Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης Φιλιατών Κύπελλο ερασιτεχνών 1η φάση  (Αναγνώστηκε 1285 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ
Μπαίνουμε σιγά σιγά στη σεζόν.Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένο για το Ζωσιμάδες και στην ΕΠΟ ακόμα εκεί το αναφέρουν αλλά μάλλον πάει για την Κρανούλα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 10 Σεπτεμβρίου 2026,στις 16:30.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ
ΠΑΣ Γιάννινα: Στο γήπεδο της Κρανούλας ο αγώνας Κυπέλλου με τον Άρη Φιλιατών
Στο γήπεδο της Κρανούλας (το οποίο έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα) και όχι στο «Ζωσιμάδες» θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 10 Σεπτεμβρίου τον αγώνα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο τον Άρη Φιλιατών.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Γιάννη Γιαννάκη και στην εκπομπή «90’ ΚΑΙ ΚΑΤΙ» το μέλος της διοικούσας επιτροπής, κ. Χάρης Λαζάνης, ο λόγος που θα δώσει η γιαννιώτικη ομάδα τον αγώνα με τους Φιλιάτες στο γήπεδο της Κρανούλας είναι γιατί στο «Ζωσιμάδες» γίνονται έργα για την αλλαγή των σωληνώσεων των ποτιστικών και αυτές τις μέρες ξεκινάει η σπορά, οπότε δεν προλαβαίνει να είναι απόλυτα έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος ως τις 10 Σεπτεμβρίου.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ


καταθλιπτική εικόνα

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.147
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Το οτι θα εβλεπα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παιζει με τον Αρη Φιλιατων δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου....

Αλλα anyway καθε αρχη και δυσκολη



Πρεπει να εξοικοιωθουμε με την κατασταση μας μεχρι να ξαναδουμε τον ΠΑΣ εκει που πρεπει


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 23.700
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Το οτι θα εβλεπα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παιζει με τον Αρη Φιλιατων δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου....

Αλλα anyway καθε αρχη και δυσκολη



Πρεπει να εξοικοιωθουμε με την κατασταση μας μεχρι να ξαναδουμε τον ΠΑΣ εκει που πρεπει

Ιστοιρκές στιγμές!!  :-? :-? :-?
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι ο αγώνας με τον Άρη Φιλιατών για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που έχει οριστεί για την Πέμπτη 10/09 στις 16.30, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κρανούλας, το οποίο αποτελεί τη δεύτερη αδειοδοτημένη δηλωμένη έδρα της ομάδας μας. Αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε το αποτέλεσμα της επανασποράς που έχει ξεκινήσει στον αγωνιστικό χώρο του ΕΣΙ Οι Ζωσιμάδες, σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας μας με το ΠΕΑΚΙ, προχωρώντας σε βεβιασμένες κινήσεις. Ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για αυτήν την ταλαιπωρία, αλλά προτιμήσαμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μας καθ’όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της ΑΕ Κρανούλας για την διάθεση τους για συνεργασία και διευκόλυνση της ομάδας μας. Ήδη, με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οποία οφείλουμε να αποδώσουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες, έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες ώστε να παραδοθεί το γήπεδο σε πλήρη ετοιμότητα.
Για τις λεπτομέρειες του αγώνα θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
PAS Giannina FC (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ
Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου ενημερώνει τους φιλάθλους ενόψει του αγώνα για με το Κύπελλο Ερασιτεχνών με τον Άρη Φιλιατών, που έχει οριστεί για την Πέμπτη 10/09 στις 16.30 στο γήπεδο της Κρανούλας, ότι τα εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα κοστίζουν 10 Ευρώ.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά. Έξω από το γήπεδο της Κρανούλας θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς διαρκείας πριν την έναρξη του αγώνα, προτρέπουμε ωστόσο τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν νωρίτερα στο σημείο για να αποφευχθούν ουρές και καθυστερήσεις στην είσοδο στο γήπεδο.

PAS Giannina FC (φωτογραφία)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 30.125
    • Προφίλ
Την Πέμπτη η ομάδα μας, ρίχνεται για πρώτη φορά στη μάχη, σε "επίσημη" αναμέτρηση και η παρουσία όλων μας θα δώσει δύναμη και φτερά για τον δύσκολο δρόμο της Γ' Εθνικής.
Δυστυχώς για έναν θεσμό, όπου θα έπρεπε να είναι ενιαίος για τα ελληνικά γήπεδα, ( όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη ) αντί αυτού, κάποιοι αποφάσισαν το κύπελλο Ελλάδας να διεξάγεται μόνο από 2 κατηγορίες της χώρας. Όλα προς όφελος των οικονομικά μεγάλων και όλα σε βάρος της ομορφιάς που προσφέρει το ίδιο το ποδόσφαιρο....
Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι :
•Από σήμερα έως και την Τετάρτη και ώρες 19:00 έως 21:00 θα βρισκόμαστε στα εκδοτήρια του Ζωσιμάδες :
- για την παράδοση των καρτών διαρκείας της θύρας 10
- για τις εγγραφές ομάδων στο 5χ5 τουρνουά ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας
- για την έκδοση ποδοσφαιρικού και μπασκετικού διάρκειας
Σημειώνουμε ότι την ημέρα του αγώνα θα κατευθυνθούμε με κομβόι στο γήπεδο της Κρανούλας, με εκκίνηση από το Άλσος στις 15:15.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, μία υγιής χρόνια, τους καλούμε να φορέσουν με περηφάνια την βαριά φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου και να αγωνίζονται πάντοτε με το πάθος και τον σεβασμό που αντιπροσωπεύουν το ιερό έμβλημα που έχουν ραμμένο στο στήθος.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα

Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα (φωτογραφία)