Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - jimakos

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 97
26
Ο Ζάννης είναι ο πλέον πετυχημένος αλλά και ο χειρότερος πρέπει να πω, προπονητής του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΟΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!

Ο ΠΑΣ έχει ανάγκη από έναν ΣΥΜΒΑΤΟ ΔΟΤΗ, επειγόντως! Οι δύο δότες που παρουσιάσθηκαν, είναι ασύμβατοι...
SOS!!!

Πως σε καταντήσανε ομαδάρα μου.
Ελπίζω σήμερα και οι τελευταίοι ΠΕΤΡΑΚΙΚΟΙ, να πείσθηκαν πως ο άνθρωπος δεν ΠΡΕΠΕΙ να είναι πλέον στο τιμόνι της ομάδας.
ΑΛΛΑΓΗ επειγόντως...

27
Μπράβο, όχι τόσο για την απόδοση, αλλά για την σοβαρότητα και την ένταση που έβγαλε η ομάδα και ειδικά κάποιοι παίχτες, όπως ο Λουκίνας, που "εξέθεσε" κατά κάποιο τρόπο τον Ζάννη που δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου μέχρι τώρα! Μπράβο Λουκίνα αγόρι μου, ποτέ δεν είναι αργά τελικά!!!

28
Στο ποδόσφαιρο φίλε, δεν ισχύει σεβασμός. Μόνο αν παίζει ο αντίπαλος με λιγότερους παίχτες και ταυτόχρονα κερδίζεις, θα τον σεβαστείς. Όταν έχεις ανάγκη τα γκολ, δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι αδύνατος ο αυριανός αντίπαλός μας...για να φτάσει στο σημείο να παίξει σε όμιλο, καθόλου αδύνατος δεν είναι και κανένας σεβασμός δεν του αρμόζει. Αν σεβαστείς υπερβολικά, κινδυνεύεις να αποκλειστείς.
1-0, όχι υπεραρκετό δεν είναι, αλλά μυρίζει αποκλεισμό... Ιδεοληψίες στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να υπάρχουν.

Αντιλαβού;

Και κάτι άλλο φιλαράκι...αν σέβεσαι τον εαυτό σου, θα παίξεις την μπάλα σου και όσα γκολ μπούν. Διαφορετικά αδικείς τον εαυτό σου και τους φιλάθλους σου.

Καλό βράδυ!


Τα "αντιλαβού" και αυτό το υφακι "φιλαράκι" όχι σε εμένα jimakos.

Είπες την άποψη σου, είπα την άποψη μου.

Το μάγκα αλλού...
 :pas:  :pas:  :pas:
Πιες το εσπρεσάκι σου φιλαράκι και κουλάρισε...το ποστάκι σου ήταν αφελές και άξιζε σκληρής απάντησης. Το αν δεν σου άρεσε, είναι άλλο θέμα! Αυτά μας φάγανε...σεβασμός λέει στο Καμάρι...γιατί ρε φίλε; Τους ξέρεις και από χθες; Μόνο στον παππού σου σεβασμός...οι υπόλοιποι πρέπει να τον κερδίσουν!
Τώρα περί υφακίου...κάποια πράγματα, πρέπει να λέγονται με συγκεκριμένο τρόπο, για να να γίνονται ευκολότερα κατανοητά...δεν είναι στις προθέσεις μου να υποτιμώ κόσμο και ειδικά ΠΑΣολέδες, απλά ο κυνισμός είναι πολύ καλός φίλος μου και μου κάνει συχνά παρέα, και πίστεψέ με είναι ο καλύτερος δάσκαλος για να επιβιώσεις!

Απο ΦΝ, καλημέρα!

29
Στο ποδόσφαιρο φίλε, δεν ισχύει σεβασμός. Μόνο αν παίζει ο αντίπαλος με λιγότερους παίχτες και ταυτόχρονα κερδίζεις, θα τον σεβαστείς. Όταν έχεις ανάγκη τα γκολ, δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι αδύνατος ο αυριανός αντίπαλός μας...για να φτάσει στο σημείο να παίξει σε όμιλο, καθόλου αδύνατος δεν είναι και κανένας σεβασμός δεν του αρμόζει. Αν σεβαστείς υπερβολικά, κινδυνεύεις να αποκλειστείς.
1-0, όχι υπεραρκετό δεν είναι, αλλά μυρίζει αποκλεισμό... Ιδεοληψίες στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να υπάρχουν.

Αντιλαβού;

Και κάτι άλλο φιλαράκι...αν σέβεσαι τον εαυτό σου, θα παίξεις την μπάλα σου και όσα γκολ μπούν. Διαφορετικά αδικείς τον εαυτό σου και τους φιλάθλους σου.

Καλό βράδυ!

30
Αγαπάμε Σαντορίνη και Καμάρι, αλλά αύριο χρειάζονται γκολ, πολλά γκολ...μην γίνει κανένα αστείο και τους υποτιμήσουμε. Ο Πιτσούνης δεν λυπήθηκε τον Χέρκουλα...
Ρίχτε τους λοιπόν, για να μας θυμούνται!
Γκολ, γκολ, κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ, Γιαννενάρα κι άλλο γκολ!

31

ΥΓ.4. Αυτός που εδώ μέσα γράφει μόνο ή μαλακίες ή μαλακίες, μήπως να τις περιορίσει λίγο, τοποθετώντας τες μόνο στο λήμμα "Χριστοβασίλης", έτσι για να τις ταιριάζει κιόλας;;;


Επειδή αυτό το υστερόγραφο νομίζω πηγαίνει σε εμένα θα ήθελα να απαντήσω.
Όπως έχω καταλάβει απο προηγούμενα μηνύματα σας πρέπει να είσαστε μεγάλος και σοβαρός άνθρωπος, οπότε θα είναι άτοπο να σας εξηγήσω ότι η αρχή του διαλόγου είναι η διαφορετικότητα των απόψεων. Ίσως να έχετε δίκιο για την επανάληψη των μηνυμάτων.
Οι χαρακτηρισμοί "ποντίκια", "γιαννιώτες" κλπ κάνουν ένα διαχωρισμό ανάλογα με την άποψη του καθενός σε καλούς και κακούς που δεν τον καταλαβαίνω και νομίζω ότι ακυρώνει όποια προσπάθεια θέλετε να κάνετε για είσαστε ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ. Ο κάθε άνθρωπος αγαπά την ομάδα και νομίζει ότι τη βοηθά με τον δικό του τρόπο.
Δε θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα εδω μέσα γτ νομίζω ότι είναι ένα forum που μπορούμε να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας. 
Καλή σας μέρα

Τα μπολντ θκαμ. Όχι ωρέ...τσότσαλο είναι, αλλά σοβαρό τσότσαλο...όχι σαν κάτι άλλα χαμένα αψλά στον θεσσαλικό κάμπο :P

32
Ο καριόλης έστηνε τη μπάλα διαρκώς γύρω από την περιοχή μας...πόσα πέναλτι θα κερδίσει αυτή η κωλοομάδα; Επειδή είναι ακριτική περιοχή αβαντάρεται συνεχώς.
Κατά τα άλλα, επιθετικά είμαστε κομπλέ...πολύ καλοί θάλεγα. Ο Κλάους ήταν σήμερα 2 κλάσεις πάνω από τους υπόλοιπους μαζί με τον Νικολιά. Ο Μυστ καλός, αλλά ατομιστής. Μόλις βγήκε, αμέσως φάνηκε το κενό του. Ο Ντόλαβατς κινητικός, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Πιο πολύ μου άρεσε ο Ξύδας. Η άμυνα παιδική χαρά. Ο Βελίδης σώζει, αλλά προσφέρει την ισοφάριση σε μία πρωτόφαντη κίνηση ποδοσφαιρικής γαλαντομίας.
Ο Μιχαήλ δεν πρέπει να ξαναπαίξει μπάλα μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι αλλαγές καθυστερημένες, όπως πάντα...
Ο Ζάννης πρώτη φορά αναφέρθηκε, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, στην σφαγιαστική διαιτησία. Φίλε άργησες πολύ. Τώρα στα τελειώματα αντιδράς...
Πολύ κακό αποτέλεσμα δυστυχώς.
Πάρε από τώρα ένα καλό παίχτη για το κέντρο και ένα σέντερ μπακ αρχιδάτο, και βάλτους να προπονούνται από τώρα για να δεθούν με τους υπόλοιπους. Ο Γενάρης είναι κοντά, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΦΤΑΙΧΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ. Άφησες και τον κρητικό, εντελώς ανερμάτιστο. Κάνε τις κινήσεις σου από τώρα. Ο Λίλα καλός, ο Σιόντης για βρούβες, είμαι από αυτούς που τον πίστευαν, αλλά βλέπω ότι δεν...

Είμαι πολύ τσαντισμένος, όχι τόσο με την ομάδα, όσο με το αρχ@#$ με το στραγάλι και την ξανθιά κουφαλίτσα που έκανε πολύ καλά τη δουλειά της... >:(

Με Λαμία, όχι απλά νίκη...γαμήσι...

33
Αν τα Γιάννενα μεγαλώσουν τόσο πολύ, όσο λέτε, θα στραγγαλίσουν τη λίμνη...θα έχουμε ένα ωραίο έλος 25 km2, το οποίο στη συνέχεια, θα οικοπεδοποιηθεί όμορφα, όπως μόνο οι έλληνες ξέρουν να κάνουν... :(

34
Μια χαρά τα λέτε οι από πάνω! Πυρσοί ανάβουν σε όλα τα γήπεδα...ας μην έχει την απαίτηση το παιδοβούβαλό μας (συγγνώμη κιόλας ρε βουβάλια) να είναι εκκλησία το γήπεδό μας, όντας άνθρωπος που δεν έχει καμμία προσπάθεια να προσεγγίσει το οπαδικό κίνημα της πόλης...και όσον αφορά το δάχλο να το βάλουν εκεί που δεν ξέρουν...όταν κουνιέται και δείχνει το δάχλο, παραπέμπει σε άλλες εποχές θλιβερές😠  Άντε μπράβο...

35
Ρε δεν ΠΑΣ καλα! / Απ: 17???
« στις: Πεμ 25 Οκτ 2018 13:13  »
Παράθεση
Γενέθλια: ΛΟΚΟ (17)

Χρόνια πολλά και καλά και... καλή επιτυχία στς Πανελλήνιες  B-)

ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ ΡΕ

Όλα αυτά + καλό ξεμπλοκάρισμα ρε!

36
Παράθεση
Ξάνθη-ΠΑΣ                                     5-1

Και επιτροπή υποδοχής-αποθέωσης στη σήραγγα Μετσόβου, διανυκτέρευση Καβάλα και τέτοια  :P :P

Υπάρχει λόγος σοβαρός για το σκορ... :)

37
Ξάνθη-ΠΑΣ                                     5-1
ΑΕΚ-Άρης                                         1
ΑΕΛ-ΟΦΗ                                         X
Λαμία-Λεβαδειακός                            X
ΟΣΦΠ-Απόλλων                                1
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ                                       1
Παναιτωλικός-Αστέρας                       2     
Πανιώνιος-Ατρόμητος                        X

38
Τι έπαθες ωρέ; Πρώιμη άννοια; Το ίδιο θέμα ανεβάζεις 2 φορές; *
Είπαμε μεγαλώσαμε...αλλά τόσο φεύγα...πρόσεχεεεεεεε φάε ψαράκια είπαμεεεεε!  :)) :)) :))
Κοίτα να δεις, κατά τα άλλα, εάν θεωρείς ότι με ΜΙΑ (1) πιθανότητα πρέπει να ξεκινήσεις από λιμνούπολη και να διεκδικήσεις τη νίκη Ζνξανθ' καλύτερα μείνε κείγιας που είσαι.
Με 1% δεν κέρδισε κανείς ή να στο πω αλλιώς, με τήλιο δεν γάμησε κανείς!!! :P :P :P

* Πάρε κανέναν mod να στο αϋλοποιήσει...άειντε από τα 35 σου είσαι για "επιστασία" :P.

39
Τι να κάνω ρε συ "συνγέροντα"; :P
Δεν μπορώ τις αφελείς καταστάσεις...μπορείς να νικήσεις τνΞανθ' όπως είσαι τώρα; Δεν μπορείς...
Τι το συζητάμε;
Άμα είναι να χαρείς όμως κι εσύ τόσο πολύ, μέχρι βρέξιμο του βρακακίου σου, ας κερδίσουμε τότε! :))

ΝΙΚΗ ΡΕ με κάθε δυνατό τρόπο!!!

40
Εγώ λέω πως εάν δεν κερδίσουμε ,να φύγει ο Πετράκης.
Εάν κερδίσουμε, θα είναι στημένο..
Τι λέτε? Δεν μοιάζει λογικό?

(Για την ισοπαλία δεν έχω καταλήξει ακόμη σε συμπέρασμα)

ΝΑΙ, η πρώτη φορά είναι, που θα κερδίσουμε με στήσιμο... :P

41
Έτσι όπως είναι οι δύο ομάδες αυτή την στιγμή, οποιαδήποτε σκέψη για διπλό, μου είναι απαγορευτική. Μας χωρίζει πολύ μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα.
Η μόνη περίπτωση νίκης είναι το ματς να είναι αβαβά, που λέει και ο Γεωργίου στο πλαίσιο της εξωτερικής μας πολιτικής και στην τήρηση παλαιότερων δούναι και λαβείν, πράγμα που φαίνεται πολύ πιθανό!!!

Διπλό λοιπόν, αν και παίρνει χρονικό αβάντζο ο Ζάννης.
Δεν πειράζει...προέχει ο ΠΑΣ.

42
μπαμΠΑΣ αγόρι μου, αυτά που θέλουν παρέα είναι το καφεδάκι, το τσίπουρο και το κρασί. Το τήλιο και το χαμομήλι είναι για το σπίτι με τις κυρίες μας παραδίπλα να πλέκουν καλτσάκια για τα μαξουμάκια... Στο τσίμπι με τα γκομενάκια γύρω-γύρω, μόνο χαμομήλι δεν χρειάζεται... καιρό έχουμε να τα πούμε.

43

 Μαλλιασε η γλωσσα μου. Κατεβα ρε ανθρωπε με 4-2-3-1 που σου παρεχει μια καποια μεγαλυτερη ασφαλεια. Δηλαδη Αρης.Παοκ,Γαυρος και ολοι οι αλλοι που το παιζουνε ειναι χαζοι?
 

Συν Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης στη ματσαρα που έγινε σήμερα. Και αυτοί 4-2-3-1. Όλοι χαζοί, μόνο εμείς οι έξυπνοι.  5-3-2 που όπως έλεγε και ο Jimakos τις περισσότερες φορές γίνεται 7-0-3

Τι έλεγε όπως ο jimakos ρε φίλε... :P :)) Πέθανα και δεν το ξέρω; Παρελθοντολογικός χρόνος για την πάρτη μου;  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Χτύπα ξύλο αγόρι μου...έχω 2 τσούπρες να σπουδάσω. Να τελειώσουν κι αυτές... και μετά βλέπουμε για Αόριστο και Παρατατικό και Υπερσυντέλικο.
'Αει σε καλό σου βραδιάτικα... :))  :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:


44
Ας επιχειρήσω να κάνω μία προσπάθεια, για το πως βλέπω τα πράγματα στον ΠΑΣ.

Zanni's status
1. Ο Ζάννης τελεί υπό ομηρία...
2. Ο Ζάννης βαρέθηκε, κουράστηκε, κορέσθηκε...
3. Ο Ζάννης είναι εμμονικός και αδαής...
4. Ο Ζάννης είναι πλέον αποδιοπομπαίος τράγος στα Γιάννενα...

Fatboy's status
1. Ο Χοντρός τελεί υπο ευδαιμονία...
2. Ο Χοντρός δεν βαρέθηκε, έτσι γουστάρει...
3. Ο Χοντρός ξέρει τι κάνει...
4. Ο Χοντρός δεν είναι ακόμη αποδιοπομπαίος τράγος στα Γιάννενα.

Και εξηγούμαι.
Ο Ζάννης (προσωπική εκτίμηση) τελεί υπό ομηρία μιας κλίκας 3-4 παιχτών και "κάποιων άλλων" στην ομάδα, με αποτέλεσμα να θέλει και να μη μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στην  11άδα. Σαφώς δείχνει δείγματα ανθρώπου που έχει κουραστεί και δεν έχει την παραμικρή διάθεση να δώσει κάτι άλλο. Αδαή δεν θα τον έλεγα, αλλά καλό προπονητή σίγουρα δεν τον θεωρώ. Εμμονικός μέχρι αηδίας πάνω σε πρόσωπα (Κοζορώνης) και συστήματα ανάπτυξης που δεν είχαν αποτέλεσμα. Και όμως αυτός εκεί, επέμενε. 
Του έτυχαν ευνοϊκές συγκυρίες στον ΠΑΣ (παιχτικές και οργανωτικές), τις εκμεταλλεύτηκε και παρουσίασε έργο. Δεν έχει παρουσιάσει πάντως, κανένα σχέδιο, πλάνο, ανάδειξη ταλέντων τόσα χρόνια στον ΠΑΣ. Ο Μαυροπάνος είναι έργο ΧΒ και ο Κούτρης καθαρή σύμπτωση. Προπονητής που δεν εκμεταλλεύεται το φυτώριό του και δεν προωθεί νέους παίχτες, είναι απαράδεκτος. Ήταν μία ταινία συμπαθητική που καλώς ή κακώς, έφτασε στο τέλος της. Ως θεατές εμείς, τι πρέπει να κάνουμε;
Να μείνουμε με τα φώτα αναμμένα περιμένοντας να ξεκινήσει η επόμενη παράσταση ή να φύγουμε και να συζητήσουμε τα του έργου; Θα διάλεγα το δεύτερο... Θέλω να φύγει άμεσα, αλλά όχι σαν αποδιοπομπαίος τράγος, γιατί δεν είναι τέτοιος...είναι καλός άνθρωπος και δεν του αξίζει η πίσα με τα πούπουλα. Θα ήθελα να παραιτηθεί και να φύγει σαν κύριος, υπό το βάρος ανάμικτων αναμνήσεων.

Ο Χοντρός ξεκίνησε με πολύ δυνατές προοπτικές και αγαθές προαιρέσεις, αλλά στο δρόμο κατάλαβε ότι ο ΠΑΣ είναι γωνιακό μαγαζί και χοντρή μπίζνα. Έτσι το γύρισε γρήγορα στο ποδοσφαιρικό "επιχειρείν" που συνδυάζεται όμως και με άλλα ωφέλιμα γι' αυτόν "πράγματα", προσκολλημένος στα άρματα διάφορων ισχυρών και δημιουργώντας οργή και μαζική απομάκρυνση πολλών ΠΑΣολέδων από το γήπεδο.
Ουδόλως τον απασχόλησε το φαινόμενο βεβαίως και το μόνο που τον καίει, είναι το πόσο χρήμα, μπορεί να μεταφέρει από τον ΠΑΣ σε "άλλες" επιχειρήσεις για ίδιον όφελος. Έτσι λοιπόν, μόνο να φύγει, δεν θέλει, προσδοκώντας να μείνει μέχρι να φύγει και ο τελευταίος ΠΑΣολές από το γήπεδο. Δεν θα τον θίξει ποσώς... ίσα-ίσα θα κάνει τη δουλειά του ηρεμότερα και ασφαλέστερα.
Ο ίσως ράθυμος και βαρύθυμος χαρακτήρας του, έχει δημιουργήσει την αίσθηση (λαθεμένα κατ' εμέ), ότι δεν παρεισφρύει στο έργο του προπονητή και στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να επικρατεί η λεγόμενη οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Η πονηριά του και η φιλοχρηματία του, έχουν γίνει αιτία να φέρεται ο ΠΑΣ, σαν ομάδα που πουλάει καλά αλλά που δυστυχώς επενδύει κακά. Έχουν φύγει πολλοί και καλοί παίχτες αλλά ουδέποτε αντικαταστάθηκαν με άλλους ισάξιους.
Η λογική ήταν αυτή της αρπαχτής. Πολλά χρήματα μπήκαν στην τσέπη του αλλά δεν φάνηκε να επενδύονται κάπου με όφελος για τον ομάδα. Η Γκαστονική του τύχη σε επιλογές νέων παιχτών με σκοπό να εξελιχθούν και να φέρουν σέσουλες χρημάτων από τις πωλήσεις τους, κάποια στιγμή θα τον εγκαταλείψει και μόνο τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει νυχτιάτικα, με χαριτωμένα ελαφρά πηδηματάκια.

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν;

Δεν θέλω καν να κάνω υπόθεση "εργασίας"...μπορώ μόνο να είμαι απαισιόδοξος για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Καλό μεσημέρι από ΦΝ!

45
ΠΑΣ Clubs / Απ: Κουίζ το Ταξιδιωτικό
« στις: Δευ 22 Οκτ 2018 11:30  »
Να συνεχίσει η ομάδα σ' αυτό το μοτίβο κι έρχονται κι οι εκδρομάρες απ' του χρόνου.

 :)) :)) :))

46
Καλός είναι ο Γρηγορίου παστάκη. Και στον Πανιώνιο και στην Κέρκυρα πριν καλά πήγε.

47
Πρέπει να φύγει άμεσα ο Πετράκης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει η ομάδα, με αυτόν προπονητή.
Δεν πήγαινε καλά η Λαμία, έδιωξε τον Τεννέ, πήρε τον Χάβο και από τότε έχει παρουσιάσει "άλλο" πρόσωπο. Ανέβηκε.

Χοντρέ κάνε ΕΝΑ καλό...ΕΝΑ! Διώξε χθες τον Πετράκη...δεν μπορεί άλλο ο άνθρωπος. Πρόσφερε, δεν πάει άλλο όμως.
ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ... προπονητές υπάρχουν και λέγεται ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.  B-)


48
Ὁταν ὁ μποξέρ σου τρώει ξύλο, ἡ γωνία του δὲν τὸν βρίζει ἀλλὰ τὸν ἐμψυχώνει!

Ρε συ Δράκε, δεν κατάλαβες...δεν βρίζουμε τον μποξέρ!
Για μάντεψε ποιον; Τον προπονητή του, που τον έχει αφήσει εκτεθειμένο στα κροσέ και στα άπερκατ του αντιπάλου του.

Ατυχής παραλληλισμός δρακουλάκο...

49
Ειναι πουρνο ακομα συνταυροι....... Μην βιαζομαστε για συμπερασματα. Η ομαδα εχει καλο υλικο. Λειτουργια καλη δεν εχει ακομα. Αυτο το βλεπουμε ολοι μας. Δεν νομιζω ομως οτι ειναι ευθυνη του Πετρακη,  ουτε του προεδρα. Ο μεν πρωτος δουλευει με κατα το ημισυ σχεδον νεο ροστερ που ειναι μαθηματικως αδυνατον να αφομοιωσει τοσο γρηγορα τις τακτικες και τα θελω του, ο ΧΒ  παλι ο φουκαρας, μονο την εκκρεμοτητα Κοντε αφησε μεχρι τελους , ελπιζοντας οτι ισως παραμεινει ακομα ενα χρονο. Ολα τα αλλα τα κανε εγκαιρως. Ειναι καθαρο σε οποιον βλεπει μπαλλα , οτι η ομαδα ειναι μπλοκαρισμενη και αγωνιστικα ,αλλα και ψυχολογικα. Τωρα θελει την στηριξη μας. Για οποιαδηποτε αλλαγη προπονητη στην παρουσα φαση, ουτε καν θελω να το σκεφτομαι. Θα ειναι καθαρη αυτοκτονια αλλα και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ , που δεν αρμοζει σε ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ, να διωξεις νυχτα εναν κοουτς  που εγινε ενα με μας ,που μαζι του ζησαμε το μεγαλυτερο ονειρο μας, για 2-3  αατυχα αποτελεσματα.

Γουστάρω ανθρώπους σαν τον σύνταυρο ΠΑΣ, που μέσα στην γενική κατακραυγή, έχει το σθένος να στηρίζει την υπάρχουσα κατάσταση. Φίλε μου, διαφωνώ ΕΝΤΕΛΩΣ μαζί σου, αλλά θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου, για να μπορείς να λες αυτό που θες!

Αρχίζει και αποκτάει θράσος ο Πετρακοζάννης μου φαίνεται...καμμία αυτοκριτική, καμμία αναφορά σε κακό σχεδιασμό, καμμία αναφορά σε λάθος επιλογές.
Σε λίγο τον βλέπω με φωτοστέφανο του Αγίου Καρπαζοεισπράκτορα. Φταίνε όλοι οι άλλοι, γιατί ήταν καλύτεροι, ήταν περισσότεροι, ήταν αντιφερπλειστές, φορούσαν πιο βαριές φανέλες κλπ. Αυτός που θέλει όμως, άγριο κράξιμο όμως, είναι ο χωριάτης από την Άρτα, που έχει κατσικωθεί και τα χοντροοικονομάει στα Γιάννενα. Δεν έχει ακόμα εισπράξει τις συνέπειες των ολέθριων επιλογών του τα τελευταία χρόνια, αλλά μάλλον κοντεύει να γίνει κι αυτό...ΑΜΗΝ και πότε!

Ας δούμε τι μέρα θα ξημερώσει αύριο...

50
Ρε Ζάννη ένα πρόσωπο είχες, βλέπω ότι το έχασες κι αυτό. Μία αυτοκριτική ρε φίλε...αντί γι' αυτό, σου έφταιξε το φερ-πλέι των άκαπνων.
Φέρτε τον Τεννέ, τον Γρηγορίου, τον Άγγελο, τον όποιον άγνωστο, δεν με ενδιαφέρει ποιον, αρκεί να φύγεις Ζάννη...δεν εμπνέεις κανένα πια έχω την αίσθηση.
Δημόσιος υπαλληλάκος κατάντησες καημένεεεε.

Χοντρέ, πως το είπες εκείνο το ανέκδοτο, με την αύξηση του μπάτζετ;
Για ξαναπέστο, αν σου βαστάει...με λεπτομέρεις όμως.

Ε ρε μπουγέλα που σου χρειάζονται...ψεύτη σουβλακομπιφτεκοκαταπιόλα.

Άλλη μία φορά, το πρωτοποριακό σύστημα με την τρύπα στο κέντρο ξαναεμφανίστηκε, με μία μικρή αλλαγή...αντί 7-0-3, έγινε 7-1-2, λόγω του Γιάκου, που ήταν ο μόνος που προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αμολάτε ρε, γι' άλλη γη, άλλα μέρη...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 97