Το ειδαμε και αυτο...μετα απο τριαρα της ομαδας πασολεδες να τη λενε σε πασολεδες γιατι οι μεν γουσταρουν χβ και οι δε οχι...αλλοι κιολας αρχισανε να μοιραζουνε και ξυδια και μυδια και αρχιδια ...μαγκες στο ματς με τα καπνα οταν βαζουμε τα γκολ γυριστε να μας πειτε " σας γαμησαμε ρε μουνια" γιατι εμεις επειδη δε γουσταρουμε χβ προφανως και υποστηριζουμε αλλη ομαδα...
Αληθεια τα μπαλακια στην ξανθουλα ο χβ τα εβαλε και αυτα; Μετα την τριαρα τι ακριβως αλλαξε;;; Φτιαχτηκε το προπονητικο; Φτιαχτηκε το νεο γηπεδο; Καλυφθηκε η τρυπα στα οικονομικα; Πηραμε αδειοδοτηση; θα παμε μπελφαστ; Βγηκε ανακοινωση για τις σφαγες απο γαβρο και ρωσοποντιο; Αδειασανε τα πεταλα απο του αρειανους ; Βγηκε ανακοινωση για τα αγνα παιδια της βαζελας;γυρισε ο ογιος ο χριστοπουλος και ο αναστασιαδης;εφυγαν οι σκιες για τα στημενα; Σταματησανε οι δανεισμοι απο τον πουστη( και μη το γυρισουμε στην τρελιτσα οτι ευρωπη δινουνε δανεικους και δεν τρεχει τιποτα , γιατι εδω ειναι ελλαδα και οχι ευρωπη και οι δανεικοι δινονται για δημιουργει ο πουστης ομαδες δορυφορους);; Ανακαλεσε ο χβ το "οχλος";γυρισε ο κοσμος στο γηπεδο;στελεχωθηκε η παε απο γνωστες του αντικειμενου;
Sorry ρε μαγκες που εγω ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ...sorry κιολας που σε αυτο το ξεφτιλισμενο πρωταθλημα με τις παραδοσιακες δυναμεις να βολοδερνουνε ΑΠΑΙΤΩ να ειμαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην πενταδα...
Ξεκαθαρα και αδιαπραγματευτα...ο χβ δεν κανει..ειναι λιγος πως το λενε...δεν ειναι καν επενδυτης αλλα ενας τυχοδιωκτης, ανικανος να διαχειριστει και την επιτυχια της ευρωπης για το δικο του καλο πρωτα απο ολα...ναι μας καθιερωσε στην α εθνικη αλλα εμενα δε μου αρκει...πειραζει που θελω να δω ΤΟΝ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ , με υποδομες και γηπεδο τιγκα και να βραζει;δηλαδη εαν δεν κανουμε τωρα το βημα παραπανω ετσι πως ειναι το ποκ και το ποθ ποτε θα το κανουμε; Το χειροτερο ειναι οτι του χβ του αρκει αυτο αγαπητοι μου ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ και υποστηρικτες του χβ...το χειροτερο ειναι οτι εδιωξε τον κοσμο απο το γηπεδο και διχασε οσο κανεις αλλος αυτους που εμειναν...το χειροτερο ειναι οτι δεν ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ οχι μονο για την ΟΜΑΔΑ αλλα και για τη τσεπη του και αρκειται στο "οτι αρπαξει ο κωλος μας"...
Αποψη μου, βγαζουμε τη χρονια και η βγαινει στα ισα και παντελονατα και λεει τοσο μπορω τοσο κανω , βαλτε πλατη οι τοπικοι και οι φιλαθλοι η βγαινει και παραχωρει τις μετοχες (γιατι δεν υπαρχει μαλακας να αγορασει τα χρεη του)....
Αυτα και ηρεμηστε και ξεκολληστε απο το μυαλο σας γιατι ο χβ και ο καθε χβ αυριο δε θα ειναι εδω ενω εμεις θα ειμαστε εδω ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ...