About PAS > ΠΑΣ δεν είναι μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Ξιφασκία ΠΑΣ Γιάννινα

(1/13) > >>

fon7:

--- Παράθεση ---ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Μαθαίνουμε ξιφασκία στην ομάδα της καρδιάς μας
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Μαθαίνουμε ξιφασκία στην ομάδα της καρδιάς μας
Δυναμικό παρών στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας -14 από το τμήμα Ξιφασκίας ΠΑΣ Γιάννινα

Με πέντε αθλητές του συμμετείχε το Τμήμα Ξιφασκίας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας κάτω των 14 ετών, που διοργανώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης .

Σε μία άριστη διοργάνωση, όπου συμμετείχαν 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και από την Ρουμανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία και την Κύπρο, κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικές νίκες και να κερδίσουν εμπειρίες με το βλέμμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον Γενάρη.

Για την ιστορία, την καλύτερη θέση κατέκτησε ο ΜΑΝΤΕΛΟΣ Γεώργιος οπού πλασαρίστηκε στην 16άδα, χάνοντας από τον δυο χρόνια μεγαλύτερό του Ρουμάνο αθλητή Popa Daniel, μετέπειτα νικητή των αγώνων.

Σειρά έχει πλέον το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Kid's Cup στην Καστοριά την 19 Δεκεμβρίου, όπου θα παρουσιασθεί και η νέα επίσημη αθλητική εμφάνιση του Συλλόγου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6932567550
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr


--- Παράθεση ---Η Ξιφασκία του ΠΑΣ κατέλαβερτο πειρατικό...
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΣ
Οι αθλητές του Τμήματος Ξιφασκίας ΠΑΣ Γιάννινα κατέλαβαν το πειρατικό...

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων άνοιξε το Σάββατο 29 Νοεμβίου τις πύλες της στο παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο,  με μία φαντασμαγορική εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στα Ιωάννινα.
Σε αυτή την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει το σωματείο μας, με την συμμετοχή των αθλητών μας, ντύμένων πειρατών και μονομαχώντας πάνω στο πειρατικό ποίο, κερδίζοντας τον θαυμασμό των επισκεπτών .
http://xifaskia-ioannina.blogspot.gr/
--- Τέλος παράθεσης ---
fcpasgiannina.gr

Όποιος ξέρει περισσότερα για το τμήμα ας πει.Κατά καιρούς έχω δει νέα του αλλά κατά καιρούς είναι πλήρως εξαφανισμένο.Σαν να μην υπάρχει.

fon7:

--- Παράθεση ---Δυναμικό παρών στο Ευρωπαικό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας -14 από το τμήμα Ξιφασκίας Πας Γιάννινα .
Με πέντε αθλητές του συμμετείχε το Τμήμα Ξιφασκίας του Πας Γιάννινα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Μονoμαχίας κάτω των 14 ετών, που διοργανώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης . Σε μία άριστη διοργάνωση, όπου συμμετείχαν 45 αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και από την Ρουμανία, τα Σκόπια, την Βουλγαρία και την Κύπρο, κατάφεραν να επιτύχουν σημαντικές νίκες και να κερδίσουν εμπειρίες με το βλέμμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Ιανουαρίου. Για την ιστορία, την καλύτερη θέση κατέκτησε ο ΜΑΝΤΕΛΟΣ Γεώργιος όπου πλασαρίστηκε στην 16άδα, χάνοντας από τον δυο χρόνια μεγαλύτερό του Ρουμάνο αθλητή Popa Daniel, μετέπειτα νικητή των αγώνων.  Σειρά έχει πλέον το Ευρωπαικό Κύπελλο Kid's Cup στην Καστοριά την 19 Δεκεμβρίου, όπου και θα παρουσιασθεί η νέα επίσημη αθλητική εμφάνιση του Συλλόγου.
--- Τέλος παράθεσης ---


--- Παράθεση ---Φορτώνουν τα ξίφη τους για την... Καστοριά οι νεαροί του συλλόγου μας . Ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο .
Με δεκατέσσερεις αθλητές του θα ταξιδέψει στην Καστοριά ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου για το Διεθνές Κύπελλο Ξιφασκίας "KID' S CUP". Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του στο Ευρωπαικό Κύπελλο Ξίφους Μονομαχίας U14 στην Θεσσαλονίκη,  σειρά έχει η Καστοριά όπου ο τοπικός σύλλογος ξιφασκίας ΔΙΑΣ Καστοριάς, με την εγγύηση του Όμιλου Ξιφασκίας Φλώρινας, θα διοργανώσει την πρώτη φάση από την σειρά αγώνων "KID' S CUP". Αγόρια και κορίτσια από 8 έως 14 ετών, πολλά από τα οποία για πρώτη φόρα, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν,να κερδίσουν εμπειρίες και κυρίως να απολαύσουν την συμμετοχή τους, ανάμεσα σε 250 συναθλητές τους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 
--- Τέλος παράθεσης ---

Για περισσότερα στο λινκ από κάτω από όπου και οι παραπάνω ειδήσεις.
http://xifaskia-ioannina.blogspot.gr/

fon7:

--- Παράθεση ---Φινάλε με διακρίσεις και μετάλλια για το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Ξιφασκίας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την φετινή χρονιά, έπειτα από ένα συναρπαστικό διήμερο αγωνιστικής δράσης στην Καστοριά την 19 και 20 Δεκεμβρίου, για την πρώτη φάση των αγώνων #KID' S CUP# . Για το ξίφος μονομαχίας, στην κατηγορία κάτω των έντεκα ετών, ο Μάριος Μελιγγιώτης κατέκτησε στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση την τρίτη θέση  , στην κατηγορία κάτω των 13 ετών, οι Μανδέλος Γεώργιος  και Μπούλτζος Δημήτριος έφτασαν μια ανάσα από τα μετάλλια κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα, ενώ οι Δούκας Ερρίκος και Μαλισσόβας Βασίλειος αποκλείσθηκαν, παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, για ένα πόντο στο ταμπλό των 16 για 8. Τέλος στην κατηγορία κάτω των 15 ετών ο Δόσης Βασίλης κατέκτησε την πέμπτη θέση . Τιμητική για τον σύλλογο και η απονομή των μεταλλίων ,στην κατηγορία κάτω των 13 ετών στο ξίφος μονομαχίας, από τον υπεύθυνο του τμήματος ΚΑΡΑΜΑΝΗ Ανδρέα . Σειρά πλέον έχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων την 24 και 25 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στο ντεμπούτο του συλλόγου σε επίσημη βαθμολογούμενη διοργάνωση.
--- Τέλος παράθεσης ---
http://xifaskia-ioannina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_25.html

fon7:

--- Παράθεση --- Τριπλή συμμετοχή στο κύπελλο χειμώνα
Με τρείς αθλητές του συμμετείχε το τμήμα ξιφασκίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο κύπελλο χειμώνα για το ξίφος μονομαχίας ανδρών. Οι Νικολίτσας Κωνσταντίνος , Τσίγκας Δημήτριος και Τσιμπηδης Χρήστος στην παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση , έδειξαν έτοιμοι και αποκόμισαν εμπειρίες , με στόχο το στρατιωτικό πρωτάθλημα παραγωγικών σχολών που θα γίνει τον Απρίλιο .
--- Τέλος παράθεσης ---
http://xifaskia-ioannina.blogspot.gr/2016/02/blog-post.html

fon7:
Οι άρτιες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας
Οι προπονήσεις του συλλόγου γίνονται στην αίθουσα 118 του ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. . Η αίθουσα έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, με την τοποθέτηση και του νέου πατώματος , ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του αθλήματος αλλά και για να απολαμβάνουν οι αθλητές μας τις προπονήσεις τους. Εκτός του άρτια διαμορφωμένου εσωτερικού χώρου, η αίθουσα προπονήσεων βρίσκεται σε μια υπέροχη θέση, με θέα από την μια της πλευρά την  λίμνη και από την άλλη το πάρκο του ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. . Οι γονείς των αθλητών του συλλόγου μας μπορούν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους στο πάρκινγκ του ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. .http://xifaskia-ioannina.blogspot.gr/2016/02/blog-post_23.html

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση