Αποστολέας Θέμα: Αστείοι "πολιτικοί", αστεία χώρα...  (Αναγνώστηκε 17583 φορές)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
Απ: Αστείοι "πολιτικοί", αστεία χώρα...
« Απάντηση #151 στις: Κυρ 26 Μάρ 2023 23:24 »
ΛΑΜΙΑ
Όπως είπα και πριν. Το να μειώνεις τον συνομιλητή σου δείχνει απύθμενα χαμηλό ήθος ειδικά όταν συντονίζεις φόρουμ. Συν του ότι απεδείχθεις Ψεύτης ή Συκοφάντης όπως απέδειξα πριν που με κατηγορείς ως στέλεχος ή μέλος της ΝΔ. Οπότε δεν έχει νόημα να κουβεντιάσει κανείς μαζί σου.

Δεν ξέρω 100% τι παίζει με την υπόθεση Γεωργιάδη αλλά φαίνεται ότι εσύ γνωρίζεις 100%. Είσαι μπλεγμένος και γνωρίζεις από πρώτο χέρι; Ή επειδή παραγράφηκε στο εφετείο (λόγω ευμενών νόμων που άλλαξαν επί ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να καταδικάσω το κόμμα της ΝΔ στο οποίο απ' όσο ξέρω ο συγκεκριμένος δεν είναι υποψήφιος;
Έτσι εύκολα αποδέχεσαι κάποια πράγματα ενώ κάποια άλλα ίσως όχι (π.χ. υπόθεση Παππά, Καλογρίτσα, κλπ). Μάλιστα όταν μίλησα για σκάνδαλα σε προηγούμενο μήνυμά μου, μόνο που δεν βγήκες από τα ρούχα σου λες και είσαι μετακλητός του ΣΥΡΙΖΑ...  Μέχρι και νόθο αποκαλείς τον Μητσοτάκη, τέτοιο μένος δηλαδή, επειδή ακούστηκαν κάποια πράγματα στο παρελθόν από κακές γλώσσες... μόνο που θα έπρεπε να τον είχε κάνει στα 13 η Ντόρα ε; Αυτό το αποδέχεσαι ε; Και έτσι να είναι, τι σε κόφτει; Τον Τζακ Νίκολσον τον αποδέχεσαι ως ηθοποιάρα ή επειδή η αδερφή του απεδείχθη ως η μάνα του αυτό τον κάνει κακό ηθοποιό; Έχεις τέτοια λογική, τη λογική ΓΤΠ;

Τέλος το να μου αποδίδεις διάφορους χαρακτηρισμούς πίσω από το πληκτρολόγιο, είναι απαράδεκτο ειδικά που είσαι μοντεράτορας. Ντροπή σου. Αλλά που να τη βρεις κι εσύ την ντροπή; Εδώ αυτοί που γλύφεις δε ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη.

Και φυσικά συνέχεια τσιμουδιά για το δάσος. Μόνο το δέντρο να είναι καλά.
Οπότε ασχολήσου εσύ με το δέντρο σου και άσε τους σοβαρούς ανθρώπους να ασχολούνται με το δάσος. Τέλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 26 Μάρ 2023 23:27 από my8os »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Κυρ 26 Μάρ 2023 23:25 »
ΛΑΜΙΑ, εάν μου επιτρέπεται...
Χρησιμοποιείς ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μέλος του φόρουμ τον οποίο, υποθέτω, δεν γνωρίζεις καν. Με τον my8os μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος στην πολιτική σκέψη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν περιμένει από τη ΝΔ καμία απολύτως δουλειά και ούτε έχει σχέση με τα φασισταριά που έχει μαζέψει το συγκεκριμένο κόμμα. Συγκρατήσου...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 00:05 »
Χρησιμοποιείς ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον μέλος του φόρουμ τον οποίο, υποθέτω, δεν γνωρίζεις καν. Με τον my8os μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος στην πολιτική σκέψη, αλλά σε πληροφορώ ότι δεν περιμένει από τη ΝΔ καμία απολύτως δουλειά και ούτε έχει σχέση με τα φασισταριά που έχει μαζέψει το συγκεκριμένο κόμμα. Συγκρατήσου...

Την επίθεση την ξεκίνησε ο mythos. Εγώ έγραψα για τους ψηφοφόρους του Κούλη. Όταν για πολλοστή φορά είναι ο ΜΟΝΟΣ που θίγεται και αναλαμβάνει το ρόλο του γαλάζιου παιδιού δεν του φταιώ.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 00:13 »
ΛΑΜΙΑ
Όπως είπα και πριν. Το να μειώνεις τον συνομιλητή σου δείχνει απύθμενα χαμηλό ήθος ειδικά όταν συντονίζεις φόρουμ. Συν του ότι απεδείχθεις Ψεύτης ή Συκοφάντης όπως απέδειξα πριν που με κατηγορείς ως στέλεχος ή μέλος της ΝΔ. Οπότε δεν έχει νόημα να κουβεντιάσει κανείς μαζί σου.

Δεν ξέρω 100% τι παίζει με την υπόθεση Γεωργιάδη αλλά φαίνεται ότι εσύ γνωρίζεις 100%. Είσαι μπλεγμένος και γνωρίζεις από πρώτο χέρι; Ή επειδή παραγράφηκε στο εφετείο (λόγω ευμενών νόμων που άλλαξαν επί ΣΥΡΙΖΑ) πρέπει να καταδικάσω το κόμμα της ΝΔ στο οποίο απ' όσο ξέρω ο συγκεκριμένος δεν είναι υποψήφιος;
Έτσι εύκολα αποδέχεσαι κάποια πράγματα ενώ κάποια άλλα ίσως όχι (π.χ. υπόθεση Παππά, Καλογρίτσα, κλπ). Μάλιστα όταν μίλησα για σκάνδαλα σε προηγούμενο μήνυμά μου, μόνο που δεν βγήκες από τα ρούχα σου λες και είσαι μετακλητός του ΣΥΡΙΖΑ...  Μέχρι και νόθο αποκαλείς τον Μητσοτάκη, τέτοιο μένος δηλαδή, επειδή ακούστηκαν κάποια πράγματα στο παρελθόν από κακές γλώσσες... μόνο που θα έπρεπε να τον είχε κάνει στα 13 η Ντόρα ε; Αυτό το αποδέχεσαι ε; Και έτσι να είναι, τι σε κόφτει; Τον Τζακ Νίκολσον τον αποδέχεσαι ως ηθοποιάρα ή επειδή η αδερφή του απεδείχθη ως η μάνα του αυτό τον κάνει κακό ηθοποιό; Έχεις τέτοια λογική, τη λογική ΓΤΠ;

Τέλος το να μου αποδίδεις διάφορους χαρακτηρισμούς πίσω από το πληκτρολόγιο, είναι απαράδεκτο ειδικά που είσαι μοντεράτορας. Ντροπή σου. Αλλά που να τη βρεις κι εσύ την ντροπή; Εδώ αυτοί που γλύφεις δε ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη.

Και φυσικά συνέχεια τσιμουδιά για το δάσος. Μόνο το δέντρο να είναι καλά.
Οπότε ασχολήσου εσύ με το δέντρο σου και άσε τους σοβαρούς ανθρώπους να ασχολούνται με το δάσος. Τέλος.

Ακριβώς, είσαι ο πρώτος διδάξας που μειώνεις τον συνομιλητή σου και δείχνεις την ποιότητά σου.

Για την υπόθεση Γεωργιάδη έχεις δώσει συγχωροχάρτι στον Γεωργιάδη, όπως και στον Λιγνάδη κλπ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο προσπαθείς να παρουσιάσεις την παιδεραστία ως κάτι ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ. Εσύ το ξέρεις!
Άσε που ο Γεωργιάδης ήταν υποψήφιος και βουλευτής για χρόνια.

Ακόμα και στη περίπτωση του Κούλη θίγεσαι και ενοχλείσαι; Για ποιον λόγο άραγε;

Το ποιος γλύφει άστο καλύτερα. Σίγουρα όμως δεν γλύφω και αθώωνω παιδεραστές και δολοφόνους.

Και για το δένδρο και για το δάσος σου απάντησα.

Το ποιο είναι τι αστο καλύτερα;

Είναι θέμα ΑΡΧΩΝ και ΗΘΟΥΣ κάθε άνθρωπου να θεωρεί ασήμαντο το να βιάζει κάποιος παιδιά!

ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ!!!!

Υ.Γ. ΤΕΛΟΣ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 27 Μάρ 2023 00:18 από ΛΑΜΙΑ FANS »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 00:33 »

Την επίθεση την ξεκίνησε ο mythos. Εγώ έγραψα για τους ψηφοφόρους του Κούλη. Όταν για πολλοστή φορά είναι ο ΜΟΝΟΣ που θίγεται και αναλαμβάνει το ρόλο του γαλάζιου παιδιού δεν του φταιώ.

Το ποιος ξεκίνησε και πώς ξεκίνησε φαίνεται με μια απλή κίνηση του ποντικιού.

Υ.Γ. δεν αθωώνω κανέναν, αλλά δεν συμμετέχω σε κυνήγι μαγισσών επίσης. Εσύ έχεις φτάσει στο άλλο άκρο σαν κατήγορος και δικαστής μαζί ολόκληρου κόμματος.
Αν και δεν επηρεάζει την τύχη της Ελλάδας, δεν θεωρώ ασήμαντη την παιδεραστία όπως προσπαθείς να μας πείσεις, αλλά δεν θα τσουβαλιάσω όλους τους πολιτικούς όπως κάνεις εσύ επειδή σου αρέσει. Το κάνεις καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 00:44 »

Το ποιος ξεκίνησε και πώς ξεκίνησε φαίνεται με μια απλή κίνηση του ποντικιού.

Υ.Γ. δεν αθωώνω κανέναν, αλλά δεν συμμετέχω σε κυνήγι μαγισσών επίσης. Εσύ έχεις φτάσει στο άλλο άκρο σαν κατήγορος και δικαστής μαζί ολόκληρου κόμματος.
Αν και δεν επηρεάζει την τύχη της Ελλάδας, δεν θεωρώ ασήμαντη την παιδεραστία όπως προσπαθείς να μας πείσεις, αλλά δεν θα τσουβαλιάσω όλους τους πολιτικούς όπως κάνεις εσύ επειδή σου αρέσει. Το κάνεις καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.

Έγραψε ο ψηφοφόρος της Μισελ  B-) B-) B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 01:02 »
Γιατί δεν ανοίγετε ένα νήμα Λαμίας vs Μυθος να ησυχάσουμε;

Συνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 08:19 »
όπως έγραψε εύστοχα και ο Crimson με χωρίζει άβυσσος στην πολιτική σκέψη από το my8os και έχουμε διαφωνήσει πολλάκις (με επιχειρηματολογία ένθεν κακείθεν) διαφωνώ όμως ακόμα περισσότερο με την απαράδεκτη και ανήθικη για moderator αντιμετώπιση από το Λαμία...
και τον παρακαλώ θερμά - εκτιμώντας ότι έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους το forum σε δύσκολη περίοδό του - να μην συμμετάσχει άλλο στο διάλογο και πριν γράψει οτιδήποτε ας βουτά την πένα του στο μυαλό του...   

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Full Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 10:57 »
ΛΑΜΙΑ FANS είσαι οπαδός του ΠΑΣ ή του Αλεκ6η?
Έχεις χάσει το μέτρο, ηρέμησε.
Δεν είναι γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εδώ.
Καλμα αδερφέ μου κάλμα!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 11:05 »

Εντωμεταξύ αυτό γράφει εδώ!!!!!

https://ibb.co/fD7Y51J
....

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Full Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 11:08 »
Αυτό είδα και γω ρε apnea73.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 11:33 »
Ας πω κι εγώ την παπαρίτσα μου,
τα πάντα είναι πολιτική.
Και πορευόμαστε πάντα με σεβασμό στις απόψεις του συνομιλητή. Προσωπικά χέστηκα εάν μου βρίσει ο οποιοσδήποτε το πρόσωπο που εκπροσωπεί το χώρο στον οποίο "ανήκω". Τη στιγμή που δεν βρίζει εμένα...
Θεωρώ ότι οι πολιτικοί είναι στην υπηρεσία του λαού. Οι περισσότεροι απέτυχαν, με το μεγαλύτερο βάρος και ευθύνη σε αυτό να πέφτει στα 2 κόμματα που κυβέρνησαν για 10ετίες τη χώρα. Η αριστερά (έστω η ντεμέκ) έχει τις λιγότερες ευθύνες. Είναι εκτός πραγματικότητας να λένε ότι η αριστερά κατέστρεψε την Ελλάδα, όταν το βαθύ κράτος, που θρασύτητα λέει ο ζαβός, είναι κτισμένο και γερά θεμελιωμένο από την οικογένειά του και τους πράσινους. ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ο εκπρόσωπος του βαθέως κράτους θα πολεμήσει το... βαθύ κράτος! Οκ...

Υ.Γ. my8os, ρε φίλε αφού είναι ζαβός, τί να κάνουμε τώρα!  :P
Είναι κοινωνιοπαθής, φαίνεται από το πώς μιλάει, το πώς φέρεται, το πώς σφίγγει τα χεράκια του. Θα μπορούσε να βγάλει άλλον αρχηγό η παράταξη. Αλλά, όλο και κάτι παίχτηκε στις εκλογές τότε.  ;)

Ηρεμήσετε όλοι.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 12:25 »
Υ.Γ. my8os, ρε φίλε αφού είναι ζαβός, τί να κάνουμε τώρα!  :P
Είναι κοινωνιοπαθής, φαίνεται από το πώς μιλάει, το πώς φέρεται, το πώς σφίγγει τα χεράκια του. Θα μπορούσε να βγάλει άλλον αρχηγό η παράταξη. Αλλά, όλο και κάτι παίχτηκε στις εκλογές τότε.  ;)

Το 'ζαβός' και τα τικ του δεν μου φταίνε. Άλλωστε σαν τον Μr. Bean μοιάζει. Και τον Τσίπρα ζαβό τον λένε αλλά επειδή μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση, θεωρώ κάκιστη κίνηση το να μη φοράει γραβάτα με τους Ευρωπαίους. Οι άλλοι τι ήταν δηλαδή κορόιδα να νιώθουν άβολα με γραβάτα; Η σωστή ένδυση δείχνει και κάποιον σεβασμό στους θεσμούς. Αλλιώς ας πάει με τις πιτζάμες του. Η γλώσσα του σώματος πάντως δείχνει πολλά και οι πολιτικοί δεν είναι χαζοί να μην το πιάνουν. Στην ουσία όμως όλοι ξέρουμε ότι ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο άνετος και "αποδεκτός" όταν μιλάει με τους Ευρωπαίους καθότι κατέχει άπταιστα τα Αγγλικά. Αυτό είναι σημαντικό προσόν και αποφεύγει να γίνεται κλόουν και αντικείμενο γέλιου όπως καλή ώρα ο go back madam Merkel και now we have the queue...

Εκφράσεις όμως τύπου 'ποιος σοβαρός και νοήμων θα ψηφίσει' είναι που με πειράζουν.
Άλλωστε εγώ δεν ψηφίζω με βάση το ποιος είναι όμορφος αλλά ποιος θεωρώ θα αφήσει κάποιο καλύτερο έργο στη χώρα.
Και ποιον άλλον να βγάλει η ΝΔ; Τον Μεϊμαράκη θεωρώ παλιάς κοπής. Μόνον ο Δένδιας ίσως φαίνεται υποσχόμενα καλός. Όλοι οι άλλοι για μένα δεν.

Πάμε τώρα στην αντιπολίτευση.
ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας, πολλά τα ψέματα που έχει πει και έχουν μείνει στη μνήμη μας. Μέχρι και τη δημοσκόπηση άλλαξε. Ας αφήσουμε απέξω και την 'συνεργασία' του με τον Καμμένο. Ποιον; τον Καμμένο!! Ποιος άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός; Δεν μου έρχεται κανένας στο μυαλό.
ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης. Ίσως. Νέος χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία όμως. Αλλά μιλάμε για το κόμμα που έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη δεινή θέση της Ελλάδας και την παρολίγο χρεοκοπία.
ΚΚΕ: Κουτσούμπας. Μόνο πεισματικά να αρνούνται ξέρουν χωρίς να προτείνουν λύσεις, γιατί.... αυτοί είναι (παραφράζονται τον Κουτσούμπα).
Δεν χρειάζεται καν να πω κάτι για Μπαρουφάκη, Βδελόπουλο, Ναζιδιάρη, κλπ.

Γι' αυτό είπα, ψήφος στο μη χείρον βέλτιστο.
Ως λαός δεν μπορούμε να βγάλουμε καλύτερους... γιατί αυτοί είμαστε. Αλλά κάπως παρηγορούμαι τη στιγμή που στην Αμερική των 330 εκατομμυρίων είχαν υποψηφίους τον γέρο-αλτζχάιμερ και τον άλλον γέρο-τρόμπα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 12:51 »
Ναι, το τσιτάχ άφησε έργο μη γνωρίζοντας τίποτα, ο επιτελικός...

Όσο για τον σύντροφο Δημήτρη, τον έχεις ακούσει να μιλάει Γαλλικά?

Έλα σε παρακαλώ, μην προσβάλεις!  :)) Τον ξεφτίλισε τον δικηγόρο!
 :dab:

Ωραίο το χιούμορ, μακάρι να το είχαμε συχνότερα στη ζωή μας! Αλλά δεν μας αφήνουν, γαμώτο...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 14:25 »

Θεωρώ ότι οι πολιτικοί είναι στην υπηρεσία του λαού.

Crimson δυστυχώς όπως είπες έχουν αποτύχει όλοι, διότι αντί να είναι 95-5 το ποσοστό (κράτος/χώρα/λαός - προσωπικός πλουτισμός) εδώ είναι το ανάποδο. Και οπου λέω προσωπικό πλουτισμο δεν αναφέρομαι μόνο στους αρχηγούς αλλά σε όλα τα στελέχη των κομμάτων.

Το θέμα είναι οτι ακόμα υπάρχει κόσμος ο οποίος νομίζει οτι θα βολευτεί ο ίδιος ή η οικογένειά τους απο αυτούς...

Τεσπα..
....

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δευ 27 Μάρ 2023 16:59 »

Το θέμα είναι οτι ακόμα υπάρχει κόσμος ο οποίος νομίζει οτι θα βολευτεί ο ίδιος ή η οικογένειά τους απο αυτούς...

Τεσπα..
[/quote]

Έτσι βολεύτηκε και ο σταθμάρχης και τώρα είναι στην ψειρού. Έτσι βολεύτηκαν και άλλοι και τώρα είναι κατηγορούμενοι για το Μάτι. Εδώ είναι Ελλάδα, όχι παίξε γέλασε.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Πεμ 30 Μάρ 2023 18:29 »
Ο τρομερός πρωθυπουργός μας πήρε ο ίδιος να επιληφθεί για την ισονομία του ποδοσφαίρου μας.
Ακόμα για τα Τέμπη δεν έχει κάνει κάτι.
Ίσως φοβήθηκε μην του πάει καμιά φούστα πακέτο.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Πεμ 30 Μάρ 2023 21:58 »
Ο τρομερός πρωθυπουργός μας πήρε ο ίδιος να επιληφθεί για την ισονομία του ποδοσφαίρου μας.
Ακόμα για τα Τέμπη δεν έχει κάνει κάτι.
Ίσως φοβήθηκε μην του πάει καμιά φούστα πακέτο.
νομίζεις ότι δεν κάνει κάτι για το έγκλημα στα Τέμπη.... Διάβασε κ ξανασκεψου το.... https://atexnos.gr/%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%af%cf%89%ce%ba%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80/
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Πεμ 30 Μάρ 2023 22:54 »
Μετά το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες αμέσως μόλις ανέλαβαν τα ηνία της χώρας, ψήφισαν το ακαταδίωκτο για την επιτροπή "εμπειρογνωμόνων".
Και τώρα αυτό.
"Όλα στη φως", λένε οι επικίνδυνα γελοίοι...

108...

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Πεμ 30 Μάρ 2023 23:10 »
Μετά το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες αμέσως μόλις ανέλαβαν τα ηνία της χώρας, ψήφισαν το ακαταδίωκτο για την επιτροπή "εμπειρογνωμόνων".
Και τώρα αυτό.
"Όλα στη φως", λένε οι επικίνδυνα γελοίοι...

108...
θα μπορούσες να τους πεις ηλίθιους (για να μη παρεξηγηθω θα πω ότι αναφέρομαι σε αυτούς που αποφασίζουν κ όχι στους ψηφοφόρους τους),με τον όρο να παραπέμπει στο πως ορίζεται η ηλιθιότητα από τον Μπέρτολτ Μπρεχτ,κ όχι όπως στη καθημερινότητα όλοι μας τον χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε την έλλειψη αντίληψης ή τη μειωμένη ευστροφία.... Στον ορισμό του Μπρεχτ λοιπόν, υπάρχει η έννοια της επικινδυνότητας έτσι κ αλλιώς.....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Τρι 04 Απρ 2023 23:12 »

πόσο αστείος είναι άραγε ο κουμουτσάκος,κ πόσο ο οικοδόμος στα 67 του πάνω στη σκαλωσιά?..... ποιος δουλεύει,κ ποιος μας δουλεύει?αφήνω τα ερωτήματα να βράζουν στη παιδική μας αφέλεια....

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #173 στις: Τρι 04 Απρ 2023 23:13 »
ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΛΑ ΜΕ ΦΟΡΑ

ΠΙΑΣΕ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ....ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ
Πάει.....χάζεψε και αυτή.....

Ρε σεις , στο  << ελα με φορα >> , μονο σε μενα ερχεται στο μυαλο << και κλασε μας τ’ α……δια >> ; 🙄

Αντιγράφω την πολιτική ορθότητά σου από παλιότερο ποστ σου.

Όχι τυχαία, πάλι με χυδαίο σεξισμό.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Τρι 04 Απρ 2023 23:17 »
Σεξισμος …;;;!!! ::) Αυτο το οποιο δηλωσα οτι ηταν πλακα/ρηση απο τα παιδικα μου χρονια ;;;

Α καλα , νταξ , γαμα το . Κερδισες . Παραδινομαι.