύρω βουνά ήταν χιονισμένα από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ είχε περισσότερο κρύο από φέτος?????Όχι δεν είχε!!Αλλά κι αν είχε,υπήρχε μια λογική που σε αυτό το φετεινό φαινόμενο .......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

Σελίδες: [1]