Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Crimson Glory

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5
51
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / "Είδες (η πουτάνα) η ΔΕΗ?"...
« στις: Τετ 08 Μάρ 2017 21:46  »
Παράθεση
Μετά τη βόμβα από τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΗ, κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη για την είσοδο εισπρακτικών εταιρειών, προκειμένου να καταπολεμήσουν το φαινόμενο των ληξιπρόθεσμων οφειλων, ήρθαν και οι διευκρινίσεις από την δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού, σε μία προσπάθεια να "μαζέψουν" τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η είδηση.
Πηγές της ΔΕΗ ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δεν πρόκειται να ανατεθεί σε εισπρακτικές εταιρείες η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την επιχείρηση, αλλά θα προσληφθεί σύμβουλος για την υποβοήθηση της διαδικασίας είσπραξης.
Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι θα αξιοποιηθεί η δυνατότητα ασφάλισης (securitization) των οφειλών, μέσω της οποίας η ΔΕΗ θα βελτιώσει τη ρευστότητά της πουλώντας το εν λόγω χρηματοοικονομικό προϊόν σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.
Ωστόσο, οι διευκρινίσεις αυτές έρχονται μετά τις δηλώσεις του κ. Παναγιωτάκη στη Βουλή, ο οποίος είχε διαμηνύσει πως μπαίνει τέλος στην πολιτική διευκολύνσεων της ΔΕΗ, «καθώς έχουν φθάσει στα όρια τους». Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ενημερώνοντας τη Βουλή για θέματα αρμοδιότητάς του έκανε γνωστό ότι πρόθεσή του είναι θα καταφύγει η ΔΕΗ σε εισπρακτική εταιρία προκειμένου να εισπράξει τα οφειλόμενα.
«Οι πολιτικές των διευκολύνσεων έχουν φτάσει στα όριά τους», ανέφερε και πρόσθεσε πως έχει αποφασιστεί να προχωρήσουν σε πιο αποφασιστικές μεθόδους. Η ΔΕΗ, όπως είπε, θα προσλάβει εταιρεία με μεγαλύτερη εξειδίκευση στο θέμα της συλλογής οφειλόμενων με διεθνή εμπειρία.   
(μπλα μπλα μπλα)


https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.cnn.gr/news/ellada/story/70917/h-deh-pairnei-piso-tis-eispraktikes-tha-proslifthei-symvoylos&ved=0ahUKEwj59ZzY08fSAhWMaxQKHeh-DhUQFggnMAM&usg=AFQjCNEEtbI6MPAhbMX0umUdiooVkwPKVQ

Θα έρθει η ώρα σας, πρώην και νυν κυβερνώντες...
Όσο το χάπατο ο Έλληνας πληρώνει ακόμη, θα βρίσκετε να κάνετε τα τσαλιμάκια σας...
Όσο δεν κάνουμε στάση πληρωμών, συνεχίστε να "σμπρώχνετε"...
Να δω ποτέ θα σηκώσουμε τις κωλάρες μας από τους καναπέδες...

52
Χρόνια Πολλά στις Γυναικάρες μας ρε PASολέδες!

53
ΠΑΣατέμπος (για να περνά η ώρα) / "Πού πήγαν?"
« στις: Παρ 17 Φεβ 2017 20:18  »

54
Σχετικά με το forum / Ημερολόγιο
« στις: Παρ 17 Φεβ 2017 02:25  »
Όταν πατάω "Ημερολόγιο" μου εμφανίζεται το παρακάτω:

Why ρα?
Και τί τιμή έτους θέλει, ασούμε?

55
Παράθεση
 
UPΟΨΕΙΣ 16 Φεβρουαρίου 2017
Ο Ν. Μπελογιάννης, οι ναζιστές και η Καθημερινή

Η Βουλή με απόφαση του πρόεδρου της θα τιμήσει, όπως γράφεται, τη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη με αφορμή την συμπλήρωση 65 χρόνων από την εκτέλεσή του, στις 30 Μάρτη 1952.


Του Χρήστου Κάτσικα

Με αφορμή την είδηση, η ναζιστική Χρυσή Αυγή αφήνιασε: «Η λογική λέει ότι το να τιμάται από το Κοινοβούλιο μας Χώρας ένας καταδικασμένος για κατασκοπεία εναντίον της Πατρίδος του αποτελεί όχι απλώς μη υπαρκτό φαινόμενο αλλά μακάβρια φαντασίωση προσβολής της Ιστορικής Μνήμης». Και συνεχίζει η ναζιστική εφημερίδα: «Ιδιαίτερα για τον Μπελογιάννη αξίζει να σημειωθεί η ενεργή συμμετοχή του στην σφαγή αμάχων και γυναικόπαιδων στον Μελιγαλά τον Σεπτέμβριο του 1944, καθώς και η απίστευτη προσήλωσή του στο πρόσωπο του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών, τον Ιωσήφ Στάλιν, με αποτέλεσμα να αποτελεί κι αυτός ένα από τα πιο πιστά ''σκυλιά'' του».

Αυτά, λοιπόν, γράφει η εφημερίδα των εγχώριων ναζιστών στις 9 Φεβρουαρίου 2017 και δεν μας εκπλήσσουν καθόλου, βέβαια, οι ιδεολογικοί απόγονοι των ταγματασφαλιτών. Υπερασπίζονται την εγκληματική ιστορία τους.

Ποιος έρχεται να τους συνδράμει; Ο γνωστός αρθρογράφος της Καθημερινής κ. Στέφανος Κασιμάτης.

Να, λοιπόν τι γράφει στην «Καθημερινή» την Κυριακή 12/2/2017:

Στέφανος Κασιμάτης - Καθημερινή 12/2/2017

Αξίζει την τιμή;

Η Βουλή, πληροφορούμαι, ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη. Μάλλον από λεπτότητα στη μνήμη του νεκρού (διότι ο Μπελογιάννης αγωνιζόταν για να καταργήσει τη Βουλή...), η εκδήλωση δεν θα γίνει στο γνωστό κτίριο που δεσπόζει της πλατείας Συντάγματος, αλλά στην Αμαλιάδα, τόπο καταγωγής του Μπελογιάννη. Ωστόσο, ο Μπελογιάννης καταδικάστηκε για κατασκοπεία εις βάρος της πατρίδας του και εξ όσων γνωρίζω δεν έχει υπάρξει ποτέ αναθεώρηση της δίκης. Μπορεί, λοιπόν, η θανατική ποινή που του επιβλήθηκε τότε να ήταν σκληρή και, ενδεχομένως, άδικη· όμως η καταδίκη του ήταν δίκαια και εξακολουθεί να ισχύει. Δεν είναι παράλογο η Βουλή να τιμά έναν καταδικασθέντα για κατασκοπεία εις βάρος της χώρας του; Μου φαίνεται ότι αρχίζω να καταλαβαίνω τι εννοεί ο Πρωτάνθρωπος των Σφακίων όταν λέει «προσπαθούμε ακόμη να πάρουμε την πραγματική εξουσία.

Προφανώς όποιος γνωρίζει τα γραπτά του Στέφανου Κασιμάτη δεν εκπλήσσεται: Ο ίδιος, στην ίδια εφημερίδα (16/09/12), έγραψε άρθρο με τίτλο «Η ευκαιρία της Χρυσής Αυγής για τη δημοκρατία», όπου σημείωνε:

«Όσοι πιστεύουμε στην δημοκρατία οφείλουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην Χρυσή Αυγή - και σοβαρολογώ απολύτως. Της το οφείλουμε για την ευκαιρία που μας προσφέρει -και μάλιστα την ώρα που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη- ώστε να διορθώσουμε λάθη δεκαετιών και να κάνουμε μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή. Είναι η ευκαιρία που δίνεται στη νομιμότητα να αναμετρηθεί, επιτέλους, με την οιονεί νομιμοποιημένη βία της Αριστεράς: αυτό το καρκίνωμα της Μεταπολίτευσης (...)».

Ναι, δεν μας εκπλήσσει ο κ. Στέφανος Κασιμάτης αλλά δεν μας εκπλήσσει ούτε η Καθημερινή που τον φιλοξενεί! Και δεν μας εκπλήσσει γιατί η καλή αυτή εφημερίδα έχει δώσει το στίγμα της εδώ και πολλά χρόνια. Για παράδειγμα στις 29 Απρίλη 1941, δυο μόλις μέρες, από την είσοδο των γερμανικών Ες-Ες στην Αθήνα η «Καθημερινή» έγραφε:

Ο αθηναϊκός λαός αντιμετωπίζει τα γεγονότα με σταθεράν πεποίθησιν ότι όλα βαίνουν προς το καλύτερον, ότι λήξαντος του πολέμου, διά την Ελλάδα τουλάχιστον, ανοίγεται η περίοδος της ειρήνης και της εντός των πλαισίων της ειρήνης αυτής παραγωγικής δραστηριότητος. Η θέλησις των Ελλήνων, όπως εντός του ειρηνικού πλαισίου, το οποίο εξασφαλίζει εις αυτούς ο τερματισμός του πολέμου, αναπτύξουν όλας των τας ικανότητας και όλας των τας πρωτοβουλίας, θα δώση ασφαλώς αφορμήν διά να εκδηλωθούν όλαι εκείναι αι κεκρυμμέναι αρεταί της φυλής μας, αι οποίαι είτε εξ αδιαφορίας, είτε εξ αισθημάτων ηλαττωμένης αλληλεγγύης δεν είχον ανέλθει εις την επιφάνειαν τους τελευταίους καιρούς. Αι γερμανικαί αρχαί εμφορούμεναι από τας φιλικωτέρας των διαθέσεων απέναντι του ελληνικού πληθυσμού, τας αρετάς και τα προτερήματα του οποίου δεν ήργησαν να γνωρίσουν, θα τον συντρέξουν -περί τούτου δεν υπάρχει αμφιβολία- εις πάσαν θετικήν και οικοδομητικήν του προσπάθειαν.

Αυτά γράφονταν τότε. Από την «Καθημερινή». Σε μια περίοδο, που, όπως σημειώνει εύστοχα και ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο «χρυσαυγιτισμός» δεν είχε ανάγκη, όπως σήμερα, να κυκλοφορεί... με πολιτικά.

Ήταν τότε που οι «κατάσκοποι» σαν τον Μπελογιάννη πολεμούσαν τους ναζί κατακτητές. Αλλά η «Καθημερινή» διακήρυττε ότι οι Γερμανοί ναζί «είναι φίλοι μας»...

Λίγα χρόνια αργότερα, στις 15 Φεβρουαρίου του 1952, στη δεύτερη δίκη στην οποία είχε παραπεμφθεί με βάση τον νόμο 375 του 1936, ο Νίκος Μπελογιάννης τόνιζε στο δικαστήριο (η σύνθεση του οποίου είχε προεπιλεγεί από την παραστρατιωτική οργάνωση ΙΔΕΑ και ένας από τους στρατοδίκες ήταν και ο μετέπειτα δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος):

«Θα έλεγα ότι "δε μιλάνε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου", γιατί ο κόσμος το 'χει τούμπανο τι ρόλο παίζουν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα. Και εδώ μέσα αποδείχτηκε ο ρόλος τους, ακόμη και στις ανακρίσεις της Ασφάλειας. Οι κομμουνιστές δεν είναι όργανα των ξένων. Ο κομμουνισμός είναι πανανθρώπινο ιδανικό και παγκόσμιο κίνημα (...). Μπορεί ποτέ όργανα των ξένων να δημιουργήσουν ένα τέτοιο μεγαλειώδες κίνημα; Ποιος ξένος πράκτορας δίνει με τέτοια απλοχεριά τη ζωή του, όπως τη δίνουν χιλιάδες κομμουνιστές; Οι θυσίες αυτές μόνο με τις θυσίες των πρώτων χριστιανών μπορεί να συγκριθούν. Αλλά και πάλι υπάρχει μια διαφορά, ότι ενώ οι χριστιανοί δέχονταν το μαρτύριο και το θάνατο, ελπίζοντας να κληρονομήσουν τη βασιλεία των ουρανών, οι κομμουνιστές δίνουν τη ζωή τους μην ελπίζοντας σε τίποτα. Τη δίνουν για ν' ανατείλει στην ανθρωπότητα ένα καλύτερο, ευτυχισμένο αύριο, που αυτοί δε θα το ζήσουν. Ποιο όργανο των ξένων μπορεί να προσφέρει τη ζωή του σ' έναν τέτοιο μεγάλο σκοπό;.

Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από τους κατηγόρους μας. Το δείξαμε όταν κινδύνευε η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ακεραιότητά της και, ακριβώς, αγωνιζόμαστε για να ξημερώσουν στη χώρα μας καλύτερες μέρες χωρίς πείνα και πόλεμο. Για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε και όταν χρειαστεί θυσιάζουμε και τη ζωή μας».

http://www.koutipandoras.gr/article/o-n-mpelogiannhs-oi-nazistes-kai-h-kaohmerinh
 
Γιατί για πολλούς ακόμη στην Ελλάδα,
"οι Γερμανοί είναι φίλοι μας"...  :stop:

56
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Χρόνια Πολλά!
« στις: Τρι 14 Φεβ 2017 00:52  »
Χρόνια Πολλά Αστέρι μου!

Χρόνια Πολλά σε όλους ρε!

57
Πριν λίγες μέρες οι Black Sabbath έδωσαν την τελευταία τους συναυλία.
Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν την πορεία και την επιρροή της τεράστιας μπάντας...

http://www.metalhammer.gr/news/item/33194-black-sabbath

Ο τρόπος που αποχαιρέτησαν το κοινό συγκλονιστικά ανατριχιαστικός και παρανοϊκός...Farewell...
 :'(

58
http://www.altsantiri.gr/lifestyle/pethane-pasignostos-ithopios-nikimenos-apo-ton-karkino-ikones/

Αξέχαστος ως Max, στο Midnight Express,
ως Kane, στο Alien, σε σκηνή που έγραψε ιστορία στον κινηματογράφο:


Και ως John Merrick,στο The Elephant Man.
Καλό σου ταξίδι...

59
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Επιστροφη ΓΑΠ στη ΔηΠαρ.
« στις: Πεμ 12 Ιαν 2017 21:46  »
Ο Γιωργάκης επιστρέφει στο ΠΑΣΤΟΚ...
Νούμερο Έλληνα, αντί να στείλεις πίσω  από τα κάγκελα αυτούς που σε κατέστρεψαν, θα τους ψηφίσεις κιόλας...
ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΦΗ!
Πότε έχουμε "βραδιά πασόκ"???

Τα κόμματα που διέλυσαν την Ελλάδα ζητούν τη στήριξή σου!
Εμπρός Έλληνα!

ΑΕΡΑ ΡΕ!!!  :stop:

60
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Χρόνια Πολλά!
« στις: Σαβ 07 Ιαν 2017 20:15  »
Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντες του φόρουμ!
Να χαίρεστε το όνομά σας και να σας έχει ο Θεός καλά ρε αδέλφια PASολέδες!

Χρόνια Πολλά κόουτς!

61
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / Αθήνα, "μία πόλη του κώλου"!
« στις: Τετ 14 Δεκ 2016 13:45  »
Γλώσσα λανθάνουσα...Μην το διορθώνεις μωρέ, την αλήθεια είπες!
 :P

63
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / Κριστιάνο(α)
« στις: Δευ 21 Νοέ 2016 21:46  »
Παράθεση
«μπορεί να είμαι αδερφή, αλλά έχω πολλά λεφτά, μπ@στ@ρδε».
http://www.altsantiri.gr/sports/bori-na-ime-aderfi-alla-echo-polla-lefta-bstrde-video/
ΜΩΡΗ παικτούρα!  :P

64
ΠΑΣατέμπος (για να περνά η ώρα) / TRANSCENDENCE
« στις: Δευ 14 Νοέ 2016 12:53  »
Σαν σήμερα, το 1988, οι θρυλικοί Crimson Glory κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους, το μυθικό "TRANSCENDENCE".

Ποτισμένο με κιθάρες, τύμπανα και μπάσο που τη μία στιγμή ξερνάνε φωτιά και την επόμενη ζωγραφίζουν μελωδίες που συνοδεύουν άψογα τους στίχους και τα εξωπραγματικά φωνητικά του Midnight, ενός πλάσματος, μιας ύπαρξης που δραπέτευσε από έναν άλλο κόσμο, για να σημαδέψει την ψυχή των ακροατών μια για πάντα.
Μουσική και στίχοι παράξενοι, μυστικιστικοί, απόκρυφοι.

Πολλοί προσπάθησαν να τους αντιγράψουν...τίποτα δεν κατάφεραν...
Μοναδικοί στο είδος τους.
28 χρόνια μετά, παραμένουν αξεπέραστοι...
Και ο Midnight ήρθε για λίγο στον κόσμο μας,
μας παρέδωσε μία απίστευτη περιγραφή του δικού του κόσμου και μας άφησε φτωχότερους μόλις στα 47 του γήινα χρόνια...
"You mystic moon, it's you who rules the night,
breathing life into my dreams..."...
Μας τραγούδησε πριν επιστρέψει στα σκοτεινά μέρη της ψυχής του...Αλλά...ποτέ τίποτα δεν τελειώνει στην πραγματικότητα...


66
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Το τείχος της ντροπής vol 2...
« στις: Δευ 07 Νοέ 2016 20:50  »
Παράθεση
Ύψωσαν τείχος ρατσισμού στη Γερμανία: Χωρίζει ντόπιους από πρόσφυγες ...
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.koutipandoras.gr/article/ypswsan-teixos-ratsismoy-sth-germania-xwrizei-ntopioys-apo-prosfyges-fwto-binteo&ved=0ahUKEwidwJipppfQAhWLBSwKHZ_aCF4QFgghMAM&usg=AFQjCNE-GUe4blqNcdt8e6jr6ZcO-xx-eg

Καθίκια, γ@μημένοι, κτηνοβάτες, βρωμορατσιστές του κερατά...  >:(

67
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Χρόνια Πολλά jimako!
« στις: Τετ 26 Οκτ 2016 00:00  »
Χρόνια σου Πολλά jimako!
Υγεία να έχεις, καλούς φίλους και να σε χαίρονται όσοι σε Αγαπάνε!

68
ΠΑτΣαρια - TRIARIA / Λόγια μεγάλων πολιτικών...
« στις: Τρι 18 Οκτ 2016 16:06  »


Κόψτε φάτσες...

69
Κι επειδή θα ξαναΠΑΣ Ευρώπη, ΠΑΣ,
το ερχόμενο καλοκαίρι θα τεντώσουμε πάλι το "Ζωσιμάδες" και θα κάνουμε κουβέντα για τα αποδυτήρια?
Έχει προβλεφθεί κάτι?
Θα ξαναπαίξουμε στο Περιστέρι?
Δεν άκουσα τον υπουργό που μας επισκέφτηκε να αναφέρει κάτι επ' αυτού...

70
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Ντάριο Φο
« στις: Σαβ 15 Οκτ 2016 12:20  »
Ένα μικρό απόσπασμα από το θεατρικό του
"Δεν πληρώνω δεν πληρώνω":

Παράθεση
Σ’ ένα καπιταλιστή δεν πρέπει ποτέ να λες: «αχ, σας παρακαλώ, θα μπορούσατε λιγάκι να μου κάνετε λίγο χώρο ν’ αναπνεύσω κι εγώ; θα μπορούσατε να είστε λίγο πιο καλός, με λίγη περισσότερη κατανόηση; Ας συμφωνήσουμε…» Όχι! Ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις μαζί τους είναι να τους στριμώξεις στον καμπινέ, να τους χώσεις το κεφάλι μες στη λεκάνη και να τραβήξεις το καζανάκι.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο, ίσως με λιγότερο φανταχτερές βιτρίνες, ίσως με λιγότερες λεωφόρους, αλλά με λιγότερες λιμουζίνες, με λιγότερους απατεώνες. Τους πραγματικούς απατεώνες, αυτούς τους μισάνθρωπους με τις χοντρές κοιλιές.
Κι έτσι θα ‘χαμε δικαιοσύνη…Να κτίζουμε σπίτια που να ανήκουν σε μας… να ζούμε μια ζωή που θά ‘ναι ολότελα δική μας. Να ζούμε σαν ολοκληρωμένοι άνθρωποι τέλος πάντων. Να ζούμε σ’ ένα κόσμο που η επιθυμία σου να γελάσεις, ξεσπά από μέσα σου σα γιορτή, η επιθυμία να παίξεις και να γιορτάσεις… κι επιτέλους να κάνεις μια δουλειά που να σ’ ευχαριστεί… σα κανονικοί άνθρωποι κι όχι σα ζώα που ζούνε και υπάρχουνε χωρίς χαρά και φαντασία.

Ένας κόσμος που μπορεί κανείς να δει ξανά ότι υπάρχει ακόμη ένας ουρανός… τα λουλούδια που ανθίζουν… ότι ακόμα υπάρχει άνοιξη… και τα κορίτσια που γελούν και τραγουδούν. Κι όταν μια μέρα πεθάνεις, δε θα πεθάνεις σα γέρος, πεταμένος σα στημένη λεμονόκουπα, αλλά σαν άνθρωπος που έζησε ελεύθερος κι ευχαριστημένος μαζί με τους άλλους ανθρώπους…   

72
Με αφορμή το "Stranger Things", το οποίο δεν έχω δει...
Αλλά αφού πιάνουμε αισθητική 80's,
τί θα λέγατε να κάνουμε μία λίστα με τις πιό αγαπημένες μας ταινίες εκείνης της εποχής?

Είναι σίγουρα εκαντοντάδες αλλά ας γράψω τις πρώτες που μου έρχονται στο νου:

" Legend", 1985,
http://m.imdb.com/title/tt0089469/

"E.T.", 1982,
http://m.imdb.com/title/tt0083866/

"Ferris Bueller's Day Off", 1986,
http://m.imdb.com/title/tt0091042/

" Aliens", 1986,
http://m.imdb.com/title/tt0090605/

"The Thing", 1982,
http://m.imdb.com/title/tt0084787/

" Scarface", 1983,
http://m.imdb.com/title/tt0086250/

73
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Ο "μικρός" αδερφός.
« στις: Τρι 16 Αύγ 2016 10:29  »
Χρόνια σου Πολλά "μικρέ", με υγεία!
Ό,τι επιθυμείς Αχιλλέα!

74
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Χρόνια Πολλά!
« στις: Δευ 15 Αύγ 2016 09:31  »
Χρόνια Πολλά στους/στις εορτάζοντες/εορτάζουσες
και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ!

75
EuroPA'S League 2016-17 / Play Off
« στις: Τετ 03 Αύγ 2016 23:19  »
Υπάρχει περίπτωση στα play off να συναντήσουμε τον κωλόγαυρο ή τον γιαλαντζί Ajax?

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5