Αθλητικά > Αθλητικά Ηπείρου και άλλα

ΕΠΣ Ηπείρου

(1/3) > >>

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Φιλανθρωπικό τουρνουά στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ

Ποδοσφαιρικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη του Πάσχα (15/04) στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" της ΕΠΣΗΠ με τη συμμετοχή τεσσάρων ερασιτεχνικών ομάδων.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Βελισσαρίου, η κυπελλούχος ΑΕ Χουλαράδων, η Μουσιωτίτσα και ο ΑΠΟΕΛ ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν τουρνουά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με σκοπό να συνδράμουν οικονομικά και υλικά στα συσσίτια της ενορίας Περιβλέπτου Ιωαννίνων.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 16:00 και στη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων θα συλλεχθούν τρόφιμα και χρήματα για τον ιερό σκοπό που επιτελεί η εκκλησία της Περιβλέπτου μέσω των συσσιτίων της.

--- Τέλος παράθεσης ---

από PASsports.gr

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Για καλό σκοπό

Για καλό σκοπό βρέθηκαν στο Ενωσιακό Γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" η πρωταθλήτρια ομάδα του Βελισσαρίου, η κυπελλούχος ΑΕ Χουλαράδων, ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας και ο ΑΠΟΕΛ.

Οι τέσσερις ομάδες συμμετείχαν στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά που διεξήχθη, όπου και συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και χρήματα για τον ιερό σκοπό που επιτελεί η εκκλησία της Περιβλέπτου μέσω των συσσιτίων της.

Το τουρνουά για την ιστορία, κατέκτησε ο ΑΟΒ νικώντας στον τελικό τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας.
--- Τέλος παράθεσης ---

από Sportsioannina.gr

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.959759767381004.1073742239.181135698576752&type=1

fon7:

--- Παράθεση ---Διοργανωση αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα
Η Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ, με ανακοίνωση της τονίζει ότι στηρίζει την πρωτοβουλία των ερασιτεχνών ποδοσφαριστών και διοργανώνει ποδοσφαιρικό αγώνα κοινωνικού χαρακτήρα με φιλανθρωπικό μήνυμα και μήνυμα εθελοντισμού μεταξύ Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών των ομάδων της Ενώσεώς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/5/2017 στο Ενωσιακό γήπεδο ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ με ώρα έναρξης την 19.00

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΙ

1) ΓΕΩΛΔΑΣΗΣ ΓΕΩΡ. 1) ΣΤΡΑΙΧΕΡ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝ

2) ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜ. 2) SINGH SUKHDIP

3) ΓΩΓΟΣ ΣΠΥΡ. 3) FEJZULLA RELSI

4) ΓΚΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓ. 4) ΡΙΓΚΑΝΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

5) ΤΣΟΛΗΣ ΔΗΜ. 5) ABDARAMAN ABDALLAH

6) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. 6) AVDYLAJ AGRON

7) ΜΠΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. 7) ΤΣΙΛΟΤΑΙ ΑΝΕΣΤ

8) ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡ. 8) ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤΗΡ

9) ΝΤΟΥΚΑΣ ΔΗΜ. 9) ΚΕΧΑΓΙΑ ΤΖΟΥΝΕΙΤ

10) ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΣΥΜ. 10) ALIJAJ ENXHIN

11) ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜ. 11) BRAMI JORGO

12) ΜΟΥΛΙΑΣ ΓΕΩΡ. 12) ALIJAJ KLAJDI

13) ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡ. 13) CHATZIPETROU NIKOLAOS

14) ΛΙΠΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 14) CILOTAJ ORGEST

15) ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΚΟΣΜΑΣ 15) ΛΑΛΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝ

16) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ. 16) KAJA FAIK

17) ΠΟΥΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓ. 17) ΛΑΖΕ ΤΣΕΛΑ

18) ΠΟΤΣΗΣ ΘΕΟΔ. 18) ΣΤΡΑΚΟΣΑΣ ΑΝΤΖΕΛΟ

19) ΣΗΤΟΣ ΕΥΑΓ. 19) ΓΚΕΓΚΑ ΓΚΕΡΑΛΝΤ

20) ΚΟΚΟΥΘΑΚΗΣ ΕΥΑΓ. 20) ΜΑΚΟΛΛΑΡΙ ΜΑΡΙΝΓΚΛΕΝ

21) ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΩΝ. 21) ΖΟΤΑ ΑΡΣΕΝ

22) ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΥΑΓ. 22) ΖΩΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΔΟΓΟΡΙΤΗΣ Σ.- ΛΙΟΛΙΟΣ Κ. ΡΙΓΚΑΝΙ ΕΔ. - ΧΑΛΑΥΤΡΗΣ Γ.
--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr

Επίσης ενάντια στον ρατσισμό θα έλεγα.

fon7:

--- Παράθεση ---ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ σας ενημερώνουν ότι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 15:00 στο ξενοδοχείο Du Lac, θα πραγματοποιηθεί η 1η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Καλούνται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση οι ενωσιακοί προπονητές, ο πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συνδέσμου προπονητών, οι υπεύθυνοι των γυναικείων σωματείων, καθώς επίσης οι υπεύθυνοι και/ή οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών που παίρνουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα υποδομής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το στρατηγικό πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες, τους οποίους θεωρούμε «συμπαίκτες» στην προσπάθειά μας  για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία

(ομιλητής: Κουτσούρης Μιχαήλ, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης)

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου

(ομιλητής: Πριόνας Αντώνης, προπονητής Εθνικών Ομάδων Κορασίδων/Νεανίδων)

Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις

(ομιλητής: Τσάνας Κωνσταντίνος, συνεργάτης του κ. Σκίμπε στην Εθνική Ομάδα)

Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες

(ομιλητής: Ζελενίτσας Χαράλαμπος, Τεχνικός Διευθυντής)

Σημειώνεται ότι για την καλύτερη ροη της διαδικασίας έχουν οριστεί δύο κύκλοι συζητήσεων:

Στον πρώτο θα λάβουν μέρος οι πρόεδροι των Ε.Π.Σ., οι υπεύθυνοι των πρωταθλημάτων υποδομής Ε.Π.Σ., και οι εκπρόσωποι του συνδέσμου προπονητών (ώρες: 15:00-17:00).

Στον δεύτερο θα λάβουν μέρος οι υπεύθυνοι και οι προπονητές των ερασιτεχνικών ακαδημιών και οι εκπρόσωποι των γυναικείων ομάδων (ώρες 17:00-19:00).
--- Τέλος παράθεσης ---
epsip.gr


--- Παράθεση ---Ετήσια Εκδήλωση Ε.Π.Σ.ΗΠ.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ ανακοινώνει την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης της Ενώσεως στις 24 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα Crystal Palace. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο fair play, στην κοινωνική υπευθυνότητα, την προώθηση των αξιών του αθλητισμού, τη στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίττα και θα μοιραστούν δώρα στους τυχερούς της βραδιάς. Θα τιμηθούν άνθρωποι  του ποδοσφαίρου, οι οποίοι έχουν μακροχρόνια παρουσία από διάφορα πόστα στο άθλημα.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ομάδων και των Τμημάτων Υποδομών όπως προσέρχονται πρωϊνές ώρες για την παραλαβή των προσκλήσεων μέχρι την Πέμπτη 22/2/2018 στα γραφεία της Ενώσεως (Χαρ.Τρικούπη 10).
--- Τέλος παράθεσης ---
epsip.gr

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Θριάμβος… των Σερβιανών! Κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ για το 2018!  0

Μ’ ένα γρήγορο γκολ του Παράσχη που ήρθε στο 4ο λεπτό του τελικού, ο Θρίαμβος Σερβιανών κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣΗΠ νικώντας με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα και είναι πλέον μια ανάσα από το να τα σαρώσει όλα φέτος στο ερασιτεχνικό, αφού και στο πρωτάθλημα της HALL OF BRANDS Α’ Ερασιτεχνικής έχει προβάδισμα +6 βαθμών από την Ανατολή.

Ο τελικός έγινε στο «Ζωσιμάδες» παρουσία άνω των 1500 φιλάθλων, δείγμα του ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να εμπνέει τον αγνό κόσμο του ποδοσφαίρου και να αγκαλιάζεται πολύ θερμά στον Νομό Ιωαννίνων.

Πάντως το γρήγορο γκολ ήταν καθοριστικό στο να μην υπάρξει ιδιαίτερα καλό θέαμα στο παιχνίδι αυτό καθαυτό, αφού τα Σερβιανά δεν πήραν περισσότερο ρίσκο, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά «φόρτσαρε» μόνο στο τελευταίο 20λεπτο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Θάνου, που είχε μια άριστη διαιτησία, βρήκε τον κόσμο των Σερβιανών να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ οι εκατοντάδες φίλοι που ταξίδεψαν από τον Παρακάλαμο, χειροκρότησαν ιπποτικά και τις δύο ομάδες.

MVP του αγώνα ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ο Παράσχης, ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο προερχόμενος από την Κρανούλα και ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του τελικού, αλλά και ο παίκτης που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες της ομάδας του Αλέκου Τάτση.
--- Τέλος παράθεσης ---

από Super fm.gr

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση