Αποστολέας Θέμα: Σταύρος Τσουκαλάς  (Αναγνώστηκε 71197 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Σταύρος Τσουκαλάς
« Απάντηση #125 στις: Τετ 24 Φεβ 2016 21:59 »

Καμία κλήση στην Εθνική για τον βιονικό Σταύρο?
Δεν το αξίζει κύριοι της ΕΠΟ?
Σταύρο, νομίζω ότι έρχεται η στιγμή που περίμενες!
Μπράβο σου, ρε παικτούρα!

Πλησιάζεις:
http://www.joinsports.gr/o-tsoukalas-sta-upopsin-tou-skimpe-gia-ta-filika-me-maurovounio-kai-islandia/

Παράθεση
Ο Τσουκαλάς στα υπόψιν του Σκίμπε για τα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία 
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 17 Μάρ 2016 17:15 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Πεμ 17 Μάρ 2016 17:11 »
Τσουκαλάς... θαύματα.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 14:36 »
superleaguegreece.net
Παράθεση
Συνέντευξη Σταύρου Τσουκαλά

28 Μαρτίου 2016  13:09

«Μου αρέσει στα Γιάννενα. Περνάω πολύ καλά στον ΠΑΣ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ομάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει και προοπτική και κίνητρο» τονίζει στην αποκλειστική του συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League o Σταύρος Τσουκαλάς. Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρεί την πρώτη του χρονιά στην ομάδα ως την «αφετηρία της πραγματικά επιτυχημένης πορείας του ΠΑΣ όλες αυτές τις σεζόν» ενώ αναφέρει πως αν δεν είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μπορεί να ήταν…«πράκτορας του FBI». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ερώτηση από τον Παντελή Δέλτσο
Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και την επόμενη σεζόν;
Ναι, σίγουρα. Μου αρέσει στα Γιάννενα. Περνάω πολύ καλά στον ΠΑΣ αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στην ομάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει και προοπτική και κίνητρο. Άλλωστε έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Ερώτηση από τον Πέτρο Παππά
Διανύεις τον 4ο χρόνο σου στην ομάδα. Ποια χρονιά θεωρείς ότι είχατε την καλύτερη ομάδα;
Δύσκολη ερώτηση είναι αυτή. Αλλά θα τολμήσω να πω η πρώτη, χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν. Το λέω απλά γιατί θεωρώ τη συγκεκριμένη χρονιά αφετηρία της πραγματικά επιτυχημένης πορείας του ΠΑΣ όλες αυτές τις σεζόν. Έκτοτε η ομάδα είναι διαρκώς σε υψηλό επίπεδο και δείχνει χαρακτήρα.

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη
Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;
Η καλύτερη στιγμή της μέχρι σήμερα καριέρας μου θα έλεγα πως είναι η συμμετοχή μου με τον ΠΑΟΚ στους 32 του UEFA και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Από την άλλη, αν και θα ήθελα να την ξεχάσω, η χειρότερη στιγμή μου είναι ένα παιχνίδι εδώ στα Γιάννενα με τον Λεβαδειακό. Είχαμε χάσει 0-4 και πιστέψτε με παρακαλούσα να σταματήσει το παιχνίδι.

Ποιο θεωρείς το πιο δυνατό σου σημείο και σε ποιο πιστεύεις ότι χρειάζεσαι βελτίωση;
Για τη θέση μου σημαντική θεωρώ την αερόβια ικανότητα μου. Αυτό είναι πιστεύω το πλεονέκτημα που έχω, η δυνατότητα μου να κινούμαι διαρκώς από τη μια περιοχή στην άλλη. Θα ήθελα πάντως να βελτιώσω τα τελειώματα μου και να μπορώ να δίνω πιο εύκολα γκολ στην ομάδα μου.

Πως κρίνεις την φετινή σας πορεία; Εκπληρώσατε τους στόχους που είχατε θέσει στην αρχή της σεζόν;
Είναι νωρίς ακόμα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Παρόλα αυτά θα τολμήσω να πω πως ναι. Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει και ο προπονητής μας, στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αυτό βλέπω να γίνεται και φέτος. Παραμένουμε ανταγωνιστικοί και τερματίζουμε ψηλά στη βαθμολογία.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σου όνειρο;
Όνειρο μου είναι να αγωνιστώ κάποια στιγμή στη Bundesliga.

Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα στο εξωτερικό και ποιος ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;
Αγαπημένη μου ομάδα είναι η Bayern και αγαπημένος ποδοσφαιριστής ο Zinedine Zidane.

Πριν από λίγους μήνες έγινες «χαζομπαμπάς». Τι ευχή θα ήθελες να δώσεις στην κόρη σου;
Για την κόρη μου το μόνο που εύχομαι είναι να έχει πάντα την υγεία της. Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όλα τα άλλα θα τα βρει, θα τα καταφέρει κάπως.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
Μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος και οι βόλτες στην πόλη, με την οικογένεια μου πλέον.

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ακολουθούσες και γιατί;
Πάλι με τον αθλητισμό πιστεύω θα είχα ασχοληθεί. Ίσως με κάποιο άλλο άθλημα όπως το μπάσκετ, το τένις ή η πυγμαχία. Αν με ρωτάτε όμως για να σας πω για κάποιο από τα όνειρα μου, αυτό θα ήταν πράκτορας του FBI. Σας είπα άλλωστε ότι μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος.

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 19:09 »
Εξαιρετικός παίχτης, μακάρι να είχε άλλους δυο-τρεις Τσουκαλάδες η ομάδα.
Αλλά... πράκτορας του FBI βρε αδερφέ; Χάθηκε αστροναύτης ή έστω πιλότος;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 20:55 »

Συνέντευξη Σταύρου Τσουκαλά
(...)
 Άλλωστε έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.
(...)

Διάλεξε που θες να ΠΑΣ...

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 21:08 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ...........

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 21:27 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΡΚΟ...........

Αν το διάβαζε, θα το θεωρούσε προσβολή, ως άνδρας... ωστόσο εσύ το εννοείς, ως ευχαριστήριο μήνυμα στην προσφορά του.

Γιατί δεν ΠΑΣ να του το πεις αύριο στην προπόνηση?  Σου δανείζω και ντουντούκα αν θες...
Σταύρο τέρμα τα ψωμιά σου... να του πεις.

Τι νόημα έχει να το λες σε μένα και λοιπούς αναγνώστες?
Το παλιό ο άλογο το σκοτώνουμε  σελωμένο?

Έχει ακόμη 3 ματς ο Σταύρος μέχρι να βγουν τα πωλητήρια και μηδένα προ του τέλους ξεμαρκάριζε...

Σας πήρε τα μυαλά ο Χοντρός... χάσατε τη μπάλα, για Φανέλα ούτε λόγος... αυτό με το δέντρο και το δάσος, που έλεγαν οι Πασόκοι οι πλουραλιστές, οι φραγκάτοι... αυτό παίζει στους φίλους του ΠΑΣ- πας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Δευ 28 Μάρ 2016 22:32 »
ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ: http://youtu.be/VOp7NLA1wgo

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 10:44 »
Aς νιωσει οπως θελει ως αντρας......

εγραψα κατι με βαση ολιγες πληροφοριες....πιο πολυ λογικη...και ακομη περισσοτερη επιθυμια

αν δεν κανει αντρα το Σταυρο και καθε Σταυρο  η επιθυμια του οπαδου της ομαδας να μεινει για παντα εκει.....τοτε εχουμε μπερδεψει την εννοια του αντρα

ο Σταυρος ειναι απο τους παιχτες που περασε τα συνορα του παραλληλου συμπαντος μεταξυ ομαδας κιτσου και του δικου μας ΠΑΣ  που δεν χανει ποτε....

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 15:32 »
Παράθεση
...Στην ομάδα τα τελευταία χρόνια υπάρχει και προοπτική και κίνητρο...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 17:13 »
Εγώ δεν θα μπορούσα να γελάσω με τα λόγια ενός εκ των ποιοτικότερων χαφ που παίζουν στα ελληνικά γήπεδα...
Για να μένει τόσα χρόνια εδώ, δε μπορεί,
κάτι καλό θα βρίσκει στον ΠΑΣ.
Βέβαια, έχουν γραφτεί και διάφορα περί "δημοσίων υπαλλήλων"...
τα οποία είναι απλά αστεία, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητάς του και που άνετα θα μπορούσε να παίζει στην Εθνική.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 17:20 »
και απο το θεο τον ιδιο να ειχε ειπωθει αυτη η ατακα
η αντιδραση μου θα ηταν η ιδια

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 17:27 »
Το προοπτική και κίνητρο μπορεί να είναι και προσωπικό.Όσο η ομάδα τερματίζει ψηλά τόσο το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές.Μπορεί να έρθει μια καλή μεταγραφή.Μπορεί να έρθει η εθνική.Ακόμα καλύτερα αν είσαι βασικός και αναντικατάστατος.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Τρι 29 Μάρ 2016 18:09 »
εγραψα κατι με βαση ολιγες πληροφοριες....

Ολίγες πληροφορίες λένε ότι ο Πωλείται Ίλιτς είναι 31 φεύγα και ο "ξοφλείται" Τσουκαλάς 28 πήγαινε... 

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Τετ 20 Απρ 2016 12:57 »

Νέο συμβόλαιο στον Τσουκαλά ετοιμάζει ο ΠΑΣ!

Διαβάστε στον «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ»

Μεθυσμένη πολιτεία τα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ ετοιμάζεται να σφραγίσει διαβατήρια για πρώτη φορά στην ιστορία του και να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον «αστερίσκο» πως ο Πανιώνιος δεν θα καταφέρει να πάρει άδεια κερδίζοντας την έφεση που έχει καταθέσει.

Ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του γράφουν τα ονόματά τους με χρυσά γράμματα στη βίβλο του συλλόγου και ο Σταύρος Τσουκαλάς όχι μόνο με χρυσά, αλλά και με κεφαλαία.

Βλέπετε, ο 28χρονος μέσος είναι αυτός που πέτυχε το καθοριστικό γκολ στον προχθεσινό «τελικό» με την Ξάνθη στα Πηγάδια και ξεσήκωσε μια ολόκληρη πόλη.

Ο «βιονικός» ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ γράφει στο κοντέρ 30 και πλέον συμμετοχές από τότε που άφησε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στα Γιάννενα.

Εχουμε και λέμε: 39 συμμετοχές την περίοδο 2012-13, 36 το 2013-14, 34 το 2014-15 και 33 φέτος με την καταμέτρηση να συνεχίζεται.

Φυσικά και η… μετοχή του κινούταν ούτως η άλλως σε υψηλά επίπεδα στο «χρηματιστήριο» του ΠΑΣ και απλά με το καθοριστικό – ιστορικό γκολ που πέτυχε στα Πηγάδια απογειώθηκε και χτυπάει επίπεδα limit up!

Κάπως έτσι άλλωστε ο Γιώργος Χριστοβασίλης, απαλλαγμένος από το βραχνά της αδειοδότησης έχει αρχίσει να επεξεργάζεται το σχέδιο της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του. Να θυμίσουμε πως το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του ΄17.

Ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ηπειρώτικης ΠΑΕ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως κατέχει καλά την… τέχνη των πρόωρων ανανεώσεων. Και οι επιδόσεις του Τσουκαλά με τη φανέλα του ΠΑΣ, φτάνουν και… περισσεύουν για να ανοίξει μια ώρα αρχύτερα η ατζέντα της υπογραφής νέου συμβολαίου.

Όχι πως ο παίκτης θα έλεγε «όχι» στην προοπτική να κάνει το άλμα στην Ελλάδα ή και εκτός συνόρων κι ενώ η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα ήταν και παραμένει στο μυαλό του.

«Έχω μάθει ότι κατά καιρούς είμαι σε παρακολούθηση. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει, κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να το σκέφτεται, για να φτάσει ψηλά» τόνισε χθες αναφορικά με το γαλανόλευκο όνειρο.

Τα καλύτερα έρχονται…; Ο χρόνος θα δείξει.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/4)

http://www.marca-sl.gr/news/informant/1019-2016-04-19-20-09-16

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Τετ 20 Απρ 2016 13:14 »
Παράθεση
Ο «βιονικός» ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ γράφει στο κοντέρ 30 και πλέον συμμετοχές από τότε που άφησε την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στα Γιάννενα.

Εχουμε και λέμε: 39 συμμετοχές την περίοδο 2012-13, 36 το 2013-14, 34 το 2014-15 και 33 φέτος με την καταμέτρηση να συνεχίζεται.
ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑ!!  >:(

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Τετ 20 Απρ 2016 13:22 »

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/4)

http://www.marca-sl.gr/news/informant/1019-2016-04-19-20-09-16

"με τον «αστερίσκο» πως ο Πανιώνιος δεν θα καταφέρει να πάρει άδεια κερδίζοντας την έφεση που έχει καταθέσει"... σημειώνει ο Κιτρινιάρης.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Τρι 26 Απρ 2016 12:55 »
Παράθεση
KONTA ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στον αγώνα της Κυριακής της παιδικής μας ομάδας, τραυματίστηκε ο νεαρός (γεννημένος το 2003) παίκτης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χρήστος Βαλεράς, ο οποίος χειρουργήθηκε στον ώμο επιτυχώς στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων και εντός του επόμενου διημέρου θα πάρει εξιτήριο.

Ο νεαρός παίκτης της παιδικής θαυμαστής του Σταύρου Τσουκαλά εξέφρασε την επιθυμία του να έχει μια φανέλα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ και ο τελευταίος όταν το πληροφορήθηκε άμεσα ζήτησε να επισκεφθεί τον άτυχο παίκτη μας και του παραδώσει ο ίδιος την φανέλα που ζήτησε.

Και αν το πρώτο δεν κατέστη δυνατό λόγω των ωρών του επισκεπτηρίου, η φανέλα έφτασε στον παίκτη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή κ. Δημήτρη Στούκα που μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης επισκέφθηκαν τον Χρήστο και εκτός από τις ευχές τους έδωσαν και την φανέλα στο νεαρό παίκτη.

Τα μπράβο φυσικά στον Σταύρο για την ευαισθησία του, όσο για τον Χρήστο, όλοι τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα σιδερένιος.
fcpasgiannina.gr

Περαστικά στον μικρό και μπράβο στον Τσουκαλά!!

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Τρι 26 Απρ 2016 13:16 »
ο Διας εριχνε τους κεραυνους με τα χερια Εσυ τρισμεγιστε Σταυρε τον αμολσες προχτες με το κουτεπιε... :P
τι γκολαρα εβαλες παλι? χαρμα οφθαλμων ...
https://www.youtube.com/watch?v=RYnjTfrPhdY :flag:
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Τρι 26 Απρ 2016 14:05 »
μπραβο ρε Σταυρο ψυχαρα

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 19 Μάι 2016 15:24 »
Οι καλύτεροι του πρωταθλήματος που... έφυγε!
http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/916742/oi-kalyteroi-toy-protathlimatos-poy-efyge-pics

Το Gazzetta Weekend Journal βγάζει με στοιχεία κι αριθμούς την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος που μας... αποχαιρέτισε και σας την παρουσιάζει.

(...)
Τερματοφύλακας: Δημήτρης Κυριακίδης
(…)
Δεξί μπακ: Ουσμάν Κουλιμπαλί
(…)
Κεντρικός αμυντικός: Γιώργος Τζαβέλλας
(…)
Κεντρικός αμυντικός: Θοδωρής Τριποτσέρης
(…)
Αριστερό μπακ: Μαριάνο Μπιτόλο
(…)
Μέσος: Σταύρος Τσουκαλάς
Ο ΠΑΣ φέτος κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ πειστική χρονιά τερματίζοντας στην 6η θέση και παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα όμορφο ποδόσφαιρο. Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο κατά πολλούς mvp των Ηπειρωτών. Ο 28χρονος μέσος πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά, προσφέροντας και ανασταλτικά και δημιουργικά, ενώ πέτυχε και καθοριστικά γκολ όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (μαζί με τον Ίλιτς), πίσω από τον Μανιά. Συνολικά ο Τσουκαλάς αγωνίστηκε σε 28 αγώνες έχοντας 4 γκολ και 2 ασίστ και κερδίζει επάξια την θέση του στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Μέσος: Τάσος Μπακασέτας
(…)
Μέσος: Κώστας Φορτούνης
(…)
Επιθετικός: Ρόναλντ Βάργκας
(…)
Επιθετικός: Απόστολος Βέλλιος
(…)
Επιθετικός: Μάρκους Μπεργκ
(…)

Διάβασε περισσότερα στο: Οι καλύτεροι του πρωταθλήματος που... έφυγε! (pics) http://www.gazzetta.gr/weekend-journal/article/916742/oi-kalyteroi-toy-protathlimatos-poy-efyge-pics

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 14 Ιούν 2016 21:10 »
πω πω πω μωρ αδερφακι μου εχετε σκυλιασει να τον πουλησετε.......

ας ελπισουμε να μην γινει γιατι παμε για ολικο χτισιμο ομαδας......φτου κι απο την αρχη....

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 14 Ιούν 2016 21:29 »
Αυτος πρεπει να μεινει και θα μεινει μεχρι να τερματισει την καριερα του σε εμας....

Σε αντιθετη περιπτωση μας ειναι ποδοσφαιρικη αυτοκτονια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 14 Ιούν 2016 21:58 »
Μέσος: Σταύρος Τσουκαλάς

Η συμπερίληψη του Σταύρου στην "11/αδα" και μακράν κάθε πονηρού… είναι τιμή για τον ΠΑΣ!

Αν έλλειπε ο Σταύρος από αυτήν, θα έλλειπε και η ατάκα του..

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΑΜΠΙΟΥΝΣ ΛΙΓΚ ΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ (Σταύρος)

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 15 Ιούν 2016 00:47 »
Δεν συζηταμε για αξια και ψυχη μονο....με την αποχωρηση της γραμμης κρουσης τυχον απομακρυνση του Σταυρου απ το κεντρο η εννοια χτισιμο απ την αρχη παιρνει αλλες διαστασεις....

τετοιους παιχτες δεν τους χανεις...πανω σε αυτους εχτισες αυτους που πουλησες και εμεινες ζωντανος...αν το δουμε και εντελως ψυχρα

Ειτε ψυχρα ειτε θερμα απαγορευεται εστω και τριχα της κεφαλης του να λειπει του χρονου απ το Απει Ρωταν Παρκ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 15 Ιούν 2016 00:50 από thodoris »