Αποστολέας Θέμα: Αθλητικές εγκαταστάσεις  (Αναγνώστηκε 22795 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #150 στις: Τρι 08 Φεβ 2022 22:29 »

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #151 στις: Τρι 24 Μάι 2022 20:44 »
Μύριζε… μπαρούτι το Περιφερειακό.. Τα πάνελ, το Κλειστό και ο Κατσικάς


Ένα Περιφερειακό Συμβούλιο που μύριζε μπαρούτι ήταν αυτό που έγινε σήμερα, τουλάχιστον στο σκέλος της ενημέρωσης.

Κι αν η μεγάλη έκρηξη αποφεύχθηκε μάλλον αυτό οφείλεται στις απουσίες που υπήρξαν από την συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Θέματα που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα, όπως το Κλειστό της ξιφασκίας που μεταφέρθηκε από τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού, η διαχείριση των απορριμμάτων και η παραπομπή στο Πειθαρχικό του Περιφερειάρχη και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Ηπείρου» ότι οι εγκαταστάσεις που μεταφέρθηκαν δεν αποτελούσαν δωρεάν παραχώρηση αλλά πληρώθηκαν και παράλληλα από τον χώρο του Ελληνικού αγοράστηκαν και υλικά από συγγενικό πρόσωπο του Περιφερειάρχη, ήταν αρκετά για να ανεβάσουν το θερμόμετρο στο κόκκινο.

Μέσα σ’ αυτό το σκηνικό ήταν αναπόφευκτη η έκρηξη του Περιφερειάρχη και για τα τρία θέματα.

Για το τελευταίο, αυτό όπου εμπλέκονται οι επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικού του προσώπου με την μεταφορά υλικών από το Ελληνικό, ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι δεν θα το αφήσει έτσι και ξεκαθάρισε ότι τα πάνελ που κατέληξαν στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις αγοράστηκαν από τον γιο του.

Μίλησε για πρωτοφανείς μεθόδους που σκοπό έχουν να πλήξουν την οικογένειά του σημειώνοντας ότι «και τα δικά μου παιδιά έχουν δικαίωμα να δουλεύουν».

Σχετικά με την μεταφορά των δύο γηπέδων ανέφερε ότι έχουν αγοραστεί οι σιδηροκατασκευές από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ κάτι που γνωρίζουν όσοι μετέχουν στο Περιφερειακό Ταμείο.

Τέλος έκανε γνωστό ότι για τις εγκαταστάσεις στον Κατσικά θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας και προγραμματική σύμβαση με την Αρχιτεκτονική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να προχωρήσει η διαμόρφωση του Αγροκτήματος.

https://www.epiruspost.gr/myrize-mparoyti-to-perifereiako-ta/

Και τα γαλάζια παιδιά έχουν δικαίωμα στην εργασία και τα σιέλ και τα βεραμάν.


Φήμες λένε ότι και το νάιλον που σκέπαζε το χαρτάρι των Ζωσιμάδων που έγινε μετά θερμοκήπια πέριξ της πόλεως θα προστεθεί και αυτό σαν λάφυρο στις πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.


Τι ζούμε ρε πστμ με τους κάθε λογής τραμπάκουλες που έχουμε μπλέξει. 

Πιο χωριατιά πεθαίνεις.
Μην μείνουμε με ένα βουνό σίδερα παρατημένα στο τέλος και το μεγάλο όνειρο γίνει το μεγάλο φόρτωμα και σκορπιστεί επάνω στο όχημα ή το παιδικό καρότσι του κάθε φίλου ανακυκλωτή γιατί έχουν και άλλοι σειρά εκτός από τους τοπικούς άρχοντες και το κράτος και είναι πάντα σε ετοιμότητα.

   


Στις γυφτιές άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν την χάρη τελικά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 22.539
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #152 στις: Τρι 24 Μάι 2022 20:48 »
Μην μείνουμε με ένα βουνό σίδερα παρατημένα στο τέλος πληρωμένα από την τσέπη μας

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #153 στις: Τρι 21 Ιούν 2022 21:44 »
Λαική Συσπείρωση: 2.785.412€ για να αποσυναρμολογηθεί το κλειστό της ξιφασκίας και να έρθει ο σιδερένιος σκελετός στα Γιάννενα για να «λιάζεται» στον Κατσικά


ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΜΕ…..

Η «ΛΑ.ΣΥ Περιφέρειας Ηπείρου» όλα τα χρόνια αναδεικνύει τα ουσιαστικά προβλήματα με στοιχειοθετημένες τοποθετήσεις, αγωνίζεται για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες όπως είναι ο μαζικός και ο ερασιτεχνικός αθλητικός. Αυτή η στάση μας οδήγησε τον εκπρόσωπο επιχειρηματικών συμφερόντων τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, να μας κατασυκοφαντήσει με φτηνά ψέματα, στο χθεσινό Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας που αφορούσε το ρεσιτάλ ασυδοσίας και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος που γίνεται γύρω από το Κλειστό της Ξιφασκίας. Οφείλουμε λοιπόν να σημειώσουμε:

Η Περιφέρεια Ηπείρου με βάση μονό τα στοιχεία που καταφέραμε να βρούμε στο διαύγεια και διατηρώντας πάσα επιφύλαξη για το πόσα ακόμα έργα μπορεί να υπάρχουν, έχει πληρώσει για το κλειστό της ξιφασκίας

24.552,00 € με Φ.Π.Α  σε «ΠΑΤΟΥΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» για «Μεταφορά υλικών από τον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού στα Ιωάννινα»  με αρ.πρωτ. 106015/10906/14-7-2021 (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΔΑΜ 21AWRD009059378) Πρόκειται περί απευθείας ανάθεσης πριν παραχωρηθεί το κλειστό στην Περιφέρεια (το έγγραφο της συναίνεσης του Υπουργού Ανάπτυξης έχει αρ.πρωτ. 1970/21-10-2021)

1.227.600,00€ με Φ.Π.Α. στην ΙΝTRAKAT για «Εργασίες αποξήλωσης, ταξινόμησης και καταγραφής των επιμέρους λειτουργικών μερών της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων – ξιφασκίας από το χώρο της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού» (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΔΑΜ 22SYMV010116321)

1.227.600,00€ με Φ.Π.Α. στην ΙΝTRAKAT για «Εργασίες αποξήλωσης-αποσυναρμολόγησης, ταξινόμησης και καταγραφής των λειτουργικών μερών της αίθουσας του προπονητηριού-γυμναστηρίου, μετά των λοιπών παραρτημάτων, εξαρτημάτων-κινητών μερών αυτής από το χώρο της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού» (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΔΑΜ 22SYMV010116336)

49.600,00€ με Φ.Π.Α. στην INTRAKAT για «Εργασίες αποξήλωσης-αποσυναρμολόγησης σε λειτουργικά μέρη των κερκιδοφόρων του γηπέδου Εθνικού, υποστυλωμάτων και λοιπών του γηπέδου Μπάσκετ του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού (Κωδικός ΑΔΑΜ 22SYMV010601276)

24.552,00 € με Φ.Π.Α στο Μπίστα Δημήτριο για  «Διαμόρφωση χώρου για τοποθέτηση υλικών από το κλειστό της ξιφασκίας (παροχή υπηρεσιών» (ΨΙΙΧ7Λ9-ΥΗΠ)

36.828,00 € με Φ.Π.Α. σε ΠΑΤΟΥΝΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ για «Μεταφορά υλικών Περιφέρειας Ηπείρου από Αθήνα και εργασίες φορτοεκφόρτωσης αυτών (Φάση Α) (παροχή υπηρεσιών)». Κωδικός ΑΔΑΜ 22SYMV010080827

24.552,00 € με Φ.Π.Α σε Σιδηρόπουλο Σταύρο για «Φόρτωση υλικών γηπέδου ξιφασκίας στο Ελληνικό Αττικής με ειδικά μηχανήματα (παροχή υπηρεσιών)».   (ΨΣ717Λ9-1ΒΣ)

71.424,00 με Φ.Π.Α σε «Θ.ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕΠΕ» για «Ειδικές μεταφορές υλικών από το Ελληνικό Αττικής στα Ιωάννινα (παροχή υπηρεσιών)», Κωδικός ΑΔΑΜ 22SYMV010305281

24.552,00 € με Φ.Π.Α σε Σιδηρόπουλο Σταύρο για «Παροχή υπηρεσιών (λύσιμο και φόρτωμα) για εγκαταστάσεις του Ελληνικού που δεν βρίσκονται στα συμφωνηθέντα με το Περιφερειακό Ταμείο» Κωδικός ΑΔΑΜ 22SYMV010257756

24.552,00 € με Φ.Π.Α σε Ξ. Τασιόπουλος & ΣΙΑ για «Εργασίες για εκφόρτωση με γερανούς υλικών ξιφασκίας στην Κατσικά (παροχή υπηρεσιών)» (ΨΘΦΠ7Λ9-ΟΦΒ)

24.800,00 με Φ.Π.Α. σε Σιδηρόπουλο Σταύρο για σύμβαση «Προμήθεια Συμπληρωματικών Στοιχείων του Προπονητηρίου-Γυμναστηρίου πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων» με Κωδικός ΑΔΑΜ 22SYMV010446864

24.800,00 με Φ.Π.Α. σε Σιδηρόπουλο Σταύρο για σύμβαση «Προμήθεια Συμπληρωματικών Στοιχείων του Γηπέδου Ξιφασκίας Πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων» με Κωδικό ΑΔΑΜ 22SYMV010446937

Με τα στοιχεία που κατορθώσαμε να βρούμε, η Περιφέρεια έχει δαπανήσει μέχρι σήμερα ΣΥΝΟΛΙΚΑ  2.785.412€ για να αποσυναρμολογηθεί το κλειστό της ξιφασκίας και να έρθει ο σιδερένιος σκελετός στα Γιάννενα για να «λιάζεται» στον Κατσικά, και ΤΩΡΑ αναθέτει τις μελέτες για να δει πόσο θα κάνει η επανασυναρμολόγηση και να αποφασίσει τις χρήσεις του κτιρίου! 

Οσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε πουθενά καμία μελέτη για την τιμολόγηση ΟΛΩΝ των παραπάνω εργασιών. Καμία. Θα χαρούμε να μας στείλει ο κ. Περιφερειάρχης οποιαδήποτε μελέτη από την οποία να προκύπτει γιατί πχ δώσαμε 1,227 εκ στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και όχι 20 εκ ή 0,5εκ.

ΥΓ Το γεγονός ότι για την ίδια εργασία δηλαδή τη μεταφορά του σιδερένιου σκελετού, η Περιφέρεια έχει βγάλει μέχρι σήμερα το ίδιο έργο με 8 διαφορετικούς τίτλους όπως φαίνεται παραπάνω ας απασχολήσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που ψηφίζουν ΟΜΟΦΩΝΑ τα έργα.

https://epirusgate.gr/laiki-syspeirosi-2-785-412e-gia-na-aposynarmologithei-to-kleisto-tis-xifaskias-kai-na-erthei-o-siderenios-skeletos-sta-giannena-gia-na-liazetai-ston-katsika/

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #154 στις: Τρι 18 Οκτ 2022 14:18 »
Τα σίδερα του Ελληνικού!Το… ξεχασμένο Κλειστό της ξιφασκίας και την μεταφορά του υλικού στα Γιάννινα επαναφέρει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός -στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία καυστική ανάρτηση θυμίζει ότι η Περιφέρεια απάλλαξε τον επενδυτή από το κόστος αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς και καταλήγει σημειώνοντας ότι το φωνάζει εδώ και τρία χρόνια μήπως και κουνηθούν αυτοί που πρέπει.

Αναλυτικά αναφέρει: «Το μόνο που έκαναν στο Ελληνικό είναι να μεταφέρουν τα παλιοσίδερα του κλειστού της Ξιφασκίας στα Γιάννενα, τάζοντας στους “ιθαγενείς” νέο γυμναστήριο. Στη πραγματικότητα απάλλαξαν τον επενδυτή και από τα έξοδα αποσυναρμολόγησης και μεταφοράς, τα οποία φορτώθηκε η περιφέρεια Ηπείρου. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, “στα 2.785.412 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό, που έχει δαπανηθεί μέχρι τώρα από την Περιφέρεια Ηπείρου και το Περιφερειακό Ταμείο Ηπείρου, για να αποσυναρμολογηθεί το Κλειστό της ξιφασκίας και να έρθει ο σιδερένιος σκελετός στα Γιάννενα….”

Το φωνάζω μαζί με μερικούς ακόμα από τα Γιάννενα εδώ και τρία χρόνια, μπας και κουνηθούν αυτοί που πρέπει…»

https://www.epiruspost.gr/ta-sidera-toy-ellinikoy/Ας περιμένουν οι μ@λ@κες...


Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #155 στις: Παρ 11 Νοέ 2022 21:28 »
Οι μακέτες που παρουσίασε στο περιφερειακό συμβούλιο ο κ. Καχριμάνης από το μεγάλο κλειστό

Υπόσχεση ότι θα παρουσιαστεί σύντομα και με λεπτομέρειες το πως θα γίνει η συναρμολόγηση του πρώην κλειστού της ξιφασκίας του Ελληνικού έδωσε στο περιφερειακό συμβούλιο ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης, απαντώντας σε επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης.


Παράλληλα τόνισε, ότι “το κόστος της συναρμολόγησης θα προκύψει από τη μελέτη που αναμένεται να μας παραδοθεί μέσα στο νέο έτους. Τότε θα αναζητηθούν οι πόροι και φυσικά παραμένει σε ισχύ η δέσμευση του Υφυπουργού Αθλητισμού για συνδρομή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Για να έχουμε όμως συγκεκριμένη εικόνα, πρέπει πρώτα να παραλάβουμε μια ολοκληρωμένη τη μελέτη”.Σήμερα ο κ. Καχριμάνης μέσω του λογαριασμού του στο fb έδωσε στη δημοσιότητα και κάποιες μακέτες από το πως θα διαμορφωθεί εντός και εκτός κλειστού ο χώρος.


https://super-fm.gr/91166/oi-maketes-poy-paroysiase-sto-perifereiako-symvoylio-o-k-kachrimanis-apo-to-megalo-kleisto-pics/


...Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...
Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2.632
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #156 στις: Σαβ 12 Νοέ 2022 23:09 »
Αποσυνδεδεμένος fon7

 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 22.539
  • Προφίλ
Απ: Αθλητικές εγκαταστάσεις
« Απάντηση #157 στις: Σαβ 12 Νοέ 2022 23:26 »
Να καταστραφεί πρώτα και μετά θα το φτιάξουμε.

Leontes Club banner