Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - PASiopulo

Σελίδες: [1] 2 3 ... 59
1
ο Σιόντης θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να έχει τη στήριξη του κόσμου στη συνέχεια.

Από κει και πέρα αν έχει τα αρ...δια ο ερασιτέχνης ας δώσει την ομάδα του χρόνου σε κάποιον άλλο.

Δεν νομίζω ότι θα τολμήσει γιατί θα βρει όλο τον κόσμο απέναντί του.

2
Εκτός από την πιο άθλια ομάδα όλων των εποχών έχουμε και τον πιο άθλιο τερματοφύλακα όλων των εποχών.

3
ΠΑΣ σε ελέυθερη πτώση εδώ και πόσα χρόνια έχω χάσει τον λογαριασμό

μας έχουν κρεμάσει ανάποδα και μας βγάζουν το δέρμα λίγο λίγο και εμεις περιμένουμε ένα θαύμα πριν πεθάνουμε από αιμορραγία

βασανιστήριο ατελείωτο

καλύτερα να μας εξαφάνιζαν μια και καλη να γλυτώναμε ... αφού στο τέλος αυτό θα γίνει, δε φαίνεται να υπάρχει πλέον καμία σωτηρία

4
μα πόσο άσχετοι... πάλι ξεκινάνε από θέση οφσάιντ για να βρεθούν πιο... οφσάιντ.

Είναι δουλεμενο στην προπόνηση

5
Πλάκα πλάκα η Κ19 μπορεί να είχε μαζέψει περισσότερους βαθμούς από αυτούς εδώ

6
Κάποιος να λυπηθεί και τους οπαδούς του ΠΑΣ που βλέπουν αυτό το πράγμα.

Τελικά κάθε χρόνο θα πρέπει να ζούμε ένα μαρτύριο μέχρι στο τέλος να βρεθούμε στο τοπικό.





7
ο Μπουλάρι έχει κάρτες

η ομάδα ταξιδεύει αυθημερών για Καρδίτσα χωρίς τον μοναδικό παίχτη που σκοράρει

η Καβάλα συνέχεια παίρνει βαθμούς

στα διοικητικά ακούμε ότι με την κάρτα φιλάθλου θα βγάλουμε κανέναν μήνα

με τι κουράγιο θα πάνε να παίξουνε οι παίχτες δεν γνωρίζω

ο Γκούμας καλείται να κάνει θαύματα πλέον

8
6.000.000 (ευρώ χρέος) / 3000 (φιλάθλοι που σιγά μην είναι τόσοι οι τρελοί) = 2.000 ευρώ ανά φίλαθλο

ξηλωθείτε ....

δε βγαίνουν τα κουκιά παιδιά, καήκαμε !!!

9
Αρκετά βελτιωμένη η ομάδα σε πάθος τρεξίματα και κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο.

Με τέτοιες εμφανίσεις δύσκολα θα χάνουμε, όμως για να κερδίζουμε χρειάζονται κι άλλα.

Πρέπει να δουλέψουμε την τελική πάσα, τις σέντρες και τα στημένα.

Επίσης έχουμε πολύ αργές επιστροφές όταν χάνουμε την μπάλα σε επίθεσή μας ή σε κόρνερ.

Ο Μπουλάρι έκανε μεγάλο παιχνίδι. Τελικά υπάρχει και κάποιος που εξελίσσεται ατομικά. Ο Λύγκας ίσως θα πρέπει να ξεκινά βασικός.

10
Με αυτό το ρόστερ παιδιά είναι αδύνατο να σωθούμε.

Άντε να πάρουμε κανένα βαθμό από τους ίδιους που πήραμε μέχρι σήμερα. Δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη να κερδίσουμε κανέναν άλλο.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά τύχη.

Ακόμα και χθες που ο άλλος ο βλάκας μας χάρισε την αποβολή του δεν καταφέραμε ούτε να τρομάξουμε τον αντιπαλό για 60 λεπτά με παίχτη παραπάνω.

Και αντίπαλο υποτίθεται της ίδιας δυναμκότητας και με τους ίδιους στόχους.

Η ομάδα δεν έχει καμία εξέλιξη, πρώτη φορα απ όσο θυμαμαι κανένας παίχτης δεν έχει ξεχωρίσει ούτε καν έχει βελτιωθέι. Είναι όλοι τους από μέτριοι έως κακοί.

Είχαμε μόνο τον Αριγίμπι που μας έδωσε κάποιους βαθμούς ο οποίος απ ότι κατάλαβα παίζει ψιλοτραυματίας και φυλάγεται και τον πήρε κι αυτόν η κάτω βόλτα.

Δεν γίνεται έτσι η δουλειά. Μόνο με μεταγραφές ίσως το παλέψουμε. Αλλά πως ??

11
Με το ζόρι ομάδα δε γινόμαστε.

Θέλουμε πάνω από πέντε καλές μεταγραφές για να παλέψουμε τη σωτηρία.

Με αυτούς που έχουμε αυτό είναι αδυνατο

12
Για να καταλάβω απλά πράγματα

Μια εταιρεία Α χρωστάει στον παίχτη 30.000 ευρώ.

Η εταιρεία Α χρεοκωπεί. Βγαίνει ένας νόμος που επιτρέπει να πάρει την ομάδα μια εταιρεία Β χωρίς τα χρέη της Α.

Η εταιρεία Β αναλαμβάνει γνωρίζοντας ότι δεν θα οφείλει σε κανέναν και κάνει τα αντίστοιχα κουμάντα της. Προφανώς αν ίσχυε κάτι άλλο δεν θα αναλάμβανε.

Και μετά από 20 χρόνια της λένε, ώπα κάναμε λάθος, πλήρωσε τώρα τα μισά?

Είναι αυτό δίκαιο? ή μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος

13
επειδή διαβάζω συνέχεια για τον κόσμο και ότι δεν βοηθάει κι οτι γκρινιάζει θέλω να πω το εξής.

οι μόνοι που φαίνεται ότι βοηθούν πραγματικά σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και αξίζουν συγχαρητηρίων είναι ο Σιόντης αρχικά, οι χορηγοί στη συνέχεια και ο κόσμος που πάει ακόμα γήπεδο και στηρίζει την ομάδα η οποία είναι τελευταία και παρουσιάζει την χειρότερη εικόνα που είχε από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

το να ζητάμε από τους φιλάθλους που συνεχίζουν να πηγαίνουν στο γήπεδο ενώ βλέπουν την ομάδα σε αυτή τη βαθμολογική θέση να παρουσιάζει αύτο το άθλιο θέαμα και αυτή την αδιαφορία από τους παίχτες, να μην λένε κουβέντα και στο τέλος να χειροκροτούν είναι too much ...

14
απ αυτούς αν δεν είναι ο Μπράτσος συμφωνώ με Pizzas και προτιμώ τον Μπαδήμα

15
Ούτε προπονητη εχουμε ούτε παίχτες.

Δεν ξέρουν ούτε ποτέ να μαρκάρουν ούτε να κανουν έξοδο ούτε καν να κάνουν πλαγιο και κόρνερ.
Είμαστε πολύ χάλια.

Για να σωθούμε αν δεν αλλάξει κάτι θα πρέπει να είναι οι άλλοι ακόμα χειρότεροι. Δυσκολο

16
Έχουμε ένα πολύ δυνατό όπλο που λέγεται Αριγίμπι. Τέτοιον παίχτη δεν έχει καμία άλλη ομάδα στην κατηγορία.

Μπορεί μόνος του να πάρει σβάρα οποιαδήποτε άμυνα. Πρέπει όλη η υπόλοιπη ομάδα χτιστεί έτσι ώστε να παίζει γι αυτόν, να του βρίσκει χώρους για να ελλίσεται και να σκοράρει. Όπως παίζαμε κάποτε με τον Περέα.

Χθες ήταν καλός και ο Δούμας. Επιτέλους δηλαδή κάναμε και δύο τελικές από στημένα.

Και να δουλευτει η κάθετη πάσα του Συμεωνίδη που φαίνεται ότι κάπως το χει.

Υπομονή να έρθει κι ο Κόντε δυνατός μπας και ανοίξουν λίγο οι χώροι.

Με την διαίρεση των βαθμών είμαστε μόνο ένα πόντο από αυτόν που σώζεται. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν όλοι οι τελευταίοι με τους καλούς. Έτσι θα πάει μέχρι τέλους. Μην μας παίρνει εντελώς από κάτω.


17
Μετά το δοκάρι στο 55 δεν κάναμε φάση γιατι καταφέραμε να ξοδέψουμε όλο τον χρόνο στα χαμένα.

Χάσαμε 10 λεπτά για το μπιλντ απ του κώλου, άλλα δέκα κάνοντας φάουλ χωρίς λόγο κι άλλα δέκα που σκεφτόταν ο Παναγιώτου αν θα την δώσει στον Δούμα τον Τουρκοχωριτη η αν θα κάνει γιόμα.
Αντί να τα κάνουν οι αντίπαλοι αυτά τα κάναμε μόνοι μας σπάζοντας το ρυθμό του παιχνιδιού συνεχως

18
Προσωπικα δεν γνωριζω αν η γ ειναι ερασιτεχνικη και αν ισχυουν ολα οσα λες
Δικηγοροι υπαρχουν πολλοι καποιος θα γνωριζει επακριβως τι ισχυει και αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις
Και αν χανεται η ρυθμιση των χρεων στο δημοσιο
Ουτε μπορω να ακουω τον καθενα τι λεει και τι μεταφερει εχω παψει να ακουω λογια του αερα

Προσωπικα μου φαινεται παραλογο να ισχυουν ολα αυτα και στην β να εισαι μια χαρα ενω στη γ οχι
Θα μου πεις ελληνικο κρατος ειναι αυτο ολα να τα περιμενεις
Εδω αφηνει μια οικογενεια να επιβιωνει μεσω του ΠΑΣ και ο ιδιος ο ΠΑΣ αργοπεθαινει

Ετσι οπως το περιγραφεις ειναι ή σωζομαστε φετος ή πεθαινουμε οριστικα
Και επανερχονται στο προσκηνιο τα αδερφια και οι υποψηφιοι επενδυτες
Ειναι ετσι ή καποιοι θελουν να το παρουσιαζουν ετσι?

 :pas: :pashat: :joker:

Οι super league 1 και 2 είναι επαγγελματικές κατηγορίες και όλες οι παρακάτω είναι ερασιτεχνικές, αυτό είναι γνωστό δεν το λένε οι δημοσιογράφοι για να μας παραπλανήσουν.

Όσο για την ρύθμιση δεν ξέρω τι μπορεί να ισχύει αλλά μου φαίνεται λογικό να χάνεται άν χάνεται και η παε.

Από την άλλη ο Σιόντης είχε πει αρχικά να στηρίξουμε την ομάδα σε όποια κατηγορία κι αν κατέβει .... μπέρδεμα !!!


19
Απ ότι έχει ειπωθεί αν πέσουμε στη Γ η παε πτωχεύει και χάνουμε την ρύθμιση των χρεών στο δημόσιο όποτε δεν υπάρχει εύκολα γυρισμός.

Γι αυτό και καιγόμαστε φέτος να σωθούμε και γι αυτό και κατεβάσαμε φέτος ομάδα επαγγελματική στη Β κι όχι ερασιτεχνικη παρακάτω.

20
Θα ξεκινήσω συμφωνώντας με τον Μπακουλιέρο ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την κατάσταση που υπάρχει σήμερα ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο οι γνωστοί άθλιοι αφοι χβ.

Θα συνεχίσω όμως με την φράση του Σιόντη ότι από δω και πέρα η πίστωση χρόνου για όλους τελέιωσε και κάθε παιχνίδι θα είναι πόλεμος.

Γιατί πολύ απλά αν δεν το καταλάβουν αυτό οι παίχτες και ιδίως ο προπονητής θα πάει όλη η προσπάθεια που έγινε χαμένη.

Πολλά μπορούμε να πούμε για το παιχνίδι και την ομάδα. Θα σταθώ στην μηδενική ανάπτυξη από τα πλάγια και στα εύκολα λάθη του κέντρου. Εμένα δε μου φάνηκε να είδαμε καμία βελτίωση. Αλλά πιο σημαντικό απ αυτό είναι ότι δεν είδαμε και καθόλου πάθος.

Γιατί άντε η βελτίωση και τα συστήματα να θέλουν κάποιο χρόνο αλλά το πάθος ρε φίλε στο εμπνέει ο προπονητής και τα εικοσάχρονα πιτσιρίκια αν μη τι άλλο θα έπρεπε να φτύνουν αίμα και να τα δίνουν όλα. Πόσο μάλλον τώρα στην αρχή που όλοι μα όλοι διεκδικούν θέση βασικού σε μια ομάδα που ακόμα ψάχνει την βασική της εντεκάδα.

Πάθος θέλω να δώ στο επόμενο παιχνίδι και δίψα για αποτελέσμα και τον Κούστα αγριεμένο με το βλέμμα του να γυαλίζει ...

Φυσικά θα στηρίξουμε, θα πάμε γήπεδο, θα φωνάξουμε αλλά κάντε μας να φωνάξουμε περισσότερο με την προσπάθεια σας



 

21
Υπάχρει κάποια λογική στο να γίνονται τα παιχνίδια στις 2 το μεσημέρι και να είναι τηλεοπτικά?

τι τηλεθέαση μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι?  άλλοι ακόμα δουλεύουν, άλλοι θέλουν να φάνε, οι καφετέριες είναι άδειες ....

ας το έβαζαν έστω 3 ή 4 ... ούτως ή άλλως μόνο εμείς οι βαρεμένοι θα καθίσουμε να το δούμε, τουλάχιστο ας μπορέσουμε να το δούμε όλοι

22
Λίγο πολύ συμφωνώ με τους παραπάνω. Όλοι πάνω κάτω τα ίδια είδαμε.

Θα προσθέσω ότι μου έκανε εντύπωση ο Συμεωνίδης ο οποίος έχει πολυ καλή τεχνική και χειρισμό μπάλας και έβγαζε άμεσες πάσες στους επιθετικούς που δεν τις περίμενες. Βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη στο Β' ημίχρονο.

Ο Μπρικάλιτσα πιστεύω στα πλάγια ήταν πολύ καλύτερος και έχει περιθώρια να βοηθήσει και να γίνει καλύετρος.

Ο Μπουλάρι φάνηκε να είναι αυτός που το θέλε περισσότερο. Τσαμπουκάς, δυνατός και μαχητικός και έφαγε και πολύ ξύλο χωρίς να παίρνει τα φάουλ που δικαιούταν. Παραλίγο να βάλει και γκολάρα με το γυριστό. Είναι παίχτης που τον θέλεις μέσα στην 11αδα οπωσδήποτε.

Στα αρνητικά δε θα σταθώ πολύ. Ήταν πολλά και τα είδαμε όλοι. Τρομάξαμε στο πρώτο ημίχρονο με το πόσο αδύναμη φαινόταν η ομάδα μας.
Ευτυχώς στο τέλος άλλαξαν τα πράγματα και μπορούμε να πούμε ότι κάνοντας υπομονή κάτι μπορεί να αλλάξει. Σιγά και τις άλλες ομάδες που θα παίξουν για να σωθούν δηλαδή...

23
δείχνει μόνο τρία παιχνίδια αλλά όχι το δικό μας

24
Ξέρει κανείς αν όσοι έχουν διάρκειας θα πρέπει να πάνε να πάρουν την κανονικη κάρτα τους ή μπορούν να μπουν με την ψηφιακή κάρτα από το κινητό;

25
Απ ότι φαίνεται παίξαμε με αδύναμους αντιπάλους τις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Έτσι όπως πήγαν τα παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς που θα μας βοηθούσαν κυρίως ψυχολογικά.

Δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα και χάσαμε και τον Κόντε.

Ελπίζω να έχουμε λίγο περισσότερο τύχη στη συνέχεια μέχρι να πάρουμε μπρος.

Σελίδες: [1] 2 3 ... 59