Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7076 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική
« στις: Τρι 23 Σεπ 2025 14:43 »
Ορίστηκαν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής στη Super League 2 – Η μέρα και η ώρα του ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ Β’

Ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 και όπως αναμενόταν το ματς του ΠΑΣ πήγε για Σάββατο, καθώς την Κυριακή ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του super cup στο μπάσκετ γυναικών μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα WBC και Ολυμπιακού.

Ο πρώτος αγώνας των Ηπειρωτών στο πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό τους ορίστηκε για το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, ενώ Πέμπτη ή Παρασκευή αναμένεται να γίνει γνωστό αν θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση, καθώς 2 ή 3 site αναμένεται απ’ αυτήν την εβδομάδα να συμπληρώνουν τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Action 24.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Βορρά

Σάββατο 27/9

15:00 Μακεδονικός-Asteras B’ Aktor

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β’

Κυριακή 28/9

14:00 Καμπανιακός-ΠΟΤ Ηρακλής

14:00 Αν. Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

https://super-fm.gr/131814/oristikan-ta-paichnidia-tis-3is-agonistikis-sti-super-league-2-i-mera-kai-i-ora-toy-pas-giannina-paok-v/
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 23 Σεπ 2025 14:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β 3η αγωνιστική
« Απάντηση #1 στις: Τρι 23 Σεπ 2025 14:57 »
καλυτερα σαββατο γιατι κυριακη ισως εχουμε βροχες

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τρι 23 Σεπ 2025 18:56 »
Να γεμίσουμε το γήπεδο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 08:45 »
Η ομάδα μας δίνει το πρώτο μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2, απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ και η παρουσία όλων σας στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ είναι η δύναμή μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα, τα οποία και θα πωλούνται στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MORE, αλλά και στο Ε.Σ.Ι. “οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” την ημέρα του αγώνα, θα είναι:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 20€

ΘΥΡΑ 7-9-10-11 -> 15€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 30€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 40€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2008 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 10€

Η ανάγκη στήριξης του Π.Α.Σ. είναι σήμερα μεγαλύτερη από ποτέ.
Τα έσοδα πηγαίνουν άμεσα στη λειτουργία και ενίσχυση της ομάδας, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε όρθιοι και να συνεχίσουμε.

Θέλουμε, όμως, να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: το πραγματικό στήριγμα του Π.Α.Σ. είναι το εισιτήριο διαρκείας. Με το διαρκείας δεν αγοράζεις απλά θέση στο γήπεδο, γίνεσαι μέρος της προσπάθειας, δίνεις ανάσα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μας, δείχνεις σε όλους ότι ο Π.Α.Σ. δεν είναι μόνος του.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε με φωνή, με πάθος και με εισιτήρια — ειδικά με τα διαρκείας — για να δώσουμε μαζί τη δύναμη που χρειάζεται ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Για την Ήπειρο, για την πόλη, για το σήμα στη φανέλα.

Όλοι στους Ζωσιμάδες!

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε!

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 09:30 έως 17:30, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» από τις 10:00 έως τις 16:30. (ΠΡΟΣΟΧΗ: τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες” θα κλείσουν 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή συνωστισμού.)

Link: https://pasgiannina.gr/anakoinwseis/md3-pas-paok-2025-26-tickets/

#pas #pasgiannina #pasgianninafc #pastickets #matchday3 #paspaok

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 10:33 »
Σέβομαι την προσπάθεια και αναγνωρίζω την ειλικρίνεια στο κάλεσμα για αγορά διαρκείας αλλά όπως και να έχει αυτές οι τιμές για τα μεμονωμένα εισιτήρια είναι απαράδεκτες...
υποβαθμισμένη Β εθνική   και με ομάδα β΄ παίζεις...
με  20€ και 15€  δεν παίρνεις ούτε γάλα για τα παιδιά σου...
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 11:11 »
Σέβομαι την προσπάθεια και αναγνωρίζω την ειλικρίνεια στο κάλεσμα για αγορά διαρκείας αλλά όπως και να έχει αυτές οι τιμές για τα μεμονωμένα εισιτήρια είναι απαράδεκτες...
Δεν διαφωνώ με την άποψη σου αλλά εδώ δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο είτε είμαστε Β' είτε Γ' Εθνική.Οι τιμές είναι τσιμπημένες για να στηριχτεί μια προσπάθεια.Καταλαβαίνω τον κόσμο που δυσκολεύεται αλλά όποιος μπορεί πρέπει να βοηθήσει για να μην χάσουμε την ομάδα που αγαπάμε.Οι άνθρωποι που δυσκολεύονται οικονομικά ας παρακολουθήσουν όσα ματς μπορούν.Είτε με 20 ευρώ είτε με 150 όλοι θα γίνουν μέτοχοι στην αναγέννηση της ομάδας μας και προφανώς δεν περισσεύει κανένας

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 11:32 »
Επίσης να προσθέσω ότι τα 15 και 20 ευρώ για ένα ποδοσφαιρικό ματς,σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα έστω,δεν μου φαίνονται υπερβολικά.Όταν το εισιτήριο για κάθε συναυλία σκυλοτραγουδιστών της πλάκας είναι 20 και 30 ευρώ ποσό περιμένουμε να είναι το γήπεδο;

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 11:52 »
Αν αναλογιστουμε το θέαμα, το επίπεδο και το γήπεδο (το βάζω και αυτό) είναι ακριβά και δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που παρέχουν

Αν αναλογιστουμε την προσπάθεια και το πως κινείται μέχρι τώρα ο Σιοντης απέναντι στο κοινό του ΠΑΣ είναι μια χαρά.

Εδώ τα δίναμε στους μαλακες τόσα χρόνια.

Υγ: άσχετο. Πιστεύω το γηπεδικό πρέπει να γίνει πολύ άμεσο θέμα για τον Σιοντη. Και δεν αναφέρομαι καν στη πιθανότητα νέου γηπέδου κτλπ. Μιλάω για αυτά που χρειάζεται το Ζωσιμάδες για να πούμε ότι είναι έστω σοβαρό γήπεδο. Παραμένει στο 90% του σε εικόνα 1980...τουαλέτες χάλια, τσιμέντα, σκουριασμενες κολώνες Και κάγκελα, διαλυμένα καθίσματα, σπασμένα πλεξιγκλάς, δέντρα και γρασίδια όπου νάναι και άλλα πολλά. Αν καταφέρει να βρεις 1 2 χορηγούς και σε συνεργασία με την γγα μαζέψει αυτό το αχούρι που έχουμε για γήπεδο θα είναι μεγάλη κίνηση. Αντίστοιχα και για το πεακι

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 12:19 »
Ακριβό αλλά όχι εξωφρενικό εισιτήριο. Νορμαλ διαρκείας. Παιδικά εισιτήρια,  Οι άλλοι στον Ηρακλή πέρυσι ξέρεις τι πληρώνανε ;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Σεπ 2025 12:23 από PasGianninaPreveza »
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 12:22 »
Επίσης να προσθέσω ότι τα 15 και 20 ευρώ για ένα ποδοσφαιρικό ματς, σε υποβαθμισμένο πρωτάθλημα έστω,δεν μου φαίνονται υπερβολικά.Όταν το εισιτήριο για κάθε συναυλία σκυλοτραγουδιστών της πλάκας είναι 20 και 30 ευρώ ποσό περιμένουμε να είναι το γήπεδο;

έγραψα από την αρχή οτι σέβομαι την μεγάλη προσπάθεια του Σιόντη που πραγματικά είναι υπέρ τεράστια , είμαι από τους πρώτους που αγόρασα διαρκείας χωρίς να ζητήσω εχέγγυα και αποδείξεις για την συμμετοχή ή οχι της ομάδας σε εθνικά ή ερασιτεχνικά πρωταθλήματα....αλλά θα διαφωνήσω κάθετα με τις τιμές των εισιτηρίων όπως φώναζα για τις τιμές επί χβ.
Και να το θέσω και διαφορετικά στο παιχνίδι κυπέλλου με Βόλο που είχε πολύ χαμηλό εισιτήριο και δωρεάν τα πιτσιρίκια ....όλοι μιλήσαμε με δέος για το κλιμα στις κερκίδες και την συσπείρωση που γεννά νέους φιλάθλους (και μελλοντικούς πελάτες).....συν οτι το γήπεδο είναι γεμάτο και μπορεί να έχεις και  περισσότερα έσοδα ...

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 12:27 »
Ακριβό αλλά όχι εξωφρενικό εισιτήριο. Νορμαλ διαρκείας. Παιδικά εισιτήρια,  Οι άλλοι στον Ηρακλή πέρυσι ξέρεις τι πληρώνανε ;

Δεν μίλησα για τα διαρκείας αλλά για εισιτήρια του αγώνα....δεν αναφέρει πουθενά οτι τα παιδιά μέχρι 16 μπαίνουν δωρεάν όπως έγραψες πριν ...

Και για να προλάβω μερικούς ....δεν γκρινιάζω

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 12:37 »
Kasabian δεν πρόκειται να πάνε κάποιοι άλλοι πλην των διαρκείας
Είναι δεδομένο οτι δεν πληρώνει κανείς τέτοιες τιμές στη φάση που βρισκόμαστε σαν κοινωνία
Αν πάνε κάποιοι θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος mh_per_

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 13:17 »
Ενδιαφερουσα αυτη η κουβεντα περι τιμων. Κι εγω ειμαι της αποψης οτι το μονο ελαφρυντικο για αυτα τα ποσα ειναι η κατασταση εκτακτης αναγκης στην οποια βρισκεται η ομαδα και η καλη θεληση που εχει χτισει ως τωρα η προσπαθεια του Σιοντη να σωσει το καραβι.

Απο την αλλη, η ομαδα, κατ'εμε, πρεπει να εχει κι ενα ρολο ως παραγοντας της τοπικης κοινωνιας. Ποσα λεφτα θα χαθουν αν ολα τα παιδια μεχρι 16-15-14-καπου εκει μπαινουν τσαμπα? Ποσα θα χαθουν αν οι ανεργοι μπουν δωρεαν? Ποσα θα χαθουν με ενα φοιτητικο εισιτηριο χαμηλοτερης τιμης? Ο ΠΑΣ, και καθε ομαδα με μια σαφως καθορισμενη τοπικη βαση ως σημειο αναφορας της, πρεπει να ειναι κοντα στον κοσμο του τοπου του, ακομη και οταν περναει δυσκολες στιγμες ο ιδιος. Οχι να αποκοπτει οποιον δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να συμμετεχει.

Απο κει και περα, αν ημουν ο Σιοντης, πιθανοτατα θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα το ενδεχομενο ενος ερανου αντι να προσπαθω να βγαλω κατι παραπανω με τα εισιτηρια. Πλεον πρεπει να εχει μια σαφη εικονα των αναγκων για φετος, των εσοδων που ειναι σιγουρα, και της τρυπας που μπορει να υπαρχει. Βγες και βαλε ενα στοχο για συγκεντρωση ποσου με σαφηνεια και ειλικρινεια. Κι εκει μπορει να συνεισφερει μια πολυ μεγαλυτερη ομαδα ανθρωπων, αναλογιζομενοι π.χ. ποσοι που ενδιαφερονται για τον ΠΑΣ ζουν εκτος Ιωαννινων.
When the going gets tough, the tough get going

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 13:23 »
Φαντάζομαι η τιμή παίζει εξαιτίας και ΠΑΟΚ και ας είναι Β.Πιθανόν με τους υπόλοιπους αντιπάλους να είναι χαμηλότερες.Τα υπόλοιπα 2 δυνατά χαρτιά της κατηγορίας είναι ο Ηρακλής και ο Αστέρας.Μετά το χάος.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 13:43 »

Το ποτό 8-10 ευρώ ειναι ακριβό; Και κανείς δεν πινει ενα
Η πίτσα, το μπεργκερ;
Σινεμά για μια ταινία;
Εκεί τα διαθέτουν όλοι με χαρα
Εδω βοηθάς την ομαδα σου!

Συμφωνώ με τον φίλο που λεει για τα παιδια. Πρέπει να μπαίνουν τσάμπα για να δημιουργήσεις τις επόμενες γενιές πασολεδων που θα αγαπάνε το γηπεδο

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 15:08 »

Η πίτσα, το μπεργκερ;
Σινεμά για μια ταινία;

Συμφωνώ με τον φίλο που λεει για τα παιδια. Πρέπει να μπαίνουν τσάμπα για να δημιουργήσεις τις επόμενες γενιές πασολεδων που θα αγαπάνε το γηπεδο

οχι φίλε μου δεν είναι ακριβώς ετσι....δεν πάνε όλοι για ποτό με 8-10 €, για πιτσα 'η μπεργκερ... θα με αφήσεις να διαφωνήσω.
Για να τελειώνω και το θέμα γιατί μερικοί θα με φάτε ... εξέφρασα μια προσωπική άποψη γιατί πιστεύω οτι είναι ακριβό το εισιτήριο. Το αν βοηθάω την ομάδα μου το ξέρω εγώ , η συνείδησή μου και η τσέπη μου...

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 15:37 »
Ενδιαφερουσα αυτη η κουβεντα περι τιμων. Κι εγω ειμαι της αποψης οτι το μονο ελαφρυντικο για αυτα τα ποσα ειναι η κατασταση εκτακτης αναγκης στην οποια βρισκεται η ομαδα και η καλη θεληση που εχει χτισει ως τωρα η προσπαθεια του Σιοντη να σωσει το καραβι.

Απο την αλλη, η ομαδα, κατ'εμε, πρεπει να εχει κι ενα ρολο ως παραγοντας της τοπικης κοινωνιας. Ποσα λεφτα θα χαθουν αν ολα τα παιδια μεχρι 16-15-14-καπου εκει μπαινουν τσαμπα? Ποσα θα χαθουν αν οι ανεργοι μπουν δωρεαν? Ποσα θα χαθουν με ενα φοιτητικο εισιτηριο χαμηλοτερης τιμης? Ο ΠΑΣ, και καθε ομαδα με μια σαφως καθορισμενη τοπικη βαση ως σημειο αναφορας της, πρεπει να ειναι κοντα στον κοσμο του τοπου του, ακομη και οταν περναει δυσκολες στιγμες ο ιδιος. Οχι να αποκοπτει οποιον δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να συμμετεχει.

Απο κει και περα, αν ημουν ο Σιοντης, πιθανοτατα θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα το ενδεχομενο ενος ερανου αντι να προσπαθω να βγαλω κατι παραπανω με τα εισιτηρια. Πλεον πρεπει να εχει μια σαφη εικονα των αναγκων για φετος, των εσοδων που ειναι σιγουρα, και της τρυπας που μπορει να υπαρχει. Βγες και βαλε ενα στοχο για συγκεντρωση ποσου με σαφηνεια και ειλικρινεια. Κι εκει μπορει να συνεισφερει μια πολυ μεγαλυτερη ομαδα ανθρωπων, αναλογιζομενοι π.χ. ποσοι που ενδιαφερονται για τον ΠΑΣ ζουν εκτος Ιωαννινων.
Οποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να αγοράσει διαρκείας ή οσεσ ρετρό φανέλες σηκώνει η τσέπη του και πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλοι τέτοιοι συμβολικοί τρόποι στηριξης βασισμένοι στο σύγχρονο marketing και όχι με όρους άλλων εποχών. Για τις φανέλες έχει πει ότι 20 ευρώ από τα 35 πάνε στην ομάδα. Δηλαδή πρέπει να βγει στην ζητιανιά για να συγκινηθούν οι υπόλοιποι ;
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 24 Σεπ 2025 15:41 από PasGianninaPreveza »
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 15:46 »

Η πίτσα, το μπεργκερ;
Σινεμά για μια ταινία;

οχι φίλε μου δεν είναι ακριβώς ετσι....δεν πάνε όλοι για ποτό με 8-10 €, για πιτσα 'η μπεργκερ... θα με αφήσεις να διαφωνήσω.
Για να τελειώνω και το θέμα γιατί μερικοί θα με φάτε ... εξέφρασα μια προσωπική άποψη γιατί πιστεύω οτι είναι ακριβό το εισιτήριο. Το αν βοηθάω την ομάδα μου το ξέρω εγώ , η συνείδησή μου και η τσέπη μου...
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα μαγαζιά βαράνε μύγες. Αφήστε τη γκρίνια για όλα επιτέλους. Αν θελετε να σωθεί η ομαδα πρέπει να βοηθήσετε. Αν δε σου περισσεύουν 15 ευρώ δε θα δώσεις ούτε 10. Οποτε ειναι ανούσια η κριτικη. Η συνθήκη φετος ειναι δύσκολη.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 19:30 »
Πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο!!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 20:43 »
Ξέρει κανείς αν όσοι έχουν διάρκειας θα πρέπει να πάνε να πάρουν την κανονικη κάρτα τους ή μπορούν να μπουν με την ψηφιακή κάρτα από το κινητό;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 24 Σεπ 2025 21:19 »
Ψηφιακά προς το παρόν

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 25 Σεπ 2025 15:55 »
Το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας πλησιάζει και εμείς κάνουμε το χρέος μας γεμίζοντας την κερκίδα και εξαφανίζοντας τα εισιτήρια που απομένουν στη θύρα 10. Ενημερώνουμε πως ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 θα διατίθενται ΜΟΝΟ από εμάς :
Σήμερα ΠΕΜΠΤΗ & αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στα εκδοτήρια του Ζωσιμάδες από 19:00 έως 21:00 ώρα.
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΊΟΥ 10€.
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Παρ 26 Σεπ 2025 19:50 »
Παράθεση
Μοναστηρλής, Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Καστίδης, Κοσίδης Κωττάς, Μπαταούλας, Λούκας, Απιατσιόνακ, Κιτσάκης, Πολυκράτης, Τσοπούρογλου, Σνάουτσνερ, Καλόγηρος, Αδάμ, Παπαστυλιανού, Τσιφούτης, Μπάλντε, Μύθου, Κανίς, Μούστμα, Γκιτέρσος

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 26 Σεπ 2025 19:55 »
Παράθεση
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ Β’ (17:00)

Διαιτητής: Τασιόπουλος (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου)-Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 26 Σεπ 2025 22:33 »
Παράθεση
Δήμο, Βρακά, Τουρκοχωρίτη, Δούμα, Καφενζή, Τσίρη, Μπρκλιάτσα, Φλόρες, Δόση, Αριγίμπι, Παναγιώτου, Κρυπαράκο, Καπέρδα, Χάιδο, Μπουλάρι, Ροζάριο, Κοντονίκο, Πρεκατέ, Σελιμάι, Λύγκα και Συμεωνίδη