Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Achilleas

Σελίδες: [1] 2 3 ... 35
1
Συμμετέχει και το pas.gr στον διαγωνισμό, αλλά δεν δείχνω σχέδιο για να μην επηρεάσω την ψηφοφορία
Αχιλλέα, όταν λες "συμμετέχει το pas.gr", εννοείς ότι συμμετέχουν κάποια μέλη του ή εσύ ως ιδιοκτήτης του φόρουμ έστειλες συμμετοχή ένα δικό σου σχέδιο? Θέλω να πω, συμμετέχουν τα παιδιά που ήδη ενημέρωσαν μέσα από το τόπικ ότι έστειλαν συμμετοχή? Αυτοί συμμετέχουν ατομικά ή ως pas.gr? Το pas.gr γιατί δεν ενημέρωσε τα μέλη του εάν θέλουν να λάβουν μέρος ως pas.gr? Ίσως τότε η συμμετοχή να ήταν ακόμη μεγαλύτερη.
Σε περίπτωση που "νικήσει" στον διαγωνισμό το pas.gr, τα δώρα πώς θα μοιραστούν? Θα κάνει κλήρωση το pas.gr για να μοιράσει τα δώρα στους συμμετέχοντες ως pas.gr?

όχι μωρέ! Ατομικά συμμετέχουμε όλοι.
Πολύ όμορφες συμμετοχές πάντως όλες και πολύ έξυπνη κίνηση της ΠΑΕ.

Καλό ΠΑΣχα να έχουμε

2
Συμμετέχει και το pas.gr στον διαγωνισμό, αλλά δεν δείχνω σχέδιο για να μην επηρεάσω την ψηφοφορία

3
Επειδή έχω πάρει μια γεύση απο τις 2 απο τις 3 που θα φορέσουμε...Τώρα τι λένε για 4 δεν ξέρω...Εγώ για 3 έμαθα. Έχουμε και λέμε.
Η μια είναι μπλε..Παρόμοια με αυτήν του βιντεο απο το Hall of Brands.
H τρίτη εμφάνιση θα ειναι πορτοκαλί με μαύρο σορτς..Κάτι σαν τις Γουλβς προχθές με γαύρο. Απλα απο την φώτο που είδα το πορτοκαλί μου φάνηκε λίγο πιο φωτεινό.
Την άλλη δεν την έχουν έτοιμη ακόμα. Ούτε σε σχέδιο. Θα είναι όμως ρετρό. Και μάλλον βασικό χρώμα το λευκό. Φαντάζομαι το μυαλό σας θα πηγαίνει εκεί που πάει κ το δικό μου.. Επειδή είναι ειδική παραγγελία θα αργήσει λιγάκι όμως. Τελος Αυγούστου με Αρχές Σεπτέμβρη θα την έχουν.
Βασικός χορηγός θα ειναι μια στοιχηματικη εταιρία.
Γκαβος γκαβος αλλα τα ματια ορθάνοιχτα ετσι???
 :) :P :)) :joker: :mono:

Κάτι τέτοιο λένε και οι δικές μου πηγές:
* Ολη μπλε με άσπρες λεπτομέρειες όπως στο βίντεο
* Πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο σορτς
* Ασπρη με ένα νέο στοιχείο στη φανέλα (όπως έχει παρουσιάσει ήδη μια ομάδα της SL)
* Αγαπημένη κλασσική εμφάνιση (η οποία θα αργήσει λίγο)

Για να δούμε τι θα δούμε...

4
Εδώ και κάμποσα χρόνια, σπάω το κεφάλι μου για το ποια θα είναι η μετεξέλιξη του φόρουμ. Εδώ και χρόνια δεν έχω βρει απάντηση. Εδώ και χρόνια πλακώνομαι με τον ΛΟΚΟ για το αν θα πρέπει να εξελιχθεί σε κάτι στυλ facebook (πιο interactive), αν θα πρέπει να είναι τελείως κλειστό για επισκέπτες, αν θα πρέπει να είναι όλοι moderators και όλοι να διορθώνουν όλους (ναι μου 'χει περάσει κι αυτό απ' το μυαλό).

Το φόρουμ -ο καφενές μας όπως λέγαμε- ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την πρώτη βέρσιον του pas.gr. Πάνε τώρα 20 χρόνια κοντά. Τελείως διαφορετικές οι ανάγκες τότε. Τότε δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ online για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το pas.gr φτιάχτηκε απλά για να υπάρχει μια γωνιά στο ίντερνετ που ασχολείται με αυτή την ομάδα. Αρχισα τότε να βάζω κάποιες ειδήσεις. Από τα ματς που πήγαινα, από νέα που μάθαινα από φίλους και γνωστούς, αλλά δεν ήταν αρκετά. Έτσι φτιάχτηκε το φόρουμ. Για να βάζει ο καθένας που κάτι μάθαινε, την είδησή του. Και για να διαβάζουν αυτοί που ήταν μακρυά από τα Γιάννενα τα νέα του ΠΑΣ.
Και αυτό τον σκοπό τον πέτυχε 100% Ξαφνικά όλοι μαθαίναμε ειδήσεις για τον ΠΑΣ πολύ γρήγορα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φτιάχτηκαν παρέες, φιλίες δυνατές, σύνδεσμοι, οικογένειες μέσα από το φόρουμ.
Και μετά έγινε το μπουμ με τα ειδησεογραφικά αθλητικά sites. Οπότε το φόρουμ έπρεπε να γίνει κάτι άλλο. Κι έγινε. Εγινε ο καφενές που σχολιάζαμε τις ειδήσεις που κυκλοφορούσαν ήδη. Ο σκοπός του φόρουμ πλέον δεν ήταν ειδησεογραφικός (που ήταν κι από αυτό). Φτιάχτηκε το pas.gr/news που συλλέγει τις ειδήσεις που κυκλοφορούν για τον ΠΑΣ σε ένα σημείο (αποδελτίωση) κι εδώ τις σχολιάζαμε. Και κριτικάραμε. Κι όπως γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό γινόταν είτε με το σωστό, είτε με το λάθος τρόπο.
Και μετά έσκασαν τα σόσιαλ μίντια. Facebook, twitter, instagram. Η είδηση μπροστά σου την ώρα που γεννιέται. Κι όλοι εμείς οι του φόρουμ, γίναμε από παραγωγοί περιεχομένου, καταναλωτές.

Καταναλώνουμε τις ειδήσεις που μας προσφέρονται τη μία πίσω από την άλλη και ζητάμε κι άλλο. Είμαστε στο τουίτερ και στο φεις ώρες και αν κάτι μας τσιγκλάει πατάμε ένα ριάκτιον, ένα share, ένα retweet και τελείωσε. Αράξαμε πάνω στην ευκολία της είδησης στο πιάτο και πλέον δεν παράγουμε. Αντε στην καλύτερη να σχολιάσουμε ένα άρθρο που μας αρέσει στο φουμπού ή τις περισσότερες φορές να την πούμε για κάτι που δεν μας αρέσει.

Αρα το φορουμ και τα φόρα γενικώς πέθαναν; Μπα... Απλά περάσαν την φάση τους και θα βρουν το δρόμο τους πάλι πιστεύω γιατί στα φόρα γίνεται ουσιαστικός διάλογος. Δεν είναι σαν το φουμπου που θα γράψεις σχόλιο στην είδηση του gazzetta και θα μπει ο άλλος από κάτω να σου ευχηθεί ψόφο. Εδώ είμαστε στην πλειοψηφία ΠΑΣολέδες κι έχουμε κοινή αγάπη. Εδώ θα γίνει μια εις βάθος ανάλυση της είδησης, θα προσθέσει κάποιος την δικιά του εμπειρία, θα μας πει ο νέος την δική του οπτική, θα βρούμε παραπομπές για να συμπληρώσουμε την είδηση, θα γίνει άλλο παιχνίδι.

Το θέμα είναι ότι πρέπει το φόρουμ να αλλάξει ως προς την οπτική και πάλι. Να παράξει περιεχόμενο που μας ενδιαφέρει. Σ' αυτό το σημείο να ανοίξω παρένθεση και να πω ότι το "Να μας ΠΑΣ μακρυά" είναι από τα πιο ενδιαφέροντα sections του φόρουμ το οποίο πολύ σύντομα θα γίνει αυτόνομο site με την ιστορία του ΠΑΣ. Κλείνει παρένθεση.

Ερχομαι λοιπόν στον καφενέ και ρίχνω την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Ποιο πρέπει να είναι το μέλλον του φόρουμ του PAS.gr?

Βάζω εγώ κάποια ποιντς που ήδη έχω στο μυαλό μου:
  • Να γίνει πιο μοντέρνο στο σχεδιασμό
  • Να γίνει πιο εύκολο στην διαχείριση περιεχομένου (share ενός άρθρου, φωτογραφία, tweet κλπ)
  • Να μπορεί να φαίνεται σωστά από κινητό
  • Να αλλάξουν τα sections (κάποια ίσως δεν έχουν λόγο ύπαρξης πλέον και κάποια άλλα ίσως θα πρέπει να προστεθούν
  • Να ανταποκρίνεται η λίστα μελών με τα μέλη που υπάρχουν πλέον
  • Να αλλάξει ο τρόπος moderation (πχ να γίνεται moderator όποιος έχει Χ καιρό στο φόρουμ και Ψ posts και αν κάνει μαλακίες ως mod να κρίνετε από τα μέλη και να φεύγει)
  • Να ανοίγονται θέματα αυτόματα από το pas.gr/news και να είναι έτοιμα για σχολιασμό
  • Δεν ξέρω.... συμπληρώστε

Πίνοντας τον κυριακάτικο ελληνικό καφέ μου...

5
Πάντως, εμείς τώρα κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες.
Κάποιος με το που τον είδε, πριν καν πατήσει χορτάρι,είχε πει

Αυτός μου θυμίζει εμένα.
Ο ίδος κάποιος μούπε τώραγια:
Βάλτε τον στον τοίχο δίπλα μου, ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.

Αναμένεται κάποτε πιο αναλυτική τοποθέτηση του κάποιου  ;)

Αυτού του κάποιου του το είχα πει ΕΓΩ πριν το πειο ο ίδιος!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΙ

6
Ρε συ αγιουτο, ασε να γράψουν κι άλλοι και απαντάς μετά σε όλους ρε φίλος! Πόνεσαν τα μάτια μας

7
Τώρα γιατί ο ένας να λέει εξ' ορισμού ψέμματα και ο άλλος εξ' ορισμού αλήθεια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο ε;...

8
άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο / Απ: Philip Hellquist
« στις: Σαβ 10 Φεβ 2018 17:21  »
Τσόγλανε γκολτζή καλωσόρισες!

9

Οταν ζητας ελευθερια

Την ζητας με καθε τιμημα,εγω αυτο ξερω.....
[...]
Η θελουμε να φυγει η δεν θελουμε?

Ολα τα αλλα ειναι υπεκφυγεςΦΥΓΕ! (κι ο Θεός βοηθός)


10
Εσείς που λέτε καλύτερα στη Β και στη Γ, έχετε ζήσει την ομάδα στην Γ' ή έτσι το λέτε για να 'χουμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε;
Ή πιστεύετε με το που θα αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, θα γεμίσουν οι κερκίδες;

Μην εχετε αυταπάτες!

Εννοείται ότι ο Χριστοβασίλης έπρεπε να είχε φύγει εδώ και καιρό. Είναι πολύ μακρυά από την κουλτούρα του ΠΑΣ. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω ποιος επενδυτής θα ήταν ιδανικός για μας. Για να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και πάλι. Δύσκολα θα γυρίσει ο κόσμος πίσω. Πέρασαν 15+ χρόνια για να βρει όρεξη μετά το καταραμένο μπαράζζ. Πιστεύω ότι χρειάζεται ΠΟΛΥΣ καιρός για να ξαναγεμίσει το γήπεδο. Κι αν γίνει ποτέ  αυτό.
Και σίγουρα θα χρειαστεί διπλάσιος χρόνος σε περίπτωση που πάμε στις μικρές κατηγορίες. ΚΑΝΕΝΑ πιτσιρίκι δε θα αφήσει την απογευματινό του μεσοβδόμαδο καφέ για να δει τον Ιάλυσο.

Αυτός ο κιτσομπίλ, είχε όλες τις ευκαιρίες και όλη την τύχη με το μέρος του! Ακόμη δε μπορώ να καταλάβω αν είναι τόσο γκάου ή έχει τόσο οργανωμένο σχέδιο. Τείνω στο δεύτερο από μια κουβέντα της Χαρίκλειας στα μπαραζζ τότε επί Χριστόπουλου στην Τρίπολη. Μια κουβέντα που είπε σε εμένα προσωπικά μετά από προβληματισμό που είχα κουβεντιάσει μαζί τους στην κερκίδα. Η κουβέντα της; "Γιατί; Άσχημη είναι η Ξάνθη;"
Η ομάδα από τότε Ξανθοποιήθηκε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Ο φρανκεστάιν ΞανθοΠΑΣ δεν μου έκανε ποτέ.
Τουλάχιστον είδα την ομάδα μου Ευρώπη και εκπληρώθηκε το όνειρό μου. Έστω κι αν πήγαμε όταν δεν το αξίζαμε (γιατί όταν το αξίζαμε ο ΧΒ μου την στέρησε)

ΦΥΓΕ! (κι ο Θεός βοηθός)

11
Γιαννενάρα φέρε μας το κύπελλο. Χριστοβασίλη φύγε!

12
Και την ΑΕΚ στον επόμενο γύρο

13
Δηλαδή η ΠΑΕ έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και δεν έχει καμία ευθύνη! Αυτό μας λέτε κύρε ΚΡ? Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω.
Το θέμα των εισιτηρίων το διαχειρίστηκε καλά, το θέμα ασφαλείας επίσης, το ματς είπε να μην διεξαχθεί, οπότε όλα καλά καμωμένα από πλευράς ΠΑΕ. Σωστά;
Αν έχω καταλάβει λάθος, τότε μπορείτε να μου πείτε που φέρει ευθύνη η ΠΑΕ;

14
Τσιπουράκι στον Μάικλ-Σιν
Μου λείψαταν!

15
Πιστευω πως ο κυκλος του στην ομαδα εχει κλεισει εδω και καιρο.

Αυτό έχω πει κι εγώ εδώ και κάμποσο καιρό. Αν και δε νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα. Είναι μανούλα ο Γιάννης στο να παίρνει πιτσιρικάδες και να τους κάνει έτοιμους παίχτες. Μπορεί να συνεχίσει σε αυτό το πόστο!

16
Σωτηρη, έρχεσαι στο PAS.gr και λες ότι γράφουμε μόνο τα καλά;;;; Εδώ;;;; Στο PAS.gr;;;;;;
Που μας έχουν κράξει ότι κάνουμε κριτική και κακό στην αγαπημένη μας ομάδα;;;;;;
Έχεις πλάκα!
Πάντως σ' αυτά τα πολλά χρόνια που λειτουργεί το PAS.gr, έχω καταλάβει πως η μεγαλύτερη συνωμοσία που έχει υπάρξει είναι αυτοί οι "ΕΣΕΙΣ" του φόρουμ. Είτε είμαστε απέναντι στην διοίκηση (ΕΣΕΙΣ που κάνετε κακό), είτε λέμε τα καλά που κάνει η διοίκηση (ΕΣΕΙΣ που γλείφετε), είτε πέφτει η Κωνσταντινούπολη (ΕΣΕΙΣ που ανοίξατε την κερκόπορτα)!

::mono::

17
Ελπίζω να ξανάεισαι γουρλης!

Απ'το στόμα σου και στου .. ΠΑΣχαλάκη το αυτί!!!  :mono: :mono:

...και στου Κόντε!   ;)

...και στου Ακόστα! ;)

...και στου Ζάιρο επιτέλους!

18
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2016-2017 / Απ: ΠΑΣ - γαύρος
« στις: Τρι 13 Δεκ 2016 01:28  »
Ν' αφήσω κι αυτό εδώ:


19
Πρωτάθλημα - Κύπελλο 2016-2017 / Απ: ΠΑΣ - γαύρος
« στις: Τρι 13 Δεκ 2016 00:54  »
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες σε τέτοια ματς. Να όμως που χάνονται όλα.
Και χάνονται κι από Μαμπουλού κι από Κόντε (σκέψου να τα είχε χάσει ο Γιάκος τι θα γινόταν ε;).
Ο Ζάιρο κάνει παπάδες και στο τέλος πατάει σκατά 100 φορές.
Κάνει και πίτα ο Περιστερίδης.
Σε χειρουργεί κι ο κόρακας.
Παίζεις και με 10 ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ε άντε γαμήσου!
Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά!

ΥΓ: Ολοι λένε ότι έπρεπε να σπάσει την μπάλα δίπλα ο Κόντε. Αν την γύριζε και δεν το έβαζε ο Κούτρης, θα του χώναμε του Κόντε γιατί δεν τελείωσε τη φάση. Είναι γκολτζής. Καλά έκανε και τελείωσε μόνος του τις 2 χαμένες ευκαιρίες. Δεν ήταν η μέρα του. Τέλος

:mono:

22
Ακριβώς γι' αυτό είμαστε ΠΑΣ γιατί μπορούμε και τα μπερδεύουμε όλα γλυκά και πλακωνόμαστε ανά ΠΑΣα στιγμή με τον καθένα γιατί μπορούμε!

Μπερδέψαμε 2 διαφορετικά θέματα, μη σου πω και 3.
Το 1-2 είναι τα εισιτήρια και η λειτουργία της ΠΑΕ και το άλλο είναι το ΕΜΕΙΣ που δε θέλουμε ΕΣΑΣ στο γήπεδο γιατί ΕΤΣΙ

Το θέμα του εισιτηρίου λύνεται εύκολα με την online αγορά ή τις άλλες λύσεις (public mymarket κλπ). Βέβαια, άλλο να έχεις μια Α4 τυπωμένη από το ψι σου κι άλλο το εισιτήριο του αγώνα (σε πολιτισμένες και προηγμένες χώρες και εταιρίες, ανταλλάσσουν το εκτυπωμένο Α4 με το επίσημο εισιτήριο έξω από το γήπεδο).
Το ότι μπορείς να αγοράσεις με άλλους τρόπους το εισιτήριό σου, πέρα από το γήπεδο, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ΤΕΡΜΑ απροετοίμαστη για τα ευρωπαϊκά ματς. Αλλά και ποιος δεν ήταν στην τελική; Αυτό βέβαια δεν δίνει συγχωροχάρτι στον ήπιο που άφησε 3 (ΤΡΙΑ) άτομα να βγάλουν τη δουλειά που θα έπρεπε να είχαν βγάλει 20 άτομα το καλοκαίρι. Ελπίζω να του έγινε μάθημα. Να είδε και λίγο πως λειτουργούν οι ευρωπαϊκές ΠΑΕ. Και δε θα γινόταν και τίποτα τραγικό εάν είχε προσλάβει 10-15 βοηθητικά άτομα για εκείνες τις μέρες.

Τώρα για το 3 είναι μεγάλη ιστορία αλλά παίζει αρκετά. Και έχουν κυκλοφορήσει όντως όλα αυτά που γράφει ο Dreven. Όταν θα καταφέρουμε να τα διαγράψουμε ΟΛΑ αυτά από τον κατάλογο, θα έχουμε μεγαλώσει κι εμείς ως φίλαθλοι, όπως έχει μεγαλώσει και ο ΠΑΣ ως ομάδα!

:mono:  :pas: :mono: 

23
The past can't hurt you anymore, unless you let it


24
Παράθεση
A team of former FC Barcelona players, legends and veterans, will go to Ioannina, Greece, on November 18 to hold a journey for refugees who currently live in this country. This journey is done as part of the actions promoted by the FC Barcelona Foundation and the Club in aid of refugees arriving in Europe.
The local football club PAS Giannina and UNHCR are supporting this initiative of solidarity and for integration, and will include football workshops for some 150 boys, girls and adults who currently live in refugee sites.PAS Giannina Veterans and FC Barcelona Veterans will hold a friendly match on the same evening.
Barça Players Association wants to raise awareness of the international community about the difficult situation of refugees in Greece, and promote a fundraising campaign that would allow to meet humanitarian needs of the refugees.

https://agrupaciojugadors.fcbarcelona.com/news/news/2016-2017/-fcbplayers-withrefugees-in-greece

Να βλέπεις στο fcbarcelona.com να γράφει PAS Giannina. Αξία ανεκτίμητη!

Σελίδες: [1] 2 3 ... 35