Αποστολέας Θέμα: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή  (Αναγνώστηκε 259510 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.491
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1450 στις: Κυρ 26 Απρ 2026 18:35 »
Το 2015 διαλύθηκαν και το 2026 το σήκωσαν.Δεν την παράτησαν την ομάδα τους.Την έχουν κορόνα στο κεφάλι τους.Εκεί είναι η διαφορά.Εδώ ο γαυροβλαχοδήμαρχος σου λέει είναι απλά μια ΠΑΕ.Εκεί είναι ο σύλλογος τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να είναι ψηλά.Τρέχουν και κάνουν τα πάντα για να ξελασπώσουν την ομάδα τους.Εδώ έχουμε 3 χρόνια 2 φαντάσματα.Έπρεπε να διαλυθεί η ΠΑΕ για να φύγουν.Πιστεύει κανείς ότι θα μπορούσαν να τα κάνουν αυτά στο Ηράκλειο;Θα μπορούσε ο πατέρας τους να διαλύσει τον ΟΦΗ;Εδώ ζωή και κότα.
Από χθες παντού παίζει ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη.ΤΟ πουλάνε και καλά κάνουν.Μαγκιά τους.Ας το κάναμε και εμείς.Πάρε γιορτές για τον ΟΦΗ,τρέξε να φτιάξουν εγκαταστάσεις,να σωθεί η ομάδα.Νοιάζονται.Γιατί δεν είναι μόνο μια ΠΑΕ που λέει ένας γαυροβλαχοδήμαρχος.

Ο όρος βλαχοδήμαρχος χρησιμοποιείται από τους οπαδούς της αγαπημένης ομάδας του δυμάρχου.Όχι δεν είναι ο ΠΑΣ.Αυτήν που μας κουβάλησε εδώ για να γιορτάσουν οι γαύροι.Μάλλον εκεί δεν είναι απλά μια ΠΑΕ.
Καλύτερα να φέρουμε κανέναν Ηρακλειώτη για δήμαρχο ή και περιφερειάρχη ή και για βουλευτές.Στο βουλευτιλίκι ήδη έχουμε κάνει μεταγραφές από άλλες περιοχές.Οπότε υπάρχει και δεδικασμένο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.491
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1451 στις: Χθες στις 18:15 »


Αφιερωμένο σε βλαχοδήμαρχους και λοιπούς νοματαίους τι κάνει απλά μια ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 29.491
    • Προφίλ
Απ: ΦΟΦΗ Τσάτσος μια ζωή
« Απάντηση #1452 στις: Χθες στις 18:22 »
«Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της ταυτότητας του Ηρακλείου» – Το μήνυμα του Αλέξη Καλοκαιρινού στη μεγάλη επέτειο

Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην ιστορία, τις μνήμες και τους ανθρώπους ενός συλλόγου που μεγάλωσε μαζί με την πόλη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλέξης Καλοκαιρινός, τίμησε με την παρουσία του τα 100 χρόνια του ΟΦΗ, στέλνοντας ένα μήνυμα που ανέδειξε τον βαθύ δεσμό ανάμεσα στον σύλλογο και την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Καλοκαιρινός χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ως «παιδί της πόλης», έναν οργανισμό που γεννήθηκε μέσα από την καρδιά του Ηρακλείου και πορεύτηκε δίπλα στους ανθρώπους του σε κάθε εποχή. Τόνισε πως η ιστορική διαδρομή του συλλόγου δεν αποτελεί μόνο αθλητική παρακαταθήκη, αλλά και κοινωνική προσφορά, καθώς ο ΟΦΗ –όπως είπε– «υπήρξε πάντα υπερήφανος πρεσβευτής του Ηρακλείου και της Κρήτης».

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα στον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του συλλόγου: την επιμονή, το πείσμα, την αισιοδοξία και την ανθρωπιά που έχουν συνοδεύσει τον ΟΦΗ σε κάθε του βήμα. Έκανε ξεκάθαρη αναφορά στη δέσμευση του Δήμου να σταθεί αρωγός στην επόμενη ημέρα της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι η συνεργασία πόλης–συλλόγου είναι απαραίτητη για το μέλλον:

«Σαν Δήμος έχουμε δεσμευτεί να στηρίξουμε τον ΟΦΗ, όπως στήριξε εκείνος την πόλη. Μαζί θα συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Αλέξη Καλοκαιρινού δεν ήταν απλώς χαιρετισμός, αλλά μια επιβεβαίωση ότι ο ΟΦΗ αποτελεί σταθερό, ζωντανό και ιστορικό κομμάτι του Ηρακλείου — ένα κομμάτι που θα συνεχίσει να εξελίσσεται με τη στήριξη της πόλης που τον γέννησε.
primesport.gr

Εδώ του κάνουν συνέντευξη και τον ρωτάνε για τον γαύρο.