Αποστολέας Θέμα: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020  (Αναγνώστηκε 62122 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #250 στις: Κυρ 12 Ιαν 2020 04:19 »
Σόρι, αλλά αυτό δεν συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος?
ασφαλώς και είναι αλλοίωση αλλά όχι για τους λόγους που αναφέρονται (και σχετίζονται με το συγκεκριμένο παιχνίδι).
Όπως έχω γράψει και πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μόλις θα διαλύσουν 1-2 ομάδες δεν θα υπάρχει κανένας κίνδυνος υποβιβασμού θα χαθεί το νόημα των playout οπότε θα μπορούν οι ομάδες στη μέση και χαμηλά στη βαθμολογία που θα φοβόταν ενδεχόμενο υποβιβασμό να δίνουν επιλεκτικά παιχνίδια στις από πάνω Barcelon-ες...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #251 στις: Κυρ 26 Ιαν 2020 00:23 »
Παράθεση
Αφαίρεση βαθμών σε Κέρκυρα, Απόλλωνα Πόντου και Πλατανιά

Δύο αποφάσεις για -3 στη νησιώτικη ομάδα και από μια για τις άλλες  δύο ομάδες από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Διακανονισμός για ΑΕΛ και Λέαντρο.
Προθεσμία τριών ημερών έχουν από το Διαιτητικό Δικαστήριο Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και Πλατανιάς για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους σε τέσσερις ποδοσφαιριστών αλλιώς θα τιμωρηθούν με αφαίρεση βαθμών.

Η νησιώτικη ομάδα έχει δύο μέτωπα του Ιωάννη Ιωάννου και του Σπύρου Σπίνουλα, ο Απόλλων Πόντου του Νίκου Πάτα και ο Πλατανιάς του Δημήτρη Τσακμάνη. Η ποινή για τις οφειλές σε κάθε ποδοσφαιριστή είναι -3 εφόσον δεν εξοφληθεί εντός τριών εργάσιμων.

Αντίθετα, ΑΕΛ και Λέαντρο τα βρήκαν και η οφειλή των 72.800 ευρώ στον Λέαντρο θα καταβληθεί σε πέντε ισόποσες δόσεις.


Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Δέχεται την αίτηση του Νικολάου ΠΑΤΑ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε.  ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 175/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 435/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη ΙΩΑΝΝΟΥ του Αθανασίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 174/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 431/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Δέχεται την αίτηση του Σπυρίδωνα ΣΠΙΝΟΥΛΑ του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε.  Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 176/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 432/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου ΤΣΑΚΜΑΚΗ του Ιωάννη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 167/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

- Δέχεται την αίτηση του Leandro Sales de SANTANA (Λεάντρο Σέιλς ντε ΣΑΝΤΑΝΑ) του Vladimir (Βλαντιμίρ), επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της καθής Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ, εκ συνολικού ποσού 72.800 ευρώ, σε πέντε (5) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ποσού 14.560,00 ευρώ εκάστης, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10) ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και κάθε μιας εκ των επομένων τεσσάρων (4) μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #252 στις: Πεμ 30 Ιαν 2020 16:38 »
Παράθεση
Μπαράζ παραιτήσεων για Παναχαϊκή

Παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελούν οι Προπονητής, Γενικός Αρχηγός, Γενικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας των Πατρινών.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής: «Αναλογιζόμενοι το βάρος της θέσης που κατέχει ο καθένας από εμάς και με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της Παναχαϊκής, αποφασίσαμε με απόλυτη συνείδηση και ευθύνη προς την ομάδα, την ιστορία της και τους φιλάθλους της, να προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση της παρακάτω απόφασης.

Από σήμερα οι υπογράφοντες την ανακοίνωση θέτουμε εαυτούς εκτός ομάδας καθώς έχουμε υποβάλλει την παραίτηση μας. Κάναμε τεράστια προσπάθεια εδώ και αρκετούς μήνες ο καθένας στο κομμάτι του, να βοηθήσουμε την διοίκηση και κατ’επέκταση τον μεγαλομέτοχο κο Καλογερόπουλο, αλλά δυστυχώς το σύνολο αυτών που προτείναμε δεν ήταν αποδεκτά και κατανοητά από εκείνους που λάμβαναν τις αποφάσεις.

Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε οργανωτικό. Οι διαφορές στον τρόπο σκέψης και στην φιλοσοφία δεν προέκυψαν τώρα. Υπάρχουν εδώ και καιρό, αλλά όλοι προσπαθούσαμε να δώσουμε ότι περισσότερο μπορούσαμε έτσι ώστε να αλλάξει η κατάσταση, ελπίζοντας σε μία αλλαγή πλεύσης. Δυστυχώς όλες οι προσπάθειας μας κατέληξαν στο κενό και μάταια ελπίζαμε. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να διορθώσουμε τις ανορθογραφίες που ήταν πολλές, αλλά μόνοι μας δεν μπορούσαμε να πάρουμε αποφάσεις. Ο κάκιστος σχεδιασμός του καλοκαιριού, έχει φέρει την ομάδα σε οριακό σημείο για την ύπαρξη της. Έγινε τεράστια προσπάθεια με κάποιες κινήσεις την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να ελαφρυνθεί το μπάτζετ, να δοθεί χώρος και χρόνος σε νεαρούς Πατρινούς και να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές με κόστος που να μπορεί να «σηκώσει» η ΠΑΕ.

Κανένας από εμάς δεν θέλει να συνδέσει το όνομα του με μία μαύρη σελίδα για την Παναχαϊκή. Δεν θέλουμε να βάλουμε την υπογραφή μας σε όσα φοβόμαστε ότι θα ακολουθήσουν. Παίρνουμε την απόφαση να αποχωρήσουμε μήπως και προκαλέσουμε ένα «ηλεκτροσόκ» και αλλάξει έστω και στο «και πέντε» κάτι. Η Παναχαϊκή είναι πάνω από πρόσωπα και όλοι είμαστε περαστικοί. Αυτό που μένει είναι η ομάδα, το βάρος της φανέλας της και η κληρονομία της. Εμείς με αυτή την κίνηση μας θεωρούμε ότι κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε να κοιτάζουμε τον κόσμο στα μάτια και να έχουμε καθαρή συνείδηση.

Ευχόμαστε να διαψευσθούμε σε όλα όσα πιστεύουμε. Ευχόμαστε να βρεθεί η λύση από την διοίκηση και οι δικές μας απόψεις να είναι οι λανθασμένες και όχι οι σωστές. Μακάρι να είμαστε εμείς τα προβλήματα της ομάδας και με την αποχώρηση μας να λυθούν τα πάντα. Η ομάδα και το μέλλον της είναι πάνω από τον καθένα μας.

Σε κάθε περίπτωση, έφτασε η στιγμή οι πραγματικά αρμόδιοι να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Εμείς τις αναλαμβάνουμε και από δω και στο εξής ο καθένας μας θα τραβήξει τον δρόμο του. Τέλος, οφείλουμε να ζητήσουμε από την πλευρά μας μία συγνώμη στον κόσμο της ομάδας για τα λάθη που τυχόν και εμείς κάναμε. Τουλάχιστον, ότι κάναμε, το κάναμε με καλές προθέσεις και για καλό της Παναχαϊκής.

Προπονητής: Απόστολος Μακρίδης

Γενικός Αρχηγός: Βασίλης Βάνης

Γενικός Διευθυντής: Γιώργος Μπέζας

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιώργος Σωτηρόπουλος».

Παρελθόν και ο Μωραϊτης

Μετά τις παραιτήσεις ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του Παναγιώτη Μωραΐτη, με τους Πατρινούς να αναφέρουν: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μωραΐτη.

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης από το καλοκαίρι του 2016 πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας με απόλυτο επαγγελματισμό και προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο της ομάδας.

Πολλές συμμετοχές και πολλά γκολ με την φανέλα της ομάδας μας βοηθώντας σημαντικά τις προσπάθειες της.

Ευχόμαστε στον Παναγιώτη κάθε επιτυχία στην καριέρα του».

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.528
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #253 στις: Πεμ 06 Φεβ 2020 18:02 »
Βασικά θα έπρεπε να υπάρχει όρος ότι για να γίνουν play off πρέπει να υπάρχει διαφορά πρώτου με 6ο 5-6-7 βαθμοί μαξ.Αλλιώς δεν συμμετέχει στα play off.Ο Καραισκάκης που είναι 9 βαθμούς πίσω τι να προσδοκά;

Επίσης κάτι τέτοιο για τα play out που δεν υπάρχει καν λόγος να γίνουν.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 538
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #254 στις: Τρι 18 Φεβ 2020 12:24 »
Εχει παραγινει το κακο με της ανατροπες ημιχρονου οι παικτες της πατρας της εφαγαν απο τους οπαδους τους μετα την επιστροφη τους απο την λειβαδια τους καταλαβαινω γιατι η ομαδα τους το εχει παρακανει

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.144
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #255 στις: Πεμ 05 Μάρ 2020 11:18 »
Ξαφνικά τα playout της σκουπραλιγκ1 αποκτούν άλλο ενδιαφέρον αφού στον χορό μπαίνει και η Ξάνθη μετά την αφαίρεση βαθμών της.  Επιτακτικό ο ΠΑΣ να βγει πρώτος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #256 στις: Σαβ 07 Μάρ 2020 21:38 »
Παράθεση
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση 6 βαθμών στον Απόλλωνα Πόντου και 3 βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας για χρέη σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΑΓΤΖΙΔΗ του Σταύρου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 481/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνος ΒΛΑΧΟΥ του Δημητρίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 487/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Pivetta Brambilla (Πιβέτα Μπαμπίγια) του Valderei (Βαλντερέι), κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #257 στις: Κυρ 08 Μάρ 2020 16:21 »
Παράθεση
Αυτά είναι τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό! Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες, τέλος οι σχολικές εκδρομές...

Επτά νέα κρούσματα του κορονοϊού, συνολικά 73 στη χώρα μας δηλαδή, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν από τον κ. Τσιόδρα και περαιτέρω περιοριστικά μέτρα για την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Ανάμεσα στα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι:

– η αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ για 4 εβδομάδες

– η αναστολή οποιασδήποτε συνεδριακής εκδήλωσης για 4 εβδομάδες

– η αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών στο εσωτερικό της χώρας για 2 εβδομάδες

– η διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Το τελευταίο μέτρο αγγίζει αναμετρήσεις, όπως το Ολυμπιακός-Γουλβς την Πέμπτη (12/3, 22:00) για το Europa League, τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τα playoffs της Super League 1 την επόμενη Κυριακή (15/3, 19:30), αλλά και το Ολυμπιακός-Ρεάλ για τη EuroLeague τη μεθεπόμενη εβδομάδα (20/3, 21:30).

Όλα τα προαναφερθέντα μέτρα ισχύουν από αύριο Δευτέρα και θα επαναξιολογηθούν πριν τη λήξη τους.

https://www.filathlos.gr/diafora/555694-ayta-einai-ta-nea-metra-gia-ton-koronoio-kekleismenon-ton-thyron-oi-agones-telos-oi
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #258 στις: Πεμ 12 Μάρ 2020 14:15 »
Πάμε μάλλον για αναβολή.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.344
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #259 στις: Πεμ 12 Μάρ 2020 14:56 »
Σκεφτειτε λιγο το ενδεχόμενο να λήξουν τα πρωταθληματα ως εχουν !

Τι κανουμε του χρόνου;
Θα ειμαστε Α; 

(Βέβαια η πρωτη ερώτηση ειναι αν θα ζησουμε να ειμαστε εδω του χρόνου )
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.001
 • Remember, remember, the Fifth of November...
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #260 στις: Πεμ 12 Μάρ 2020 17:37 »
Βρε davelis, εδώ και τόσα χρόνια έχουμε επιζήσει από τον... Christovasilisvirus!
Τί να μας μας κλάσει εμάς τους Γιαννιώτες ο Coronavirus...  :P

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.528
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #261 στις: Πεμ 12 Μάρ 2020 18:15 »
Σκεφτειτε λιγο το ενδεχόμενο να λήξουν τα πρωταθληματα ως εχουν !

Τι κανουμε του χρόνου;
Θα ειμαστε Α; 

(Βέβαια η πρωτη ερώτηση ειναι αν θα ζησουμε να ειμαστε εδω του χρόνου )
 :mono:
Κατάργηση play off.Παίζουμε τους 2 αγώνες.Γίνεται αναδιάρθρωση και ανεβαίνουν οι 3 πρώτοι και πέφτει ένας.

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.144
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #262 στις: Τετ 01 Απρ 2020 16:42 »
Παράθεση
Λόγω κορωνοϊού και πιέσεων στα τηλεοπτικά, νέα αναδιάρθρωση φαίνεται ότι θα προχωρήσει με βάση τις σημερινές βαθμολογίες και πλέον από την επόμενη σεζόν θα έχουμε λιγότερες ομάδες στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες:
12 ομάδες η Super League
12 ομάδες η Super League 2
12 ομάδες η Football League

Ολες οι ομάδες των τριών επαγγελματικών κατηγοριών θα πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Πως θα διαμορφωθούν οι 12 ομάδες της Super League την επόμενη σεζόν:
Οι πρώτες 12 της βαθμολογίας θα μείνουν και την χρόνια 2020-2021.
Καμία ομάδα δεν θα προβιβαστεί από την Super League 2.

Πως θα διαμορφωθούν οι 12 ομάδες της Super League 2 την επόμενη σεζόν:
Οι 10 ομάδες από τις θέσεις 1 έως 10 της φετινής Super League 2
Οι 2 ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Super League
Καμία ομάδα δεν θα προβιβαστεί από την Football League

Πως θα διαμορφωθούν οι 12 ομάδες της Football League την επόμενη σεζόν:
Οι 2 ομάδες που βρίσκονται τώρα στην 11η και την 12η θέση της Super League 2 .
Οι 10 ομάδες από τις θέσεις 1 έως 10 της φετινής Football League

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.001
 • Remember, remember, the Fifth of November...
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #263 στις: Τετ 01 Απρ 2020 17:19 »
Καλό!
Και καλό μήνα!  B-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.144
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #264 στις: Τρι 14 Απρ 2020 18:05 »
Ευτυχώς που είμαστε στην ΕΡΤ μπορεί να σκεφτεί ο πρόεδρος  :))
http://www.sport24epirus.gr/super-league-pithano-psalidi-apo-ti-nova/

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.144
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #265 στις: Τετ 15 Απρ 2020 20:27 »
https://www.metrosport.gr/aygenakis-tha-oloklirothei-kekleismenon-ton-thyron-to-protathlima-244783
Παράθεση
Αυγενάκης: «Θα ολοκληρωθεί κεκλεισμένων των θυρών το Πρωτάθλημα»

Τις προθέσεις της Κυβέρνησης για την εξέλιξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων «Νέα Τηλεόραση». «Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα Πρωταθλήματα. Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 19.047
 • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #266 στις: Τρι 05 Μάι 2020 22:51 »
Άιντε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα να δούμε και λίγη μπαλίτσα.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 5.144
 • live long and prosper ΠΑΣ
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #267 στις: Τετ 06 Μάι 2020 13:08 »
Κάποιοι δεν θέλουν να ξεκινήσει γιατί φοβούνται μήπως χάσουν τη 2η θέση με τα γερόντια τους που έχουν σκουριάσει και πιο δύσκολα θα μπουν σε κανονικό ρυθμό.  Οπότε προβάλουν δικαιολογίες:
https://www.gazzetta.gr/football/superleague2/article/1472052/monemvasiotis-oi-omades-tis-sl2-den-ehoyn-ta-hrimata-na-ylopoiisoyn-ta-protokolla-ygieinis

Αποσυνδεδεμένος RASTA

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.170
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #268 στις: Τετ 06 Μάι 2020 13:50 »
Να πα να γαμηθει ο γαύρος  κ τα ορκ ,το ερώτημα είναι,Εμείς ανεβαίνουμε ή όχι;....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 4.873
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #269 στις: Σαβ 09 Μάι 2020 14:00 »
&list=RDTds6bLRhraM&start_radio=1

Αποσυνδεδεμένος RASTA

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3.170
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #270 στις: Σαβ 09 Μάι 2020 14:29 »
&list=RDTds6bLRhraM&start_radio=1
τι ακούστε κ σεις ρε παππού εκείνα τα χρόνια..... :)
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος christos

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.281
 • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #271 στις: Κυρ 17 Μάι 2020 13:23 »
Τελικα τι σκατα θα γινει με αυτην την παρωδια Super League 2 ? Θα ξεκινησει ποτε ; Θα τελειωσει ; Θα ακυρωθει η χρονια ;
Εχει διαβασει καποιος κατι σχετικα ;

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 21.528
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #272 στις: Κυρ 17 Μάι 2020 13:30 »
Αναμονή.Δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχει σάλιο.Ποιος θα κάνει τεστ που στοιχίζουν;

Αποσυνδεδεμένος midnight

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 614
 • Once in a BLUE moon
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #273 στις: Κυρ 17 Μάι 2020 22:34 »
Τελικα τι σκατα θα γινει με αυτην την παρωδια Super League 2 ? Θα ξεκινησει ποτε ;

Θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν και να επαναπροσδιοριστούν νέοι κανόνες σχετικά με την διεξαγωγή του (πρωτ)αθλήματος...

Βασικά, θα πρέπει να αλλάξει η ονομασία ή να εναρμονιστεί η διαδικασία του αθλήματος με την αποκλειστική ερμηνεία της λέξης.

Οι νέοι κανόνες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να σηματοδοτούν την αποκλειστική εννοιολογία.

Η μπάλα θα έρχεται σε αποκλειστική επαφή μόνο με τα πόδια και αυστηρά από τον αστράγαλο μόνο κ' κάτω. Οποιαδήποτε επαφή με άλλο σημείο του ποδιού ή του σώματος θα πρέπει να σημάνει την ακαριαία διακοπή του αγώνα με ανάλογη ποινή ασφαλώς του ποδοσφαιριστή κ' την άμεση απολύμανση της μπάλας κ' του ιδίου από το κεφάλι ως τα πόδια.
Οι κεφαλιές καταργούνται!

Οποιαδήποτε σωματική επαφή παίχτη με παίχτη θα πρέπει να θεωρείται απαγορευμένη προκειμένου για την διαφύλαξη της διασποράς του κορωνοιού μέσω του ιδρώτα ή της ίδιας της επαφής κ' να τιμωρείται αναλόγως...

Μαρκάρισμα:
κίτρινη κάρτα σε κάθε περίπτωση.
Τάκλιν:
κόκκινη κάρτα κ' ποινή μίας αγωνιστικής. Τζαρτζάρισμα:
αποβολή, ποινή δύο αγωνιστικών με περαιτέρω δυνατότητα αποκλεισμού του παίκτη από την ενεργό δράση κ' πρόστιμο για την  πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση μαρκαρίσματος με κοινή πτώση των ποδοσφαιριστών στο έδαφος, επί τόπου  σύλληψη με παρουσία λοιμωξιολόγου του ποδοσφαιριστή που προέβη στο μαρκάρισμα, και την ακαριαία είσοδο των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο.
 Εάν η ανατροπή γίνει στον περιορισμένο χώρο της μεγάλης περιοχής, τότε, εκτός από πέναλτυ, θα γίνεται προσαγωγή του ποδοσφαιριστή στο τμήμα με την κατηγορία του ενδεχόμενου δόλου της πιθανότητας άμεσης διασποράς του ιού στον αντίπαλο παίκτη κ' η κατηγορία θα επιφέρει ακόμη κ' την ποινή της φυλάκισης, με εισήγηση των ειδικών.

Εάν ο αντίπαλος παίκτης περάσει την γραμμή της μεγάλης περιοχής δεν θα έχει δικαίωμα κανένας αμυντικός να τον ακολουθήσει/καταδιώξει κ' ασφαλώς  τερματοφύλακας κ' επιθετικός θα πρέπει να κρατάνε τα 2 μέτρα απόσταση πριν την τελική φάση.

Στα κόρνερ δεν θα μπαίνει κανένας στην περιοχή εκτός του τερματοφύλακα, αλλά ούτε ο αντίπαλος παίκτης θα διεκδικεί εκ νέου την μπάλα, για τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού από τον συγχρωτισμό τους.

Στα στημένα εκτός περιοχής το τείχος θα κρατάει απόσταση 2 μέτρων ανά παίκτη, το έμμεσο καταργείται.

Στο πέναλτυ ο τερματοφύλακας θα αποχωρεί από την εστία για την πιθανότητα μετάδοσης του κορονωνιού από τον αντίπαλο, εξ' αιτίας της ταχύτητας της μπάλας.

Μετά από 10 διαδοχικές επαφές με την μπάλα, ο αγώνας θα σταματά κ' η μπάλα θα απολυμαίνεται.

Εάν συμπαίκτης ή αντίπαλος ακουμπήσει την μπάλα για 11η συνεχόμενη φορά, επίτηδες ή κατά λάθος, παρά την υπόδειξη του επόπτη για διακοπή, θα αποβάλλεται αυτομάτως από τον αγώνα, αδιαμαρτύρητα.
Κανένας παίκτης δεν θα επιχειρεί να κινείται προς το μέρος των διαιτητών για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονωνιού, διαφορετικά θα αποβάλλεται μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος.

Εάν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα από 11η επαφή με την μπάλα εξ' αιτίας κεκτημένης ταχύτητας, τότε το γκολ θα κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα προς παραδειγματισμό της επιτιθέμενης ομάδας που δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό.

Σε ότι αφορά την εξέδρα, οι οπαδοί θα πρέπει να προσέρχονται κατά μόνας, θα απαγορεύονται οι οργανωμένοι, θα προτιμούνται οι άγνωστοι μεταξύ των κ' ασφαλώς δεν θα έρχονται σε καμία επαφή ο ένας με τον άλλον.
Η μάσκα θα απαγορεύεται αυστηρώς προς διευκόλυνση της αστυνομίας για την αναγνώριση των χαρακτηριστικών του προσώπου με κοινή απόφαση των λοιμωξιολόγων...

Θα απαγορεύεται οι γνωστοί να κάθονται στην ίδια εξέδρα, θα επιτρέπονται μόνο 10 άτομα ανά θύρα.
Δεν θα συνδιαλέγονται κ' δεν θα κινούνται από την θέση τους κατά την διάρκεια του αγώνα.
Στους πανηγυρισμούς δεν θα φωνάζουν, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού μέσω των σταγονιδίων που πιθανότατα εκτοξεύονται από την ένταση της φωνής. Θα περιορίζονται σε χειροκροτήματα των 10 επαναλήψεων ανά γκολ, ενώ σε επίμονο χειροκρότημα οι αστυνομικές δυνάμεις θα συλλαμβάνουν τους υγειονομικούς χούλιγκανς κ' η εκάστοτε ΠΑΕ θα υποχρεούται σε καταβολή αυστηρού προστίμου.

Τα υβριστικά συνθήματα καταργούνται δια ροπάλου για τους ίδιους λόγους, ενώ οι χειρονομίες όπως επίδειξη του μέσου δαχτύλου χειρός κλπ εναντίον ποδοσφαιριστών -  διαιτητού - παραγόντων, θα επισύρουν την ποινή της άμεσης φυλάκισης με την έγκαιρη επέμβαση ασφαλώς της αστυνομίας, κατόπιν κοινής αποφάσεως των λοιμωξιολόγων, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στα γήπεδα, διά μέσω της εκτόνωσης ή διαμαρτυρίας των οπαδών.

Η αποχώρηση από τις εξέδρες θα γίνεται στον αυστηρό χρόνο των δύο ωρών μετά την λήξη της αναμέτρησης κ' ανά δύο άτομα τη φορά για την αποφυγή του συγχρωτισμού στις εξόδους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις θα ελέγχουν τους οπαδούς για ενδεχόμενο συγχρωτισμό έξω από το γήπεδο σε πιθανά "πηγαδάκια" ώστε να επέμβουν για επιβολή προστίμων ή την προσαγωγή τους στο τμήμα σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται με τας υποδείξεις των ειδικών.

Υ.Γ. προς τον πρόεδρο, αν κ' όποτε το λαοφιλές άθλημα επιστρέψει...
Επειδή καθίσταται ελαφρώς χλωμό να ξαναπατήσει κανένας στο γήπεδο μπροστά στα όποια νέα μέτρα των ειδικών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού... δεν θα ήταν κακό η ΠΑΕ να προμηθεύσει τους οπαδούς στις θύρες δωρεάν μάσκες πολλαπλών χρήσεων με το λογότυπο της Ομάδας, ως κάλεσμα ενίσχυσης της γηπεδικής  δραστηριότητας.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 17 Μάι 2020 22:39 από midnight »
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος RABO

 • Sr. Member
 • ****
 • Μηνύματα: 361
  • Προφίλ
Απ: Πρωτάθλημα Superleague 2 2019-2020
« Απάντηση #274 στις: Δευ 18 Μάι 2020 18:33 »
Τελικα τι σκατα θα γινει με αυτην την παρωδια Super League 2 ? Θα ξεκινησει ποτε ;

Θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν και να επαναπροσδιοριστούν νέοι κανόνες σχετικά με την διεξαγωγή του (πρωτ)αθλήματος...

Βασικά, θα πρέπει να αλλάξει η ονομασία ή να εναρμονιστεί η διαδικασία του αθλήματος με την αποκλειστική ερμηνεία της λέξης.

Οι νέοι κανόνες του ποδοσφαίρου θα πρέπει να σηματοδοτούν την αποκλειστική εννοιολογία.

Η μπάλα θα έρχεται σε αποκλειστική επαφή μόνο με τα πόδια και αυστηρά από τον αστράγαλο μόνο κ' κάτω. Οποιαδήποτε επαφή με άλλο σημείο του ποδιού ή του σώματος θα πρέπει να σημάνει την ακαριαία διακοπή του αγώνα με ανάλογη ποινή ασφαλώς του ποδοσφαιριστή κ' την άμεση απολύμανση της μπάλας κ' του ιδίου από το κεφάλι ως τα πόδια.
Οι κεφαλιές καταργούνται!

Οποιαδήποτε σωματική επαφή παίχτη με παίχτη θα πρέπει να θεωρείται απαγορευμένη προκειμένου για την διαφύλαξη της διασποράς του κορωνοιού μέσω του ιδρώτα ή της ίδιας της επαφής κ' να τιμωρείται αναλόγως...

Μαρκάρισμα:
κίτρινη κάρτα σε κάθε περίπτωση.
Τάκλιν:
κόκκινη κάρτα κ' ποινή μίας αγωνιστικής. Τζαρτζάρισμα:
αποβολή, ποινή δύο αγωνιστικών με περαιτέρω δυνατότητα αποκλεισμού του παίκτη από την ενεργό δράση κ' πρόστιμο για την  πιθανότητα διασποράς του κορωνοϊού.

Σε περίπτωση μαρκαρίσματος με κοινή πτώση των ποδοσφαιριστών στο έδαφος, επί τόπου  σύλληψη με παρουσία λοιμωξιολόγου του ποδοσφαιριστή που προέβη στο μαρκάρισμα, και την ακαριαία είσοδο των αστυνομικών στον αγωνιστικό χώρο.
 Εάν η ανατροπή γίνει στον περιορισμένο χώρο της μεγάλης περιοχής, τότε, εκτός από πέναλτυ, θα γίνεται προσαγωγή του ποδοσφαιριστή στο τμήμα με την κατηγορία του ενδεχόμενου δόλου της πιθανότητας άμεσης διασποράς του ιού στον αντίπαλο παίκτη κ' η κατηγορία θα επιφέρει ακόμη κ' την ποινή της φυλάκισης, με εισήγηση των ειδικών.

Εάν ο αντίπαλος παίκτης περάσει την γραμμή της μεγάλης περιοχής δεν θα έχει δικαίωμα κανένας αμυντικός να τον ακολουθήσει/καταδιώξει κ' ασφαλώς  τερματοφύλακας κ' επιθετικός θα πρέπει να κρατάνε τα 2 μέτρα απόσταση πριν την τελική φάση.

Στα κόρνερ δεν θα μπαίνει κανένας στην περιοχή εκτός του τερματοφύλακα, αλλά ούτε ο αντίπαλος παίκτης θα διεκδικεί εκ νέου την μπάλα, για τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού από τον συγχρωτισμό τους.

Στα στημένα εκτός περιοχής το τείχος θα κρατάει απόσταση 2 μέτρων ανά παίκτη, το έμμεσο καταργείται.

Στο πέναλτυ ο τερματοφύλακας θα αποχωρεί από την εστία για την πιθανότητα μετάδοσης του κορονωνιού από τον αντίπαλο, εξ' αιτίας της ταχύτητας της μπάλας.

Μετά από 10 διαδοχικές επαφές με την μπάλα, ο αγώνας θα σταματά κ' η μπάλα θα απολυμαίνεται.

Εάν συμπαίκτης ή αντίπαλος ακουμπήσει την μπάλα για 11η συνεχόμενη φορά, επίτηδες ή κατά λάθος, παρά την υπόδειξη του επόπτη για διακοπή, θα αποβάλλεται αυτομάτως από τον αγώνα, αδιαμαρτύρητα.
Κανένας παίκτης δεν θα επιχειρεί να κινείται προς το μέρος των διαιτητών για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονωνιού, διαφορετικά θα αποβάλλεται μέχρι το πέρας του πρωταθλήματος.

Εάν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα από 11η επαφή με την μπάλα εξ' αιτίας κεκτημένης ταχύτητας, τότε το γκολ θα κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα προς παραδειγματισμό της επιτιθέμενης ομάδας που δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας ενάντια στον κορωνοϊό.

