Αθλητικά > Αθλητικά Ηπείρου και άλλα

Αθλητικές εγκαταστάσεις

(1/32) > >>

fon7:
Sports Arena ITV 25.01.16_φάκελος ΕΑΝΚΙ

Studio E 103 FM 20.01.16_ Καραμπίνας


--- Παράθεση ---Πλαστικός τάπητας στο γήπεδο της Λιμνοπούλας
Φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από προσπάθειες του προέδρου της ΕΠΣΗΠ Κώστα Βρακά και του προέδρου του Ε.Α.Ν.Κ.Ι. Σπύρου Πάικα θα δούμε σε ένα γήπεδο τουλάχιστον να τοποθετείται πλαστικός τάπητας και αυτό δεν είναι άλλο από το γήπεδο της Λιμνοπούλας το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός  θα βρίσκεται αύριο στα Γιάννενα για να παρακολουθήσει από κοντά το 4th Swimming Cup Ioannina 2016 στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Ν.Κ.Ι. και θα δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Σπύρο Πάικα στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα VIP του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» όπου εκεί θα ανακοινώσει την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο Λιμνοπούλας.

Η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στην Λιμνοπούλα θα δώσει ανάσα και στο Ενωσιακό γήπεδο όπου σήμερα φιλοξενεί τουλάχιστον είκοσι ομάδες, εκτός από τις Κ 17, Κ 15 και Κ 20.

Ελπίζουμε οι εξαγγελίες του κ.Συναδινού να γίνουν πραγματικότητα και να μην μείνουν μόνο στα λόγια.
--- Τέλος παράθεσης ---
passports.gr

   

--- Παράθεση ---Μελέτες για ταρτάν σε "Ζωσιμάδες" και πλαστικό στο ΕΑΝΚΙ εξήγγειλε ο Συναδινός
Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Γ.Γ.Α, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος παρέθεσε κοινή συνέντευξη με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Σπύρο Πάϊκα. Ο κ. Συναδινός αναφέρθηκε στην επιχορήγηση που θα λάβει η πόλη , προκειμένου να συντηρήσει και να αποκαταστήσει τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, προανήγγειλε τη δημιουργία πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΕΑΝΚΙ και ταρτάν στο «Ζωσιμάδες».

Αρχικά , ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ  Σπύρος Πάϊκας αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό, ο οποίος θα είναι αυξημένος σε σχέση με πέρυσι κατά 100.000 ευρώ, ενώ έδωσε υπόσχεση , πως τα Αθλητικά Κέντρα της πόλης στο εξής θα έχουν καλύτερη εικόνα.

Ο Γ.Γ.Α Ιούλιος Συναδινός είπε , πως η επιχορήγηση ανέρχεται στα 555.000 ευρώ , τα οποία θα διατεθούν τόσο για τη συντήρηση όσο και για την αποκατάσταση των χώρων , που υπάγονται στο ΕΑΝΚΙ, ενώ για το γήπεδο της Λιμνοπούλας,  τόνισε , πως το χωροταξικό πρόβλημα έχει πλέον δρομολογηθεί. Μίλησε για την ύπαρξη ενός  συγκεκριμένου σχεδίου , που αφορά όλες τις αθλητικές υποδομές της χώρας, επομένως και των Ιωαννίνων , ενώ έκανε  τον  απολογισμό ενός έτους περίπου, κατά τον οποίον βρίσκονται στην ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού  και  7 μήνες στην εποπτεία του  Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της πόλης.

Αναφερόμενος στο σχέδιο της τρέχουσας χρονιάς , είπε , πως  η επιχορήγηση για το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων θα είναι αυξημένη και θα αγγίξει τις 275.000 ευρώ  για όλο το έτος. Είναι αυξημένη, προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένα έργα συντήρησης και αποκατάστασης όλων των χώρων, που υπάγονται στο ΠΕΑΚΙ  και ταυτόχρονα ένα σημαντικό μέρος των πόρων , όπως είπε, θα διοχετευτεί μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, τόσο για την ολοκλήρωση της επισκευής του κολυμβητηρίου όσο και για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιμνοπούλας . Ειδικά για το γήπεδο της Λιμνοπούλας, τόνισε , πως  στη σύσκεψη,  που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παρουσία και του προέδρου του κυρίου Πάϊκα , δρομολογήθηκε η λύση στο χωροταξικό πρόβλημα, ενώ ένα μέρος του  γηπέδου αυτού,  που συνορεύει με την παραλίμνια περιοχή  δε βρίσκεται στην ιδιοκτησία και στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  αλλά στην ΕΤΑΔ ΑΕ.

Αναφέρθηκε στην ανάγκη επίλυσης ενός  συγκεκριμένου θέματος,  ότι δηλαδή  υπάρχει  ένα γήπεδο , όπου το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ιδιοκτησία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ένα μικροτέρο κομμάτι ενός άλλου Οργανισμού. Εξέφρασε την πεποίθησή του , πως   το προσεχές διάστημα  το ζήτημα θα λυθεί, ενώ   οι τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μέχρι αρχές Μαρτίου θα έχουν ολοκληρώσει  τη μελέτη για το γήπεδο .

Είπε μεταξύ άλλων , πως  τις επόμενες μέρες κλιμάκιο τεχνικών θα επισκεφτεί για το θέμα αυτό το γήπεδο , προκειμένου να ενταχθεί το έργο με πίστωση στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων  , το οποίο θα ξεκινήσει μεσα στο 2016 και υπάρχει ελπίδα να αποπερατωθεί σύντομα . Επίσης, αναφέρθηκε στην  πρόσφατη επίσκεψή του στην πόλη , όπου είχε γίνει αποδέκτης παραπόνων και υποδείξεων σχετικά  με το ταρτάν του Σταδίου . Επεσήμανε την παλαιότητα του ταρτάν , το οποίο δεν ανταποκρίνεται στους όρους για την προπόνηση των αθλητών. Σημείωσε , πως ο σχεδιασμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το 2016 περιλαμβάνει την επισκευή  τριών αγωνιστικών χώρων για το στίβο σε Θεσσαλονίκη , Λάρισα και φυσικά Γιάννενα. . Αναφέρθηκε στην προτεραιότητά τους , που είναι να εξυπηρετηθούν  οι ανάγκες του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος σε  αυτές τις τρεις πόλεις διεξάγει  πανελλήνια πρωταθλήματα διάφορων ηλικιών, ενώ  σε ο,τι αφορά  το ταρτάν θα έρθει εθνική αντιπροσωπεία για να κάνει τη μελέτη .

Σε ερωτήσεις , που του τέθηκαν , επεσήμανε , πως η Περιφέρεια θα πρέπει να έχει τις αναγκαίες υποδομές για κάθε άθλημα. Για τη Λιμνοπούλα εκτιμά , ότι χρειάζονται περίπου 285.000 ευρώ. Ο κύριος Πάϊκας συμπλήρωσε  , πως από τη πλευρά τους θα διεκδικήσουν και τα συνοδευτικά των εγκαταστάσεων , όπως είναι για παράδειγμα τα αποδυτήρια.

Ο κύριος Συναδινός τόνισε, πως πέρυσι το ΟΑΚΑ είχε προϋπολογισμό 7.120.000 , ενώ φέτος θα έχει 2.000.000 λιγότερο και τα οποία θα διοχετευτούν στην περιφέρεια , για να καλυφθούν οι ανάγκες της.

Σε ερώτηση ,για το αν θα δημιουργηθεί και δεύτερο κλειστό στην πόλη , τόνισε , πως πρώτα πρέπει να συντηρηθούν τα ήδη υπάρχοντα έργα και μετά να μπουν στη διαδικασία σχεδιασμού νέων .

Τέλος , ανέφερε , πως δόθηκαν οδηγίες για την αποκατάσταση του πύργου της κωπηλασίας, αλλά  οι κωπηλατικές εγκαταστάσεις  δεν είναι αρμοδιότητά τους, πχ Πύργος , εξέδρες , αγωνιστικός χώρος και οι διάδρομοι , που καταστράφηκαν.

Στο τέλος έδειξε στους δημοσιογράφους, ποιο είναι το επίσημο σχέδιο της Λιμνοπούλας.
--- Τέλος παράθεσης ---
super-fm.gr

Προφανώς καλοδεχούμενες και άλλες ειδήσεις και πλευρές.Όποιος έχει κάτι ας ποστάρει.Να δούμε και τις υποσχέσεις αν γίνουν πραγματικότητα.

davelis:
Αυτα ειναι περυσινά ξυνά σταφύλια ρε σεις  :P :P :P

fon7:
Μέσα στον Γενάρη έγιναν αυτά.Απλά κάπου πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται και σε αυτό το θέμα και τι ειδήσεις υπάρχουν από καιρό σε καιρό.Όπως και τι λέει ο καθένας.Να συγκρίνουμε λόγια και πράξεις.Αυτά σαν αρχή είναι.Ελπίζω το θέμα να έχει συνέχεια.

davelis:
Καλά εκανες και τα εβαλες
Απλα απο πριν τις εκλογες του Ιανουαρίου του 2015 ταζουν ενα εκατομμύριο για εργα στις Αθλητικές Εγκαταστασεις της περιοχής κι ακόμα τα φραγκα ερχονται
(με το τραίνο ερχονται κι αυτα)  :(

fon7:

--- Παράθεση ---Οι ώρες κοινού και νέες τιμές στο Κολυμβητήριο
Κανονικά συνεχίζονται οι ώρες κοινού στο κολυμβητήριο. Πέραν της συμμετοχής των ενδιαφερόμενων στους διάφορους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κολυμβητηρίου ανακοινώνεται ότι κατά τη φετινή περίοδο ισχύουν οι ώρες κοινού ως εξής:

Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή : από 12:00 έως 16:00
Τρίτη - Πέμπτη : από 13.00 έως 16.00 και από 21.00 έως 22.30
Σάββατο : από 13.00 έως 14.00
Το αντίτιμο για το κοινό καθορίζεται πλέον ως εξής :
- ημερήσια συμμετοχή 3 €
- μηνιαία συνδρομή 20 €
- τροποποιείται η ετήσια συνδρομή από 120 € σε 70 € (από 1/2/2016 έως λήξη σεζόν)
"Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ συναισθανόμενη την βαθύτατη οικονομική κρίση εφαρμόζει ξεχωριστή τιμολογιακή πολιτική για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ως προς την ημερήσια συμμετοχή. Έτσι η συμμετοχή για φοιτητές και πολύτεκνους ορίζεται στα 2 € για την ημερήσια συμμετοχή, ενώ όσοι διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας ΔΩΡΕΑΝ.
Επιπλέον γνωστοποιούμε ότι κατά τις ως άνω οριζόμενες ώρες κοινού, θα υπάρχει επίβλεψη από ναυαγοσώστη", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν το δικαίωμα πρόσβασης στο χώρο του κολυμβητηρίου θα πρέπει να αποκτήσουν Ατομικό Δελτίο, καταθέτοντας τα εξής δικαιολογητικά:

1. Ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο η καρδιολόγο ότι είναι υγιής κ ικανός για άθληση.
2. Ιατρική γνωμάτευση από δερματολόγο ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα .
3. Μια φωτογραφία .
4. Φωτοτυπία ταυτότητας η διαβατηρίου ( για τους αλλοδαπούς φωτοτυπία πράσινης κάρτας ).
5. Ειδικά για τις γυναίκες χρειάζεται βεβαίωση γυναικολόγου.

Οι εγγραφές γίνονται στο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ή στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ ( Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες )
Πληροφορίες στα τηλ. 26510 27673 κ 26510 25008.
--- Τέλος παράθεσης ---
sportsioannina.gr

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση