Αθλητικά > Αθλητικά Ηπείρου και άλλα

Μπιζάνιος Δρόμος

(1/2) > >>

pagourenko1966:

--- Παράθεση ---ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Ξεπέρασαν τις 2.000 οι συμμετοχές στον Μπιζάνιο Δρόμο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας λόγω της διοργάνωσηςΜε τη συμμετοχή 2.185 δρομέων θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, ο 20ος Μπιζάνιος Δρόμος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές οι συμμετοχές ανά κατηγορία αναλυτικά είναι:


Για τον Μπιζάνιο Δρόμο (11.500μ.): 800 συμμετοχές
Για τα 2700μ (Μαθητές Λυκείου): 85 συμμετοχές
Για τα 1900μ (Μαθητές Γυμνασίου): 250 συμμετοχές
Για τα 1000μ (Μαθητές 4 ης, 5ης και 6ης Δημοτικού): 1050 συμμετοχές.
Τον Μπιζάνιο Δρόμο διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών με συνδιοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τα Αθλητικά Σωματεία «ΑΓΣΙ», «ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», «Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων». Ο Μπιζάνιος Δρόμος είναι μια σημαντική αθλητική εκδήλωση που επιβραβεύει τη συμμετοχή και όχι την πρωτιά, την ευγενή άμιλλα και όχι τον ανταγωνισμό και κυρίως στοχεύει στη διατήρηση και ενίσχυση της ιστορικής μνήμης. Οι τερματισμοί σε όλα τα αγωνίσματα και οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική πλατεία, με ώρα έναρξης απονομών: 12:45 μ.μ. Οι διοργανωες ενημερώνουν τους πολίτες ότι, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017) η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών, θα διακόπτεται κατά διαστήματα από την Τροχαία Ιωαννίνων από το ύψος της γέφυρας στο Μπιζάνι μέχρι την κεντρική πλατεία και κατά τις ώρες 10:00μ.μ. έως 12:30 μ.μ.
--- Τέλος παράθεσης ---
epirusgate.blogspot.gr

ΛΑΜΙΑ FANS:
Τι καιρό έχει πάνω; Γιατί εδώ χάλασε σήμερα.

Με τον κλασσίκο Γιαννιώτικο καιρό δεν τους βλέπω καλά τους συμμετέχοντες!

fon7:
Με βροχή είναι ωραία νομίζω!!!

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση από: fon7 στις Κυρ 19 Φεβ 2017 13:38 ---Με βροχή είναι ωραία νομίζω!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Παπιά θα γίνουν οι διαγωνιζόμενοι.

pagourenko1966:

--- Παράθεση ---Μπιζάνιος Δρόμος: Εκατοντάδες αψήφησαν τη βροχή

Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, που έδωσαν δυναμικό παρόν, στο Μπιζάνιο δρόμο, τον δρόμο που γίνεται στη μνήμη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για να ελευθερωθούν τα Γιάννινα...
Κι αξίζει αυτό το τεράστιο μπράβο, γιατί αψήφησαν την έντονη βροχόπτωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί..
Έτρεξαν σε όλες τις διαδρομές και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα, των λίγων βέβαια αλλά τολμηρών θεατών.
Η διαδρομή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτή που ξεκίνησε από τον Τύμβο των Μπιζανομάχων. Εντεκάμισι χιλιόμετρα υπό συνεχή βροχόπτωση.
Πρώτος από τους άνδρες τερμάτισε ο Σταύρος Γκίνης. Στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Πέτσης και στην τρίτη ο Παύλος Σαρίδης.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Σόνια Τζενίνι από τον Σύλλογο του Άργους Ορεστικού, στη δεύτερη θέση η Δήμητρα Ανδρούτσου και τρίτη η Χριστίνα Μπούγια.
Στα Λύκεια, όπου αγωνίστηκαν στα 2700 μέτρα, πρώτος τερμάτισε ο Απόλλωνας Γεωργίου, δεύτερος ο Νέστορας Κολιός και τρίτος ο Θανάσης Λιγώνης. Στα κορίτσια πρώτη η Άρτεμις Ντούσκου, δεύτερη η Αφροδίτη Σιώλου και Τρίτη Αλεξάνδρα Δρόσου.
Στα Γυμνάσια, που έτρεξαν στα 1900 μέτρα, πρώτος τερμάτισε ο Παύλος Φαιτάς, δεύτερος ο Ορφέας Ιωάννου και τρίτος ο Μερόλι Ματέο.
Στα κορίτσια πρώτη τερμάτισε η Νικολέτα Μάκου, δεύτερη η Μαρία Καρκαμπούνα και τρίτη η Κωνσταντίνα Αλεξίου.
Φωτογραφία και ρεπορτάζ: Epiruspost.gr

--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση