1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ για τον ΠΑΣ (και μόνο) / Απ: Ηρακλής Μεταξάς
« στις: Δευ 16 Μάι 2022 14:02 »
Εγώ πάντως στη συνέντευξη δεν είδα να έχει τελειώσει κάτι, ακόμα. Προφανώς περιμένει κάποια κίνηση από τον ΧΒ την οποία δεν είχε προυπολογισμένη να κάνει και μάλλον θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, όχι για την αμοιβή του κόουτς αλλά για το βάθος στον πάγκο, για το οποίο έχει απόλυτο δίκιο. Οπότε όπως κατάλαβες προεδρα το μπαλάκι στην συνέντευξη πετάχτηκε σε σένα και δυατυχώς για σένα δεν υπάρχουν εύκολες δικαιολογίες. Το όραμα που ανέφεραν και οι σύνταυροι παραπάνω. Το δεδομένο είναι οτι το ένα πόδι του Μεταξά είναι εκτός ομάδας. Το δεύτερο περιμένει την απάντηση του πρόεδρα για να βγει και αυτό ή να επιστρέψουν και τα δύο. Θα προτιμούσα τη 2η επιλογή και ας είναι ακριβή. Μόνο κέρδος θα σου αποφέρει. Επίσης νόμος της αγοράς είναι το αν δε ρίξεις λεφτά στην επένδυση σου δεν θα σου αποδώσει ποτέ πραγματικές υπεραξίες. Σίγουρα θα καταφέρεις να γυρνάς τα λεφτά σου και γύρω από την ουρά σου αλλά τπτ παραπάνω.
Ασε που αν τον κρατήσεις θα σταματήσουν πολλοί να γκρινιάζουν και πιθανώς να επιστρέψουν και στο γήπεδο. Δείξε μια φορά οτι η επένδυση που υποθετικά κάνεις έχει συνέχεια και συνέπεια. Με πορδές δε βάφεις αβγά.
Ασε που αν τον κρατήσεις θα σταματήσουν πολλοί να γκρινιάζουν και πιθανώς να επιστρέψουν και στο γήπεδο. Δείξε μια φορά οτι η επένδυση που υποθετικά κάνεις έχει συνέχεια και συνέπεια. Με πορδές δε βάφεις αβγά.