Υ.Γ. my8os, ρε φίλε αφού είναι ζαβός, τί να κάνουμε τώρα! 
Είναι κοινωνιοπαθής, φαίνεται από το πώς μιλάει, το πώς φέρεται, το πώς σφίγγει τα χεράκια του. Θα μπορούσε να βγάλει άλλον αρχηγό η παράταξη. Αλλά, όλο και κάτι παίχτηκε στις εκλογές τότε. 
Το 'ζαβός' και τα τικ του δεν μου φταίνε. Άλλωστε σαν τον Μr. Bean μοιάζει. Και τον Τσίπρα ζαβό τον λένε αλλά επειδή μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση, θεωρώ κάκιστη κίνηση το να μη φοράει γραβάτα με τους Ευρωπαίους. Οι άλλοι τι ήταν δηλαδή κορόιδα να νιώθουν άβολα με γραβάτα; Η σωστή ένδυση δείχνει και κάποιον σεβασμό στους θεσμούς. Αλλιώς ας πάει με τις πιτζάμες του. Η γλώσσα του σώματος πάντως δείχνει πολλά και οι πολιτικοί δεν είναι χαζοί να μην το πιάνουν. Στην ουσία όμως όλοι ξέρουμε ότι ο Μητσοτάκης είναι πολύ πιο άνετος και "αποδεκτός" όταν μιλάει με τους Ευρωπαίους καθότι κατέχει άπταιστα τα Αγγλικά. Αυτό είναι σημαντικό προσόν και αποφεύγει να γίνεται κλόουν και αντικείμενο γέλιου όπως καλή ώρα ο go back madam Merkel και now we have the queue...
Εκφράσεις όμως τύπου 'ποιος σοβαρός και νοήμων θα ψηφίσει' είναι που με πειράζουν.
Άλλωστε εγώ δεν ψηφίζω με βάση το ποιος είναι όμορφος αλλά ποιος θεωρώ θα αφήσει κάποιο καλύτερο έργο στη χώρα.
Και ποιον άλλον να βγάλει η ΝΔ; Τον Μεϊμαράκη θεωρώ παλιάς κοπής. Μόνον ο Δένδιας ίσως φαίνεται υποσχόμενα καλός. Όλοι οι άλλοι για μένα δεν.
Πάμε τώρα στην αντιπολίτευση.
ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας, πολλά τα ψέματα που έχει πει και έχουν μείνει στη μνήμη μας. Μέχρι και τη δημοσκόπηση άλλαξε. Ας αφήσουμε απέξω και την 'συνεργασία' του με τον Καμμένο. Ποιον; τον Καμμένο!! Ποιος άλλος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός; Δεν μου έρχεται κανένας στο μυαλό.
ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης. Ίσως. Νέος χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία όμως. Αλλά μιλάμε για το κόμμα που έχει και τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη δεινή θέση της Ελλάδας και την παρολίγο χρεοκοπία.
ΚΚΕ: Κουτσούμπας. Μόνο πεισματικά να αρνούνται ξέρουν χωρίς να προτείνουν λύσεις, γιατί.... αυτοί είναι (παραφράζονται τον Κουτσούμπα).
Δεν χρειάζεται καν να πω κάτι για Μπαρουφάκη, Βδελόπουλο, Ναζιδιάρη, κλπ.
Γι' αυτό είπα, ψήφος στο μη χείρον βέλτιστο.
Ως λαός δεν μπορούμε να βγάλουμε καλύτερους... γιατί αυτοί είμαστε. Αλλά κάπως παρηγορούμαι τη στιγμή που στην Αμερική των 330 εκατομμυρίων είχαν υποψηφίους τον γέρο-αλτζχάιμερ και τον άλλον γέρο-τρόμπα.