Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - BILLY_STAM

Σελίδες: [1]
1
Περνάμε και μετά κληρωνόμαστε εντός με το νικητή Παγανέλια-Δράμα και πάμε φουλ για ημιτελικό!!!!!

2
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / ΠΡΟΤΑΣΗ
« στις: Παρ 14 Ιαν 2011 14:57  »
Μετά τα όλα όσα ακολούθησαν τι ματς της Δευτέρας και τα οποία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας προτείνω:

- Συγκέντρωση όλων των φορέων της πόλης (Περιφερειάρχης, Δήμαρχος ΕΠΣΗΠ, ΠΑΕ, Σύνδεσμοι Φιλάθλων, Ιατροί, Αστυνομικοί κλπ). Μετά τη σύσκεψη ομόφωνο ψήφισμα με τα ακόλουθα:

1) Η ΠΑΕ και ο Πρόεδρός της προτείνουν σε όλες τις Αρχές την κατακύρωση του αγώνα στη Φόφη. Τη αφαίρεση 5 βαθμών από τον ΠΑΣ. Την πρόσθεση 3 ακόμα βαθμών σε Φοφη και Λεβαδειακό για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. (Ετσι κι αλλιώς πάλι με 10 βαθμούς διαφορά θα το πάρουμε). Την τιμωρία της έδρας μας για 3 αγωνιστικές. Την πληρωμή του προστίμου, όσο κι αν είναι

2) Την αδεια για διεξαγωγή εράνου στην πόλη με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στον Βεζυρίδη για τα νοσήλεια.

3) Την διεξαγωγή Τηλεμαραθωνίου από όλα τα Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια (με συμετοχή Ανίτας Πάνια, Τζούλια Αλεξανδράτου, Μαριάννας Ντούβλη), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στους κ.κ Μαχλά και Κουράκη για να εξοφλήσουν μέρος του χρέους της Φόφης.

4) Την διεξαγωγή συναυλίας του συγκροτήματος "ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ" τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ψυχική ταλαιπωρία των παικτών της Φόφης, κυρίως δε του έγχρωμου ποδοσφαιριστή που συναπλάκη με τον εισβολέα, καθώς και για τους καφέδες του προπονητού της ομάδας της Κρήτης.

5) Την Δωρεάν εξέταση από τους ψυχίατρους χωρίς σύνορα των κ.κ Βεζυρίδη, Μαχλά, Κουρα(δα)κη, των προέδρων των ΕΠΣ της Κρήτης, καθώς και καμιά 15αρια δημοσιογράφων και αρθρογράφων των Αθηνών.

6) Την έκφραση δημόσιας συγνώμης στους κ.κ Κούγια και Μητρόπουλο για τα όσα δεινά έχουν υποστεί απο τον ΠΑΣ την τελευταία 10ετία.

7) Να ζητηθεί από το Κοινοβούλιο η νομοθέτηση Νόμου που να μην χαρακτηρίζει αδικήματα την ζωοκλοπή και την κτηνοβασία, αν όχι σε όλη την Επικράτεια, τουλάχιστον στο ... πράσινο νησί.

και

8) Να καταδικάσει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Κυργιάκου να σκοράρει στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας.


Σελίδες: [1]