Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - pagouras83

Σελίδες: [1] 2
1
Παράθεση
Απρίλιος 2014
 
Ύστερα από 16 χρόνια λειτουργίας της Κιβωτού του Κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, ήρθε η σειρά της Πωγωνιανής να ανοίξει την αγκαλιά της και να υποδεχθεί τον Πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του, με τη δημιουργία ενός νέου Σπιτιού Φιλοξενίας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη από μια καινούρια οικογένεια, τη μεγάλη οικογένεια της Κιβωτού του Κόσμου.
Η Πωγωνιανή είναι ένα χωριό της Ηπείρου, ακριβώς στα Ελληνοαλβανικά σύνορα και απαριθμεί 60 μόνιμους κατοίκους. Εδώ λοιπόν, σε αυτό το ιδιαίτερα ευάλωτο σημείο της Ελλάδος, ήρθαμε και εγκατασταθήκαμε για να δημιουργήσουμε το πρώτο παράρτημα της Κιβωτού στην επαρχεία. Το όραμά μας διπλό: αφενός να δημιουργήσουμε μια καινούρια οικογένεια για όλα τα παιδιά της Ηπείρου που αναζητούν την αγάπη και την ασφάλεια, αφετέρου να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη σε έναν τόπο που δυστυχώς ερημώνει και που το ελληνικό στοιχείο κοντεύει να εκλείψει. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα έργο εθνικής σημασίας εάν λάβουμε υπόψη το αποτέλεσμα που θα προκύψει από αυτή την προσπάθεια με αποδέκτη όχι μόνο την ακριτική Πωγωνιανή αλλά ολόκληρη την Ήπειρο!
Ύστερα λοιπόν από έναν ολόκληρο χρόνο ανακαίνισης του κτιριακού συγκροτήματος που αποτελεί το καινούριο Σπίτι των παιδιών μας, ξημέρωσε η 26 Δεκεμβρίου 2013. Ημέρα σταθμός, καθώς εκείνο το απόγευμα η Πωγωνιανή σείστηκε από τις παιδικές φωνές και τα γέλια που έκαναν την εμφάνισή τους στο μικρό χωριό! Η χαρά μας για το καινούριο ξεκίνημα… απερίγραπτη! Τα χαμόγελα των παιδιών μας εξερευνώντας το καινούριο τους Σπίτι … αλησμόνητα! Ο ενθουσιασμός τους καθώς «γνωρίζονταν» με τα μικρά κατσικάκια, αρνάκια και κουταβάκια που τους ζήταγαν γάλα και χάδια… αξεπέραστος! Έτσι λοιπόν, το καινούριο Σπίτι της Κιβωτού του Κόσμου άνοιξε την αγκαλιά του και μας υποδέχθηκε όλο ζεστασιά!
Το Σπίτι μας αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 31 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των ηλικιών. Ο αριθμός μας όμως ολοένα και μεγαλώνει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υποδεχθούμε νέα μέλη στην οικογένειά μας αφού το Σπίτι μας είναι σε θέση να φιλοξενήσει 120 παιδιά! Παιδιά που δυστυχώς είδαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την τρυφερή τους ηλικία, αλλά και που εξοπλίστηκαν με θάρρος, δύναμη και κουράγιο για να αφήσουν πίσω τους κάθε τι στενάχωρο και να κάνουν μία νέα αρχή σε ασφαλές περιβάλλον. Αυτό προσπαθούμε όλοι να προσφέρουμε στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου εδώ στην Πωγωνιανή. Μακριά από το θόρυβο της πόλης και το καυσαέριο, μέσα στη φύση και τον καθαρό αέρα, έχουμε ενωθεί όλοι σαν μια γροθιά και στεκόμαστε ο ένας στις δυσκολίες του άλλου αλλά και στις χαρές του. Με τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που μας προσφέρει απλόχερα η εξοχή, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής γεμάτο υγεία και ξεγνοιασιά. Οι μέρες μας κυλάνε χωρίς να το καταλάβουμε … γεμάτες με παιχνίδι στους αγρούς και τα γήπεδα, ποδήλατο, ποδόσφαιρο, ψάρεμα στο ποτάμι, εξερευνήσεις στα δάση, ιππασία, περίπατους στη φύση, βόλτες στην πόλη των Ιωαννίνων και της Κόνιτσας και πολλά πολλά άλλα. 
Όμως το παιχνίδι και η ξεγνοιασιά δεν πάνε πουθενά χωρίς την αγαπημένη τους φίλη, την εκπαίδευση. Και αυτό το γνωρίζουμε καλά όλοι οι μεγάλοι και προσπαθούμε να το μάθουμε και στους μικρούς. Με το πέρας των χριστουγεννιάτικων διακοπών τα μεγάλα μας παιδιά μετεγγράφηκαν στο Γυμνάσιο της Πωγωνιανής, το οποίο ενισχύθηκε σημαντικά από τον αριθμό των παιδιών μας, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το Δημοτικό σχολείο του Χωριού για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μικρότερων παιδιών μας! Το Δημοτικό σχολείο του χωριού ήταν κλειστό τα τελευταία χρόνια καθώς ο αριθμός των παιδιών του χωριού δε δικαιολογούσε τη λειτουργία του, ύστερα όμως από την άφιξη των παιδιών της Κιβωτού τέθηκε και πάλι σε λειτουργία. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να καλύψει το όραμά μας … παράλληλα με την έναρξη του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου, δημιουργήσαμε ξεχωριστές δραστηριότητες για τα παιδιά ώστε το σχολείο τους να πάρει γεωργική μορφή. Τα παιδιά μας τώρα ασχολούνται με την καλλιέργεια των κήπων τους και αναλαμβάνουν τη φροντίδα του κοπαδιού μας που αποτελείται από μικρά κατσικάκια και αρνάκια. Έχοντας το κάθε παιδί τον προσωπικό του κήπο για να καλλιεργήσει και να φροντίσει, υπό την καθοδήγηση γεωπόνου, μαθαίνει να αγαπάει τη γη, να σέβεται τη φύση, να είναι υπεύθυνο απέναντι σε αυτό που έχει αναλάβει και να διοχετεύει θετικά την ενέργειά του σε κάτι αγνό και δημιουργικό. Άμεσα αναμένουμε να μας έρθουν και οι πρώτες κοτούλες, τα μελίσσια και τα μοσχαράκια που θα συμπληρώσουν τη φάρμα μας! Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κάνουμε το σχολείο μας Γεωργικό, ώστε τα παιδιά μας να έρθουν σε επαφή με ό, τι ωφέλιμο έχει να τους προσφέρει η ζωή στην επαρχεία, να αγαπήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής, να μάθουνε τα μικρότερα και να εκπαιδευτούνε τα μεγαλύτερα και μελλοντικά να γίνουν άνθρωποι με γνώση του αντικειμένου αλλά και με δεξιότητες που θα τους επιτρέψουν να ασχοληθούν επιτυχώς με τον αγροτικό ή/και κτηνοτροφικό τομέα.
Μη νομίζετε όμως ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι κάτι εύκολο. Πρόκειται για ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δαπανηρό, που χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή, αλλά με τεράστιο όραμα. Όπως όλοι γνωρίζετε, η Κιβωτός του Κόσμου δε χειρίζεται κρατικά χρήματα και όλα τα έσοδά μας προέρχονται από την αγάπη του κόσμου που αντιλαμβάνεται το μέγεθος των προσπαθειών μας και στέκεται αρωγός δίπλα μας. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να ανακαινίσουμε το Σπίτι των παιδιών μας, μια τεράστια εγκατάσταση που αγγίζει τα 8.500 τετραγωνικά μέτρα. Ένα κτιριακό συγκρότημα που δυστυχώς το παραλάβαμε σε άσχημη κατάσταση, με πολλά προβλήματα, αλλά με αγάπη και ζήλο καταφέραμε να του δώσουμε τη μορφή που αρμόζει σε ένα Σπίτι παιδιών που αναζητούν προστασία. Και οι εργασίες μας φυσικά συνεχίζονται ακόμα! Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που με τον οβολό του ενισχύει τις δράσεις της Κιβωτού του Κόσμου, και να τον παρακινήσουμε να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα μας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το Σπίτι και το Γεωργικό Σχολείο των παιδιών. Με τη βοήθειά σας και με τη δύναμη του Θεού όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Και αυτό που συντελείται αυτή τη στιγμή στην Κιβωτό του Κόσμου Πωγωνιανής είναι ένα μικρό θαύμα …
Σας καλούμε όλους να έρθετε να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα παιδιά μας, τη φάρμα μας, το Γεωργικό Σχολείο και το Σπίτι μας!
Να σας έχει όλους ο Θεός καλά και να δίνει δύναμη στις προσπάθειές σας.
Σας στέλνουμε την αγάπη μας από την όμορφη Πωγωνιανή.
Άντυ Θεοδωρακοπούλου,
Κοινωνική Λειτουργός της Κιβωτού του Κόσμου Πωγωνιανής.
 
 
 
 
 Δεκέμβριος 2013
 
pogoniani.jpg
      Στην Κιβωτό του Κόσμου μας εζητήθη από τις τοπικές αρχές κι επιχειρούμε να διευρύνουμε τη δράση μας στους Δήμους Πωγωνίου και Ιωαννίνων, όπου οι ανάγκες των περιοχών, σε κοινωνικές και αναπτυξιακές δομές, είναι αυξημένες. Η προσπάθειά μας σχετίζεται με τη δημιουργία τεσσάρων δομών που θα φιλοξενήσουν και θα αγκαλιάσουν παιδιά, νέους και τις οικογένειες που χρειάζονται στήριξη και προστασία ή/και επαγγελματική κατάρτιση.
 
Πιο συγκεκριμένα η Κιβωτός του Κόσμου θα δημιουργήσει στην Πωγωνιανή:
 
·         Ένα Κέντρο Παιδικής Προστασίας: όπου θα φιλοξενούνται παιδιά και νέοι από τη νηπιακή τους ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους. Πρόκειται για παιδιά χωρίς οικογενειακό περιβάλλον ή παιδιά που  απομακρύνονται από το οικογενειακό τους περιβάλλον εξαιτίας κακοποίησης, εκμετάλλευσης ή έντονης παραμέλησης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα κατάλληλο, ασφαλές Σπίτι σε αυτά τα παιδιά και την ευκαιρία να μορφωθούν και να αναπτυχθούν μέσα από φροντίδα και αγάπη.
Δυστυχώς, η ανάγκη για τη δημιουργία ενός Κέντρου Παιδικής Προστασίας στην Περιφέρεια της Ηπείρου είναι τεράστια καθώς, σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές, πολλά παιδιά και νέοι παραμένουν στην κακοποίηση και την εκμετάλλευση, καθώς δεν υπάρχει κάποιος κατάλληλος φορέας για να αναλάβει τη φροντίδα τους.  Η Κιβωτός του Κόσμου μέσα από το έμπειρο προσωπικό της αλλά και την κατάλληλη τεχνογνωσία που διαθέτει, είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα της περιοχής της Ηπείρου και να γίνει η νέα οικογένεια για αυτά τα παιδιά.
·         Μία Γεωργική Σχολή: με κατευθύνσεις στη γεωργία και τη ζωική παραγωγή.  Στη Σχολή θα μπορούν να φοιτούν δωρεάν νέοι από 15 ετών και να τους δίδεται πτυχίο που θα τους προωθεί στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, θα δίνεται γη στους νέους που επιθυμούν μετά τις σπουδές να παραμείνουν στην περιοχή, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευθούν τα εδάφη κατάλληλα και να έχουν την ευκαιρία για ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή τους. Πρόκειται για μια δομή που θα παρέχει πλήρη επαγγελματική κατάρτιση και θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα και να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή σε έναν τόπο που έχει τόσα πολλά να τους προσφέρει και που, δυστυχώς, έως τώρα οι πόροι του παραμένουν ανεκμετάλλευτοι.
Εκτός από το πλήρες, διετές πρόγραμμα της Γεωργικής Σχολής θα εφαρμόζονται από το εκπαιδευτικό προσωπικό  σεμινάρια για τους αποφοίτους ή επαγγελματίες του χώρου που θα ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις γνώσεις τους γύρω από την κτηνοτροφία ή τη ζωική παραγωγή.
·         Ένα Οικοτροφείο: για τις ανάγκες φιλοξενίας των σπουδαστών της Γεωργικής Σχολής που θα προέρχονται από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Η Κιβωτός του Κόσμου θα αναλαμβάνει αφιλοκερδώς τη στέγαση, τη σίτιση και την πλήρη φροντίδα όλων των σπουδαστών που προέρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδας και θέλουν να φοιτήσουν στη Γεωργική Σχολή. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να διαμένουν εντός της Σχολής όπου θα τους προσφέρονται τα πάντα ως προς την ασφάλειά, την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.
   
     Στο Δήμο Ιωαννίνων η Κιβωτός του Κόσμου θα δραστηριοποιηθεί με τη δημιουργία μιας Κεντρικής Κοινωνικής Υπηρεσίας:
 
·         Κεντρική Κοινωνική Υπηρεσία: η οποία στόχο θα έχει να καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου Παιδικής Προστασίας, της Γεωργικής Σχολής και του Οικοτροφείου. Ταυτόχρονα, η Κοινωνική Υπηρεσία θα εφαρμόσει προγράμματα κοινωνικής επανένταξης, ενδυνάμωσης και στήριξης που θα απευθύνονται στον πάσχοντα τοπικό πληθυσμό και κυρίως στις μονογονεϊκές οικογένειες. Και σε αυτό το εγχείρημα, έχοντας κατακτήσει την κατάλληλη τεχνογνωσία μέσω της εφαρμογής των προγραμμάτων στήριξης οικογενειών τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, θα στοχεύσουμε στην ενδυνάμωση και την επανένταξη των ατόμων/οικογενειών με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό και την εφαρμογή εξατομικευμένων προγραμμάτων. 
 
      Για τις ανάγκες υλοποίησης των ως άνω δράσεων έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Πωγωνίου στην Κιβωτό του Κόσμου, ένα κτιριακό συγκρότημα στο Δήμο Πωγωνιανής (περίπου 5.500 τμ) όπου θα στεγαστούν το Κέντρο Παιδικής Προστασίας, η Γεωργική Σχολή και το Οικοτροφείο. Παράλληλα, ο Δήμος Πωγωνίου έχει παραχωρήσει ένα διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων όπου θα στεγαστεί η Κοινωνική Υπηρεσία. Για να μπορέσουν όμως να εγκατασταθούν τα παιδιά μας και οι απαραίτητες υπηρεσίες, θα πρέπει όλος ο χώρος του κτιριακού συγκροτήματος στην Πωγωνιανή να ανακαινιστεί. Προς το παρόν ανακαινίζουμε τη μια πτέρυγα του, 1.200 τμ, η οποία από το Δεκέμβριο του 2013 είναι έτοιμη και θα ξεκινήσει η λειτουργία του Κέντρου Παιδικής Προστασίας. Επίσης με τα παιδά μας θα λειτουργήσει ξανά τον Ιανουάριο του 2014 (μετά από πολύ καιρό) το Δημοτικό Σχολείο της Πωγωνιανής.
 
     Σε όλη αυτή τη διαδικασία της ανακαίνισης και της λειτουργίας του Σπιτιού μας, της Γεωργικής Σχολής, του Οικοτροφείου για τους σπουδαστές αλλά και της Κοινωνικής Υπηρεσίας  χρειαζόμαστε την αγάπη του κόσμου αλλά και την έμπρακτη υποστήριξή του, ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας.
     Με τη δημιουργία του Κέντρου Παιδικής Προστασίας θα βρουν ένα ζεστό Σπίτι δεκάδες παιδιά που έχουν ανάγκη για μια αγκαλιά, φροντίδα και αγάπη, ενώ η Γεωργική Σχολή και το Οικοτροφείο θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια για μια καλύτερη ζωή.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους όσους πιστεύετε σε μας. Θα θέλαμε να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας  καθώς η βοήθειά σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.
 
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 26570 31251

http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/12/28/lang,el/

3
Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει μια δημοσκόπηση της sports data στην ψηφοφορία συμμετέχουν οι 15 δημοφιλέστερες ομάδες με βάση ιστορικά στοιχεία καθώς και κοινωνικά-γεωγραφικά κριτήρια.

Δύο μήνες μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι έχουν πάρει μέρος σε αυτήν.Φυσικά η ομάδα μας βρίσκετε μέσα σε αυτές και μέχρι στιγμής καταλαμβάνει την 10 θέση.Εκπλήξη μέχρις στιγμης η πρώτη θέση του ΠΑΟΚ.

http://beta.sports-data.net/

4
Παράθεση
Αντι Προλογου.
Πατήστε για μεγέθυνση

Τελειωσα το Πολυτεχνειο τον Ιουνιο του 1974. Τοτε το ΕΜΠ δεν ειχε καμμια σχεσι με το σημερινο Σταλιγκραντ. Το τσιγγαναριο. Την αθλιοτητα, τον μηδενισμο που εμφανιζει το Πολυτεχνειο - Προπυργιο της κομουνιστικης αριστερας και των αναρχικων. Εχαιρε της διεθνους αναγνωρισεως σε ολο τον επιστημονικο κοσμο, οι Μηχανικοι γινοντουσαν ευκολοτατα δεκτοι στα Πανεπιστημια της Ευρωπης και της Αμερικης. Ενώ το ΜΙΤ κάθε χρονο ειχε διδακτορικους μηχανικους με υποτροφια από το ΕΜΠ.
Σημερα η καταντια του Πολυτεχνειου και το επιπεδο "απαιδειας" στην ανωτερα και ανωτατη λεγομενη εκπαιδευσι είναι τραγικο. Αυτό δεν οφειλεται σε ανικανοτητα ή σε μειωμενη ευφυια των σημερινων σπουδαστων, αλλα στην οργανωμενη και επιμελημενη αρνησι του κομμουνιστικου κρατικιστικου συστηματος να επιτρεψη στους νεους να αποκτησουν ουσιαστικη παιδεια.
Στον ολοκληρωτισμο της αναρχιας και της βιας ελεω ..."ασυλου".!
Αναιδεις λετσοι περιθωριακοι ντροπαλοι εραστες του ερυθρου ολοκληρωτισμου, του παραδεισου των γκουλαγκ, της ροζ πουα αριστερας βορειων προαστειων και των "υπερηφανων"  οικολογων παριστανουν τους σπουδαστες και με καταληψεις αγριοτητες ψευδο-συνελευσεις και σταλινικες μεθοδους εκβιαζουν απαγορευουν στους σπουδαστες να μορφωθουν για να μην τους ..."εκμεταλλευθη το κεφαλαιο".!
Οι καθηγητες εκτος ελαχιστων εξειρεσεων ηρωικων προσωπικοτητων που αυτοθυσιαζονται χωρις κανενα οφελος, επιτρεπουν, ανεχονται και εκμεταλευονται αυτή την καταστασι.
Η πολιτειακη ηγεσια ανυπαρκτη...
Η πολιτικη "ελιτ" λαικιστικη ψοφοδεης αρλουμποειδης ανικανη...
Επειδη σε πολλες συγκεντρωσεις όταν.... γινονται συζητησεις για τα γεγονοτα του Πολυτεχνειου και οι συνομιλητες μου διαπιστωνουν ότι ημουν τελειοφοιτος στο Πολυτεχνειο την εποχη εκεινη, σπευδω παντοτε να διευκρινισω ότι δεν ημουν με τους "αυτοεγκλειστους" όπως δεν ηταν και η πλειονοτης των σπουδαστων του Ιδρυματος... Και διηγουμαι τα εξης…

Τα στοιχεία:

    Η υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της συγκλήτου του Πολυτεχνείου της 11/10/1975, προς τον εισαγγελέα Δ. Τσεβάν, που επιβεβαιώνει ότι κανένας σπουδαστής δεν σκοτώθηκε κατά το τριήμερο.
    Η μαρτυρία του πρυτάνεως του Ε.Μ.Π. Κωνσταντίνου Κονοφάγου στις 20/1/1975, στο πενταμελές εφετείο Αθηνών, ότι μέσα στο πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς φοιτητής και τα ίδια βεβαιώνει και στο βιβλίο του "Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου" 1982 με την προσθήκη ότι ούτε κανείς άλλος πολίτης έχασε την ζωή του μέσα στο Πολυτεχνείο.
    Μολονότι το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος απεφάσισε, κατόπιν εντολών του τότε υπουργού Δημοσίων Έργων και μετέπειτα Δικαιοσύνης Γ.Α. Μαγκάκη, να απονείμη «τιμητική σύνταξη» στις οικογένειες των σπουδαστών που «έχασαν την ζωή τους στο Πολυτεχνείο», ουδείς δικαιούμενος ή μαυροφορεμένη μητέρα ανευρέθη ή έλαβε την ανωτέρω σύνταξιν, που παρέμεινε τελικώς αζήτητη.
    Στην μαρμάρινη πλάκα (την οποίαν απεκάλυψεν ως Πρωθυπουργός το 1988 ο Ανδρέας Παπανδρέου) και η οποία εναποτέθη πλησίον της μεγάλης ασώματης κεφάλας, στο χώρο ..."της θυσίας" στο Πολυτεχνείο, τελικώς έχουν αναγραφή δεκαοκτώ ονόματα με την μισοσβυσμένη πλην όμως αναγνώσιμη, διευκρινιστική περιγραφή, "Φοιτητές που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944". Δηλαδή ελλείψει, ευτυχώς, θυμάτων, στον αποκαλούμενο ..."ιερό χώρο" θυσίας της λογικής και της αλήθειας μάλλον, ή φανταστικών νεκρών αγωνιστών, επιστρατεύθησαν οι φοιτητές του ...1941-1942!!.
    Τα ατυχή θύματα των γεγονότων του Νοεμβρίου 1973, που όλα τους σκοτώθησαν έξω και μακριά από το Πολυτεχνείο επιβεβαιώθησαν από το υπ αριθμόν 677/1975 παραπεμπτικό βούλευμα και την υπ αριθμόν 723/1975 απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Αθηνών από τα οποία προέκυψε ότι οι πολίτες που σκοτώθησαν κατά το τριήμερο των συγκρούσεων είναι συνολικώς 23.
    Όμως με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία κατόπιν εντολής του τότε υπουργού Δημόσιας τάξεως Γ. Σκουλαρίκη επαναφέρθη στην ενεργό υπηρεσία με τα εύσημα του αντιστασιακού και ανέλαβε αστυνομικός διευθυντής ο Γ. Σαμπάνης. Η έρευνα του αστυνομικού διευθυντού Γ. Σαμπάνη κατέληξε στην διαπίστωση ότι κατά το τριήμερο έχασαν την ζωή τους συνολικώς δώδεκα.

Τα ψεύδη:

    Ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης εβεβαίωνε με μεγαλειώδη σοβαρότητα ότι οι νεκροί ήσαν τόσο πολλοί ώστε η χούντα τους έθαψε σε ...ομαδικούς τάφους με μπουλντόζες έξω από το νεκροταφείο του Ζωγράφου.
    Η "θλιβερή" ιστορία της Ηλένια. Την πρώτη επέτειο του ..."Πολυτεχνείου", το 1974, ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων "νεκρών" που γέμισαν το πολύπαθες κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας. Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής δακρύβρεχτα: "Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει".
    Το "δράμα" το πήραν οι εφημερίδες, μία από αυτές, δε - η "Αυγή" - έγραψε, κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: "ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ" και τον υπότιτλο: "Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρα από σφαίρα. Τι απόγινε" λέει: "Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει". Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε όλες αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε, όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν από τα γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: "Τι απόγινε;". Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής". Κατέληγε το άρθρο.

Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της "...δολοφονημένης" Ηλένιας - στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι – είχε ληφθή από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας "ΜΠΡΕΚ" και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου "Βόγκ" (το σκίτσο της διαφημίσεως - είναι "παστέλ" - το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νικόλας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ, γνωστό και πανάκριβο φωτομοντέλο, που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο).
Μετά τη διαπίστωση της απάτης, πανικόβλητοι οι διοργανωτές του πανηγυριού έσπευσαν να παραπέμψουν σε δίκη τον Ηλιόπουλο - από το όνομα του φαίνεται ..."γέννησε" την Ηλένια - ο οποίος καταδικάστηκε (άρον - άρον, στις 18 / 2 / 75) σε φυλάκιση οκτώ μηνών....

Η πολιτική εκμετάλλευση.

Ισχυρίσθησαν οι επανακάμψαντες παλαιοί και νέοι πολιτικοί ότι χάρις σ’ αυτά τα γεγονότα ..."επανήλθε η Δημοκρατία στην Ελλάδα". Ενώ την 25η Νοεμβρίου 1973, με αφορμή τα γεγονότα αυτά ουσιαστικώς διεκόπη το εγχείρημα επιστροφής στην Δημοκρατία, ανετράπη η τότε μεταβατική κυβέρνηση Μαρκεζίνη (λόγω της αρνήσεως της, να επιτρέψει τον ελλιμενισμό του 6ου στόλου στην Ελευσίνα και την χρήση της αεροπορικής βάσεως στη Σούδα, κατά τον πόλεμο του Γιαμ Κιπούρ, τον Σεπτέμβριο του 1973.)
Και την εκτροπή συνέχισε το σκληρό δικτατορικό καθεστώς Δ. Ιωαννίδη. Το οποίο κατέρρευσε και παρέδωσε την εξουσία στους πολιτικούς μόνο με την τραγική εμπλοκή της Κύπρου στις 23 Ιουλίου του 1974, οκτώ μήνες περίπου μετά από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
Ακόμη και η "Πανσπουδαστική" (όργανο του ΚΚΕ εξωτερικού) στο φύλλο υπ αριθμόν 8 έγραφε ότι "το Πολυτεχνείο ήταν έργο 350 πρακτόρων του Ρουφογάλη" τότε αρχηγού της ΚΥΠ.
Ενώ το ...θείον "βρέφος" (μεγαλούτσικο τότε) ο Λαλιώτης μέλος της συντονιστικής επιτροπής στην Αυγή της 17.11.1976 εδήλωνε ότι "Οι μάζες δεν είχαν καμιά διάθεση για αγωνιστική κινητοποίηση".

Η συντονιστική Επιτροπή

Η λεγόμενη συντονιστική επιτροπή με ανακοίνωση της 29ης Σεπτεμβρίου 1974, εβεβαίωνε ότι τα γεγονότα ήσαν ...μερικώς αυθόρμητα. "Το κίνημά μας είναι πολιτικό αλλά κομματικό. Ανάμεσά μας υπάρχουν πολλές τάσεις, αλλά καμιά από αυτές δεν ταυτίζεται με κανένα κόμμα"
Βεβαίως οι επικυρίαρχοι των γεγονότων του Πολυτεχνείου είναι διαχρονικώς οι ίδιοι. Οι διάφοροι αριστεριστές που προκάλεσαν και προκαλούν τους εμπρησμούς τις καταστροφές τις λεηλασίες ακόμη τότε και τις επιθέσεις εναντίον του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και του κέντρου ΟΤΕ επί της Πατησιών.
Ενώ ταυτόχρονα διαιωνίζεται η ..."ευγενής" άμιλλα καπηλείας των γεγονότων του Πολυτεχνείου από όλα τα κόμματα μολονότι κανένα από αυτά ουσιαστικώς δεν υπήρξε πρωταγωνιστής.

Δηλωσεις Πολιτικων της εποχης εκεινης:

1. Ο Ευάγελλος Αβέρωφ Υπουργός Εθνικής Αμύνης, δηλώνει στο περιοδικό Επίκαιρα, τεύχος 562, την 10 Μαίου 1979.
"...Το πολυτεχνείο υπήρξε μία ευγενική θαραλλέα δημοκρατική εκδήλωση της Νεολαίας. Μόλις όμως εκδηλώθηκε και στέριωσε, κατα την τακτική που δίδαξε ο Λένιν, υπερφαλαγγίστηκε απο το ΚΚΕ και τα συνθήματα απο συνθήματα Δημοκρατίας έγιναν συνθήματα κομμουνισμού. Το πολυτεχνείο όχι μόνο δε έρριξε την Δικτατορία αλλα τη δυνάμωσε. Γιατί αυτό ήταν το έναυσμα που ωθησε πολλούς νέους αξιωματικούς λίγο πολύ απογοητευμένους απο την δικτατορία, να συσπειρωθούν γύρω απο τον Ιωαννίδη που ετοίμαζε συνομωσία αλλα δεν μπορούσε να την κάνη πράξη. Και έτσι επιβλήθηκε μια χειρότερη δικτατορία...
...Τιμώ λοιπόν ειλικρινά και βαθύτατα την πρωτοβουλία και τον ηρωισμό των νέων που ξεκίνησαν αυτό το κτύπημα.Αλλά για να το τιμήσω, νομίζω πως πρέπει να πω αυτό που πιστεύω οι είναι αλήθεια. Δεν είμαι διατεθειμένος λόγω επιμόνου συνθηματολογίας λογω ανυπάρκτων ..."πολυαρίθμων νεκρών" να βοηθήσω και εγώ στην θεσμοποίηση μια ψεύτικης ιστορίας..."

2. Εξ ίσου αποκαλυπτικός ο αείμνηστος Κ. Τσάτσος (Ακαδημαικός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Φιλόσοφος και Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τα έτη 1974-1980) στο βιβλίο του "Λογοδοσία Μιάς Ζωής" καταμαρτυρεί με μοναδική ειλικρίνεια και θάρρος:
"...Όταν έγινε το πολυτεχνείο, ούτε πήγα επι τόπου, ούτε συγκινήθηκα. Απο την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι αυτά τα πεζοδρομιακά ξεσπάσματα δεν κλονιζαν την δικτατορία και ότι όπως στα χρόνια της κατοχής, υποκρύπτανε κομμουνιστικές επιδιώξεις επικίνδυνες για το μέλλον...
...Εχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι δεν συνηργησα στην κατασκευή του μύθου του Πολυτεχνείου. Λυπάμαι τα 5-6 παιδιά που σκοτώθησαν έξω και μακριά, διότι μεσα στο Πολυτεχνείο δεν σκοτώθηκε κανείς. Η σκληρότερη δικτατορία που ακολούθησε, θα διαρκούσε πολύ ακόμη, αν δεν την έρριχνε η εγκληματική ηλιθιότητα της αποπείρας κατά του Μακαρίου..."

Έτσι:

Σε λίγες μέρες θα δούμε πάλι, δυστυχώς, οδοφράγματα, αυτοκίνητ α να πυρπολούνται, περιουσίες να λεηλατούνται, σημαίες να βεβηλώνονται.. Και την κορύφωση της πορείας έξω από κει που τελειώνουν όλες οι ..."σοβαρές" διαδηλωσεις στην Ελλάδα. Την Αμερικανική πρεσβεία.
Ταυτόχρονα, "πολιτικούς", ηθοποιούς, καλλιτέχνες, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους να τιμούν την "εξέγερση του Πολυτεχνείου" που χάρις αυτής επανήλθε η ..."Δημοκρατία" (του Ιωαννίδη) στην Ελλάδα, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας θα σπεύσουν συν γυναιξί και τέκνοις, γονυκλινείς στην ασώματη κεφάλα του Σβορώνου συγχέοντες τους αναφερόμενους στην μαρμάρινη πλάκα (φοιτητές που έπεσαν επί κατοχής) με τους ανύπαρκτους νεκρούς σπουδαστές στο Πολυτεχνείο.
Δια πολλοστή φόρα η αγνή, ειλικρινής, ανιδιοτελής και υπέρμετρος αγάπη που έχουν οι νέοι προς την ελευθερία παραμένει ανεξάντλητο κεφάλαιο προς εκμετάλλευση.

Η δικη...

Έκθεσις Εισαγγελέως Κυριαζή:
"...Ολόκληρον το κτιριακόν συγκρότημα πλην του τελευταίου προς την οδόν Τοσίτσα οικοδομήματος, καθώς και οι πέριξ αυτού χώροι, προαύλια και κλιμακοστάσια, παρουσιάζουν όψιν γενικής λεηλασίας και εκτεταμένων φθορών. Ιδία αι φθοραί παρουσιάζονται εις τους τοίχους εσωτερικώς και εξωτερικώς, αι επιφάνειαι των οποίων γέμουν συνθημάτων και εμβλημάτων...
...Ενδεικτικώς τα αναγραφέντα συνθήματα, άτινα συνοδεύονται και με ρυπάνσεις δια διαφόρων χρωστικών ουσιών, έχουσιν ως ακολούθως: Λαοκρατία, Προλετάριε σήκω, Ζήτω το προλεταριάτο, Προλετάριοι της Ελλάδος ενωθήτε, ΚΚΕ, KNE, SS = US, σεξουαλική επανάσταση, κάτω η χούντα, θάνατος στον Παπαδόπουλο, παραιτήσου Παπαδόπουλε, θάνατος στο φασισμό, σπιούνοι φασίστες θα πεθάνετε, Χούντα στο απόσπασμα, έξω το NATO, ψωμί - παιδεία - ελευθερία, εργάτες, φοιτητές στον αγώνα, εργάτες - φοιτητές - αγρότες, όχι εκλογές, θάνατος στον ιμπεριαλισμό, ελευθερία - ισότητα - δικαιοσύνη, κάτω το κεφάλαιο και η γραφειοκρατία, ΕΣΑ = βασανιστές, έφτασε η ώρα σας καθάρματα, Έλληνες αντισταθήτε, Αμερικανοί σπίτια σας, απόψε πεθαίνει η Χούντα, επανάσταση λαέ, ζήτω ο ελληνικός απελευθερωτικός στρατός, ζήτω ο λαϊκός απελευθερωτικός στρατός, ζήτω η λαϊκή αντίσταση, κ.ά. ...
...Επίσης ο εσωτερικός χώρος των προαυλίων, των κλιμακοστασίων γέμει τεμαχίων εκ κατεστραμμένων ξύλινων επίπλων, πάσης φύσεως απορριμμάτων και ιχνών εσβεσμένων πυρών..."

Απολογία του Γ. Παπαδοπούλου (Απόσπασμα σχετικό προς τα συνθήματα Ψωμί παιδεία ελευθερία)

    "...Ως προς το ψωμί, την οικονομίαν, παραλάβαμεν το εθνικόν εισόδημα εις τα 565 δολλάρια, και παραδώσαμε την διαχείρισιν της εξουσίας όταν ανετράπημεν εις 1.100.
    Παραλάβαμεν τον προϋπολογισμόν της χώρας εις το ύψος των 29 δισεκατομμυρίων και παραδώσαμεν την αρχήν, με τον προϋπολογισμόν της χώρας εις 109 δισεκατομμύρια.
    Παραλάβαμεν το συναλλαγματικόν απόθεμα της χώρας εις τα 200 εκατομμύρια δολλάρια και το παραδώσαμεν εις τον ένα δισεκατομμύριον πεντήκοντα εκατομμύρια δολλάρια...
    Παιδεία! Δύο δισεκατομμύρια τετρακόσια εκατομμύρια ήσαν αι δαπάναι του προϋπολογισμού υπέρ της παιδείας όταν αναλάβομεν την αρχήν. Και παραδώσαμεν κονδύλιον εγγεγραμμένον εις τον προϋπολογισμόν ύψους 15 δισεκατομμυρίων.
    Εξακόσιες είκοσι επτά ήσαν αι θέσεις των λειτουργών της ανωτάτης παιδείας, διότι δεν θα αναφερθώ εις την γενικήν, και ανεπτύξαμεν τας καθηγητικάς έδρας εις τον αριθμόν των εννεακοσίων εβδομήκοντα περίπου.
    Δύο χιλιάδες εξακόσιοι ήσαν οι προβλεπόμενοι βοηθοί Καθηγητών, ως βοηθητικόν εκπαιδευτικόν προσωπικόν εις τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, και όταν παραδώσαμεν την αρχήν αι νομοθετημέναι θέσεις ανήρχοντο εις έξι χιλιάδας επτακοσίας, εάν δεν με απατά η μνήμη, εξ αυτών δε είχε κατορθωθεί να συμπληρωθούν περί τας τέσσερεις χιλιάδας οκτακοσίας.
    Εδιπλασιάσαμε τας δυναμένας να προσφερθώσι υπηρεσίας εκ μέρους των φοιτητικών λεσχών, εβελτιώσαμε το φοιτητικόν συσσίτιον. Εχορηγήσαμεν τα φοιτητικά δάνεια.
    Εχορηγήσαμε δωρεάν τα συγγράματα προς τους φοιτητάς. Εν πάση δε περιπτώσει ολοκληρώσαμε την έννοιαν εις την πραγματικήν μορφήν της δωρεάν παιδείας εις τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα..."


Αντι Επιλογου...:

Οπως γράφει ο αείμνηστος Θ. Παπακωνσταντίνου στο βιβλίο του "Η Μεγάλη Περιπέτεια" εκδόσεις Κάκτος, σελίς 298, "...Θα έλθη όμως κάποτε η ωρα που η υπόθεση "Πολυτεχνείο" θα μελετάται απο τους ιστορικούς, τους κοινωνιολόγους και τους ψυχιάτρους ως μία απο τας χαρακτηριστικωτέρας αποδείξεις της ηθικής και πνευματικής καταπτώσεως της εποχής μας..."

5
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ-
« στις: Κυρ 10 Ιούν 2012 03:25  »
Ωραιότατο θεματάκι , για να δούμε τελικά μήπώς είναι δημιούργημα τον ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ αυτα περί εγκληματικότητας αλλοδαπών...Κάθε μέρα θα ανεβάζω όσα έρχονται στην δημοσιότητα.

6


Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.

Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.

Τον ερωτεύτηκε τρελά.

Μερικές μέρες αργότερα η...

νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή..Ερώτηση:
Πιο κίνητρο είχε να σκοτώσει την αδελφή της ?ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ.

Απάντηση : Ήλπιζε, ο νεαρός να ξανά εμφανιστεί στην κηδεία.

Info: Εάν απαντήσατε σωστά στην ερώτηση, τότε σκέφτεστε σαν ψυχοπαθή.

Το τεστ αυτό χρησιμοποιεί ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος για να εξακριβώσει εάν έναςάνθρωπος έχει δολοφονική νοοτροπία.

Αρκετοί εγκληματίες που έκαναν το τεστ απάντησαν σωστά στην ερώτηση.

Εάν δεν βρήκατε την σωστή απάντηση.good for you!

Εάν οι φίλοι σας την βρήκαν. κρατήστε τις αποστάσεις σας!

TEST 2Πάρτε το πολύ 10 δευτερόλεπτα για να το κάνετε, διαφορετικά δεν θα πετύχει.

Δείτε μετά την απάντηση πιο κάτω

Μετρήστε πόσα 'F' έχει στο παρακάτω κείμενο :+++++++++++++++++++++++++++

FINISHED FILES ARE THE RE-

SULT OF YEARS OF SCIENTIF-

IC STUDY COMBINED WITH THE

EXPERIENCE OF YEARS

+++++++++++++++++++++++++++Μην πάτε παρακάτω εάν δεν έχετε τελειώσει το μέτρημα

ΟΚ?Απάντηση : Πόσα? Τρία?Λάθος, έξι υπάρχουν - Χωρίς πλάκα!

Δείτε πιο πάνω και μετρήστε τα!

Η απάντηση είναι πιο κάτω...

Το μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί το 'OF'.

Φοβερό ε;

Όποιος μέτρησε έξι με την μία είναι ιδιοφυία, τέσσερα η πέντε είναι σπάνιο, τρία είναι φυσιολογικός.. Λιγότερο από τρία αλλάζουμε γυαλιά!

TEST 3Το παρακάτω τέστ είναι εντυπωσιακό. Παρακαλώ δώστε του σημασία, δεν θέλει χρόνο.Αναρωτηθήκατε πότε εάν το μυαλό σας είναι φυσιολογικό η εάν είναι διαφορετικό;

Λοιπόν κάντε σοβαρά την άσκηση συλλογισμού και βρείτε την απάντηση.

Ακολουθήστε τις οδηγίες και απαντήστε στις ερωτήσεις μία, μία, όσο πιο γρήγορα μπορείτε

και χωρίς να πάτε στην επόμενη εάν δεν έχετε απαντήσει πρώτα στην προηγούμενη.

Δεν είναι απαραίτητο να γράφετε τις απαντήσεις σας.

Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα, είναι σίγουρο.

Πόσο κάνουν;15+63+5689+212+5375+2625+5263+32ε ναι , είναι πιο δύσκολοι οι υπολογισμοί αλλά είναι πραγματική άσκηση!

Κουράγιο λοιπόν123+5

ΓΡΗΓΟΡΑ!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ!

Κατεβείτε πιο κάτω.

Σκεφτήκατε ένα «σφυρί κόκκινο» έτσι δεν είναι?Εάν όχι ανήκετε στο 2% του πληθυσμού που το μυαλό είναι αρκετά

διαφορετικό και σκέφτεται κάτι άλλο.98% του πληθυσμού απαντούν 'σφυρί κόκκινο' σε αυτή την άσκηση, φοβερό ε?

TEST 4Test του δεξιού ποδιούΔοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε.. Θα προσπαθείτε συνέχεια να το πετύχετε

αλλά δεν θα τα καταφέρετε.1.-Λοιπόν όπως κάθεστε στο γραφείο σας, σηκώστε το δεξί πόδι από το πάτωμαΚαι κάντε κύκλους δεξιούς όπως τους δείχτες ενός ρολογιού.

2.-Ενώ κάνετε τους κύκλους με το δεξί πόδι (στην φορά των δειχτών ενός ρολογιού),

γράψτε τον αριθμό 6 στον αέρα με το δεξί χέρι σας.Το πόδι σας τότε θα αλλάξει κατεύθυνση.

3.-Πάθατε πλάκα ε; Δεν μπορείτε να το κουμαντάρετε!

TEST 5Test του γουρουνιούΈχει πλάκα!Πάρε ένα λευκό χαρτί και ζωγράφισε ένα γουρούνι.Μην κατεβαίνεις πιο κάτω πριν το ζωγραφίσεις!Μην κλέβεις!

Ζωγράφισε!

Εντάξει; Τέλειωσες;Το γουρούνι χρησιμοποιείτε για τεστ προσωπικότητας

Εάν το έχεις ζωγραφίσει:* Στο πάνω μέρος της σελίδας: είσαι θετικός και αισιόδοξος.* Προς το κέντρο: είσαι ρεαλιστής.* Προς το κάτω μέρος της σελίδας: είσαι απαισιόδοξος και λίγο αρνητικός.* Εάν κοιτάζει προς τα 'αριστερά : πιστεύεις στην παράδοση, είσαι φιλικός και θυμάσαι εύκολα ημερομηνίες:Εορτές, επετείους,...* Εάν κοιτάζει προς τα δεξιά: είσαι καινοτόμος, δραστήριος αλλά δεν έχεις την αίσθηση τις οικογένειας

και δεν δίνεις σημασία στις ημερομηνίες.* Εάν κοιτάζει προς εσένα: είσαι ευθύς, χαίρεσαι να κάνεις τον δικηγόρο του διαβόλου καιδεν έχεις πρόβλημα να αντιμετωπίσεις καταστάσεις.* Εάν έχεις προσθέσει λεπτομέρειες : είσαι αναλυτικός, υπομονετικός και δύσπιστος.* Εάν δεν έχει πολλές λεπτομέρειες: είσαι συναισθηματικός , αφελής, δεν είσαι μεθοδικός και

παίρνεις ρίσκα.* Εάν ζωγράφισες λιγότερα από 4 πόδια: είσαι διστακτικός η, ζεις μία περίοδομεγάλων αλλαγών στην ζωή σου.* Εάν ζωγράφισες 4 πόδια: είσαι σίγουρος, επίμονος και στέκεσαι στις ιδέες σου.* Εάν ζωγράφισες περισσότερα από 4 πόδια: είσαι ηλίθιος.*Το μέγεθος των αυτιών δείχνει την ικανότητα να ακούς τους άλλους:Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο.*Το μάκρος της ουράς: δείχνει την ποιότητα των σεξουαλικών σχέσεων.Γι 'άλλη μια φορά όσο είναι πιο μακριά τόσο το καλύτερο !!!!!!

OK , Ποιος ξέχασε να ζωγραφίσει την ουρά?????.

7
Μιας και όλοι σας αποδεικνύεστε γκαντεμόσαυρες αποφάσισα να ανοίξω εγώ το θέμα μπας και πάρουμε την νίκη,
Το παιχνίδι πλέον είναι ζωής και θανάτου και δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών.Προαίσθημα:Θα το πάρουμε και θα ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας μας και θα το δείτε!

8
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο , διαβάζοντας βιβλία και ξέροντας από το χωρίο μου που πέρασε με συνεπήραν οι προφητείες του, μήπως τελικά πλησιάζει ο χαλαιπός καιρός που αναφερόταν ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ?Σας παραθέτω μερικές από τις προφητείες του και όποιος έχει κάποιες ανάλογες ας μας τις αναφέρει .Πολλοί θα μου  πείτε χεσε μας ρε φίλε προκαταλήψεις, δεισιδαιμονίες και υπερβολές.Είναι όμως έτσι?
Μιά ανέκδοτη προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που τελευταίως κυκλοφόρησε από την Ι. Μ. Αιτωλοακαρνανίας

Παράθεση
Η προφητεία αυτή, φωτογραφίζει επιτυχώς την εποχή μας, τα τελευταία συμβάντα στήν χώρα μας, καί την φορολογική επέμβαση τών ξένων πού πιέζουν καί υποκύπτει έναν φοβισμένο πρωθυπουργό εντελώς ακατάλληλο για τίς συγκυρίες πού διερχόμαστε...
Τά προτεινόμενα μέτρα "μιάς ακόμη νέας λιτότητας", στοχεύουν προφανώς στήν εξαγρίωση καί στήν Επανάσταση τού λαού ώστε να πέσει η Ελλάδα σε ακυβερνησία, σέ χάος, καί σέ νέο Εμφύλιο...
Μιά ικανή δικαιολογία δηλαδή, γιά να μπούνε ξένες στρατιωτικές δυνάμεις καί να καταλάβουν την χώρα...
Αμυδρή ελπίδα δίνει η παρακάτω προφητεία τού Αγίου Κοσμά: "Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος...», ( εννοώντας προφανώς τόν Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο στά στενά τού Βοσπόρου καί στην Κωνσταντινούπολη...).
Είναι όμως αυτό, ή "έτερον προσδοκώμεν;"
Οι προφητείες τού Αγίου Κοσμά, ήταν αυτό που έκανε τόν σκλαβωμένο Έλληνα τού ΙΗ΄ αιώνα νά αναθεώρηση τη μοιρολατρική κατάσταση στην οποία τόν είχε ρίξει ή σκλαβιά των τριών αιώνων.
Ό Άγιος Κοσμάς καλλιέργησε τό δυνατόν της απελευθερώσεως. Μάλιστα γιά την απελευθέρωση τους, τους φύτευε διάφορες μελλοντικές καταστάσεις. Τους προφήτευε γιά τό ποθούμενον. Καί τί άλλο γλυκύτερον μπορούσαν νά επιθυμούν από τό να φάνε τό γλυκό ψωμί της ελευθερίας;
Έτσι άρχισε νά κινείται τό ενδιαφέρον καί ή επιθυμία γιά «τό ποθούμενον» γράφει ή Οσιολογιωτάτη μοναχή Ευθυμία, Καθηγουμένη της Ί. Μονής τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού, στό βιβλίο της «Προφητείες τού Αγίου Κοσμά τού Αίτωλού, μέσα στην Ιστορία».
Έδώ, δεν θά σημειώσομε κάποια από τίς γνωστές προφητείες τού Αγίου Κοσμά τού Αιτωλού, τού Εθναποστόλου καί Ιεραποστόλου, αλλά θά φέρομε στό φώς, μιά ανέκδοτη προφητεία πού αφορά και μέλλοντα και παρόντα...
Από χρόνια είχα ακούσει από γέροντες, ότι ό Άγιος Κοσμάς καί γιά τόν τόπο μας είχε ειπεί προφητείες. Πολλές φορές άκουσα νά λένε παππούδες καί γιαγιάδες, ότι ό Άγιος Κοσμάς είπε: " Οί Τούρκοι θά ξανάρθουν μέχρι τό Ντουγρί!... "Επειδή όμως τοποθεσίες μέ τό όνομα «Ντουγρί» υπάρχουν καί σέ άλλα μέρη της Πατρίδος μας, δέν έδωσα καί τόση σημασία...
Τελευταίως όμως, όταν ό π. Κωνσταντίνος Γιολδάσης ύπηρετούσε ώς διάκονος εις τόν Ιερόν Ναόν της Ζωοδόχου Πηγής, Αγρινίου, σέ μιά συζήτηση, μού απεκάλυψε, ότι πρόκειται γιά τό Ντουγρί Τριχωνίδος, άρχισα νά ερωτώ...
Επισκέφθηκα γέροντας της περιοχής μας καί δή τής ορεινής Τριχωνίδος, καί άκουσα, σχεδόν τά ίδια, μέ αυτά πού μού διηγήθηκε ό κ. Μιχαήλ Γιολδάσης, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας.
Ό κ. Μιχαήλ Γιολδάσης επί λέξει είπε:
"Όταν ήμουν στό δημοτικό Σχολείο ή γιαγιά μου και ό πάππους μου, μού μιλούσαν γιά τόν «Άγιο Παπουλάκη» πού πέρασε καί άπό τό χωριό μας. Ό Παντελής Καρόπουλος, ή Ζάρας, μας διηγείτο γεγονότα καί λόγια τού «Αγίου Παπουλάκη» που κι εκείνος τά ήκουσε από τόν παππού του, που ήταν αυτήκοος μάρτυς τών λόγων τού Αγίου Κοσμά, νέος τότε.
Έλεγε λοιπόν ότι:
Κάποτε κατεβαίνοντας από τό χωριό του, Μέγα Δένδρο, ό Άγιος Κοσμάς έφθασε στην Παραβόλα. Διψασμένος, ζήτησε από τους κατοίκους της Παραβόλας λίγο νερό νά ξεδιψάσει...
Οι Παραβολιώτες όμως δέν τού έδωσαν νερό από εκείνο που έπιναν, αλλά νερό από μία στέρνα... Ό Άγιος δέν τό γεύτηκε καί είπε:-- Νερό νά μήν έχετε. Στά πόδια σας είναι τό νερό. Στά πόδια σας είναι το νερό, κι΄ εσείς δέν θάχετε δικό σας νερό. Κοίταξε κατά τη λίμνη καί τά βουνά ό Παπουλάκης καί είπε : " Νερό, Νερό..."Έφυγε διψασμένος καί προχώρησε καί έφθασε στην Ντέμη, τό σημερινό χωριό Καινούριο.
Κάθισε κάτω από ένα Πλάτανο μεγάλο. Οι κάτοικοι τού προσέφεραν νερό. Κάλεσε τότε τους Έλληνας τού χωριού νά έλθουν νά τους μιλήσει... Όμως, ήλθαν λίγοι...
Απορημένος τους ρώτησε:
- Γιατί δέν έρχονται καί οι άλλοι; καί τού απάντησαν:
- Άγιε Παπουλάκη φοβούνται μήπως ό Ντέμ, ή Άντέμ αγάς, που είναι εδώ, όταν μας δεί μαζεμένους θά μας κόψει ( τα κεφάλια )...
Τότε ό Άγιος Κοσμάς τους βεβαίωσε, ότι ό Ντέμ αγάς έφυγε απ' εδώ καί βρίσκεται στό Ζαπάντι. Καί πρόσθεσε ο Άγιος:
- Θά ξανάρθουν οι Τούρκοι...

ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ...
Έν τω μεταξύ συγκεντρώθηκαν οι κάτοικοι καί ό Άγιος Κοσμάς τούς μίλησε καί τούς δίδαξε... Όταν τελείωσε τό Θείο λόγο του, οι κάτοικοι τόν ερώτησαν.
- Πότε, άγιε Παπουλάκη, θάρθουν οι Τούρκοι εδώ;
Κι΄ εκείνος απάντησε, βάζοντας μία εικόνα της Παναγίας μέσα στην κουφάλα τού Πλατάνου.
- «Όταν θά ξεραθεί αυτός ό Πλάτανος καί θά σμίξουν οι δυό χώρες, τότε οι Τούρκοι θάρθουν ατουφέκιστοι καί θά πιουν καφέ στό Ντουγρί».
-Καί πότε, Άγιε τού Θεού, θά σμίξουν οι δυό χώρες, καί ποιές είναι αυτές;
- «Σας είπα ότι, όταν ξεραθεί καί κοπεί ό πλάτανος καί σμίξουν οι δυο χώρες. Οι δυο χώρες είναι τό Βραχώρι καί ό τόπος πού πατάμε τώρα (ή Ντέμη). Τότε θά σάς βάλουν μεγάλους φόρους οι Ευρωπαίοι. Θά βάλουν φόρους καί στά παράθυρα καί στά χωράφια. Θά ξεκινήσουν νάρθουν γιά νά εισπράξουν τους φόρους. Δέν θά προφθάσουν όμως, γιατί θά γίνει πόλεμος...».
Έδώ καί αρκετά χρόνια τό 1974, ό πλάτανος ξεράθηκε... Οι κάτοικοι τού Καινούριου (Ντέμη), καλύπτοντας τό ρέμα, στην όχθη τού οποίου ήταν ό πλάτανος, έκοψαν τίς ρίζες τού δένδρου καί έριξαν τσιμέντα. Φυσικό ήταν, ό πλάτανος νά ξεραθεί, όποτε τόν έκοψαν...
Δίπλα ακριβώς από τόν πλάτανο καί τό ρέμα, κάποιος κάτοικος τού χωριού επονομαζόμενος Τασούλης, ανήγειρε τό σπίτι του καί στό ισόγειο άνοιξε καφενείο. Όταν έκλεινε αργά τό βράδυ τό καφενείο, γιά νά ανέβει στό σπίτι του, έβλεπε μία σκιά νά περιφέρεται, στον τόπο εκείνο. Κατ' αρχάς φοβήθηκε...
Όταν τού είπαν, ότι έδώ ό Άγιος Κοσμάς στάθηκε καί ομίλησε, συγκινημένος καί εκδηλώνοντας την ευλάβεια του προς τόν Άγιο, έκτισε ένα εικόνισμα, ή Προσκυνητάρι καί έβαλε μέσα τήν εικόνα τού Αγίου Κοσμά. Άπό τότε δέν είδε ξανά τήν σκιά!!! Σήμερα τό καφενείο τό έχουν τά παιδιά του.
Τό δεύτερο «σημείο» τό όποιο έδωσε ό Άγιος Κοσμάς είναι
«Όταν θά ενωθούν οι δυό χώρες, Βραχώρι καί Ντέμη...».
Ήδη μέ τό σχέδιο «Καλλικράτης» τό Αγρίνιο καί τό Καινούριο (Ντέμη) γίνονται ένας δήμος.
«Οι δύο χώρες, ενώνονται»!!!
Άλλοι γέροντες προσθέτουν στην ανωτέρω προφητεία τού Αγίου Κοσμά καί τούτα τά λόγια του:
«Αυτά θά γίνουν όταν θά είναι τά τέσσαρα 7, τά 3 Κ, καί ένα Π».
Τήν πλήρη ερμηνεία τών λόγων τού Μεγάλου Αγίου μας, μόνο ό Κύριος γνωρίζει καί ό χρόνος θά επιβεβαιώσει.
Προσθέτουν ακόμη οι Γέροντες, ότι ό Άγιος Κοσμάς είχε μαζί του τρία πράγματα: Ένα σκαμνάκι, στό όποιο ανέβαινε νά ομιλήσει, ένα σακούλι (που είχε μέσα βιβλία), καί ένα Σταυρό, τόν όποιο έστηνε καί κάτω άπό τή σκιά του ομιλούσε... Τά προφητικά λόγια τού Αγίου είναι φοβερά καί συγκλονιστικά! Τό δικό μας χρέος είναι νά ετοιμαζόμαστε, διότι «ό καιρός συνεσταλμένος έστι» καί «αί ήμερα πονηρά είσί...».

9
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Ισμαηλ Μπουζιντ
« στις: Τρι 02 Αύγ 2011 00:36  »
Η ένατη μεταγραφή για την ομάδα μας!Δεν ανακοινώθηκε επίσημα ακόμη αλλά σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση.Ελπιζω να μας βγεί λίρα εκατό και αν συμμαζέψει λίγο την άμυνα.
Πάρτε μια γεύση:  http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=93615&Sport=1&Competition=1729&Season=87777&Country=82&Team=17089&Period=205617

10
Φράουλες!Είμαι στο τρίτο κεσεδάκι.

11

Όσον αφορα το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έπαιξε έναν ανεπανάληπτο 1ο γύρο όπου και εξασφάλισε την άνοδο..στον 2ο γύρο έπαιξε με σβηστες τις μηχανες .Βέβαια  τα σκάτωσε στο τέλος χάνοντας το πρωτάθλημα που για εμένα είναι καθαρά θέμα γοήτρου.

Το τεχνικό τιμ τα πήγε καλά, έχει ευθύνη για την καθίζηση του 2ου γύρου , όπου δεν έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο..αλλά του πιστώνετε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η αναγέννηση ορισμένων παιχτών όπως ο ΜΠΑΚΑ αλλά και μόνο που έφερε έναν άγνωστο παίχτη (ΚΕΙΤΑ)τζάμπα και τον έκανε τον ποιό περηζήτητο παίχτη της β κατηγοριάς δείχνει ότι έχει μάτι.Ένω γνώμη μου είναι ότι διάβαζε καλά και τους αντιπάλους.Επίσης πολύ καλή άμυνα.Ένω φάνηκε ότι και οι μεταγραφές που έγιναν ήταν περισσότερο απο κάθε άλλη φορα επιτυχημένες. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι απέτυχε στην δημιουργία κάποιου κορμού για του χρόνου.

Διοίκηση : Προστάτεψε αρκετα την ομάδα και είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση από την διαιτησία, έγιναν αρκετά λάθη αλλά για πρώτη φορά δείχνει να σέβεται τον κόσμο με τις μελλοντικές  τιμές εισιτηρίων διαρκείας.. φαίνεται τουλάχιστον ότι αρχίζουν να προσπαθούν να κάνουν άνοιγμα στον κόσμο.

Κόσμος: Δυστυχώς η χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά ..εύχομαι του χρόνου να αλλάξει αυτό και να γίνουμε όπως παλιά.Στα σύν ότι σταμάτησε η οπαδική διαμάχη(έτσι φαίνεται τουλάχιστον )

Παίχτες :Για εμένα ΠΑΝΤΟΣ ψυχάρα.Αποκάλυψη ο ΚΕΙΤΑ... πολύ βελτιωμένος ο ΣΙΑΛΜΑΣ ,ψιλο απογοήτευση ο Σκουφ (αν και ακόμα πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης)και με στεναχώρησε ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΤΙ γιατί ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά στην πορεία κάπου το έχασε , ελπίζω του χρόνου να βελτιωθεί γιατί το παλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Πρωτάθλημα B εθνικής : Πολύ φτωχό θέαμα , ομάδες με τεραστια οικονομικά προβλήματα ..ευτυχώς ανεβήκαμε γρήγορα..
Αυτά τα ολίγα από εμένα

12
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
« στις: Τετ 09 Μάρ 2011 13:04  »
Αφού ζουμε στην ψηφιακή εποχή ,εκτός από ανέκδοτα έχουμε και οπτικό χιούμορ από φωτογραφίες(που άλλωστε η καθεμία είναι 1000 λέξεις):P :P :P

13
Για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα και επειδη στα πολιτικά , στο μεταναστευτικό , στην μουσική κ.τ.λ με όλους δεν τα ταιριάζουμε :P επειδή ταιριάζουμε μόνο στην ομάδα σκέφτηκα ότι θα υπάρχει και ένα άλλο κοινό σημείο: Το ωραίο φύλο που σήμερα έχει και την τιμητική του  (εκτος και αν έχουμε κάποιο ντι ντι ανάμεσα μας  :P)σας παραθέτω κάποιες από τις πιο καυτές,  Αν συμφωνείτε ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο, καλύτερο περιμένω!!:Πάρτε το τοπ 5 μου


Ειδικά για την μπελουτσι προ δεκαπενταετίας πολλές φορές τον είχα :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka: :takataka:

14
ΠΑΣ Cuba / ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ?
« στις: Παρ 04 Μάρ 2011 01:09  »
Έπαιζε κανείς στοίχημα μέσω διαδυκτίου?Από σήμερα το βράδυ προσπαθώ να μπώ στην εταιρία και δεν μπορώ..μου λέει ότι ο χώρος έχει χαρακτηριστεί χώρος τζόγου και με πετάει έξω!

16
Παράθεση
Νεκροί δύο αστυνομικοί από φονική συμπλοκή στου Ρέντη
  Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ηλικίας 22 και 23 ετών έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά Καλάσνικοφ. Συγκλονισμένος δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσής.
 
Δυο αστυνομικοί νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων, στην περιοχή του Ρέντη, καθώς αργά το βράδυ έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή και ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.

Όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Χρήστος Ρέσος, ο αστυνομικός που έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του στις 21.45, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να τον σώσουν. Ο πρώτος αστυνομικός ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

Οι λεπτομέρειες της συμπλοκής

Με βολές κατά ριπάς «γάζωσαν» τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τους καταδίωκαν, οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής στο Ρέντη, σύμφωνα με μαρτυρίες. Κάτοικος της περιοχής, σε ερώτηση αν είδε το γεγονός απάντησε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και έπεσε στο πάτωμα ακούγοντας τους πυροβολισμούς. «Δεν σταμάτησαν να ρίχνουν. Έριξαν πάρα πολλές φορές, σχεδόν επί 10 δευτερόλεπτα πυροβολούσαν συνεχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το συμβάν έγινε δίπλα στη συμβολή των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαΐδη. Το όχημα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των αστυνομικών, μπήκε ανάποδα στην οδό Περικλέους όπου οι δράστες έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί που είχαν αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο και τον τραυματισμό άλλων δύο αστυνομικών.

Πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν Καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα οποία διέφυγαν με αυτοκίνητοψ μάρκας Volvo, με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράση ότι είναι κλεμμένο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους τέσσερις αστυνομικούς στη λεωφόρο Κηφισού οι οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις και ταυτόχρονα το ακολουθούσαν. Στο Ρέντη, στον παράδρομο της Κηφισού, το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες βγήκαν έξω και πυροβόλησαν πολλές φορές τους οκτώ αστυνομικούς.

Ηλικίας 22 και 23 ετών οι νεκροί αστυνομικοί

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, νεκροί είναι ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, 22 ετών, ο οποίος κατετάγη στο σώμα της ΕΛΑΣ την 1-7-2009 και ο ειδικός φρουρός Ιωάννης Ευαγγελινέλης, 23 ετών, ο οποίος κατετάγη στις 19-9-2008. Τραυματίες είναι ο Παναγιώτης Γλινιάς, 23 ετών, με σφαίρα στο στομάχι και ο Γιώργος Σπαντιδάκης, 22 ετών, που δέχτηκε σφαίρα στο γόνατο.

Από τους άλλους τέσσερις αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο ως ενισχύσεις των τεσσάρων συναδέλφων τους, οι δύο δέχτηκαν σφαίρες στα κράνη και οι άλλοι δύο στα αλεξίσφαιρα γιλέκα, χωρίς να τραυματιστούν.

Κλεμμένο το αυτοκίνητο των δραστών

 
Το αυτοκίνητο των δραστών του μακελειού βρέθηκε στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και τα όπλα με τα οποία πυροβόλησαν τους αστυνομικούς.

Το αυτοκίνητο μάρκας των δραστών, όπως έγινε γνωστό, είχε κλαπεί από σπίτι στη Νέα Ερυθραία όπου είχε γίνει διάρρηξη στις 17 Ιανουαρίου και οι πινακίδες ανήκουν σε άλλο ΙΧ, μάρκας Φορντ, και κλάπηκαν την ίδια μέρα από την ίδια περιοχή. Το αυτοκίνητο καθώς και το καλάσνικοφ και το πιστόλι που είχαν αφήσει μέσα οι δράστες, μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Χρ. Παπουτσής

Τραγική υπόθεση χαρακτήρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, από την Άγκυρα όπου βρισκόταν, το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην περιοχή του Ρέντη. Ο υπουργός σε δηλώσεις του ανέφερε ότι διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση ή οργανωμένο έγκλημα.

«Εκείνο που προέχει είναι η ζωή των ανθρώπων» συμπλήρωσε ο υπουργός, δηλώνοντας «συγκλονισμένος, γιατί κάποιοι έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν τον κύκλο του αίματος».

Όθωνας: Τέτοιες ενέργειες μεγαλώνουν την αποφασιστικότητά μας

Την οδύνη του για το θάνατο των δυο αστυνομικών, εξέφρασε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου βρέθηκε μετά το περιστατικό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Όθωνας, τονίζοντας παράλληλα ότι η καταδίκη του γεγονότος είναι αυτονόητη, όσο αυτονόητη και δεδομένη είναι και συμπαράσταση στις οικογένειες των δύο αστυνομικών.

«Η αντιμετώπιση κάθε μορφής εγκληματικότητας είναι μια καθημερινή μάχη. Ενέργειες όπως η σημερινή δεν πτοούν κανέναν. Αντίθετα μεγαλώνουν την αποφασιστικότητα και τη βούλησή μας για την αντιμετώπισή τους», συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Δίωρη σύσκεψη έλαβε χώρα χτες το βράδυ στη ΓΑΔΑ σχετικά με την επίθεση κατά των αστυνομικών, στην οποία συμμετείχαν ο υφυπουργός, Μ. Όθωνας, ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Γ. Δικόπουλος, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Λ. Οικονόμου, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Γ. Ραχωβίτσας, ο διοικητής της ΓΑΔΑ, Γ. Μπαλάκος και ο Α. Τζιώτης, διοικητής της Αντιτρομοκρατικής.

Κατά τη σύσκεψη υπήρχε ανοιχτή επικοινωνία με την αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική, ενώ ο υφυπουργός και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ μίλησαν με τους αστυνομικούς οι οποίοι πήραν μέρος στην καταδίωξη.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/03/2011_380812

Δυστυχώς το έγκλημα στην χώρα μας πέρνει εκρηκτικές διαστάσεις, κυκλοφορούν ανάμεσα μας κακοποιοί που δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των Αστυνομικών , να' ναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει είναι κρίμα να χάνονται έτσι άδικα ανθρώπινες ζωές .

17
Παράθεση
Ζημιές χιλιάδων ευρώ προκάλεσαν σε τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα, άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή, σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες έσκισαν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, προφανώς μαχαίρι ή στιλέτο τα λάστιχα των αυτοκινήτων, προκαλώντας τεράστια ζημιά, αλλά και την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τους.Η βάνδαλη αυτή ενέργεια εξετάζεται λεπτομερώς από την αστυνομία, που ενημερώθηκε νωρίς το πρωί από δεκάδες κατόχους Ι.Χ προκειμένου να καταγράψει το συμβάν.Κανείς δεν κατάλαβε και κανείς δεν είδε το παραμικρό το βράδυ της Πέμπτης, όταν και σημειώθηκε αυτή η ενέργεια, που καταγράφηκε σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης.Η αρχή, αν και κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για τη χρονική ακολουθία της βάνδαλης αυτής ενέργειας, έγινε από την οδό Λόρδου Βύρωνος, όπου οι άγνωστοι έσκασαν τα λάστιχα 13 αυτοκινήτων. Τα περισσότερα από αυτά ανήκαν σε θαμώνες παρακείμενων καταστημάτων διασκέδασης και μερικά βσε κατοίκους της περιοχής, που σταθμεύουν στον πεζόδρομο αργά τη νύχτα μέχρι νωρίς το πρωί, όταν ανοίγει η αγορά της πόλης.Η συνέχεια δόθηκε στην οδό Κατσάρη, όπου στο στόχαστρο των αγνώστων μπήκαν δύο αυτοκίνητα και ακολούθως στο χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ Παπαγεωργίου, όπου συνολικά καταγράφηκαν σκισμένα και κατεστραμμένα ελαστικά σε 11 αυτοκίνητα. Οι ιδιοκτήτες τους διαπίστωσαν τη ζημιά που είχαν υποστεί το πρωί, όταν πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ κάποιοι ειδοποιήθηκαν από περιοίκους και την αστυνομία.
Πρόκειται για συμβάν που είχε συμβεί και πάλι στο παρελθόν, πριν από αρκετά χρόνια, όχι όμως σε τόσο μεγάλη έκταση. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως επίσης έχει πάρει και εξετάζει λεπτομερώς υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων στις περιοχές, όπου έγιναν οι ζημιές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια εμφανής απόδειξη συμμετοχής κάποιου ή κάποιων. Το βέβαιο είναι ότι οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ σε μια εξαιρετικά δυσμενή περίοδο για όλους, αναγκάζονται χωρίς κανέναν απολύτως λόγο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν την ανοησία κάποιων…

http://epirusgate.blogspot.com/2011/01/blog-post_08.html

18
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
« στις: Δευ 20 Σεπ 2010 15:10  »
Παράθεση
Στο Γκουάμ απαγορεύεται να παντρεύονται οι παρθένες! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο είδος ελεύθερων επαγγελματιών: άντρες που η δουλειά τους είναι να πληρώνονται από γυναίκες για να κάνουν μαζί τους σεξ για πρώτη φορά.

- Πολλές Μεσανατολικές χώρες αναγνωρίζουν τον ακόλουθο Ισλαμικό νόμο: μετά από μία σεξουαλική επαφή με αρνί είναι θανάσιμο αμάρτημα να φας την σάρκα του.

- Στο Λίβανο ο νόμος επιτρέπει σε άντρες να κάνουν σεξ με ζώα με τη βασική προϋπόθεση να είναι θηλυκά. Στην περίπτωση που κάποιος πάει με αρσενικό ζώο τιμωρείται μα θάνατο.

- Παντού στις ΗΠΑ απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή με είδος που είναι υπό εξαφάνιση. Εξαιρούνται τα… έντομα.

- Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος μπορεί μεν να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ’ ευθείας. Μπορεί να τα δει μόνο χρησιμοποιώντας καθρέπτη.

- Στο Χονγκ Κονγκ είναι νόμιμο η απατημένη σύζυγος να σκοτώσει τον άντρα της με τη βασική προϋπόθεση να το κάνει με γυμνά χέρια. Ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για την ερωμένη του άντρα!

- Στη Σάντα Κρουζ στην Βολιβία είναι νόμιμο ένας άντρας να κάνει ταυτόχρονα σεξ με μία γυναίκα και την κόρη της.

- Στην Ουάσιγκτον υπάρχει νόμος που απαγορεύει το σεξ με μία παρθένα σε κάθε περίπτωση. Συμπεριλαμβάνεται και η πρώτη νύχτα του γάμου!

- Στο Κάλι στην Κολομβία μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον σύζυγο της. Μάλιστα την πρώτη φορά που θα συμβεί πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της για να είναι μάρτυρας της πράξης!

- Στη Γιούτα (ΗΠΑ) καμία γυναίκα δεν επιτρέπεται να κάνει σεξ μέσα σε ασθενοφόρο. Αν συλληφθεί να κάνει κάτι τέτοιο κατηγορείται γιο σεξουαλικό παράπτωμα και το όνομα της δημοσιεύεται στην τοπική εφημερίδα. Ο άντρας από την πλευρά του ούτε κατηγορείται ούτε αποκαλύπτεται το όνομα του.

- Στο Ρομπμόχ της Βιρτζίνια είναι παράνομο να κάνει έρωτα με τα φώτα αναμμένα.

- Σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ είναι παράνομο να φαίνεται ο ερεθισμός κάποιου άντρα μέσα από το παντελόνι του.

Στη Μινεσότα οι άντρες απαγορεύεται να κάνουν έρωτα αν το στόμα τους μυρίζει κρεμμύδι, σκόρδο ή… σαρδέλα. Αν η γυναίκα το επιθυμεί τότε επιβάλλεται να πλύνουν τα δόντια τους. Επίσης είναι παράνομο να έχουν επαφή με… ζωντανό ψάρι!

- Οι Mουσουλμάνοι απαγορεύεται να κοιτούν τα γεννητικά όργανα του νεκρού. Αυτό ισχύει και για τους νεκροθάφτες.

- Στο Νουκάστλ του Γουαιόμινγκ απαγορεύεται τα ζευγάρια να κάνουν σεξ σε ψυγεία κρεάτων.

- Η ποινή για αυνανισμό στην Ινδονησία είναι… αποκεφαλισμός!

---- Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..


- Στα ξενοδοχεία στους καταρράκτες του Σιουξ στη νότια Ντακότα κάθε δωμάτιο επιβάλλεται να έχει δύο μονά κρεβάτια. Και στην περίπτωση που πρόκειται για διαμονή μίας βραδιάς η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών πρέπει να είναι μισό μέτρο τουλάχιστον. Επίσης είναι παράνομο να κάνουν σεξ στο πάτωμα ανάμεσα στα κρεβάτια.

Πηγή: newsbeast.gr - newsbeast.gr

Καλά αν ζούσαμε στην Ινδονησία στα εφηβικά χρόνια, δεν θα είχε μείνει κανένας μας! :takataka: :takataka: :takataka: :takataka:

19
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ
« στις: Παρ 13 Αύγ 2010 18:06  »
Παράθεση
Αντιδράσεις τόσο στην Αθήνα όσο και στους κόλπους της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, προκάλεσε ο βίαιος θάνατος ομογενούς στη Χιμάρα, σε επεισόδιο με ομάδα Αλβανών.Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν νεαροί από την Αυλώνα φέρεται να ζήτησαν το λόγο από ομογενείς επειδή αυτοί μιλούσαν ελληνικά. Οι Αλβανοί επέστρεψαν το ίδιο βράδυ στη Χειμάρα και μετά από διαπληκτισμό, ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, έπεσε πάνω στη μηχανή του Αριστοτέλη Γκούμα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης και η αστυνομία έκαναν λόγο για ατύχημα, ωστόσο φίλοι του Αριστοτέλη υποστηρίζουν πως επρόκειτο για εκούσια ενέργεια. Η αστυνομία της Αυλώνας συνέλαβε έξι άτομα και συνεχίζει τις ανακρίσεις χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ιδιότητα του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την αλβανική κυβέρνηση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης.Οξύτερη ήταν αντίδραση του εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτη: «Εάν εμείς σκοτώναμε τον κάθε έναν που μιλά Αλβανικά στην Ελλάδα θα είχαμε μετατρέψει τον τόπο σ’ ένα απέραντο νεκροταφείο… Με μια διαφορά: σε κείνα τα χώματα μιλάνε ελληνικά συνεχώς επί 3.000 χρόνια».«Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. επεφυλάσσετο στη Βουλή για τη σύσφιγξη των σχέσεων Αλβανίας και Ε.Ε. είχαμε κατά νου την παντελή έλλειψη προστασίας των ομογενών μας στη Βόρειο Ήπειρο», παρατήρησε καταλήγοντας ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ..Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και Πάσης Αλβανίας Αναστάσιος έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Με οδύνη συμμετέχω στο βαθύ πόνο που προκάλεσε η δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στη Χειμάρρα, δεόμενος όπως ο Θεός αναπαύσει εν ειρήνη την ψυχή του.Τέτοιες αδικαιολόγητες βίαιες πράξεις, απόλυτα καταδικαστέες από κάθε εχέφρονα, απειλούν να δυναμιτίσουν το κλίμα αρμονικής συνυπάρξεως, για το οποίο όλοι οι σώφρονες πολίτες της Αλβανίας έχουν αγωνισθεί.. Και ακόμη απειλούν να πυροδοτήσουν νέες συγκρούσεις και μίση στην ευρύτερη περιοχή.Στην κρίσιμη λοιπόν αυτή στιγμή, απαιτείται από κάθε υπεύθυνο νηφαλιότητα, αποφυγή αυτοδικιών, αναζήτηση της αλήθειας και επιβολή της δικαιοσύνης. Και ακόμη επιβάλλεται να ενταθούν οι ειλικρινείς προσπάθειες για να εξασφαλιστεί ο σεβασμός της ελευθερίας κάθε πολίτη και όλων γενικώς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του».20
Μπείτε σε αυτό το σαιτ και ψηφίστε για την αγαπημένης ομάδας σας(δηλαδή ΠΑΣ!), αρκεί να έχετε facebook ,ψηφήστε γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω!

http://www.pasionporlacamiseta.com/search/label/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82

21
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ
« στις: Παρ 23 Απρ 2010 15:13  »
Επισήμως η χώρα μας θα απευθυνθεί στο Δ.Ν.Τ για δανειοληπτική βοήθεια.Επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις οικονομικές, και τώρα προσπαθώ να συγκεντρώσω σχετικά με τις συνέπειες του δανεισμού από το Δ.Ν.Τ, όποιος συμφορουμίτης γνωρίζει ας μας κατατοπίσει κια εμάς. Πάντος αν σκεφτούμε το επιτόκιο που δανειζόμαστε , εμένα μου φαίνεται για καταστροφή!

22
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΟΔΟΣ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ
« στις: Τετ 14 Απρ 2010 20:07  »
Παράθεση
Μηνυτήρια αναφορά για τις... επεκτάσεις των τραπεζοκαθισμάτων στη Γαριβάλδη!!!

Μηνυτήρια αναφορά για τις... επεκτάσεις των τραπεζοκαθισμάτων μέσα στον πεζόδρομο,από τους καταστηματάρχες της Οδού Γαριβάλδη,κατέθεσε σήμερα η ενοποιημένη αντιπολίτευση στο δήμο Ιωαννιτών.Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν άδειες προ...«αναπλάσεως Γκόντα», της επέκτασης δηλαδή του πεζοδρόμου του πάρκου Κατσάρη.Ο παλιές αυτές άδειες, τους επιτρέπουν να βγάζουν τραπεζάκια στο «μικρό» πεζοδρόμιο από τη δεξιά πλευρά της Γαριβάλδη προς τα σφαγεία και ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν νόμιμα να βγάζουν τραπέζια και απέναντι!!!Οι συγκεκριμένες μάλιστα άδειες,έχουν λήξει από τις 31/12/2009!!!Παρ'όλα αυτά η δημοτική αρχή κάνει πως δεν βλέπει τις παρανομίες των Υιών Καρχιμάνη,Χριστοβασίλη και άλλων καταστηματαρχών της περιοχής...Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.
http://epirusgate.blogspot.com/2010/04/blog-post_2581.html

23
Κάπως μακάβριο αλλά πιστεύω θα βγάλουμε λίγο γέλιο.Τι θα κάνατε λοιπόν αν ξέρατε ότι θα καταστρεφόταν ο κόσμος το 2012?
Σίγουρα θα γινόταν τις που@@νας, τον πρώτο  χρόνο θα έκανα ότι πάντα,ότι μου περνάει από το μυαλό, θα περνούσα τον επόμενο χρόνο με την οικογένεια μου και τις 31-12-2011 στις 23:55 θα πήγαινα για εξομολόγηση!Κάπως έτσι το φαντάζομαι....

24
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
« στις: Πεμ 18 Μάρ 2010 16:02  »
Χθες ο ΓΙΏΡΓΟΣ Γεωργίου στην εκπομπή του στο thle asty ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την δημοσιογραφία δηλώνοντας

Παράθεση
«Αποχωρώ από την τηλεόραση, αποχωρώ από το ραδιόφωνο, από εφημερίδες και από ό,τι άλλο ασχολούμαι..."

"Δεν έχω τίποτα με τον Καρατζαφέρη, με τον Χατζηνικολάου και τον Κουρή, έχω άψογη συνεργασία μαζί τους, ούτε με τον Καραγιαννίδη και τον Κολοκοτρώνη φεύγω και από εκεί. Είναι η τελευταία φορά που βγαίνω στην τηλεόραση έπειτα από 28 χρόνια. Γεια χαρά". Αυτό τον απλό τρόπο διάλεξε ο Γιώργος Γεωργίου για να ανακοινώσει στο κοινό του την αποχώρησή του από τα Μέσα. Οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση παραμένουν αδιευκρίνιστοι καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος αποφεύγει να μιλήσει για το γεγονός ή να κάνει δηλώσεις και διευκρινίσεις.
Όριστε το βίντεο της χθεσινής του αποχώρησης:
YouTube - Broadcast Yourself.
Πραγματικά στεναχωρήθηκα και αιφνιδιάστικα από την αποχώρηση του.Τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και τολμώ να πώ ότι με αυτόν μεγαλώσαμε πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι.Οι ατάκες του και οι δημόσιες τοποθετήσεις του άφησαν εποχή, ενψ οι αμεσότητα και η ειλικρίνια του θα μου μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό.Εύχομαι το πρόβλημα που τον οδήγησε στην αποχώρηση να λυθεί και να έχει υγεία αυτός και η οικογένεια του.Γιώργο Γεωργίου σε περιμένουμε και πάλι δυνατό πίσω!


Ορίστε μερικές ατάκες του ΓΕΩΡΓΙΟΥ που βρήκα στο διαδίκτυο και άφησαν εποχή!


Παράθεση
Γιώργος Γεωργίου
===========
Ρε ήμαρτον ρε! Ήμαρτον!!!
--------------------------
Χου ρε!
--------------------------
Τα νεφρά μου, παλι*π**στα!
--------------------------
Αν το πουλί μου είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.
--------------------------
- Γιώργο, ωραίο πουκάμισο.
- Να στο δώσω να πας να κοινωνήσεις;
--------------------------
- Γιώργο σε πάω ρε, τα λες έξω απ' τα δόντια.
- Ποια δόντια ρε;;;
--------------------------
- Γιώργο γεια σου.
- Της Γιαγιάς σου!
--------------------------
Σάββα, τα π*π*ρια μου τράβα...
--------------------------
Το παν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να έχεις καλά πλεμόνια.
--------------------------
Μάγκα, βλέπεις μπάλα.
--------------------------
Καλή η μ*λ*κία σου...
--------------------------
Πολύ κλο-κλο και αυγό τίποτα.
--------------------------
Π*π*ρια μάντολες
--------------------------
Περσινά ξινά σταφύλια είναι αυτά
--------------------------
Αντίο ζωή (με Τζιοβάνι και Ζέτερμπεργκ)
--------------------------
Γεωργίου speaking
--------------------------
Πάμε για ένα break-dance
--------------------------
Τελειώσαμε; Πάμε για Ύψιλον;
--------------------------
Καλά κρασά (στον Ζαγοράκη!)
--------------------------
Αβαβά
--------------------------
Η μπάλα στο μπακλαβωτό
--------------------------
Λίρα εκατό αυτό που σου λέω
--------------------------
Γεια σου ρε γεροντάρα!
--------------------------
Μόνο απ΄ τον Γεωργίου θα τ' ακούτε αυτά
--------------------------
Πάρτον κάτω τον Γεωργίου
--------------------------
Αυτη η Ρεαλ ειναι φοβερη απο την μεση και κατω. Οι παικτες αλλαζουν την μπαλα, λες και εχουν τσιχλα UHU στα ποδια τους
--------------------------
Μια πιο επιθετικη αμυνα και μια πιο αμυντικη επιθεση
--------------------------
Η νικη αυτη τσουζει οπως τσουζει το ιωδιο οταν το βαζεις στην πληγη
--------------------------
* Όταν είχε τρακάρει και είχε βγει στην εκπομπή με γύψο και
κολάρο:
Ήτανε ρε μάγκες μια νοσοκόμα στο Κρατικό, είχε ένα β*ζί...
γιαταγάνι!!!
--------------------------
Πόναγα χαμηλά και είχα χεστεί απ' το φόβο μου μην έχει πάθει
τίποτα το συκώτι. Μου λέει μια νοσοκόμα "Μήπως έχεις αέρια;" και λέω
εγώ "Πολλά..."
--------------------------
Είχα πάει με την γυναίκα μου στον Τζώρτζογλου και την Ματσούκα. Και βγαίνει που λέτε η Ματσούκα. Ρε σεις, εγώ νόμιζα ότι οι γυναίκες έχουν γόβα στιλέτο. Αυτή είχε ρ*γα στιλέτο ρεε!!!. Λίγο ακόμα και θα μου 'βγαζε το μάτι!
--------------------------
Καλά ρε, είναι δυνατόν να πιάνει το μικρόφωνο ο Τριαντάφυλος και
να τραγουδάει; Είναι σαν να πάω εγώ να διαφημίζω οδοντόκρεμες.
--------------------------
- Συγνώμη κύριε Γεωργίου για την φωνή μου, είμαι
βραχνιασμένη.
- Θες να σου δώσω τίποτα μαλακό για τον λαιμό;
--------------------------
Πήγαμε στο γήπεδο του Φωστήρα να γυρίσουμε το τρέηλερ της εκπομπής,
και εκείνη την ώρα έκανε προπόνηση η ομάδα. Κάνανε ένα σύστημα που
κατέληγε η μπάλα στον πλάγιο, εκείνος έβγαζε την σέντρα και ο επιθετικός
πεταγόταν να σκοράρει. Το κάνανε καμιά πενηνταριά φορές και οι επιθετικοί
δεν βρήκαν ούτε μία φορά την μπάλα. Μόλις μπήκαμε με το συνεργείο και
αρχίσαμε τις πασούλες και τα σουτάκια. Έρχεται ο πρόεδρος του Φωστήρα και μας λέει.
"-Ρε παιδιά, δεν κάνετε κανά δελτίο;"
--------------------------
Ρε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι τόσο άτεχνος, που και με σαγιονάρες
να παίξει θα πατήσει τα κορδόνια του.
--------------------------
Ρε τι πάσα έβγαλε ο παλι*π**στας ο Ροναλντίνιο;;;
--------------------------
Κι αυτός ο Ριβάλντο... 52 νούμερο παπούτσι.
--------------------------
Στον Ελαιώνα έχει ρήγμα. Πού να χτίσει ο ΠΑΟ γήπεδο. Όσο γερό και να'ναι
δεν ησυχάζει ο άλλος. Είναι σαν να έχω ανέβει στους ώμους του Κωστέτσου
και να περιμένω να περάσει το τεκνό για να αρχίσει να κουνιέται!!!
--------------------------
Καθένας στο είδος του και ο Λουμίδης στους κεφτέδες.
--------------------------
Μπροστά παίζουν οι Χαριστέας και ο Νικολαΐδης. Ο κοντός δεν βλέπει τον
ψηλό λόγω ύψους και ο ψηλός τον κοντό λόγω... κόντους!!!
--------------------------
Όλα τα αθλήματα έχουν φέρει διακρίσεις στην Ελλάδα: το μπάσκετ,το βόλεϊ,
το πόλο, ο στίβος, η άρση βαρών, το μπάμπινγκντον, το τάβλι...
--------------------------
Αναφερομενος στις εκλογες:
Το πήρατε το μήνυμα εσείς; Οι άλλοι το πήρατε; Πάρτε και τα π*π*ρια μου τώρα!...
--------------------------
Ο Νταμπίζας-Ντάμπιζας-Νταμπιζάς...
--------------------------
Ο Αλέφαντος μέσα από τη γραμμή (κοουτσάρισμα δηλαδή) παίρνει 10.
Έξω από τη γραμμή παίρνει Βλαδιβοστόκ: -8
--------------------------
Μα καλά, αυτός ο Καραγκούνης, σκ*τά έχει στο κεφάλι του;
--------------------------
- Γιώργο, ο Θρύλος θα γυρίσει στο Καραϊσκάκη;
- ...
- Θα γυρίσει, ρε Γιώργο;
- Φίλε, κατσαβίδι έχεις σπίτι σου;
- Τι λες, ρε Γιώργο;
- Ρε κατσαβίδι έχεις;
- Έχω ρε Γιώργο...
- Πάρε αυτό που θα σου πω και βίδωσέ το καλά στο μυαλό σου!!!
ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!
--------------------------
Μια φορά μάλιστα, τον είχε πάρει τηλέφωνο μια γκόμενα και του
είχε πει:
- Μα δεν ντρέπεστε κ. Γεωργίου να βγαίνετε με τέτοια εμφάνιση
στο γυαλί; Τι δόντια είναι αυτά;
Και απαντά ο γίγαντας Γεωργίου:
- Κύρια μου, παιδάκια έχετε;
- Ε.. τι εννοείτε; Ναι έχω!
- Προσέξτε κυρία μου, μήπως αύριο σας πουν πως θέλουν να
κάνουν τα δόντια τους σαν τα δικά μου, απάντησε ψύχραιμα ο Γιώργαρος
αφήνοντάς την άγαλμα!
--------------------------
Ρε 'σείς, αυτοί είναι πολύ αργοί μιλάμε! Αφού να φανταστείτε, στην
προπόνηση όταν κάνουν σπριντ ο Ζάετς δεν κρατάει χρονόμετρο. Ημερολόγιο
κρατάει...
--------------------------
Με κανέναν δεν συνεργάζομαι. Εγώ συνεργάζομαι μόνο με τον μ*λ*κα τον Γεωργίου
--------------------------
- Πάντως εγώ σε γράφω κάθε μέρα που έχεις εκπομπή.
- Που? Στα Π*π*ρια σου?
- Όχι, στο video.
- Ααααα...
--------------------------
- Ρε Γιώργο την μία μας τα λές έτσι, την άλλη μας τα λες αλλιώς. Και για τον Σκάζνι και για τον Μαλεζάνι τα ίδια έλεγες. Τώρα που ο Ιταλός έκανε γιο-γιο τον βάτραχο το κάνεις γαργάρα!
- Γαρ, γαρ, γαρ, γαρ, γαρ.....
--------------------------
Κι εκεί που βγάζει την σέντρα ο σχιστομάτης...(-εννοεί ο Λι της Αϊντχόφεν-)...τι ξυράφι ήταν αυτό? Τι Gillete, τι Twin ήταν αυτό ρε παιδί μου?
--------------------------
- Εγώ Γιώργο μου προτιμώ να χάσουμε τον Σοάρες, παρά το πρωτάθλημα.
- Εσύ σαν ΑΕΚτζής προτιμάς να χάσεις και το πουλί σου προκειμένου να πάρεις το πρωτάθλημα!
--------------------------
(Τις ημέρες του Πάσχα)
"Γιώργο μου είμαι στεναχωρημένος. Πέσανε κροτίδες στην Εκκλησία μου και φάγαμε 3 αγωνιστικές!!!"
--------------------------
Μην την ψάχνεις ρε παλικάρι
Μ**νί παρακαλετό... πικρό γ*μήσι!

25
Πρωτάθλημα - Κύπελο 2009-2010 / ALL STAR GAME 2010
« στις: Τετ 17 Μάρ 2010 12:40  »
http://www.all-star-game.gr/

Σε αυτη την σελίδα μπορείτε να ψηφίσετε τους καλύτερους Ξένους και Ελληνες προπονητές και ποδοσφαιριστές.Επιλέγοντας το link "ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ"  μπορείτε να ψηφίσετε προπονητή και να διαλέξετε μεταξύ πλειάδας ποδοσφαιριστών για σύστημα 4-4-2.Η ψηφοφορία λήγει 21 Μαρτίου.Ενώ ο αγώνας θα γίνει 31 Μαρτιού.Μπείτε και ψηφίστε και κάνα δικό μας!Μπείτε γιατί μέχρι της 15 Μαρτίου που ανακοινωθήκανε τα μέχρι τότε αποτελέσματα δεν ήταν κανένας δικόσ μας!

Y.G  Εγώ ψήφησα πολύ αντικειμενικά και με άκρως ποδοσφαιρικά κριτήρια!!!!!Απλά ας πούμε ότι του χρόνου η dream team 2010 είναι πολύ πιθανό να παίζει β εθνική!

Σελίδες: [1] 2