About PAS > ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

<< < (2/31) > >>

mh_per_:
Μεχρι που φτανεις να αναρωτιεσαι......αφου θα ειχαμε 33 βαθμους (τουλαχιστον) τωρα αν το μονο διαφορετικο ηταν η διαιτησια, τι διαολο αλλαξαμε 2 προπονητες? Ψαχναμε καποιον που θα κανει βουντου στα κορακια?

aramis:
Πάμε σαν άλλοτε............. :stop:

PASteli:
Π.Ανδράλας: Ίσως να μην θέλουν τον ΠΑΣ

Στον απόηχο του αγώνα με τον Άρη ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στην ΈΡΑ ΣΠΟΡ δηλώνοντας

Για την αναμέτρηση με τον Άρη:

«Νομίζω ότι μετά από πολύ καιρό είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας και ξέραμε το τι ζητούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς από τον Άρη χωρίς να απειληθούμε δημιουργώντας τρεις με τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως και χάσαμε το παιχνίδι χωρίς να πάρουμε μάλιστα ούτε ένα βαθμό».

Για τη διαιτησία:

«Μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Είδε όλος ο κόσμος το πέναλτι το οποίο δεν μας δόθηκε στο 88΄ πάνω στον Μπακαγιόκο που ήταν και κόκκινη κάρτα του ποδοσφαιριστή του Άρη. Ο διαιτητής μας στέρησε τουλάχιστον τον έναν βαθμό και για άλλη μια φορά είχαμε "χειρουργείο" μέσα στα Γιάννινα για την ομάδα μου. Οι αρμόδιοι πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν επιτέλους κάποια μέτρα. Είναι κρίμα ομάδες της περιφέρειας που ομορφαίνουν το πρωτάθλημα με πολύ κόσμο να έχουν αυτή την αντιμετώπιση. Ίσως κάποιοι να θέλουν ομάδες στην Σούπερ Λίγκα με 100 και 200 φιλάθλους και να μην θέλουν τα Γιάννινα. Το μόνο που έχω να τους πω είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα σωθεί. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος βέβαια όσο αναφορά τους διαιτητές στην συνέχεια και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Δυστυχώς είναι κάποιοι οι οποίοι αποφασίζουν για το ποιον θα βοηθήσουνε και ποιον όχι. Δεν μπορώ κάθε φορά εγώ και οι συμπαίκτες μου να προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας πως είναι ένα ανθρώπινο λάθος. Μιλάμε για αγανάκτηση, έχουμε κουραστεί με όλη αυτή την κατάσταση».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Αυτό που με κάνει αισιόδοξο αυτή τη στιγμή είναι η έλευση στην ομάδα του κ. Νίκου Αναστόπουλου. Δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν μαζί του όμως από τις πολύ λίγες ημέρες που έχει έρθει στα Γιάννινα έχω καταλάβει αρκετά. Έχει δώσει έναν άλλον αέρα στην ομάδα αλλά και ψυχολογία που είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια». :-?

PASteli:
Ο «Tete» αποκαλύπτεται…

Πέρασε από χίλια κύματα ώστε να πάρει την ευκαιρία να αποδείξει το αυτονόητο , ότι το όνομα που έχει χτίσει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Αργεντινής μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο λόγος φυσικά για τον Εστεμπάν Μπουχάν ο οποίος δεν δίστασε να φανερώσει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του και μας ξάφνιασε δηλώνοντας ότι αν του δοθεί η ευκαιρία θα είναι για πολλά χρόνια κάτοικος Ιωαννίνων. Δεν ξάφνιασε τόσο η δήλωση αλλά ότι το εννοεί... αφού η μεγάλη του κόρη, Γουάδα φοιτά σε Ελληνικό σχολείο και μάλιστα δεν έχανε ευκαιρία να εξασκεί την γλώσσα καθ΄ όλη την διάρκεια της συζήτησης. Και αν για τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές έχει βρει τον τρόπο να...ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα τους δύσκολα θα βρει αντίδοτο στα νάζια των δύο κοριτσιών του. Για όλα αυτά και όχι μόνο ο Εστεμπάν Μπουχάν, κατ' άλλους (Αργεντίνους) «Tete» , ανοίγει την καρδιά του στους επισκέπτες του Sportsioannina.gr

Δηλωνοντας για:

Την μη χρησιμοποίηση του στα 3/4 των αγωνιστικών του πρώτου γύρου

«Είναι αναμφίβολα δύσκολα να δουλεύεις γνωρίζοντας ότι δεν θα αγωνιστείς. Έβλεπα ότι έδινα τα πάντα και δεν θα μου δοθεί η ευκαιρία. Στα οικογενειακά διπλά δεν ήμουν σε καμία από τις δύο ομάδες οπότε γνώριζα κάθε εβδομάδα ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ.»

Τον Γιώργο Παράσχο

«Δεν έχω γνώμη ως άνθρωπο αφενός διότι ήταν απόμακρος και αφετέρου δεν γνωρίζω καλά την γλώσσα ώστε να κατανοώ τα όσα λέγονται. Σαν επαγγελματία προπονητή μπορώ να πω ότι δεν ήταν σκληρή η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι και είναι ορατό από ένα σημείο και μετά ότι στο παιχνίδι μας λείπει η φυσική κατάσταση που απαιτούν οι αγώνες Σούπερ Λιγκ.»

Για τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Βρέθηκε ο μάνατζερ μου κάποια στιγμή στα Γιάννινα όμως ο πρόεδρος ήταν κατηγορηματικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Προσωπικά γνώριζα ότι δε θα πάρω ευκαιρία από τον κ Παράσχο οπότε θεώρησα καλύτερο να πάω κάπου όπου θα έπαιζα.
Είχα μία πρόταση από ομάδα Σούπερ Λιγκ και δύο από Αργεντινή όμως ο κ Χριστοβασίλης δεν ήταν θετικός στην αποχώρηση μου.

Για τον μεγαλομέτοχο κ Χριστοβασίλη

«Απέναντι μου είναι σωστός. Δεν έχω άσχημη εντύπωση. Θέλει και αυτός να δει την ομάδα εκεί που αξίζει να είναι και την πονάει.»

Για τον Θύμιο Γεωργούλη

«Βρήκε την ομάδα σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να την βγάλει από τα... βαθιά. Κάνει καλή δουλειά όμως τα βοηθητικά γήπεδα δεν βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.»

Για την καθίζηση μετά την 5η αγωνιστική

Δεν δουλέψαμε σωστά στην προετοιμασία. Λογικό είναι εφόσον δεν υπάρχει σταθερότητα στην αγωνιστική μας εικόνα και τα αποτελέσματα να υπάρχουν προβλήματα. Που δεν συμβαίνει αυτό; Όταν η ομάδα πάει καλά όλοι είναι καλά. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει στεναχώρια και κατήφεια. Ευελπιστώ αγωνιστική με την αγωνιστική να βελτιωνόμαστε και φυσικά να αποκομίζουμε βαθμούς.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα

«Βρίσκεται σε καλό επίπεδο και είναι αρκετά σκληρό. Οι δύο προπορευόμενες ομάδες έχουν ξεφύγει όμως λίγο - πολύ οι υπόλοιπες δεν έχουν μεγάλη διαφορά και τις αντιμετωπίζουν και διαφορετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο»

Για τον Γκιγιέρμο Όγιος

«Μετά τον Μπιέλσα όπου συνεργάστηκα στην Βελέζ είναι ο καλύτερος , έχοντας όλο το «πακέτο» Είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή δίχως να ξεπερνάει τα όρια και δίνει σημασία πολύ στον τομέα ψυχολογία. Δεν είναι μόνο σωστός επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος.»

Για τους συχνούς τραυματισμούς

«Στο ποδόσφαιρο είναι και οι τραυματισμοί. Είναι και θέμα τύχης ή ατυχίας αφού δεν έχω βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και οι περισσότεροι είναι μυϊκοί. Ευτυχώς αυτά ανήκουν στο παρελθόν.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

«Έχουμε δρόμο ακόμη να διαβούμε. Είμαστε σε δύσκολη θέση όμως μπορούμε να βγούμε από αυτή. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όχι μόνο στα καλά αλλά και στα άσχημα. Στην Αργεντινή λένε μία νίκη φέρνει και άλλη νίκη. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί στην περίπτωση μας...»

Για την παρουσία του κόσμου και την αγάπη που εισπράττει

«Εισπράττω την αγάπη του κόσμου και ας μην καταλαβαίνω καλά την γλώσσα. Χαίρομαι που συμβαίνει αυτό όμως προέχει η παραμονή της ομάδας και για αυτό αγωνιζόμαστε όλοι.»

Για την πόλη των Ιωαννίνων και τον ελεύθερο χρόνο του

«Περνάω ωραία στα Γιάννενα όπως και η οικογένεια μου. Οι άνθρωποι είναι φιλικοί και η ζωή κυλάει ήρεμα. Έχω αρκετούς φίλους και με βοηθάνε καθημερινά να προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο.»

Για τον ρόλο που παίζει η οικογένεια στην ζωή του

«Είναι η δύναμη μου. Αν είναι αυτοί καλά είμαι και εγώ καλά.»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ερχόμενος στα Γιάννενα.

Πρωτίστως την γλώσσα και δευτερεύοντος τι μέλλει γενέσθαι με το σχολείο της κόρης μου. Κατά τα άλλα προσαρμοστήκαμε θεωρώ γρήγορα.

Για την σχέση του με την θρησκεία

«Πιστεύω και εγώ και η οικογένεια μου. Είμαστε καθολικοί , πιστεύω στην βοήθεια του θεού όμως δεν είμαι της εκκλησίας»

Για τον συμβολισμό των τατουάζ του

Έχω 7. Εκ των οποίων την βέρα στο δάχτυλο μου , τον Ιησού , τα αρχικά γράμματα της γυναίκας μου και των παιδιών μου και τα αρχικά γράμματα ονομάτων κολλητών φίλων μου

Για το μέλλον του

Κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν μπορώ να κάνω σχέδια. Είμαι στα Γιάννινα και αν μου δοθεί η ευκαιρία θα μείνω για πολλά χρόνια. Περνάω καλά εδώ . Παράλληλα και μέσω διαδικτύου παρακολουθώ μαθήματα προπονητικής στην Αργεντινή αφού θέλω να ακολουθήσω από τον τομέα αυτό όταν ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Για το πέρασμα μου από την Ισπανία

Πολύ καλό πρωτάθλημα αναμφίβολα. Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου και αγωνίζονται πολλοί Λατινοαμερικάνοι. Κυριαρχεί το επιθετικό ποδόσφαιρό με πάσινγκ γκάμε και νομίζω ότι είναι κοντά στον τρόπο παιχνιδιού που μου ταιριάζει.

Για τις φιλίες που έχει κάνει στον χώρο του ποδοσφαίρου

Έχω πάντα καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα. Έκανα αρκετές γνωριμίες λίγες όμως καλές φιλίες

Πηγη: www.sportsioannina.gr

Αντώνς:
Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος μιλάει στο gazzetta.gr για την πρόκριση του ΠΑΣ επί του Ατρόμητου αλλά τονίζει πως στόχος παραμένει η παραμονή που θα κριθεί στην έδρα. «Ό,τι καλύτερο με ΑΕΚ».

Ο νεαρός μέσος των Ιωαννίνων ήταν από τους καλύτερους παίκτες του «Άγιαξ της Ηπείρου» στο Περιστέρι με την ομάδα του να παίρνει δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου . Ο 23χρονος άσος ανέφερε στο gazzetta.gr πως κύριος στόχος είναι η παραμονή και αυτή θα κριθεί στους «Ζωσιμάδες».

Ο Μιχαλόπουλος μίλησε για το ερχόμενο ματς του ΠΑΣ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ο σύλλογος της Ηπείρου θα αγωνιστεί για ό,τι καλύτερο ενώ είπε τόσο για την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου, τη κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λάρισα αλλά και τον κόσμο.

Καλησπέρα Ηλία, χθες με τον Ατρόμητο είχες πολύ καλή εμφάνιση τόσο εσύ όσο και όλη η ομάδα...

«Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και την είχαμε ανάγκη. Μας βοηθάει αυτή η νίκη και συνάμα η πρόκριση στην ψυχολογία. Φυσικό ρόλο παίζει και η έλευση του νέου προπονητή και αυτό φάνηκε από την εμφάνιση μας κόντρα στον Ατρόμητο».

Περάσατε στους «8» του Κυπέλλου Hellas on line αλλά επιμένετε να λέτε ότι στόχος σας δεν είναι αυτός...

«Σίγουρα δεν είναι ο στόχος μας το Κύπελλο, αλλά η παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά και παίζουμε σοβαρά στο θεσμό αλλά κύριος στόχος μας είναι η σωτηρία. Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει στο Κύπελλο είναι ευπρόσδεκτο».

Τι άλλαξε στον ΠΑΣ με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Νίκο Αναστόπουλο;

«Κυρίως αλλάξαμε πολύ στο θέμα της ψυχολογίας. Αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Ο προπονητής ήταν και παλαιότερα μαζί μας στα Γιάννινα, μας ήξερε και μας πιστεύει».

Τώρα έχετε μπροστά σας το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί;

«Θα αγωνιστούμε κόντρα στην ΑΕΚ για ό,τι καλύτερο. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται από αυτό το ματς».

Έπειτα ακολουθεί μια πιο σημαντική αναμέτρηση με τη Λάρισα...

«Ναι όντως είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι. Είναι καθοριστικό ματς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε πάντως τα παιχνίδια ένα – ένα. Πρώτα έχουμε την ΑΕΚ και έπειτα θα δούμε την αναμέτρηση με τη Λάρισα».

Που πιστεύεις ότι θα κριθεί η παραμονή;

«Στην έδρα μας θα κριθεί η παραμονή. Αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν εντός έδρας τότε θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Νίκο Αναστόπουλο;

«Τον είχα προπονητή και πριν δύο χρόνια. Είναι καλός προπονητής. Ξέρει πολύ καλά πως να διαχειριστεί το υλικό ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά τόσο την ομάδα όσο και την πόλη των Ιωαννίνων».

Ποιες ομάδες πιστεύεις ότι από τη νέα χρονιά θα βρίσκονται στην Β΄ Εθνική;

«Σίγουρα ο Πανθρακικός και πιστεύω και ο Λεβαδειακός. Για την άλλη θέση θα παλέψουν ο Ηρακλής, η Λάρισα και εμείς».

Ο ΠΑΣ λόγω του υλικού που διαθέτει έπρεπε να ήταν ψηλότερα στην βαθμολογία;

«Σίγουρα. Λόγω του έμψυχου δυναμικού που διαθέτουμε θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά στην Σούπερ Λιγκ. Θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Αρχίζουμε και δένουμε ως σύνολο καθώς ήρθαν και αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Στο μέλλον θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Ο κόσμος σας ακολουθεί και σας ενισχύει σε κάθε γήπεδο. Πόσο σας βοηθάει αυτό;

«Μας βοηθάει πολύ που ο κόσμος είναι σε κάθε ματς μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό καθώς είναι ο 12ος παίκτης μας και έρχονται παντού, σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ελλάδος. Τους ευχαριστούμε και θέλουμε να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν τόσο θερμά».

πηγή: gazzetta.gr

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση