PAS.gr > Σχετικά με το forum

ftla

(1/4) > >>

ΛΟΚΟ:
Στα χρόνια της ανεργίας του δουνουτου της απομόνωσης των στημένων του στοιχήματος της μίζας και της ρεμούλας, όλη η Ελλάδα δείχνει να έχει καταληφθεί από κατήφεια και μαύρα σύννεφα.
Ολη; Οχι. Ενας μικρός Παγράδικος καφενές αντιστέκεται και προσπαθεί να κρατήσει το χαμόγελο που τόσο πολύ τους ενοχλεί όλους.
Κι επειδή θέλουμε οι χοροί να κρατήσουν, επειδή θέλουμε να βρούμε στέκια επαρχιώτικα κι αλλιώτικα, λέμε να κάνουμε μια σύναξη, που σα χωριό αυτόνομο θα εξαπλωθεί.
Σύναξη, που με τον φίλο Αλέκο ftla, όλο σχεδιάζαμε κι όλο αναβάλαμε και δώστου από την αρχή. Κι ήρθε φαίνεται η ώρα να μαζευτούμε για τον Αλέκο, χωρίς τον Αλέκο, να πιούμε ένα ποτηράκι (και δύο και τρία), για την πάρτη του, να ξαναγνωριστούμε, να θυμηθούμε, να ονειρευτούμε. Χωρίς τον Αλέκο; Αποκλείεται εκεί θα είναι κι αυτός, κάπως θα βρει τρόπο, τον έβρισκε πάντα.
Σε μια βδομάδα λοιπόν, στις 26, κατά τς τρεις το μεσημέρι κι όσο μας βγάλει, χωρίς πομπούς, ας θυμηθούμε ότι οι παρέες φτιάχνουν Ιστορία.
Να είστε εκεί, OΛΟΙ

Πάντα ν' ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε βρε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς.

Που; Στον Οβελίξ ντε, στρατηγού Βογιάννου και οπλαρχηγού Παλάσκα γωνιά.

ΛΟΚΟ:
Αχμ κι είμαι και κουρασμένοοοοος.
Επειδή τρίτο περιστατκό απεκαλύφθη σήμερον...
(Ξέχασα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.)
Επειδή λοιπόν τρίτ φορά σημαίνει ότι θα υπάρχουν κι άλλοι...
Στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο ΒΟΤΑΝΚΟ είναι ο ΟΒΕΛΙΞ.
Μόλις έφτακα εγώ ...ζν Αθήνα, σε κανα τρίωρο κινάω για Γιάννενα, με τον SA παρέα, μέσω κάμπου, φτυχώς, τουλάχιστον, θα αποφύγουμε τη Σαλονίκη. Ελπίζουμε να φτάκουμε ολάκεροι, ώστε να γίνουμε κομάτια στον Οβελίξ.

Κανονίστε ΠΑΣλες να υπάρξουν αδικαιολογήτως απόντες, θα κρατάει απουσιολόιο ο ΝτισιΒαράς και καλά θα κάνετε να μη μάθετε τι παθαίν όποιος παίρν απουσία απο συγκεκριμένο άτομο.

Επειδή μόπε ο SAς ότι δεν είναι καλός ο χάρτς πανέβασα και καθόλου ΙΝ και μ προξένσε τραύματα, ανεβάζω και το παρακατ, όπως με ορμήνεψε:


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη
ΒΕ ΤΗΕRE

PAS-o-media:
Πιθανολογείται πως θα αναλάβει και πολύ ειδικός ψήστης!


Uploaded with ImageShack.us

pasajax:
Α καααααλάαα.....

άμα είναι έτσ...θα καθυστερήσω κανά μισάωρο,
να φκιάκω τίποτα να φάω γιατί νηστκοί θα μείνουμε!!!!

ΛΟΚΟ:
Σουβλάκια εμείς Πάντως δεν φάγαμαν. Φταίει ο ψήστης, ήρθε ο Ντρέβεν κατά τς μία και τάφαε όλα μαναχόστ, πήραν αναβολή τα κάρβουνα ...Δ.Γ.-Δ.Α.
Νασάστενε όλοι καλά ρε οι συντσιπροκατεβάσαντες ψέ. Και οι κρασομπυροκατεβάσαντες δηλαδή, μην και παρεξηγθούν.
Καιρό είχαμαν να τα π(ι)ούμε. Δυστυχώς δεν τσακώθκαμαν, ν' ανάψουν περσότερο τα αίματα, αλλά σάμπως τι είχαμαν να χωρίσμε, ίσα ίσα πολλά μας ενώνουν και στη προκειμένη ο φίλος Αλέκος, που είμαι σίγουρος ότι καπ κρυμένος τον ήτανε και χαμογέλαε πονηρά. Νούμερο δεν τα καταφέραμαν εδώ και καιρό π το λέγαμαν να βρεθούμε στα Γιάννενα, αλλά ψε πήραμαν το αίμα μας πίσω έτς;
Χαμόγελα, γέλια, αγριοφωνάρες και πατζάρια τριάρια είχαμαν. Απ' ότ πήρα τάρα λύθκαν και κατ μικροπαρεξηγήσεις.
Χάρκα π γνώρσα -καιρός ήτανε- κάποιους πάπδες, αλλά και μκρούς συνομηλίκουζμ ...θα αποχτήσουν επιτέλους πρόσωπο τα γραφτά. Αν και τα προσώπατα γνωστά απ' τς κερκίδες ήντουσαν, μαναχά π δεν είχαν νικ.
Γνωρίσαμαν και φανταροβύσματα, έχμε και τέτοια, αμπώς, όπως και φαρμακοτρίφτες, αχρείαστ νάναι.
Ιδιάιτερ μνεία να κάνω για τον φίλο μ, π μετά από 10 τόσα χρόνια, ιντερνετικά, πρηξίματα πούχ τραβήξει από μένανε, επιτέλους τον είδα κι από κοντά. Τόσο πρήξμο έχει φάει, πόχασε 10 κιλά κατά δήλωσή τ.
Χάρκα που βρέθκαμαν με κατ'  άτομα που καφενεδιάζουμε χρόνια και χρόνια εδώ μέσα. Και με τς διαφωνίες μας και με τα όλα μας ...σνεχάμε.
Μέχρι και μ' αμετανόητους αναστοπολκούς τσουγκρίσαμαν ποτήρια. Πόκαναν και προσπάθειες προηλυτισμού.
Εκειόν τον τύπο π δε γραφ σχεδόν ποτές και που νόμζε ότι ο Οβελίξ είναι ζν αθήνα όλο σε κατ τέτοια τον συναντάω. Μια χαρά δεν έχω παράπονο.
Ο γνωστός τοξικομανής ινδιάνος έδωκε το παρόν, ο άλλος γνωστός φίλοστ ο και αψλός τακούνιας επονομαζόμενος, σημείωσε απουσία. Να ιδούμε τι θα κάνμε με τη πάρτη τ, πδεν λέει να αποχτής κινητό.
Ο πιτσιρικάς με το καπέλο, ήταν μακράν ο style πρώτος τς βραδιάς. Κρίμα π δεν μπόρεσε να μας φέρει και τον Βάγγο εκεί, αν και η θκιά τ παρουσία έφτανε και περίσσευε.
Και χαζομπαμπάδες είχε ο μπαχΤσές. Ενας απ' αυτούς μας κέρασε και καϊφέ μετά, έ να μην ανακατώσουμε και το σπίτ τς χαζομαμάς, ψίχα; Κουκλι το παζλσολβεράκιΜ, δε θα μπόραγε να είναι αλλιώς.
Χαρκα που θα δώκουμε ένα χαμόγελο σε κάτ ψυχούλες, να πω τν αλήθεια δεν χάρκα απλώς, κατρήθκα απ' τη χαρά μ. Ελπίζω το ίδιο να γεν και με τς ψυχούλες, σε μερικές μέρες.
Νάστε όλοι καλά ρε.

Λεπτομέρειες...
Πόσοι;
Ενας! Γέμσαμαν Ντρέβενδες το μαγαζί. Μα πόσα προσώπατα έχ ο αθεόφοβος π κυκλοφορούσαν και κατέβαζαν τσίπρα και ανακάτευαν το μαγαζί του Οβελίξ;
Μας άντεξαν οι άνθρωποι ...ΗΡΩΕΣ.
Να πλεροφορήσω τον τζε που άφκε κατ πράγματα, ότι έπεσε πολύ καζούρα με το σημείωμα ...υπόψη ΚΥΡΙΟΥ κλπ κλπ. Καπ τς χάλασε τς αθεόφοβους το ΚΥΡΙΟΥ, αλλά τόσα ξέρουν τόσα λένε. Καλά τάγραψες εσύ πασιάμ, αλλά οι CJ22fans είναι γνωστοί εγκάθετ. Και για να μη νομίζεις ...τα μελομακάρονα, π μας έσλες, προσφέρθκαν και καταναλώθκαν άμα τη εμφανίσει. Πρεπ νάταν καλά ...δε πρόφτακα να δοκιμάσω.
Είχαμαν κάτ ενδοζαγοριακές κόντρες, αλλά δεν έπεσαν μπουνίδια, δόθκαν ραντεβού θανάτου στα γνωστά γήπεδα των Ζαγοροχωρίων για τα περαιτέρω.
Μερικοί δεν κατάφεραν να έρθουν ...ας προσέχαταν. Εμείς κερδίσαμαν πολλά ψε, εσείς χάσαταν, ήτο μια Τσίλικη συγκέντρωση.

Να φχαριστήουμε ιδιαίτερα τς φίλους π τρέξαν να βρουν το που και το πως, να το οργανώσουν, αλλά και τσακίσκαν να σιάξουν και να φέρουν και τα σιντιά, π μας κράτσαν παρέα. Είχε και και easy listening klarino και classic rock klarino και heavy metal klarino, αμ πως αδά...

Φωτογραφίες βγήκαν πολλές. Θα σκεφτούμε αν τς ανεβάσμε. Αν ανεβούν μερικές, θάναι με χαλασμένες τς φάτσες, να μην καρφώσουμε και τν αληθινή ταυτότητα τ Ντρέβεν δηλαδή, αλλά ετς για να σκάσουμε τς απόντες, μάλλον κατ λίγες θα βάλουμε. Αν και το κέφι δε γίνεται να αποτυπωθεί πθενά.

Νάστε όλοι καλά ρε, πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Απάντηση

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση