Όταν είχε έρθει ο συγχωρεμενος ο Κούγιας η ομάδα είχε 4 δελτία θυμάμαι.
Όταν ανέλαβε ο Σιόντης η ομάδα είχε -9 δελτία.Επρεπε να καλύψει 9 δελτία και να φέρει 21 παίχτες καθώς και να λύσει άπειρα μεγάλα και μικρά οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα.
Οι υπεραισιόδοξοι, σε αυτούς βάζω και εμένα, λέγαμε για άνετη παραμονή ίσως και πλέι οφ.Λιγο από ενθουσιασμό μπροστά σε αυτή την υπερτιτανια προσπάθεια, λίγο για να συμπαρασυρουμε τα πράγματα και να βγούμε από την απογοήτευση βάζαμε τον πήχη ψηλά.
Η αλήθεια στην μπάλα γρήγορα φαίνεται.Η ομάδα που φτιάχτηκε στο πόδι μέχρι στιγμής δεν έχει κατορθώσει να μας πείσει ότι μπορεί να βάλει 4 από κάτω.
Προσωπικά παραμένω αισιόδοξος όσο υπάρχει ενέργεια.Απο το Σιοντη από τους χορηγούς και από τους οπαδούς μας.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να δούμε τη μεγάλη εικόνα.Η ομάδα αυτή δεν θα διαλυθεί ότι μα ότι και να γίνει.Οτι και να γίνει φέτος θα συνεχίσουμε!!!