Σε ότι αφορά την εξέδρα, οι οπαδοί θα πρέπει να προσέρχονται κατά μόνας, θα απαγορεύονται οι οργανωμένοι, θα προτιμούνται οι άγνωστοι μεταξύ των κ' ασφαλώς δεν θα έρχονται σε καμία επαφή ο ένας με τον άλλον.
Η μάσκα θα απαγορεύεται αυστηρώς προς διευκόλυνση της αστυνομίας για την αναγνώριση των χαρακτηριστικών του προσώπου με κοινή απόφαση των λοιμωξιολόγων...

Θα απαγορεύεται οι γνωστοί να κάθονται στην ίδια εξέδρα, θα επιτρέπονται μόνο 10 άτομα ανά θύρα.
Δεν θα συνδιαλέγονται κ' δεν θα κινούνται από την θέση τους κατά την διάρκεια του αγώνα.
Στους πανηγυρισμούς δεν θα φωνάζουν, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού μέσω των σταγονιδίων που πιθανότατα εκτοξεύονται από την ένταση της φωνής. Θα περιορίζονται σε χειροκροτήματα των 10 επαναλήψεων ανά γκολ, ενώ σε επίμονο χειροκρότημα οι αστυνομικές δυνάμεις θα συλλαμβάνουν τους υγειονομικούς χούλιγκανς κ' η εκάστοτε ΠΑΕ θα υποχρεούται σε καταβολή αυστηρού προστίμου.

Τα υβριστικά συνθήματα καταργούνται δια ροπάλου για τους ίδιους λόγους, ενώ οι χειρονομίες όπως επίδειξη του μέσου δαχτύλου χειρός κλπ εναντίον ποδοσφαιριστών -  διαιτητού - παραγόντων, θα επισύρουν την ποινή της άμεσης φυλάκισης με την έγκαιρη επέμβαση ασφαλώς της αστυνομίας, κατόπιν κοινής αποφάσεως των λοιμωξιολόγων, για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού στα γήπεδα, διά μέσω της εκτόνωσης ή διαμαρτυρίας των οπαδών.

Η αποχώρηση από τις εξέδρες θα γίνεται στον αυστηρό χρόνο των δύο ωρών μετά την λήξη της αναμέτρησης κ' ανά δύο άτομα τη φορά για την αποφυγή του συγχρωτισμού στις εξόδους, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις θα ελέγχουν τους οπαδούς για ενδεχόμενο συγχρωτισμό έξω από το γήπεδο σε πιθανά "πηγαδάκια" ώστε να επέμβουν για επιβολή προστίμων ή την προσαγωγή τους στο τμήμα σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται με τας υποδείξεις των ειδικών.

Υ.Γ. προς τον πρόεδρο, αν κ' όποτε το λαοφιλές άθλημα επιστρέψει...
Επειδή καθίσταται ελαφρώς χλωμό να ξαναπατήσει κανένας στο γήπεδο μπροστά στα όποια νέα μέτρα των ειδικών για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού... δεν θα ήταν κακό η ΠΑΕ να προμηθεύσει τους οπαδούς στις θύρες δωρεάν μάσκες πολλαπλών χρήσεων με το λογότυπο της Ομάδας, ως κάλεσμα ενίσχυσης της γηπεδικής  δραστηριότητας.

midnight ΘΕΟΣ!!!!!!  όπως ΠΑΝΤΑ!!!!
Το μόνο που ξέχασε είναι να συμπεριλάβει σε κάποιες περιπτώσεις και τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ κι όχι απλά την φυλάκιση.Κι αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές που θα πέσουν στο ολίσθημα της μετάδοσης του υιού στους συναθλητές τους και κατ επέκατση στην κοινωνία όλη,δε θα έχουν διαπράξει απλό πλημμέλημα αλλά ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ κατά συρροή!!!!!Συνεπώς θα πρέπει να θανατωθούν και για να είμαστε σίγουροι και ΑΣΦΑΛΕΙΣ ότι δε θα το ξανακάνουν αλλά πρωτίστως για τον ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ των υπολοίπων!!!!!Και ΦΥΣΙΚΑ είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι, πριν την εκτέλεση τους,θα πληρώσουν το πρόστιμο των 150 ΕΥΡΩ και παράλληλα θα δεσμευτεί όλη τους η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και θα δοθεί προς ενίσχυση των τηλεοπτικών καναλιών για το λειτούργημα που ασκούν προς την αντιμετώπιση της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!!!!