Τι σημαίνει ΠΑΣ;
ΑΥΤΟ:
"
Kun"
Νιώθω όπως το καλοκαίρι του 2016 που ενώ ήθελα να κοιμηθώ το βράδυ δεν μπορούσα και αδημονούσα για τα Ευρωπαϊκά ματς της ΑΜΟ. Πάλι καλά που αύριο είμαι σε τηλεεργασία από το σπίτι. Όχι τίποτα άλλο να φεύγα απ' τη δλεια να βαζε κανα γκολ ο Άγιαξ θα κινδυνεύα να τράκαρα στο δρόμο. Τώρα σπιτάκι στη μια οθόνη δλεια και στην άλλη pas.gr/facebook και youtube με κλαρίνα.
Τι θα γινόταν αν δεν είχαμε την κωλόκατάσταση και μπορούσαμε να πάμε Ζωσιμάδες. Ναι να πάμε και μεις απ' την Αθήνα, άνετα έπαιρνα άδεια για τη μεγαλύτερη αγάπη στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας και να μπαινα και να γραφα "ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ". Πόσο μου χει λείψει αυτό όπως και να μπαίνω στην ΕΔΡΑ μας να μυρίζω το χόρτο και συμμετέχω στα χέρια ενωνόντας τη φωνή μου με όλους εσάς και χειλιάδες άλλους συνταύρους στην ιαχή "ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ, ΠΑΣ"
Σήμερα φεύγοντας απ' τη δλεια έχοντας ως θεα το ΟΑΚΑ, η ευχή μου είναι να ξαναβγάλω την ίδια φώτο με ημερομηνία 22/05/2021, για ευνόητους ΠανΗπειρωτικούς λόγους.
και ερχόμενος σπίτι είπα να βγάλω έξω την πραμάτεια μου και να στολίσω τον καναπέ αν και λείπουν η εμφανισάρα με τη ρίγα τη σεζόν του μπαράζ με τον τσάτσο και η εμφάνιση με στάμπα Ριμόλντι. Επειδή ο Ριμό την έκανε την επόμενη χρονιά αποφάσισα να μη ξαναβάλω στάμπα με όνομα παίκτη. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι θα μπορούσα να είχα κάνει μια εξαίρεση για τον μοϊκάνα.

Ότι και να γίνει αύριο είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για σένα ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕ για ότι μας έχεις χαρίσει φέτος. Μα πάνω απ' όλα:
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ
-ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΨΗΛΑ
-ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ

ΚΑΙ
Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να βάλω και τις φωτο