Λουκέτο σε 2 μπουκ του διαδικτύου;

Αποστολέας Θέμα: Λουκέτο σε 2 μπουκ του διαδικτύου;  (Αναγνώστηκε 1005 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.347
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Λουκέτο σε 2 μπουκ του διαδικτύου;
« στις: Τετ 24 Ιούλ 2013 15:25 »
Παράθεση
Λουκέτο σε 2 μπουκ του διαδικτύου;

Κυκλοφορούν όλο και περισσότερο στην αγορά φήμες ότι μετά την ακρόαση της Τετάρτης στην Επιτροπή Παιγνίων, δυο γνωστές εταιρίες τυχερών παιχνιδιών θα σταματήσουν βίαια τη λειτουργία τους.

 Οι παίκτες πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα για να μην βρεθούν προ απροόπτου. Θυμίζουμε την υπόθεση της Full Tilt, όταν οι πελάτες βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και απλήρωτοι για πολλούς μήνες, μέχρι για καλή τους τύχη να εξαγοραστεί η εταιρία και να πληρωθούν.

Είναι σημαντική η επτασφράγιστη λεπτομέρεια ότι για τις καταθέσεις των πελατών αυτών των εταιριών στην Ελλάδα ΔΕΝ φέρουν την ευθύνη οι εταιρίες που νομίζουν οι ανυποψίαστοι πελάτες (η μια λέγεται ότι αποτελεί σοβαρό μέγεθος, ενώ η άλλη είναι φάντασμα). Νομική ευθύνη για τις καταθέσεις και τα κέρδη των πελατών έχει ένα κέλυφος που χρησιμοποιήθηκε για νομικά κόλπα, με καμία απολύτως οικονομική επιφάνεια.

Η εταιρία-κέλυφος πιθανολογείται ότι δεν θα καταφέρει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στην Επιτροπή Παιγνίων τώρα που έφτασε η ώρα της κρίσης, παρά τις αθέμιτες προσπάθειες επηρεασμού της.
Επιδιώκουμε να διασταυρώσουμε τα ονόματα των εταιρειών αυτών πριν τα γράψουμε για να χυθεί άπλετο φως και να προστατευτούν οι παίκτες του διαδικτύου.

Μέχρι τότε να εμπιστεύεστε εταιρίες που ήταν νόμιμες από την αρχή (είναι τουλάχιστον 10 οι αξιόλογες) και όχι αυτές που πρώτα διάλεξαν να μείνουν απ' έξω, μετά το έπαιζαν ταλιμπάν, μετά κατηγορούσαν το μεταβατικό καθεστώς που προβλέπει ο νόμος και μετά ξαφνικά ντύθηκαν νόμιμες σε ένα βράδυ όταν είδαν τα σκούρα.

Μέχρι να επιβεβαιωθούν τα ονόματα των εμπλεκομένων εταιριών και για τη προστασία των παικτών δεν θα δημοσιευθούν σχόλια.
 

απο gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!