Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Tsimendos

Σελίδες: [1]
1
Όποιος δεν ξενύχτησα να δει την εθνική μπάσκετ στο προολυμπιακο, έχει χάσει την αναγέννηση του Ελληνικού μπάσκετ. Απίστευτη ομάδα, απίστευτο μπάσκετ από αυτή την ομάδα. Πιτινο θεός.

2
Στην Πολωνία η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pics)
2 λεπτά

Εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε της Πολωνίας, θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηρακλής Μεταξάς, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου είχε και τις πρώτες επαφές για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ, ενώ την ίδια ώρα εντείνονται και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα εξίσου σημαντικό είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από χρόνια, στον ΠΑΣ αποφάσισαν πως οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί θα μπούνε στο εξωτερικό.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι οι Ηπειρώτες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο γνωστό στο ελληνικό κοινό προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αποφάσισαν και κατέληξαν στην γνώριμη και δοκιμασμένη λύση του Κιέλτσε, εκεί όπου για πολλά χρόνια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για τις συνθήκες δουλειάς, εκγύμνασης και εγκαταστάσεων κι έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να βρεθεί στην Πολωνία από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από την Πολωνία, το Ισραήλ αλλά και την Κύπρο που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2006401/stin-polonia-i-proetoimasia-toy-cargr-pas-giannina-pics

3
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Φρανκ Μπετρά
« στις: Παρ 21 Ιούλ 2017 17:36  »
Και ο μικρός Γαλλος επίσημα στην ομάδα μας.
http://www.sport24.gr/football/omades/PasGiannina/gia-3-xronia-ston-pas-giannina-o-mpetra.4775628.html

4
ΠΑΣατέμπος (για να περνά η ώρα) / Μπριτζ
« στις: Τρι 07 Φεβ 2017 20:57  »
Για μπριτζ έχει ακούσει κανείς; Το σκάκι της τράπουλας. Όσοι έχουν ασχοληθεί με πρέφα θα καταλάβουν πως παίζεται αν και τελικά δεν έχει καμμία σχέση. Υπάρχει και όμιλος στα Γιάννενα με πολλές διακρίσεις σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Σελίδες: [1]