Αθλητικά > άλλες ομάδες - ποδόσφαιρο

Superleague 2 2022-2023

(1/3) > >>

fon7:
Το Αιγάλεω ξεκίνησε τη σεζόν ανανεώνοντας το συμβόλαιο του προπονητή του τον Αύγουστο. Δέκα μέρες μετά τον έδιωξε. Έφερε στη θέση του τον Φραντζέσκο. Ένα μήνα μετά τον έδιωξε. Τώρα ψάχνει τον επόμενο.
Μικρή λεπτομέρεια: Το Αιγάλεω δεν έχει παίξει ακόμα επίσημο παιχνίδι.

El Sombrero

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Ο Εργοτέλης αποσύρθηκε από τη Super League 2, εκτός και από το Κύπελλο
ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό Β'

Ο Εργοτέλης αποσύρθηκε και τυπικά πλέον από τη Super League 2, ενώ απορρίφθηκε και η δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Με επιστολή στη Super League 2, ο Εργοτέλης αποσύρθηκε και τυπικά από το πρωτάθλημα της κατηγορίας και πλέον θα προσπαθήσει να συμμετάσχει στη Γ' Εθνική, εφόσον το επιτρέψει η οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Την ίδια στιγμή απορρίφθηκε και η δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας κι ως εκ τούτου, η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας ακυρώθηκε, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Απορρίφθηκε η δήλωση συμμετοχής της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΣ 88 στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2022-2023. Ως εκ τούτου ματαιώνεται το προγραμματισμένο για τις 28/9/2022 παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 3η φάση του Κυπέλλου"
--- Τέλος παράθεσης ---

από Sport 24.gr

ΛΑΜΙΑ FANS:

--- Παράθεση ---Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Ενέκρινε την έναρξη της Super League 2 στις 16 Οκτωβρίου


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε δύο αποφάσεις που ανακοινώθηκαν.
Κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις:

• Ενέκρινε με τις παρατηρήσεις που συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τον Κανονισμό Αδειοδότησης των Ομάδων της περιόδου 2022-2023. Η απόφαση τελεί και υπό την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
• Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022.
--- Τέλος παράθεσης ---

από Gazzetta.gr

fon7:
Αποφάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
• Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
epo.gr

Ομάδα ανέβηκε στην Ελλάδα Οκτώβριο μήνα κατηγορία.Πρέπει να γυρίσουμε σε άλλες εποχές για να δούμε κάτι τέτοιο.

fon7:
11 Οκτωβρίου. Στη 2η κατηγορία της Ισπανίας αύριο θα διεξαχθεί η 10η αγωνιστική, στην 2η κατηγορία της Αγγλίας αύριο θα παίξουν το 14ο ματς τους, στη 2η κατηγορία της Ελλάδας αύριο θα συζητήσουν κάτι τεχνικές μικρολεπτομέρειες, όπως ποιες ομάδες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και πότε θα ξεκινήσει αυτό.
El sombrero

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση