Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Tsimendos

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 55
51
Πέρσι οι αντίπαλοι μας στην 6αδα δεν είχαν θαμπώσει με την απόδοση τους: Μόνο ο γαβρος είχε πάρει 23β, ο άλλος γαβρος ο βόρειος πήρε 17, τα χανούμια 12, τα σκλίκια 10, οι ζέλες 7 και ο αστέρας 9. Συνολικά maximum υπάρχουν 90βαθμοι σε αυτά τα παιχνίδια (όλα νικες κάποιου από τους δύο), ο γάβρος θα παίξει στους 27 αν κάνει μία ήττα από εμάς, ο βορειος γαβρος θα κάνει γύρω στους 21, ήττα από εμας και το γάβρο και άλλη μια για ξεκάρφωμα από τους άλλους, θέλουμε 15-18 βαθμούς για να είμαστε conference. 5 νικες εντός και μία για το ξεκάρφωμα εκτός. Θα έρθουν και κάποιες ισοπαλίες, οπότε το όριο πέφτει κάτω από τους 15.

52
Σάββατο ξεκινάνε τα playoff;

53
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: This is Kougias
« στις: Τρι 08 Μάρ 2022 14:06  »
Ο κοντός α μετράει όλα με τα λεφτά. Και τυγχάνει ο θκος μας να κέρδισε το δικαστήριο που είχαν για τις διαφορές που είχαν από την αγοραπωλησία τς ομάδας και από τότε φαίνεται οτι του το κρατάει μανιάτικο. Γνωστός φραγκοφονιάς ο κοντός.

54
OV καλό θα ήταν να μην αρχίσουμε αυτή την κουβέντα, γιατί στοιχεία υπάρχουν σε πολλές μεριές και δεν βοηθάει στη συνέχεια της ομάδας να τα ανακυκλώνουμε. Μακακία έγινε. Το γιατί έγινε είναι άλλη κουβέντα. Όταν σε πνίγουν τα χρέη μπορεί να κάνεις πολλές. Ως εκεί και η ζωή συνεχίζεται. Πάμε παρακάτω. Φέτος conference του χρόνου chl.

55
Ελπίζω στα 7 χρόνια που πέρασαν από τότε να σταμάτησες τις μακακίες και να μην εμφανιστεί κανένας περίεργος κοντός πάλι του χρόνου που θα πηγαίνουμε για CHL. Αν υπάρχει κάτι απλά βγες και πες το να σε μπινελικώνουμε από την αρχή της χρονιάς. Οπως κατάλαβες κανένας δε θα βοηθήσει την ομάδα, όπως κανένας δεν την βοήθησε ποτέ. Μόνο ο κόσμος της με τον οποίο θα πρέπει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις. Ξεκίνα με καλές τιμές στα διαρκείας των playoff. Είναι μια καλή αρχή.

56
Για να δούμε και την ομάδα με Κόντε και Περέα μπροστά. Πόσα στόπερ των αντιπάλων θα ανεβαίνουν πλέον;;;; Βλέπω να έχουν μεγάλη πλάκα τα playoff.

57
Απορώ πάντως που τα φίδια καίγονται για την εξάδα. Είναι 8 βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρώπη. Ελπίδες να κάνουν κατι είναι κάτι λιγότερο από μηδενικές. Μάλλον μπαίνουν, αν μπουν, για σάκος του μποξ. Εμείς τουλάχιστον θα είμαστε στο -5 (σημαδιακό) από τις θέσεις και κάποιες ελπίδες έστω και λίγες θα τις είχαμε.

58
Η ομάδα τελείωσε με 8 ήττες. 2 από γαβρο, 2 από χανούμια, 1 από βόρειο γαβρο, 1 από ζέλες, 1 από αστερα και μια από απόλλωνα. Μόνο συγχαρητήρια και μπράβο. Κανένας μας δεν το περίμενε. Τέτοια συνέπεια με τους μικρούς δεν είχε ποτέ. Πάντα το πρόβλημα ήταν οι ομάδες κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Φέτος μόνο οι δύο από τους από πάνω μας κατάφεραν να μας κερδίσουν 2 φορές και τη μία με χίλια ζόρια. Μιλάμε για το μικρότερο μπατζετ της κατηγορίας.
Ας κοιτάξει ο χβ να στρώσει το μυαλό του και τη λειτουργία της ομάδας για να μην έχουμε τέτοιου είδους μακακίες. Αφού ξέρεις ρε μαη οτι τη μικρότερη δυνατή στραβή (αυτή δεν ήταν μικρή) να κάνεις θα σε βγάλουν τάκο τι ακριβώς προσπάθησες να κάνεις; ελπίζω μόνο τα 7 χρόνια που πέρασαν να κατάλαβες και να έκοψες τις; μακακίες, γιατί μόνο στην παραγραφή μπορούμε να ελπίζουμε.

59
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή, σκεψεις που περνάνε και φεύγουν, να μη βγάζουν απόφαση για να μην επηρεάσουν τον πάτο της βαθμολογίας. Αν έβγαινε, δεν θα υπήρχε ενδιαφέρον από τις ομάδες που θέλουν να μπουν. Ας πούμε, τα φίδια μπορεί να κατέβαιναν με τα 2α στον αγώνα με τον απόλλωνα.
Ακόμα και στην 6αδα υπάρχει ενδιαφέρον. Ο αστέρας μπορεί να προσπαθήσει να κάνει καμία ζημιά στα χανούμια. Ποιος θα έχει πλεονέκτημα από μια ήττα των χανουμιών; οι άλλοι 2. Εμάς είναι ξεκάθαρο οτι δε μας υπολογίζουν στο μετά. Περάσουμε, δεν περάσουμε.
Και φαντάζομαι οτι δεν θέλουν να καθυστερήσουν το πρωτάθλημα με καμία έφεση για μη επικύρωση της βαθμολογίας αν γίνει η στραβή και δεν πάρουμε τους βαθμούς.

60
Θα εξαρτηθεί από το Κυριακάτικο ματς. Αν κερδίσουμε δεν τους παίρνουμε. Αν όχι θα μας τους δώσουν. Δεν θέλουν τον ΠΑΣ με 42 βαθμούς μη και στραβώσει κάτι.

61
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ
« στις: Παρ 04 Μάρ 2022 13:35  »
Όσο δίκαιο και αν είχε με την πρώτη βόμβα το έχασε. Συμφωνώ με την προσέγγιση ρωσοι vs αμερικάνοι (δια αντιπροσώπων) αλλά τον να γίνεσαι το ίδιο γουρούνι με τους απέναντι δε σε κάνει καλύτερο.

62
Αν περάσουμε play off, τότε μπορούμε να πάμε cas και να τους πάρουμε στο τέλος, μάλλον. Χρόνος θα υπάρχει. Το κυριότερο είναι να πάμε playoff.

63
Νομίζω ότι τελικά θα τους πάρουμε πίσω τους βαθμούς. Η ύπαρξη μας σε ισόβαθμες δεν ευνοεί τα σκληκια και αυτό είναι κακό σενάριο. Ειδικά μετά τη νίκη τους με τον αστέρια δεν τους βολεύει καθόλου. Θα καθαρίσουν οι γνωστοί-άγνωστοι για να επιτευχθεί ο λόγος που τιμωρήθηκαμε σε πρώτο βαθμό αλλά δεν τους έκατσε.

64
Αν δεν κάνω λάθος οι εφεσεις γίνονται για να μειωθεί η πρώτο δική ποινή. Αν την έφεση την ασκήσει ο θιγόμενος μπορεί να επιβληθεί καινούργια ποινή. Οπότε αύξηση δεν παίζει. Ας με διορθώσει κάποιος που κατέει νομικά.

65
Μια ίσως και χαζή σκέψη που πέρασε από το φτωχό μου μυαλό. Κι αν όλο έγινε εσκεμμένα για να πάμε στην εφέσεων ώστε να είναι τελεσίδικη η όποια απόφαση; αν παίρναμε πίσω τους 5 στην κανονική δίκη θα είχαν δικαίωμα έφεσης όλοι οι υπόλοιποι που θίγονται. Πλέον η απόφαση δε γυρνά πίσω και ότι αποφασιστεί είναι τελεσίδικο. Για να δούμε...

66
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: ΠΟΛΕΜΟΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ
« στις: Δευ 28 Φεβ 2022 14:19  »
Κάθε λαό τον κυβερνά αυτός που του αξίζει. Ας κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και ας αφήσουμε τους άλλους. Στον συγκεκριμένο πόλεμο ο ένας δε θέλει να αφήσει κανένα να μπει στην περιοχή που ελέγχει, και ο άλλος θέλει με το ζόρι να μπει. Και μάλλον ο πρώτος το κάνει για παραδειγματισμό και αποφυγή άλλων εξεγέρσεων από φιλορωσικά κράτη (καζακστάν προ 2 μηνών). Ασε που η Ουκρανία η μισή είναι πολωνική και η άλλη μιση ρωσική. Και ο βλαδιμηρος ενοχλήθηκε απο τους ναζι που χτυπάνε τους ρωσους στην ανατολική ουκρανία ενώ τόσο καιρό κωλοτρίβονταν με τους ναζί της υπόλοιπης ευρώπης.

67
Αν ήθελαν να μας πετάξουν εκτός 6αδας, γιατί δε μας έριχναν ένα -6 να τελειώνει η δλειά. Κάτι άλλο παίζει το οποίο δεν έχω αντιληφθεί. Και θα φανεί στο τέλος. Προφανώς είναι τα σκουλήκια η πηγή του προβλήματος αλλά θα δούμε.

68
Ο "πραγματικός" ιδιοκτήτης της ομάδας γιατί δεν τιμωρήθηκε;
ΡΕ χβ πας να γλιτώσεις 10 € με διάφορες λαμογιες που δεν έχουν και αξία και τελικά πληρώνεις τα 10πλασια από αυτά που θα γλιτωνες. Λογική του παραλόγου.

70
Συμπλήρωσε και το να μη κερδίσει ο Βόλος το Αγρίνιο σήμερα. Είναι η συνθήκη που τον βγάζει και μαθηματικά έξω.

71
Προϋπόθεση για να φτάσουμε στους 37 βαθμους(έτσι όπως τα έκανε ο χβ) είναι δύο νίκες. Ο φοφη αν χάσει από τον γαβρο 1-0 θα έχει 0 διαφορά και εμείς +4.αν κερδίσουμε με το ίδιο σκορ. Αν κερδίσουμε με 1-0 το Βόλο θα πρέπειτα φίδια να κερδίσουν τον Απόλλωνα με 5-0 για να είναι καλύτεροι σε όποια μεταξύ μας ισοβαθμία. Μπορούν; στην Ελλάδα όλα είναι δυνατά.

72
Χασαμε ματς από ΚΕΦΑΛΙΑ του μανταλου. Πάμε παρακάτω.

73
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2021-22 / Απ: MVP ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓIANNINA
« στις: Κυρ 20 Φεβ 2022 23:57  »
Ποζνάνσκι. 2ο παιχνίδι με ομάδα 1η κατηγορίας οποιουδήποτε πρωταθλήματος στη ζωή του και ήταν άψογος, μαζί του και ο Λιάσος που ήταν σκυλί μαύρο και δεν καταλάβαινε τπτ. Από τους άλλους δεν κρίνω Παντελάκη που έχει να παίξει τη θέση 1 χρόνο περίπου.

74
Σήμερα θέλουμε νίκη της Λαμίας και ήττα των σκουλικιών. Το άλλο δεν μας πολυνοιάζει. Ο βόλος δεν προλαβαίνει (4 νικες δεν θα κάνει), ο γαβρος δεν θα χάσει το αήττητο για 3 βαθμούς στο βόλο και τα φίδια την επόμενη, εμείς αν κερδίσουμε ή φέρουμε χ με τα χανούμια τους γράφουμε όλους στα παπάρια μας.

75
Τα φίδια δεν τα κατάφεραν στη Νικαια. Θέλουν πλέον το απόλυτο με γαβρο και απόλλωνα για να έχουν ελπίδες. Κλάιν δλδ.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 ... 55