About PAS > ΠΑΣ Clubs
Logos - Wallpapers - Stickers
Siatrovouni:
ΠΑΣΟΛΕΣ:
ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σιατρο εσυ τα εκανες ολα??? και το φιλιατι???? ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5/10 και ωρα 18.00 φιλιατι - ΠΑΣ !!!!!! αν και στις 14/5 ξεκιναμε πανελληνιες !!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαζι με τους ΠΑΣ -7- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΛΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
pastakis:
--- Παράθεση από: PaS0L3s στις Δευ 03 Μάι 2010 10:52 ---ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σιατρο εσυ τα εκανες ολα??? και το φιλιατι???? ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5/10 και ωρα 18.00 φιλιατι - ΠΑΣ !!!!!! αν και στις 14/5 ξεκιναμε πανελληνιες !!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαζι με τους ΠΑΣ -7- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΛΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαβασε για τις παννελληνιες γιατι την τεταρτη 12/5 ο ΠΑΣ θαπαιξει στην λειβαδεια
:) :) :)
ΠΑΣΟΛΕΣ:
--- Παράθεση από: pastakis στις Δευ 03 Μάι 2010 17:25 ---
--- Παράθεση από: PaS0L3s στις Δευ 03 Μάι 2010 10:52 ---ΑΥΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σιατρο εσυ τα εκανες ολα??? και το φιλιατι???? ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/5/10 και ωρα 18.00 φιλιατι - ΠΑΣ !!!!!! αν και στις 14/5 ξεκιναμε πανελληνιες !!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΡΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαζι με τους ΠΑΣ -7- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΛΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Διαβασε για τις παννελληνιες γιατι την τεταρτη 12/5 ο ΠΑΣ θαπαιξει στην λειβαδεια
:) :) :)
--- Τέλος παράθεσης ---
αληθεια?? αναβληθηκε για αργοτερα ή ακυρωθηκε??? ε ρε γαμωτο... ξενερωσα τωρα.
Steve-ToRosLoCosS:
Μπορω να παρω καποιο ελευθερα και να τυπωσω σε μπλουζα?
Υ.Γ εξαιρετικα!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση