Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Νέστος Χρυσούπολης 10η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 6718 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Νέστος Χρυσούπολης 10η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:26 »
πολύ σύντομη απάντηση προς μπαμΠΑΣ
ο Μπρλιακλάτσα δεν θα έπρεπε να είναι ούτε στην 18δα όχι να αποτελεί μέλος της 11δας και μάλιστα ξένο παίκτη της ομάδας... Αμφιβάλλω αν έχει μεγαλύτερο ποσοστό από 10% επιτυχημένες πάσες... (αναφέρομαι σε όσες είναι προς τα μπρος) ...
Ο Κοντονίκος ασυζητητί μέσα στην 11δα... είναι μέτριος αλλά πολύ καλύτερος από τους περισσότερους.
Ο Αριγκίμπι δεδομένης της αμπαλοσύνης των υπολοίπων επίσης πάντα μέσα για την όποια αναμουμπούλα.

Ενδεχομένως με καλή προπονητική υποστήριξη κάποιοι να βελτιώσουν την άθλια προσωπικά και ομαδική εικόνα τους. 

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 14:34 »
Και το κλείνω εδώ: σε μια ομάδα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δεν βάζεις τους 11 καλύτερους, αλλά τους 11 που κάπως μπορούν αλληλοσυμπληρούμενοι να δείξουν το όποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Μέχρι σήμερα - όχι οτι αυτό είναι η κύρια αιτία - με τους "καλύτερους" μέσα το είδαμε το αποτέλεσμα...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:14 »
παιδια....σε 20 μερες...με συγκεκριμενο μπατζεντ αυτα εγιναν....με την οποια απειρια και την οποια πιεση του χρονου
δυστηχως δεν βγηκε ουτε το 20% των επιλογων...να μπορουν να σηκωσουν το βαρος της φανελας
χρειαζεται οπωσδηποτε ενισχυση τον ιανουαριο....δεν μπορουν-δεν προλαβαινουν οι υπαρχοντες παιχτες να σηκωσουν την ομαδα...υπαρχουν τρανταχτες ελλειψεις
εχεις μπροστα Κοντε Αριγιμπι Κοντονικο....και απο πισω ερχεται η κακη συμφορα....

πρεπει να διορθωθει αυτο και νομιζω θα τα καταφερουμε με αυτο το επιπεδο της κατηγοριας

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 15:31 »
Το καλοκαίρι υπήρχαν μηδέν παίχτες.
Τώρα έχεις 5-6 που μπορούν να παίξουν βασικοί και άλλους 4 για αναπληρωματικους.

Θέλεις 3-4 παιχτες να μπορούν να παίξουν το επίπεδο της β εθνικης
 Για να σου βγουν 3 πρέπει να πάρεις 7
Για παραμονή μιλάμε. Και από το καλοκαίρι με το καλό νέα ομάδα ξανά αν θέλουμε κάτι παραπανω ή τουλάχιστον πιο άνετη παραμονή.

Είχα έχω και θα έχω εμπιστοσύνη στον Νίκο Σιόντη.
Πάμε μέχρι τέλους. Και όπου βγει. Θα είμαστε από αυτούς που τουλάχιστον προσπάθησαν και αοχι από αυτούς που ήθελαν νέες ομάδες πρασινοκοκκινες στο γ τοπικο

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 16:00 »
Η ομάδα είναι κακο- προχειρο - αστα να πάνε στο διάλο- φτιαγμένη... με ευθύνη δεν ξέρω και γω ποιου... Δεν αναφέρομαι σε ονόματα αλλά σε θέσεις ...
α) Δεν υπάρχει ούτε ένα ακραίο μπακ - φουλ μπακ που να βοηθάει στην ανάπτυξη επιθετικά, και ακόμη χειρότερα δεν ανταποκρίνονται ούτε στα αμυντικά τους καθήκοντα (Πετροχωρίτης, Χάιδος, Καπέρδας, Ναούμης για τα σκλιά, Σελιμάι αραιά και που βγάζει καμια άμυνα). Δεν παίρνουμε τίποτε από τα ακραία μπακ, επειδή απλά δεν υπάρχουν...
β) Δεν υπάρχουν μέσοι με δημιουργικές ή ανασταλτικές ικανότητες, ιδανικά και με τις δύο μαζί... Στα μάτια τα δικά μου, λίγο με κανίς του πολέμου μοιάζει μόνο ο Λύγγας (για 6αρι) και οι Συμεωνίδης και Μπρλιακλάτσα για επιθετική ανάπτυξη, με τον Κροάτη να παίζει αριστερο φουλ μπακ μπας και βρούμε με τον Συμωνίδη και άλλους δύο να γεμίσουμε το κέντρο για να κυκλοφορήσει κάπως η μπάλα. Ετσι όπως έχει "χτιστεί" αυτή η ομάδα, οι επιθετικοί μας μπροστά δεν ακουμπάνε καν τη μπάλα. Όχι ο Κόντε, αλλά δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι αν η μπάλα δεν φτάνει σε αυτόν.
γ) Οι μπροστινοί μας δεν είναι κακοί παίκτες (Κοντονίκος, Κρυπαράκος - παίζει πιο πίσω δεξιά για να καλύψει την ανυπαρξία ακραίων μπακ που λέγαμε και πριν - Κόντε, Μπουλάρι, Πατρινός, Αριγίμπι - αν και ο τελευταίος δεν μπορεί να δώσει μια σωστή μπαλιά στα τρία μέτρα. Είναι όμως εξαιρετικός διεμβολιστής (για τον εαυτό του), οπότε σε όλο το ματς, αναγκαστικά περιμένουμε ένα συνολικά δεκάλεπτο ξέσπασμά του με δύο τρεις φάσεις που φτιάχνει και τελειώνει μόνος του...
Με δεδομένα λοιπόν τα παραπάνω, εδώ που έχουμε φτάσει, και αν θέλουμε να σώσουμε ότι σώζεται, αναγκαστικά θα πρέπει να πάμε σε σχήμα Σούλη Παπαδόπουλου (ότι θα το λεγα και αυτό...),  3-5-2 (προσθέτοντας τουλάχιστον κορμιά και πηγαίνοντας και στη δύναμη τα παιγνίδια), με
Τερματζή (όποιον να ναι, δεν αλλάζει και κάτι επί της ουσίας)
Πρεκατέ - Παναγιώτου (ελλείψει άλλου) - Δούμα
Κρυπαράκο - Λυγγα - Συμεωνίδη - Δόση (ελλείψει άλλου) - Μπρλιακλάτσα
Κόντε - Αριγίμπι (Πατρινό)
Και με αλλαγές Κοντονίκο, Μπουλάρι, Αριγίπμι αν δεν ξεκινά βασικός - ντροπή ρε πούστη μου να μην έχουμε άλλαγές σε άλλες θέσεις ...

Δεν ξέρω ποιος "έχτισε" την ομάδα - και ναι δικαιολογίες βάσιμες υπάρχουν πολλές - αλλά δεν μπορεί να αφήνεις θέσεις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΜΕΝΕΣ - Ότι να ναι ...
Δεν ξέρεις ποιος ευθύνεται για το ότι έπρεπε να στηθεί ρόστερ τελευταία στιγμή;; Ή οικογένεια Χριστοβασιλη είναι. Ελπίζω να βοήθησα
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #80 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 18:20 »
Όταν είχε έρθει ο συγχωρεμενος ο Κούγιας η ομάδα είχε 4 δελτία θυμάμαι.

Όταν ανέλαβε ο Σιόντης η ομάδα είχε -9 δελτία.Επρεπε να καλύψει 9 δελτία και να φέρει 21 παίχτες καθώς και να λύσει άπειρα μεγάλα και μικρά οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Οι υπεραισιόδοξοι, σε αυτούς βάζω και εμένα, λέγαμε για άνετη παραμονή ίσως και πλέι οφ.Λιγο από ενθουσιασμό μπροστά σε αυτή την υπερτιτανια προσπάθεια, λίγο για να συμπαρασυρουμε τα πράγματα και να βγούμε από την απογοήτευση βάζαμε τον πήχη ψηλά.

Η αλήθεια στην μπάλα γρήγορα φαίνεται.Η ομάδα που φτιάχτηκε στο πόδι μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να μας πείσει ότι μπορεί να βάλει 4 από κάτω.

Προσωπικά παραμένω αισιόδοξος όσο υπάρχει ενέργεια.Απο το Σιοντη από τους χορηγούς και από τους οπαδούς μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να δούμε τη μεγάλη εικόνα.Η ομάδα αυτή δεν θα διαλυθεί ότι μα ότι και να γίνει.Οτι και να γίνει φέτος θα συνεχίσουμε!!!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Δευ 17 Νοέ 2025 20:52 »
ναι αλλα ποτε πηρε την ομαδα ο κουγιας και ποτε πηρε την αδεια ο σιοντης.....υπαρχει τεραστια διαφορα...ο κουγιας εκανε κανονικη προετοιμασια....και εκανε μεταγραφες σε μια καθαρη παε......αυτη τη στιγμη ειναι η παε καθαρη?

καμμια σχεση η μια περιπτωση με την αλλη αν το δεις προσεκτικα
δεν ειναι μονο οτι η ομαδα στηθηκε παραπολυ γρηγορα....ειναι και τα οικονομικα δεδομενα που σε περιοριζουν για το τι παιχτες θα παρεις...και μην ξεχναμε την απαγορευση μεταγραφων

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 19:43 »
Πάμε μέχρι τέλους. Και όπου βγει. Θα είμαστε από αυτούς που τουλάχιστον προσπάθησαν και αοχι από αυτούς που ήθελαν νέες ομάδες πρασινοκοκκινες στο γ τοπικο
συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα ενώ διαφωνώ έντονα στο συγκεκριμένο τμήμα της άποψής σου parourenko...
Το ότι κάποι@ εκφράζουν διαφωνίες ή ενδοιασμούς δεν σημαίνει ότι θέλαν την ομάδα είτε στο γ΄ τοπικό είτε ως πρασινοκόκκινο δορυφόρο.
Αυτή η λογική μου θυμίζει άσπρο ή μαύρο ... υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις. 

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Τρι 18 Νοέ 2025 23:06 »
συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα ενώ διαφωνώ έντονα στο συγκεκριμένο τμήμα της άποψής σου parourenko...
Το ότι κάποι@ εκφράζουν διαφωνίες ή ενδοιασμούς δεν σημαίνει ότι θέλαν την ομάδα είτε στο γ΄ τοπικό είτε ως πρασινοκόκκινο δορυφόρο.
Αυτή η λογική μου θυμίζει άσπρο ή μαύρο ... υπάρχουν και άλλες αποχρώσεις.

Δεν είπα πουθενά πως όσοι είχαν διαφωνίες ήθελαν την ομάδα στο Γ τοπικό
Ξέρω άνθρωπο που διαφωνεί με τη βιωσιμότητα του πρότζεκτ και έχει δώσει κοντά στο χιλιάρικο από το καλοκαίρι.
Υπάρχουν όμως άνθρωποι στην πόλη που είχαν έτοιμη την επόμενη λύση. Την εύκολη. 20.φανελες, 10 μπάλες και πάμε να παίξουμε στα τοπικά με πράσινη ή κόκκινη φανέλα.