Αθλητικά > Αλλα Αθλήματα - Εθνικές ομάδες
Στέφανος Τσιτσιπάς
my8os:
Δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα να έχει ανοιχτεί, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει κάτι γι' αυτόν εδώ και καιρό.
Απίστευτος ο μικρός. Μακάρι να πάει ψηλά. Πάντως έβαλε την Ελλάδα στο χάρτη του τένις.
--- Παράθεση ---Στέφανος Τσιτσιπάς: Απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ με 3-1 σετ
Απίστευτος, μοναδικός, συγκλονιστικός. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 3-1 το ίνδαλμά του και τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Ρότζερ Φέντερερ και πρόκριθηκε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Φέντερερ! Ένας Έλληνας τενίστας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι στους "8" σε Grand Slam. Είναι στα προημιτελικά του Australian Open.
O Έλληνας τενίστας αν και έχασε το 1ο σετ κέρδισε με 3-1(6-7, 7-6, 7-5, 7-6) σετ τον κάτοχο του τίτλου και Νο3 στον κόσμο Ρότζερ Φέντερερ σε 3 ώρες και 45 λεπτά. Ο 20χρόνος Στέφανος πιο ώριμος από ποτέ έγινε το πρόσωπο του παγκόσμιου τένις και έγραψε ιστορία!
Ο Τσιτσιπάς άφησε εκτός συνέχειας στη Μελβούρνη τον κάτοχο 20 τίτλων Grand Slam. Ο Φέντερερ αποκλείστηκε από τον 4ο γύρο του τουρνουά από το 2003 ενώ ο Τσιτσιπάς θα παίξει για πρώτη φορά στους "8" και θα έχει αντίπαλο τον Ισπανό, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ.
Στο πρώτο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Φέντερερ κέρδισε με 7-6 (11) έχοντας και την βοήθεια ενός θεατή ο οποίος φώναξε άουτ και αποσυντόνισε τον Τσιτσιπά. Στη συνέχεια ο Στέφανος ήταν τρομερός και έφτασε στο 1-1 πάλι στο τάι μπρέικ 7-6 (3). Από το 3-3 του τάι-μπρέικ και έπειτα, ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τέσσερις σερί πόντους και ο Φέντερερ έχασε το 1ο του σετ στη Μελβούρνη στη φάση των "16".
Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Κατάφερε να... σβήσει 12 break points του Φέντερερ και στο 6-5 έκανε το break και με 7-5 πήρε τη νίκη στο σετ!
Όλα παίχτηκαν στο τέταρτο σετ. Έφτασε και αυτό στο τάι μπρέικ και εκεί ο Στέφανος το κέρδισε με 7-6 (5). Ο Στέφανος δεν επέτρεψε στον Φέντερερ να κατακτήσει στη Μελβούρνη τον 100ο τίτλο του που είχει ως στόχο ο Ελβετός.
--- Τέλος παράθεσης ---
http://www.gazzetta.gr/tennis/article/1315523/stefanos-tsitsipas-apekleise-ton-rotzer-fenterer-me-3-1-set
ΛΑΜΙΑ FANS:
Τεράστια ειπιτυχία!
Μπράβο στον Στέφανο!
Υ.Γ. Πως καταφέραμε οι Ελληναράδες να κάνουμε και έναν αγώνα τενις, κερκίδες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι αξιοθαύμαστο.
ayuto1966:
Μπραβο στον πιτσιρικα,αθλος...Βεβαιως για την παρτυ του κερδιζει και για κανεναν αλλο, και καλα κανει
Αλλα μου την βαραει ενα πραγμα.....Μπαινεις σε αθλητικα σαιτ και βλεπεις ολο σχολια απο εξπερ του τενις και δεν μιλαω για πιτσιρικια που ισως ασχολουνται με το αθλημα και κανουνε σχολια αλλα για τους αντα και πανω..Που αμα τους εδειχνες κανενα μπαλακι πριν καμιια δεκαρια χρονια θα το παιρνουσανε για λεμονακι ζουμερο
my8os:
--- Παράθεση από: ayuto1966 στις Δευ 21 Ιαν 2019 01:34 ---Αλλα μου την βαραει ενα πραγμα.....Μπαινεις σε αθλητικα σαιτ και βλεπεις ολο σχολια απο εξπερ του τενις και δεν μιλαω για πιτσιρικια που ισως ασχολουνται με το αθλημα και κανουνε σχολια αλλα για τους αντα και πανω..Που αμα τους εδειχνες κανενα μπαλακι πριν καμιια δεκαρια χρονια θα το παιρνουσανε για λεμονακι ζουμερο
--- Τέλος παράθεσης ---
Μη γενικολογείς άμα δεν ξέρεις. Εγώ ξεκίνησα 12-13 χρονών προ αμνημονεύτων χρόνων και ακόμα παίζω και έχω κερδίσει και τουρνουά πέρσι για γέρους και είμαστε στα -ηντα και όχι στα άντα... B-) και υπάρχουν μπόλικοι σαν εμένα στην Ελλάδα.
ayuto1966:
Και εγω ηντα ειμα..Τωρα αν υπηρχες εσυ ,απο τις εξαιρεσεις καλως και δικαιουσε να μιλας,εγω μιλαω για τους ηντα και τα αντα που ηταν παντελως ασχετοι με το αθλημα και την εχουνε δει φεντερερ...
Αλλα πλεον βλεπω κοσμο τα τελευταια χρονια να πιανει στην ηλικια μας την ρακετα και γελαω....Και δεν ειναι το αστειο τοσο πολυ οτι πιασανε την ρακετα σε αυτη την ηλικια,αλλα το οτι χρησιμοοποιουνε το τενις για να την γκλαμουρια και την λεζαντα και να δειχτουνε στην κοινωνια
Αντε βρε νεοπλουτα ταγαρια που αμα τους πηγαινες σε κανα γηπεδο τενις πριν καμια 5ετια,θα φωναζαν πεναλντι
Δεν ξερω αμα εχει ερθει η μοδα Γιαννινα,αλλα Αθηνα και Πελοπονησο οι λεζαντες τους εχουνε γαμησει την μανα...
Η σχεση η δικη μου με το τενις ,ειναι οσο του Χριστοβασιλη με την μπαλα
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση