Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - makispas66

Σελίδες: [1] 2 3 ... 12
1
Στην εκπομπή Ραπτόπουλου Κοκκίνου ο δεύτερος είπε ότι ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό ο γιαννικης επιβεβαιωμένη πληροφορία .

2
Εννοείται να φύγουν οι 100 για να χαίρεται ο υπόλοιπος κοσμος

3
Αλλά σάιτ έγραψαν ότι ήδη πληρώθηκαν οι παίκτες .

4
Νομίζω δεν κατάλαβες τα 300.000€ τα έδωσε ο πρόεδρος  απλά ζητάει 600.000€

5
Έμαθα για 3 περιπτώσεις παικτών από άκρως αναξιόπιστη πηγή και από πλήρως αξιοπιστη πηγή ότι δεν τα βρίσκουν με τον κόντε είναι μακριά τους χωρίζουν 300.000€ τώρα που μιλάμε.
Να εμφανιστω να πω τι  δηλ?   έχω και υποστηρικτές εδώ μέσα  που κόβουν φλέβες για πάρτι μου στην γωνία με περιμένουν να έχω λάθος πηγή να μου κάνουν την ψυχή μαύρη.

6
Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός αντίλογος  θα τον διαβάσετε μεταξύ σας θα συμφωνήσετε 30-40 άτομα και όλοι οι υπόλοιποι θα σας λέμε αυτά που σας αξίζουν  έτσι θα πάει.
Και για να μην ξεχνάτε ο Χριστοβασίλης είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία του πας πρόεδρος εσείς που τον κράζετε δεν είστε  μόνο πας εάν εισασταν θα βλέπατε το έργο του. Αλήθεια ποιος θα ήταν για εσάς ο ιδανικός ο τέλειος αλάνθαστος??? Αναρωτιέμαι δηλ.  Εγώ προσωπικά θα σας έδινα χαρτζιλίκι για να μην μιλάτε είναι μια αλάνθαστη μέθοδος.

7
Δυστυχώς ο πρόεδρος είναι άρρωστος μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας  που έχει γρήγορα περαστικά  . :( :'(

8
Θα τα φάω  τα λυσσακα μου  ιδικά για κομμουνι και αναρχικό  χάθηκε να την αγοράσει ένας καπιταλας κροισος  έστω ένας γκάνγκστερ  έμπορος όπλων άντε να ασχολείται και με μπουρδέλα αλλά εσύ μου έβαλες  εύκολα στο τι δεν θέλω.

9
Όχι αδελφέ μόνο τσίρκο δεν είμαι δυστυχώς όμως εδώ μέσα ένα μεγάλο ποσοστό ασκείται την πολιτική αντιπολίτευση του κρααααα ζω μα δεν προσφέρεται τίποτα  την ομάδα την θέλετε στην βήτα  όχι δυνατή   βλέπετε παντού φαντάσματα και αν σας προσφέρει η ΠΑΕ διάρκειας μπεχω θα τα δεχτείτε με χαρά εγώ πληρώνω διάρκειας πάντα το ακριβό δεν έχεις τίποτα να μου επισυνάψεις  είσαστε μερικά άτομα εδώ μέσα  πραγματικά  αντιδραστικά  και οπισθοδρόμικα συγκρίνεται την ομάδα με ποιον στην τελική  με τον παοκ με την Τρίπολη αυτή έχουν λεφταδες  φέρτε πρόταση να φύγει ο χοντρός αφού είσαστε ανίκανοι μην μιλάτε .
Για να πούμε την αλήθεια και ο  Σόρος να αγοράσει την ομάδα θα πείτε δεν πουλάμε σε μασόνο αν έρθει Άραβας  νύχτα θα τον κυνηγήσει η κλίκα σας ένας μόνο τρόπος υπάρχει να σας κόψει κάποιος μισθό  για να πάψει το παράπονο σας.

10
Σαν τους πολιτικούς κάνει ο Οικονόμου για να μην χαλάσει ελάχιστες καρδιές προδίδει την ομάδα .
Ξέχνα ο ερασιτέχνης όμως ότι δραχμή δεν έχει και μαντήλι για να κλάψει δίχως την μεγάλη ομάδα ;;;;;; Μα έχει τις ακαδημίες  θα πει κάποιος ασφαλώς αν όμως ο ΠΑΣ.  ήταν ομάδα για το καφενείο στην τρίτη εθνική τα πιτσιρίκια θα διάλεγαν Αλέκο Τάτση και ψευτοακαδημιες Ολυμπιακού στα odeon εεε!!!

11
Οv και μένα υπό παρακολούθηση με έχουν μάλλον αυτό γίνεται αν κάποιος μίλησε θετικά για τον πρόεδρο οπότε μην δίνεις σημασία  εξάλλου φιλοξενούμενοι είμαστε εδώ και τουλάχιστον δεν είναι χούντα σαν το Facebook μιλάς αυτόνομα λες ότι θες  μην είμαστε και αχάριστοι.

12
Τα πράγματα είναι απλά όσοι χαλαστηκατε με τον σπόνσορα που προσφέρει δύναμη στην ομάδα βάλτε λεφτά η φέρτε σπόνσορα εσείς στην ΠΑΕ που να δίνει τα ίδια χρήματα για ένα λογότυπο στο  μανίκι της φανέλας εγώ ξέρω ένα η ομάδα ενισχύει το ρόστερ προσεχτικά και ποιοτικά φέτος σας ενοχλούν μέχρι και τα Σκοτία σας μερικούς εδώ μέσα .
ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΑΝΤΊΔΡΑΣΗ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΠΕΘΑΝΩ ΕΥΤΙΧΗΣΜΕΝΕΝΟΣ.

13
500.000€ πήρε η ομάδα από το car gr  για δύο χρόνια και μεσολάβησαν και για μια μεταγραφή  το γράφω αλλά δεν το έχω  κάνει εξακρίβωση  .
Τώρα ασφαλώς γιατί 20 άτομα εδώ μέσα έχουν ενοχληθεί ενώ έξω κόσμο που ρωτάω μου λένε έκανε πολύ σωστά  και τα πήρε για να δυναμώσει η ομάδα αφού οι Γιαννιώτες γύρισαν την πλάτη στην ομάδα και επέστρεψαν στις ρίζες τους ξανάγιναν γαύροι βαζελοι χανουμια  η μάλλον ποτέ δεν έγιναν ΠΑΣ .πολύ καλή κίνηση για μένα δύο χρόνια είναι κανένας στην Ελλάδα δεν θα μας αποκαλεί Καρ είναι μεγάλο το μέγεθος απλός  μαγκιά μας που  η ομάδα φέτος ξεκινάει με οικονομικά μεγέθη ανώτερα των άλλων.

14
500.000€ πήρε η ομάδα από το car gr  για δύο χρόνια και μεσολάβησαν και για μια μεταγραφή  το γράφω αλλά δεν το έχω  κάνει εξακρίβωση  .

15
Ναι όντως ισχύει και δεν είναι φάρσα γι'αυτόν υπάρχει  κινητικότητα..
Και δεν θα είναι μόνο αυτός αν μάθετε ποιον ζήτησε δανεικό θα σας φύγει το τσερβελο κάποτε μας δίναν δανεικό και   ( τον περνάμε κανονικά ) τώρα ζητήσαμε δανεικό παίκτη σούπερ σταρ υπομονή θα πάθετε πλάκα αν μας τον παραχωρήσουν .

16
Ο Λαμίας προκαλεί συχνά δεν ταιριάζουν τα χνωτα  μας τώρα τι του ήρθε να πει για ρεπορτάζ όσο για τους αναρχικούς κρίνει ο καθένας άλλος θετικά άλλος αρνητικά  μην ξεχνάμε η σπουδαία χώρα μας έχει γεννήσει την δημοκρατία   .

17
Μπράβο σου που ξέρεις την ελληνική γλώσσα.

18
 Λαμία για 36 ετών συμπεριφέρεσαι σαν 14χρόνο κατά τα άλλα τα δικά μου μυνήματα είναι υπό παρακολούθηση ενώ η βλακεία και η ειρωνία σου  περνά απαρατήρητη  το ρεπορτάζ λοιπών λέει ο  γιαννικης δεν θέλει για γενικό αρχηγό αυτός που θέλει ο πρόεδρος να φέρει από τον Άρη οπότε λογικά θα έχουμε  παρεξηγήσεις σύντομα.
Λαμία είσαι πραγματικά ότι χειρότερο εδώ μέσα αντιδραστικός και αναρχικός του κολου. Προκαλείς αδελφέ .

19
Ζητω συγνωμη του ΠΑΟΚ και του Ιβάν είναι το πορνό σάιτ  sdna

21
Το sdna είναι γνωστό για τα αισθήματα που τρέφει για τον πας τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό προπαγανδιστικό σάιτ που ανήκει σε Παναθηναϊκό όμιλο και συμφέροντα ως γνωστόν ο πας με τον αθηναϊκό δεν έχουν καλές σχέσεις αλλά μην ξεχνιόμαστε η επίθεση που δέχεται η ομάδα δεν είναι για να χτυπηθεί ο πας αλλά για να χτυπηθεί ο σωτήρας του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός ουδείς αχάριστος από του ευεργετηθεντος θα ακούσουμε πολλά σκοπός είναι με έναν σπάρο να χτυπήσουν 3 τριγονια να διαλύσουν τον οπαδικο ιστό των οπαδών του πας της Λάρισας και του Άρη οι αδύνατοι πάντα χάνουν τον δρόμο τους οι αφελεις  και οι κουτοί θα είναι αυτοί που θα τρέξουν πρώτη να δεχτούνε την προπαγάνδα του εχθρού οι υπόλοιποι εμείς θα είμαστε πας μέχρι τέλους.

22
Αυτόν περίμενα  τον μπουφο και  εμφανίζεσαι εσύ τυχαίο δεν νομίζω είσαι πάντα αντιδραστικός  και ο ίδιος δεν αλλάζεις όποιος πάει αντίθετα στο ρεύμα η  περιποίηση που του κάνετε ορισμένη εδώ μέσα είναι αξιοπρόσεχτη τι έγινε Λαμία είπε ο σούπερ φμ καλή κουβέντα για τον Χριστοβασίλη και έβγαλες την πεπελη? Θιχτηκες για το κραααα  μήπως Έλα μπα δεν το πιστεύω άπαα πα..

23
Κραααααα κραααα κραααααα  μαύρα πουλιά  πολλά πετούν σε τούτην την πόλη.

24
Γιαγιά Τουρέ  παλαίμαχος του Ολυμπιακού Μπαρτσελόνα και Σίτι  ετών 38 περίπου ίσως .
Τα σχόλια  :stop: :stop:

25
Έκλεισε Νικόλια η αελ

Σελίδες: [1] 2 3 ... 12