Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - μπαμΠΑΣ

Σελίδες: [1]
1
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Για την παιδεία
« στις: Πεμ 15 Απρ 2021 11:05  »
Επειδή δεν ξέρω που αλλού να το αφήσω, ας το αφήσω εδώ, για όποιον ίσως ενδιαφέρεται.
Για το σύνδεσμο (κανάλι της επιτροπής) υπάρχουν δεκάδες αναρτήσεις σε πολλά σάιτς. Σε κάθε περίπτωση, "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΘ 2021 - youtube"

Υπαίθρια ψηφιακή συναυλία στο ΑΠΘ απέναντι στην πολιτική υποβάθμισης της δημόσιας Παιδείας
Yπαίθρια ψηφιακή συναυλία στα γρασίδια της Θεολογικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ο Φοιτητικός Σύλλογος Νομικής την Πέμπτη, 15 Απριλίου στις 17:30.
Η Επιτροπή Συλλόγου Φοιτητών Νομικής ΑΠΘ, κατόπιν απόφασης του Φοιτητικού Συλλόγου Νομικής ΑΠΘ διοργανώνει διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 14 & 15 Απριλίου. «Με αφορμή την κυβερνητική πολιτική υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, συντασσόμαστε με τους μουσικούς σε κοινό αγώνα και διοργανώνουμε υπαίθρια ψηφιακή συναυλία στα γρασίδια της Θεολογικής την Πέμπτη, 15 Απριλίου στις 17:30, με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων».

Στη συναυλία που θα μεταδοθεί από το κανάλι της Επιτροπής στο Υοutube, συμμετέχουν:

– Γραμμένος Σπύρος
– Δρογώσης Στάθης
– Θαλασσινός Παντελής
– Κοινοί Θνητοί
– Κραουνάκης Σταμάτης
– Μποφίλιου Νατάσσα
– Μυστακίδης Δημήτρης
– Το Σφάλμα
– Υπεραστικοί
– Φάμελλος Μανώλης
– Φριντζήλα Μάρθα
– Nalyssa Green
– Sugahspank
– Urban Pulse
– Οι «φοιτητές του ΠΑΜΑΚ»

2
Η απόσταση κέντρο Ιωαννίνων - Αρχαιο θέατρο Δωδώνης είναι περίπου 20 χλμ. Νομίζω ότι μια διαδρομή Ιωάννινα - θέατρο/Μαντειο Δωδώνης και πίσω (Ιωάννινα) θα συνέθετε έναν εξαιρετικό μαραθώνιο (42.195 μέτρα) που θα αναδείκνυε και τις ομορφιές του τόπου μας (περιλαμβανομένου ασφαλώς και του παραλίμνιου τμήματος της πόλης). Θα ήταν μια ιδανική προβολή για την πόλη μας και στο εξωτερικό, και συν το χρόνο θα μάζευε αρκετό κόσμο, ειδικά τώρα που τα Γιάννινα, με την Εγνατία, έχουν έρθει τόσο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Νομίζω ότι πρόκειται για μια (ακόμη) πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθεί σε κορυφαίο τόπο έλξης.
Μήπως να το "έβλεπε" κάποιος από το Δήμο ή την περιφέρεια;

3
Κάπου είδα το αποχαιρετιστήριο παιγνίδι του Μερτσεντάκερ στο Αννόβερο. Συγκινήθηκα και ζήλεψα.
Και κάπως έτσι, σαν εικόνα μπροστά μου, σαν μια τεράστια οθόνη κινηματογράφου,χάζεψα μπροστά σε ένα κατάμεστο "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ", ένα αποχαιρετιστήριο παιγνίδι - ΠΑΡΤΥ, για τους ΛΟΚΟ, ΓΚΛΑΣΜΑΝΗ, ΜΟΝΤΕΖ, ΠΑΣΤΕΡΝΑΚΗ, ΛΙΣΑ, ΜΟΥΦ, ΛΙΑΚΟ, ΤΣΟΥΡΛΙΔΑ και για όποιον άλλο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στους "μύθους" αυτής της ομάδας.
Μια τρελή γιορτή, για μια ζωή ολάκερη. Φώτα, μουσικές, δρώμενα, γέλια, φωνές, να ακούν, να βλέπουν και να χαίρονται και ο Ντε Φαρία, και ο Αλβαρεζ και ο Γεωργιάδης και ο Πρίσκας και όλοι οι άλλοι "απόντες", και όλα τα παιδιά της κερκίδας, οι σύνταυροι που "έφυγαν" και δεν θα μπορούν να έρθουν σ` αυτό το ΠΑΡΤΥ.
Τώρα όμως, γιατί οι ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ από τους παραπάνω, έχουν ήδη εβδομηνταρίσει και ο προτελευταίος καλπάζει (ακόμη) προς την έβδομη δεκαετία της ζωής του (62).
Ενα ΠΑΡΤΥ, πραγματικά να το ζηλέψει και ο Κηλαηδόνης (από κει ψηλά)...
Σκεφτείτε ... Χωρίς αυτούς θα ήμασταν ένα ακόμη αγρίνιο (μπρρρρ, παναγία μου). Χάρις σε αυτούς μας έμαθαν μέχρι και στο Άμστερνταμ.
Ένα ΠΑΝΗΓΥΡΙ με καλεσμένους,με νέους, γέρους, παιδιά, φίλους, κολλητούς, γνωστούς - μαζί, δίπλα δίπλα, να τραγουδάνε, Πρόεδρας και Παναγί(τσ)α(ς) των Κορινθίων... Και επειδή δεν είμαστε και αχάριστοι, στη γραμμή του κέντρου του γηπέδου σε θέση- σκάλα (όπως αυτή του διαιτητή του Βόλεϊ) και ο Αλεξ, για να φτάνει να βλέπει.
Τώρα, σιμά όμως (το καλοκαίρι ίσως ή στην αρχή του επόμενου πρωταθλήματος;). Ακούει κανείς από την ΠΑΕ ή από τον Ερασιτέχνη;;;
ΥΓ. Ναι, έβαλα και το Λίσα. Πρώτον, γιατί συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και δεύτερον, γιατί, μολονότι τα "ύστερα τιμούν τα πρώτα" , πρέπει να είμαστε γενναιόδωροι με αυτούς που αγαπήσαμε/λατρέψαμε στη ζωή μας - και γιατί ακόμη, κάποιες φορές φέρνω στο μυαλό μου εικόνες του cool, ψιλόλιγνου, άχαρου, ξανθού μαλλιά με τις κατεβασμένες κάλτσες, να γραπώνει την μπάλα και να την πασάρει αμέσως ξεκινώντας την επόμενη επίθεση ...
Είθε ... Να τους τιμήσουμε όπως τους πρέπει, παντοτινούς "παγουράδες".

Σελίδες: [1]