Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Achilleas

Σελίδες: [1] 2 3 ... 9
1
Εδώ και κάμποσα χρόνια, σπάω το κεφάλι μου για το ποια θα είναι η μετεξέλιξη του φόρουμ. Εδώ και χρόνια δεν έχω βρει απάντηση. Εδώ και χρόνια πλακώνομαι με τον ΛΟΚΟ για το αν θα πρέπει να εξελιχθεί σε κάτι στυλ facebook (πιο interactive), αν θα πρέπει να είναι τελείως κλειστό για επισκέπτες, αν θα πρέπει να είναι όλοι moderators και όλοι να διορθώνουν όλους (ναι μου 'χει περάσει κι αυτό απ' το μυαλό).

Το φόρουμ -ο καφενές μας όπως λέγαμε- ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την πρώτη βέρσιον του pas.gr. Πάνε τώρα 20 χρόνια κοντά. Τελείως διαφορετικές οι ανάγκες τότε. Τότε δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ online για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το pas.gr φτιάχτηκε απλά για να υπάρχει μια γωνιά στο ίντερνετ που ασχολείται με αυτή την ομάδα. Αρχισα τότε να βάζω κάποιες ειδήσεις. Από τα ματς που πήγαινα, από νέα που μάθαινα από φίλους και γνωστούς, αλλά δεν ήταν αρκετά. Έτσι φτιάχτηκε το φόρουμ. Για να βάζει ο καθένας που κάτι μάθαινε, την είδησή του. Και για να διαβάζουν αυτοί που ήταν μακρυά από τα Γιάννενα τα νέα του ΠΑΣ.
Και αυτό τον σκοπό τον πέτυχε 100% Ξαφνικά όλοι μαθαίναμε ειδήσεις για τον ΠΑΣ πολύ γρήγορα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φτιάχτηκαν παρέες, φιλίες δυνατές, σύνδεσμοι, οικογένειες μέσα από το φόρουμ.
Και μετά έγινε το μπουμ με τα ειδησεογραφικά αθλητικά sites. Οπότε το φόρουμ έπρεπε να γίνει κάτι άλλο. Κι έγινε. Εγινε ο καφενές που σχολιάζαμε τις ειδήσεις που κυκλοφορούσαν ήδη. Ο σκοπός του φόρουμ πλέον δεν ήταν ειδησεογραφικός (που ήταν κι από αυτό). Φτιάχτηκε το pas.gr/news που συλλέγει τις ειδήσεις που κυκλοφορούν για τον ΠΑΣ σε ένα σημείο (αποδελτίωση) κι εδώ τις σχολιάζαμε. Και κριτικάραμε. Κι όπως γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό γινόταν είτε με το σωστό, είτε με το λάθος τρόπο.
Και μετά έσκασαν τα σόσιαλ μίντια. Facebook, twitter, instagram. Η είδηση μπροστά σου την ώρα που γεννιέται. Κι όλοι εμείς οι του φόρουμ, γίναμε από παραγωγοί περιεχομένου, καταναλωτές.

Καταναλώνουμε τις ειδήσεις που μας προσφέρονται τη μία πίσω από την άλλη και ζητάμε κι άλλο. Είμαστε στο τουίτερ και στο φεις ώρες και αν κάτι μας τσιγκλάει πατάμε ένα ριάκτιον, ένα share, ένα retweet και τελείωσε. Αράξαμε πάνω στην ευκολία της είδησης στο πιάτο και πλέον δεν παράγουμε. Αντε στην καλύτερη να σχολιάσουμε ένα άρθρο που μας αρέσει στο φουμπού ή τις περισσότερες φορές να την πούμε για κάτι που δεν μας αρέσει.

Αρα το φορουμ και τα φόρα γενικώς πέθαναν; Μπα... Απλά περάσαν την φάση τους και θα βρουν το δρόμο τους πάλι πιστεύω γιατί στα φόρα γίνεται ουσιαστικός διάλογος. Δεν είναι σαν το φουμπου που θα γράψεις σχόλιο στην είδηση του gazzetta και θα μπει ο άλλος από κάτω να σου ευχηθεί ψόφο. Εδώ είμαστε στην πλειοψηφία ΠΑΣολέδες κι έχουμε κοινή αγάπη. Εδώ θα γίνει μια εις βάθος ανάλυση της είδησης, θα προσθέσει κάποιος την δικιά του εμπειρία, θα μας πει ο νέος την δική του οπτική, θα βρούμε παραπομπές για να συμπληρώσουμε την είδηση, θα γίνει άλλο παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι πρέπει το φόρουμ να αλλάξει ως προς την οπτική και πάλι. Να παράξει περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει. Σ' αυτό το σημείο να ανοίξω παρένθεση και να πω ότι το "Να μας ΠΑΣ μακρυά" είναι από τα πιο ενδιαφέροντα sections του φόρουμ το οποίο πολύ σύντομα θα γίνει αυτόνομο site με την ιστορία του ΠΑΣ. Κλείνει παρένθεση.

Ερχομαι λοιπόν στον καφενέ και ρίχνω την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Ποιο πρέπει να είναι το μέλλον του φόρουμ του PAS.gr?

Βάζω εγώ κάποια ποιντς που ήδη έχω στο μυαλό μου:
  • Να γίνει πιο μοντέρνο στο σχεδιασμό
  • Να γίνει πιο εύκολο στην διαχείριση περιεχομένου (share ενός άρθρου, φωτογραφία, tweet κλπ)
  • Να μπορεί να φαίνεται σωστά από κινητό
  • Να αλλάξουν τα sections (κάποια ίσως δεν έχουν λόγο ύπαρξης πλέον και κάποια άλλα ίσως θα πρέπει να προστεθούν
  • Να ανταποκρίνεται η λίστα μελών με τα μέλη που υπάρχουν πλέον
  • Να αλλάξει ο τρόπος moderation (πχ να γίνεται moderator όποιος έχει Χ καιρό στο φόρουμ και Ψ posts και αν κάνει μαλακίες ως mod να κρίνετε από τα μέλη και να φεύγει)
  • Να ανοίγονται θέματα αυτόματα από το pas.gr/news και να είναι έτοιμα για σχολιασμό
  • Δεν ξέρω.... συμπληρώστε

Πίνοντας τον κυριακάτικο ελληνικό καφέ μου...

2
Με την αλλαγή του server είχαμε ένα θέμα με τα emails που ΔΕΝ εφευγαν από το φόρουμ.

Το πρόβλημα λύθηκε. Ενεργοποίησα αρκετούς που περίμεναν αλλά αν ο δικός σας λογαριασμός δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη τότε κάντε ένα κλικ εδώ ---> http://www.pas.gr/forum/index.php?action=activate

δώστε το nick ή το email που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας και θα σας έρθει το email ενεργοποίησης.

Εκ της διευθύνσεως!

3
EuroPA'S League 2016-17 / Alkmaar
« στις: Κυρ 17 Ιούλ 2016 00:13  »
Ναι είναι νωρίς, ναι δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά ΠΑΣ είσαι!

Ψήνεται κανένας ή έχει κανένας κανέναν γνωστό ή φίλο ή ξάδερφο ή οτιδήποτε για να κοιμηθούμε στο Αμστερντάμ;

Έχω ένα όνειρο τρελό. Κανονικά γυρίζω Αθήνα το Σάββατο 23 από Κοπεγχάγη (μην ψάχνεις τι και πώς).
Αν βρεθεί κάπου να μείνω ή να μοιραστώ έξοδα διαμονής με κάποιον, τότε σκέφτομαι να παρατείνω τη διαμονή στα βόρεια μέχρι 28 που ΠΑΙΖΟΥΜΕ Αλκμάαρ.

Συμμετέχει κανείς;

4
Δε γινόταν, η ομάδα να βγαίνει Ευρώπη και το forum να παραμένει στα ίδια.
Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος όλων σας για τα νέα της ομάδας μας, το forum είτε καθυστερούσε αρκετά, είτε "έπεφτε' όταν υπερφορτωνόταν.
Και ήταν λογικό, καθότι το PAS.gr ήταν σε έναν server με μεγάλη κίνηση. Μην ξεχνάτε, ότι το hosting του PAS.gr για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν χορηγία της Impel που έχει τεράστιο πελατολόγιο.

Μη θέλοντας και 'μεις με τη σειρά μας, να επιβαρύνουμε άλλο τον server του φίλου, αλλά και εσείς να ενημερώνεστε χωρίς τυχόν καθυστερήσεις, πήγαμε σε καινούριο server. Η μεταφορά έγινε σε ένα βράδυ, οπότε συγχωρήστε (και αναφέρετε) τα όποια λάθη τυχόν εμφανιστούν.

Καλό θα ήταν να κάνετε ένα ΓΕΡΟ hard refresh στον browser σας (Ctrl-F5). Εντάξει, έχουμε γίνει οι μάγοι του refresh, μερικά ακόμη δεν έβλαψαν.

Θα καταλάβετε ότι βλέπετε το νέο server όταν στο τέλος της σελίδας γράφει PAS.gr since 1999 (εκεί που έγραφε ή γράφει για κάποιους "Το hosting του pas.gr είναι μια προσφορά της impel.gr")

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν εμφανίζεται σε όλους τους χρήστες κατευθείαν το site από το νέο server. Είναι αναλόγως τον internet provider που έχει ο καθένας.

Καλό ταξίδι ;)

ΥΓ: Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ Impel. Ευχαριστώ φίλος.

5
Θα κυκλοφορήσουν (ανάλογα με τις συμμετοχές), τα ευρωπαϊκά P-Shirts του PAS.gr
γράψτε από κάτω όσοι ενδιαφέρεστε για να βγάλουμε τιμές
6
Είναι μια μπάντα στην πόλη που λέτε, που έχουν ένα θεματάκι με τον ΠΑΣ. Γουστάρουν.
Είναι οι "Σχήμα" ή τώρα που βγήκαμαν και Ευρώπη οι  "Schema"

Το 2013 όταν βγήκαμε Ευρώπη, χωρίς να βγούμε, έφτιαξαν ένα μικρό ρεφρενάκι για τον ΠΑΣ. Το έπαιξαν και στο ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ Festival.

Schema - pas ole ole!!!!

Είχε προσπαθήσει τότε να μιλήσει με κάποιους "γύρω κι επί τα αυτά" της ομάδας, μπας και κάνουν κάτι ολοκληρωμένο, αλλά δεν προχώρησε.

Οπότε οι Schema, επειδή τους άρεσε η μελωδία, το έφτιαξαν στα αγγλικά και το είπαν Put Your Smile On.

http://www.youtube.com/watch?v=6itDq43nCgQ#

Τώρα που το χαμόγελο έχει γυρίσει στους περισσότερους από μας και οι Schema γουστάρουν ακόμη τον ΠΑΣ, ψάχνουν νέους και ελπιδοφόρους στιχουργούς για να κάνουμε αυτό το ροκ κομμάτι, ελληνόφωνο και ΠΑΣολέδικο.

Τα παιδιά έχουν και δικό τους studio οπότε μπορούν να κάνουν διάφορα καλούδια.
Ψήνεστε;;;

Για να πέφτουν ιδέες και στίχοι!
 :dj: :flag: :dj:

7
EuroPA'S League 2016-17 / Ευρωπαϊκό PAS.gr
« στις: Τετ 22 Ιούν 2016 16:11  »
Είμαστε κι ευρωπαίοι οι χωριάτες, πώς να το κάνουμε;;;

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι ένα υπο-site που φτιάξαμε εδώ στο pas.gr

Είναι το http://europe.pas.gr κι εκεί θα βρίσκεται ό,τι βρίσκουμε για τα του ΠΑΣ και την Ευρώπη.

Π.χ. κάναμε 2 μίνι σελιδίτσες για την Odds και την Mariehamn.

Και μόλις βρήκαμε και το χαρτάκι από το γκρουπ που ήταν ο ΠΑΣ στην κλήρωση και γράψαμε ποιους αποφύγαμε: http://europe.pas.gr/areweluckyornot/

Για τσεκ ιτ άουτ!

8
Για ψηφάτε!

 :mono: :pas: :joker: :pashat: :joker: :pas: :mono:

 :flag:  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:  :flag:

9
PAS.gr News / Με το Βελισσάριο στα μπαράζζ
« στις: Παρ 06 Μάι 2016 12:58  »

Ανακοίνωση Διοίκησης Βελισσαρίου για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ και τα εισιτήρια διαρκείας


Ενημερώνουμε ότι για το 1ο παιχνίδι εκτός έδρας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Κυριακή 15/5 στις 17.00, μεταξύ της ομάδας μας και των πρωταθλητών Τρικάλων, θα υπάρξει λεωφορείο για τους φίλους της ομάδας το οποίο θα αναχωρήσει την Κυριακη από το Πανηπειρωτικό στις 13.00.

Το κόστος συμμετοχής είναι €5 και δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στον κ. Δημήτρη Σίσκα στο 694 5777093

Σε κυκλοφορία επίσης βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας για τα εντός 3 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας που θα γίνουν στο Ζωσιμάδες με αντιπάλους τους πρωταθλητές Κέρκυρας, Τρικάλων και Θεσπρωτίας, στις 18, 25 Μάη και 5 Ιουνίου αντίστοιχα.

Το κόστος τους είναι €15 και μπορεί κάποιος να τα προμηθευτεί, είτε διαδικτυακά συμπληρώνοντας την φόρμα στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.velissario.gr/εισιτηριο-διαρκειασ/
είτε από τα σημεία προπώλησης που είναι:

1) Μύρτιλο, Νικοπόλεως & Πλουτάρχου (Βρυσούλα)
2) Το σπιτι του Κρασιού (Καρδαμήτσια)
3) Café Senso (Βελισσάριο)

10
Η τηλεοπτική κάλυψη  των αγώνων του ΠΑΣ είναι πλέον δεδομένη.
Τα λάιβ του PAS.gr ξεκίνησαν σε μια εποχή που όχι μόνο δεν υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη, αλλά ούτε ραδιοφωνική σύνδεση. Θυμίζουμε περιπτώσεις με παιχνίδια του ΠΑΣ σε απομακρυσμένα νησιά, παιχνίδια ημέρες δημοσιογραφικών απεργιών κ.α. που το λάιβ του PAS.gr ήταν η μόνη πηγή ενημέρωσης.
Ελάχιστες χαρές μας έχουν απομείνει ως ΠΑΣολέδες. Μία εξ αυτών η παρακολούθηση του ματς παρέα με φιλαράκια. Είναι λοιπόν κρίμα να χαλάει αυτή η στιγμή με την αγωνία του PAS-lo-Castora να μεταδίδει το λάιβ.

Οι λίγοι που δεν έχουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το ματς, μπορούν να ενημερωθούν από πολύ πληρέστερα και επαγγελματικά live που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Εννοείται ότι το PAS.gr LIVE θα είναι πάντα εδώ όποτε χρειαστεί. Περιμένουμε πως και πως τη στιγμή που θα κάνουμε mobile live από ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΣ.

Μέχρι τότε να περνάτε καλά. Κι αν θέλετε να πείτε κάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάντε ένα reply από κάτω. To #hashtag για του τουίτα είναι #paopas

ΠΑΟ - ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο στις 5 και τέταρτο.

Καλόν ξέγνοιαστο αγώνα να έχουμε.

 :mono:

11
Στις έξι και τέταρτο οι συμπαθείς γριές έρχονται στα Γιάννενα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε Live είτε από τις κερκίδες, είτε από τη νόβασπορ είτε από το pas.gr.
Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω.12
Στις 8.30 το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ισόβιου και του ΠΑΣ στο μεγαλύτερο τηγάνι της χώρας.
Το ματς νυχτερινό για να συνηθίζουμε τις Ευρώπες, αλλά κι επειδή μας πάνε τα νυχτερινά.
Το παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε Live είτε από τις κερκίδες, είτε από τη νόβασπορ είτε από το pas.gr.

Λαιβ θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο από όποιον παρακολουθεί το ματς (για 2η συνεχόμεν φορά). Βοηθάτε σύνταυροι!

ΥΓ: αν κερδίσουμε μην περιμένετε να ξανακάνω λάιβ!

13
Στις 6.15 το απόγευμα ο ΠΑΣ φιλοξενεί στους Ζωσιμάδες την συμπαθητική ομάδα του ΑτρομήτουΤο παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε Live είτε από τις κερκίδες, είτε από τη νόβασπορ είτε από το pas.gr.
Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω.

Λαιβ θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο από όποιον παρακολουθεί το παιχνίδι. Βοηθάτε σύνταυροι!

14
Στις 4 το απόγευμα ο ΠΑΣ αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ (για να ετοιμαζόμαστε και για Κύπελλα σιγά-σιγά) αντιμέτωπος με τον doublehead of the south. Το παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε Live είτε από τις κερκίδες, είτε από τη νόβασπορ είτε από το pas.gr.
Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω.15
Στις 9 και τέταρτο ο ΠΑΣ στο πρώτο βραδινό του ματς για φέτος (για να ετοιμαζόμαστε και για Ευρώπες σιγά-σιγά) αντιμετωπίζει τον doublehead of the north στους Ζωσιμάδες. Το παιχνίδι θα το παρακολουθήσετε Live είτε από τις κερκίδες, είτε από τη νόβασπορ είτε από το pas.gr.
Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω.16
PAS.gr News / Βελισσάριο: Whatever you win
« στις: Τρι 12 Μάι 2015 20:38  »


Την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 17.00 το Βελισσάριο υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Τρικάλων Α.Ε. Φαρκαδόνας.

Το πρώτο από τα παιχνίδια barazz που θα δώσει το Βελισσάριο στην προσπάθειά του για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ευκαιρία για μπάλα και φωνή!

Τετάρτη στις 17.00 Ζωσιμάδες! ΑΟΒ για Γ' Εθνική

17
Αυλαία για ακόμη ένα (το 4ο στη σειρά) ξενέρωτο πρωτάθλημα. Οι παίχτες μας αντιμετωπίζουν τον βάζελο στη Λεωφόρο, σε ένα παιχνίδι χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον.
Με νίκη (ή και με συνδυασμό αποτελεσμάτων) ο ΠΑΣ θα τερματίσει στην 5η θέση που θεωρητικά θα οδηγούσε στην Ευρώπη που μας έχει στερήσει για άλλη μια χρονιά ο μεγαλομέτοχος της παε.

Λάιβ δε θα κάνουμε, αλλά όποιος θέλει μπορεί να σχολιάζει τον αγώνα από κάτω!

 :mono: :pas: :mono:

18

LIVE σήμερα δεν έχει. Να πάτε γήπεδο σήμερα για να αποθεώσετε αυτά τα παιδιά που θα τα δείτε τελευταία φορά να παίζουν όλα μαζί στος Ζωσιμάδες. Να τους πείτε ένα ευχαριστώ!Να πάτε γήπεδο σήμερα για να ακούσουν και να καταλάβουν όλοι σε ποιον ανήκει ο ΠΑΣ!

Να πάτε γήπεδο σήμερα για να δείξετε με το δάχτυλο αυτόν που νομίζει ότι μας δουλεύει.Να πάτε γήπεδο σήμερα, για να τρομάξουν οι λίγοι και να ξυπνήσουν οι πολλοί!

19
Φίλες κ φίλοι άλλο ένα παιχνίδι με τους παιχταραδες ΠΑΣ να πατανε το χόρτο της Τουμπας.

Λαϊβ απο κάτω οποίος προλαβαίνει.

 :mono:

20
Στις πέντε και τέταρτο ο ΠΑΣ Γιάννινα πατάει το χόρτο στο γήπεδο του Περιστερίου, φιλοξενούμενος του Ατρομήτου, σε ένα meaningless (όπως λεν και στο χωριο του deciever) παιχνίδι.

Για άλλη μια χρονιά, ο μόνος που πήρε αδειοδότηση είναι ο Κιτσομπίλης, κι εφόσων τα της ΠΑΕ πάνε περίφημα, είπε να κατέβει για κάνα κοψίδι στη Βάρη. Τα βάρη της ομάδας στα βαριά του πελέδια και σιγά τώρα μην ασχοληθούμε με την ομάδα.

Το πακετάκι που εισέπραξε από τον μπάοκ φτάνει και περισσεύει και με τα ρέστα μπορεί να πάει και για τουλούμπες Βελβεντού.

Οι παίχτες μας (και οι προπονητές μας) τρία χρόνια τον εκθέτουν συνέχεια, αλλά όταν του εξηγούσαν στο σχολείο τη σημαίνει τσίπα, το μπέρδεψε με την πέτσα.

Καλό αγώνα να κάνετε σήμερα παιχταράδες μας, να τερματήσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε στο πρωτάθλημα, αν και ξέρετε σε τι μπουρδέλο αγωνίζεστε!

Ρε γαμώτο... Πάλι για μια μέρα χάσαμε τις προθεσμίες! Μας κυνηγάει αυτός ο Αντωνίου, Δημητρίου πως τον λένε τέλος πάντων.
Δεν πειράζει. Του χρόνου έχει ο Θεός. Κι όποιος έχει νεύρα, ξέρετε. Ξυδάκι! Είναι και Π.Ο.Π.

(για φάσεις του αγώνα, όποιος θέλει σχολιάζει από κάτω)

 :mono: ρε ΑΛΗΤΕΣ!

21
Ξεκινάει το ματς στις 3 το μεσμέρ κ λαϊβ θα κάνετε εσείς και παλι όπως στο προηγούμενο ματς.
Κεκλεισμένων είναι παλι το παιχνίδι;!;

Καλη νίκη στον ΠΑΣ μας

22
Στις 3 (με τον γκαϊφέ και το τσίπρο στο στόμα) αρχινάει το ματς Ευρώπης στους Ζωσιμάδες με το Αγρίμιο.

Λάιβ θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο με σχόλια από κάτω απ' όποιον μπορεί να συνεισφέρει!

 :mono: :pas: :mono:

23
κίνσε

κερδίσαμαν 0-3 στα χαρτιά

έληξε

ΛΑΙΒ ΟΒΕΡ εντ ΑΟΥΤ!

24
Σε λιγότερο από μισή ώρα, ο ΠΑΣ στη Λέσβο αντιμετωπίζει την όμορφη ομάδα της στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής.
Λάιβ από το pas.gr και σχόλια απο τον ειδικό συνεργάτη Pasaris.

Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω (στο forum). Αν θες να στείλεις τουίτ και να εμφανιστεί από κάτω, το hashtag είναι #pasgrlive ή #aelkpas ή μπορείς να το στέλνεις με μένσιο @PAS_gr
25
Εχουμε καμιά κατοστή χρόνια να κερδίσουμε τον αιώνιο. Καιρός του δεν είναι;;;
Στις πέντε και τέταρτο αρχινάει το ματσίδιο.

Σχόλια μπορείτε να γράφετε από κάτω (στο forum). Αν θες να στείλεις τουίτ και να εμφανιστεί από κάτω, το hashtag είναι #pasgrlive ή #paspgss ή μπορείς να το στέλνεις με μένσιο @PAS_grΣελίδες: [1] 2 3 ... 9