About PAS > ΠΑΣ για καμιά μεταγραφή?

Παναγιώτης Τζίμας

<< < (3/4) > >>

arispas:
Χαχαχαχα μας καλυψες Κριμσον, ευχαριστώ

Kun:
Για παίκτες του μπαοκ και του κωλόγαυρου ένα κατεβατό από κείμενο στις ανακοινώσεις.

Τόσα χρόνια διάφοροι αλήτες, όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα αφεντικά τους, ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ και συ τι κάνεις? ΠΑΣ και παίρνεις δανεικούς!!!  :facepalm: :facepalm:

Μετά να μη διαμαρτυρόμαστε που μας σφάζουν.  >:( >:(

Κοροιδεύουμε ξάνθη, πουσταρά αιώνιο, λεβαδειακό για τα αλισβερίσια με γαύρους του βορά και του νότου και μεις ενώ έχουμε έσοδα πάμε και κάνουμε τα ίδια!!!  %-| %-|

Πέρισυ οι μικροί παρουσιάσαν ένα πολύ ωραίο σύνολο και φτάσαν κοντά να σηκώσουν την κούπα. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ?!?! Με το να φέρνεις δανεικούς από τα βρωμερά αυτά σωματεία?!?!

Και καλά εντάξει θες να φέρεις δανεικούς να μη πληρώσεις, άφου έχουμε το θεματάκι με τη συνεχιζόμενη δραστηριότητα. Δεν μπορείς να φέρεις δανεικό από το εξωτερικό?! Πες στο φίλο σου το Φάρα στην τελική.

Και όχι τίποτα άλλο μας βάζετε φάτσα φόρα τις φανέλες των βρωμερών σωματείων. Ρε πάτε καλά να πούμε?!?!  :takataka: :takataka:

Υ.γ.: Οι παίκτες δε φταίνε σε τίποτα.

PAriS:
Πάντως σαν ανέκδοτο ακούγετε να πληρώσει ο χουβαρδάς πρόεδρος 70.000 για ένα χρόνο δανεικό παίχτη!!!! Εγώ προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω. Εσείς οι θιασώτες τις διοίκησης ΧΒ τι λέτε γιαυτό;
...μου θυμίζει τα κολπάκια  της πώλησης Πασχαλάκη!
...πρέπει να φαίνονται και έξοδα στην "εταιρία" αλλιώς πως θα γίνει το παντελονιασμα!!!

*Φυσικά δεν ξεχνάμε το άλλο ανέκδοτο (παρόλο που δεν σχολιάστηκε στο φόρουμ) με το ποσό πώλησης του Κάργα!!! (Για να μην νομίζετε οτι δεν τα βλέπουμε και μας περνάτε για εντελώς μαλάκες)
* Περιμένω σχόλια για τα ανέκδοτα από τους "περήφανους οπαδούς του προέδρου" Μην κρυφτείτε πάλι...

ΛΑΜΙΑ FANS:
Στο FM 2020 ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!!!

arispas:
Όταν ήρθε, στα πρώτα ματς είπα ότι η θέση του είναι χαφ. Ούτε σέντερ φορ που έσκιζε τα δίχτυα στον Αστέρα και την εθνική, ούτε δεξί Μπακ που ήθελε ο Λουτσεσκου. Το παιδί αυτό, απ όταν ήταν στην Πρέβεζα έπαιζε 6αρο8αρι. Αρχηγός στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας, αν δεν κάνω λαθος απορρίφθηκε από τις υποδομές μας (ναι νομίζω ισχύει όσο και αν δεν το πιστεύετε, απορρίφθηκε από την κ15. Βέβαια δεν είμαι και απολύτως σίγουρος, ίσως είχε απορρίψει ο ίδιος τον ΠΑΣ) και πήγε στον Αστέρα όπου αναπτύχθηκε πολύ και σωματικα και ποδοσφαιρικα. Για μένα, ευτυχώς έμαθε μπάλα αλλού και όχι εδώ στα Γιάννενα. Τότε οι υποδομές δούλευαν στο παιχνίδι του Πετράκη...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση