Αποστολέας Θέμα: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ  (Αναγνώστηκε 442735 φορές)

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: "ΕΡΓΑ" ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
« Απάντηση #1175 στις: Σαβ 24 Ιούν 2017 13:48 »
Στο πάνω ημικύκλιο, πίσω από το τέρμα, έχει σιγουρα ταρτάν
Στο κάτω (προς το Παλλάδιο) υπάρχει διάσταση απόψεων.
Αν γίνει ταρταν μπορούν άνετα να φύγουν τα σκάμματα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1176 στις: Σαβ 24 Ιούν 2017 14:38 »
Σε καθε περιπτωση χωρος υπάρχει! !
....

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1177 στις: Δευ 26 Ιούν 2017 20:08 »
Παίδες....
Επειδή κατά τη νεοτητα μου υπήρξα στιβίστας....Ναι ναι έγινε κι αυτό...
Οταν λοιπόν κατά τη δεκαετία του 80 κάναμαν προπόνηση θυμούμαι ότι στο κάτω πεταλο αντί ταρταν υπήρχε γήπεδο μπάσκετ με πίσσα....
Τώρα  το κατά πόσο στίβικο ήτο το ντεκόρ  το αφήνω εις την κρίση σας...οι διαδρομές ήτο 6 και με την κατάργηση της ταφρου κάτω απ τις κερκίδες κερδήθηκαν ακόμη 2 διαδρομές για να κάνουμε  επιτέλους....μεγάλους  αγώνες....καταργήσαμε και το μπάσκετ κι έγινε χόρτο....τρομάρα μας....
Επίσης αναφέρθηκε για το τόξο των στροφών....ε λοιπόν εάν βρεθεί έστω κι ένας που το παίζει αθλητής  και μάλιστα 200αρης και συμφωνήσει ότι η στροφή είναι σωστή κατά τις προδιαγραφές να μου τηλεφώνησει να πάμε να κάνουμε τη σωστή χάραξη και μετά τα ξαναλέμε....
Κακά τα ψέματα....
Οταν ο δεσπότης κάποτε πριν πολλά πολλά χρόνια σκέφτηκε να φτιακει ένα κάτι σαν στάδιο για την άθληση της γιαννιωτικης Νεολαίας βρήκε ένα οικόπεδακι το έχρισε στάδιο μετά ήρθε η ΓΓΑ είπε να το κάνει πασπαρτου να βολεύονται όλοι...που να φανταστεί κάποιος τότε ότι θα γίνει  ΠΑΣ και θα μεγαλώνει τοοοοόσο....
Όμως οι συνθήκες αλλάζουν...κι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να κάτσουν και να βρουν την καλύτερη λύση που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες όλων χωρίς να θιγονται τα συμφέροντα κάποιου....
Η λύση πολλές φορές είναι τοοοοόσο απλή που από την απλοικότητα της δεν μπορούμε να την διακρίνουμε ψάχνοντας σε περίπλοκες αναλύσεις...
Το σίγουρο είναι ότι αγώνες στίβου με προδιαγραφές δεν μπορούν να υπάρξουν γιατί η χάραξη στίβου με προδιαγραφές δεν γίνεται με την υφισταμενη κατάσταση του Σταδίου. Άρα να ρίξουμε ένα κάρο λεφτά για στίβο που δεν πληροί τις προδιαγραφές δε θα ήτο σοφό.....
Αγώνες ποδοσφαίρου με προδιαγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε με την υφισταμενη κατάσταση...όμως η δυνατότητα να καλυφθούν και με το παραπάνω οι προδιαγραφές υπάρχει...
Άρα....φτιάχνουμε ένα αξιοπρεπές στίβικο προπονητηριο και πάμε τους αγώνες εκεί που υπάρχουν οι προδιαγραφές...και ταυτόχρονα φτιάχνουμε τις ποδοσφαιρικές διαστάσεις και τα λοιπά στο Ζωσιμάδες και τελειώνει η δουλειά....όλοι ευχαριστημενοι κάνεις δεν εκδιώχνεται και γίνεται η δουλειά όπως πρέπει....

Αυτά από έναν στιβικό που όταν έτρεχε 200αρι έπρεπε να στρίβει όπως ο Ρόσι στο μότο τζί πι.....

"Είναι θυρεός φέρον εντός αυτού όψιν αρχαίου Ηπειρωτικού νομίσματος και συμβόλου ενώσεως και αλληλεγγύης των απανταχού Ηπειρωτών, με απεικόνισιν του ταύρου και τας λέξεις "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ". Επικεφαλής της απεικονίσεως είναι η φράσις "ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ" περιβάλλεται δε το σύνολον υπό φύλλων Ηπειρωτικής δρυός"

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1178 στις: Τρι 27 Ιούν 2017 13:31 »
Παράθεση
Οταν ο δεσπότης κάποτε πριν πολλά πολλά χρόνια σκέφτηκε να φτιακει ένα κάτι σαν στάδιο για την άθληση της γιαννιωτικης Νεολαίας βρήκε ένα οικόπεδακι το έχρισε στάδιο μετά ήρθε η ΓΓΑ είπε να το κάνει πασπαρτου να βολεύονται όλοι...που να φανταστεί κάποιος τότε ότι θα γίνει  ΠΑΣ και θα μεγαλώνει τοοοοόσο....
Όμως οι συνθήκες αλλάζουν...κι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να κάτσουν και να βρουν την καλύτερη λύση που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες όλων χωρίς να θιγονται τα συμφέροντα κάποιου....
Η λύση πολλές φορές είναι τοοοοόσο απλή που από την απλοικότητα της δεν μπορούμε να την διακρίνουμε ψάχνοντας σε περίπλοκες αναλύσεις...
Το σίγουρο είναι ότι αγώνες στίβου με προδιαγραφές δεν μπορούν να υπάρξουν γιατί η χάραξη στίβου με προδιαγραφές δεν γίνεται με την υφισταμενη κατάσταση του Σταδίου. Άρα να ρίξουμε ένα κάρο λεφτά για στίβο που δεν πληροί τις προδιαγραφές δε θα ήτο σοφό.....
Αγώνες ποδοσφαίρου με προδιαγραφές δεν μπορούμε να κάνουμε με την υφισταμενη κατάσταση...όμως η δυνατότητα να καλυφθούν και με το παραπάνω οι προδιαγραφές υπάρχει...

Αυτη την συζήτηση είχαμε χτες βράδυ
Γίνονται προσπάθειες συνεννόησης
Θα δειξει το αποτελεσμα.
Πχ Σήμερα υπηρξε συναντηση του προεδρου με τον νεο προεδρο του ΠΕΑΚΙ.  ;)

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1179 στις: Τρι 27 Ιούν 2017 20:45 »
Τα έργα στο γήπεδο σταμάτησαν εδώ και 3 ημέρες. Σήμερα το απόγευμα ήταν δύο τύποι και κοιτούσαν τα σκάμματα, να δούμε τι μέλλει γενέσθαι

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1180 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 08:07 »
Τα έργα στους ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ σταμάτησαν εδώ και μια βδομάδα και δεν ασχολείται κανείς. Είναι το πρόβλημα με τα σκάμματα ή κάτι άλλο; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι να απαντήσει

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1181 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 08:19 »
Γιατί τι εχει το γηπεδο;
Μια χαρά κροκάλα ειναι.. :P

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1182 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 08:23 »
μπορει να περιμενουν να σιτεψει η κροκαλα για να πεσει το φρεσκο χωμα ή μπορει να εχουν παραγγειλει σωληνες απ το πακισταν και να αργουν να ερθουν
βοηθεια μας ολα ειναι μεταξυ standby και off

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1183 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 09:30 »
Μπορει να θελουν να ριξουν πανω απο την κροκαλα μια στρωση πετρωματος απο το φεγγαρι ωστε να παιζεται διαστημικη μπαλα  :P

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #1184 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 13:32 »
Πέρα από το χαβαλέ υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τι γίνεται;

Εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται ή να έχουν ξυπνήσει άραγε;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος tasosGR

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1185 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 14:25 »
Χορτάρι με σπορά δεν πρόκειται να προλάβει να βγει πάντως...

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1186 στις: Παρ 30 Ιούν 2017 14:31 »
οπως ελεγε κ ο χαρρυ κλυνν
Εχεις δει πουθενά γρασίδι ναουμ'; Και το Αιγάλεω σε ξερό παίζει, κι ο Ατρόμητος σε ξερό παίζει, αντε να κερδίσεις εκεί μεσα!

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1187 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 16:24 »
ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1188 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 17:20 »
Ο εργολάβος ήταν κυνηγός θησαυρών και έψαχνε για τον θησαυρό του Αλή Πασά. Γι' αυτό είναι παρατημένα τώρα...   :joker:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1189 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 18:32 »
Νομιζω αυτό το εργο το εχω δει πριν καμια εικοσαετια με την ομαδα της Κορινθου(Α εθνικη)που ημουνα νιανιαρο...Ελπιζω να μην εχει την ιδια καταληξη γιατι στο τελος θα κλαιμε
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1190 στις: Τρι 04 Ιούλ 2017 19:43 »
Σίγουρα πάντως γίνεται έργο και πολύ καλό μάλιστα εξω απο το γήπεδο και στην Θ9!!!!
....

Αποσυνδεδεμένος tasosGR

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1191 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 11:22 »
Τα έργα είναι πάνω από 10 μέρες σταματημένα...Ξέρει κανείς κανένα νέο?Αυτό το ΠΕΑΚΙ με τις ανακοινώσεις του που είναι? Η ΠΑΕ?

Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΝΤΕΖ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1192 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 12:56 »
Τα έργα θα ξεκινήσουν πάλι με τις επερχόμενες ανακοινώσεις των μεταγραφών.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1193 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 21:19 »
Οι υπογραφές …φρενάρουν τα έργα στη γήπεδο

Πολύς κόσμος που περνάει απ’το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, «Οι Ζωσιμάδες», παρατηρεί ότι τα έργα που ξεκίνησαν προ ημερών, για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα, διεκόπηκαν.

Αυτό συνέβη, διότι δεν μπήκαν ακόμα οι υπογραφές για τη σύμβαση του έργου, ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, τα οποία είναι η Superleague, η Γ.Γ.Α. και το Π.Ε.Α.Κ.Ι.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το θέμα είναι τυπικό, και οι υπογραφές θα πέσουν στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Καλό θα ήταν, να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ιδίως αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, ότι ο νέος χλοοτάπητα θα είναι σποράς, οπότε χρειάζεται χρόνο, όχι μόνο για να φυτρώσει, αλλά και να «δέσει» καλά, ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που πάρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

http://www.olaballa.gr/pas-giannina/oi-ypografes-frenaroun-ta-erga-sto-gipedo/

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1194 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 21:28 »
Με λίγα λόγια ας προετοιμαστούμε για 2 με 3 ματς τουλάχιστον(ανάλογα με την κλήρωση)μακριά από την φυσική μας έδρα.Και εδώ δουλειές του ποδαριού.Η ανικανότητα σου ΧΒ πραγματικά σπάει κόκαλα.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1195 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 21:34 »
Καλα λεω εγω πως φοβάμαι για  μια αντιστοιχη κατασταση της Κορινθου(Α εθνικη τοτε) που επαιζε στο Αργος μεχρι το Φλεβαρη.....

Να ρωτησω κατι,γιατι ειμαι και λιγο μακρια

Εχει γινει εκβαθρωση του χωματος ένος μετρο τουλάχιστον η μπρικια?

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1196 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 22:38 »
Με λίγα λόγια ας προετοιμαστούμε για 2 με 3 ματς τουλάχιστον(ανάλογα με την κλήρωση)μακριά από την φυσική μας έδρα.Και εδώ δουλειές του ποδαριού.Η ανικανότητα σου ΧΒ πραγματικά σπάει κόκαλα.
Sorry ρε φίλε,
τί σχέση έχει ο ΧΒ με την καθυστέρηση,
μου το εξηγείς σε παρακαλώ πολύ?
Παράθεση
Αυτό συνέβη, διότι δεν μπήκαν ακόμα οι υπογραφές για τη σύμβαση του έργου, ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη, τα οποία είναι η Superleague, η Γ.Γ.Α. και το Π.Ε.Α.Κ.Ι. 
Πες μου πού βλέπεις να εμπλέκεται το όνομα του πρόεδρα.
Ντρέπεσαι να τα χώσεις στους υπόλοιπους?
Τί ακριβώς συμβαίνει?
Βρήκαμε μαλάκα να ρίχνουμε μπινελίκια, λέω εγώ...
Πώς φταίει ο Τσίπρας για όλα τα κακά 35 χρόνων?
Ε, κάτι τέτοιο...  :stop:

Βάλε, ρε χODDρέ μόνος σου τις υπογραφές,
πάρε και τις μπουλντόζες και σύνεχισε μόνος σου...

ΕΛΕΟΣ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Ιούλ 2017 22:44 από Crimson Glory »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1197 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 23:00 »
(...)
ΥΓ.Ξέρω εκ των προτέρων ότι η αγωνία μου για την ομάδα θα μεταφραστεί σε αντιπάθεια για τον Χρηστοβασίλη και μόνιμη γκρίνια.Έγινε συνήθεια πια.
Ξέρεις τί?
Μη μου απαντάς τίποτα, τα είπες όλα μόνος σου...
Συμφωνώ, έγινε συνήθεια πια.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1198 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 23:05 »
Sorry ρε φίλε,
τί σχέση έχει ο ΧΒ με την καθυστέρηση,
μου το εξηγείς σε παρακαλώ πολύ?
Παράθεση
Πες μου πού βλέπεις να εμπλέκεται το όνομα του πρόεδρα.
Ντρέπεσαι να τα χώσεις στους υπόλοιπους?
Τί ακριβώς συμβαίνει?
Βρήκαμε μαλάκα να ρίχνουμε μπινελίκια, λέω εγώ...
Πώς φταίει ο Τσίπρας για όλα τα κακά 35 χρόνων?
Ε, κάτι τέτοιο...  :stop:

Βάλε, ρε χODDρέ μόνος σου τις υπογραφές,
πάρε και τις μπουλντόζες και σύνεχισε μόνος σου...

ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν με απασχολεί τι θα κάνει αλλά ναι αυτός είναι υπεύθυνος.Ας αναλάβει μια φορά τις ευθύνες του και ας μην ψάχνει για εξιλαστήρια θύματα. Και το κράτος και τους άλλους τους έχουμε μάθει τόσα χρόνια και δεν περιμένουμε τίποτα.Είναι ο πρόεδρος της ομάδας και πρέπει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της.Δεν με νοιάζει με ποιο τρόπο και δεν έχω αρμοδιότητα να τον βρω εγώ.Αν δεν μπορεί να πιέσει καταστάσεις και τον έχουν όλοι γραμμένο τότε είναι λίγος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1199 στις: Πεμ 06 Ιούλ 2017 23:09 »
(...)
ΥΓ.Ξέρω εκ των προτέρων ότι η αγωνία μου για την ομάδα θα μεταφραστεί σε αντιπάθεια για τον Χρηστοβασίλη και μόνιμη γκρίνια.Έγινε συνήθεια πια.
Ξέρεις τί?
Μη μου απαντάς τίποτα, τα είπες όλα μόνος σου...
Συμφωνώ, έγινε συνήθεια πια.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.