Παντως συμφωνω απολυτα με το οτι οποιος δεν παιρνει αδειοδοτηση δεν πρεπει να μενει στην σουπερλιγκ..
Σύμφωνοι. Δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός, δεν έχεις κίνητρο, μπορεί να "σκάσεις" μεσούσης της περιόδου και να ζημιώσεις περαιτέρω το προϊόν. ΑΛΛΑ... να ισχύουν τα ίδια για όλους, να υπάρχει διαφάνεια και να μην την πληρώνουν οι συνήθεις ύποπτοι.
Στα αμιγώς ΠΑΣολέδικα, δεν τραβάμε κανένα μαρτύριο τα τελευταία 4 χρόνια. Ξενέρα ναι! Μεγάλη, ατελείωτη κι άνευ προηγουμένου. Μαρτύριο όχι. Ή τουλάχιστον όχι ακόμα.
Το μαρτύριο για τον ΠΑΣ θα έρθει αν (υπό τις παρούσες συνθήκες και χωρίς σάλιο) φάει σουτ απ' την κατηγορία. Από εκεί και πέρα ο δρόμος για τα ερασιτεχνικά είναι ορθάνοιχτος και τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια.
Ας το κάνει αυτός που έχουμε τώρα, ας το κάνει όποιος θέλει, ο ΠΑΣ θέλει όραμα, πλάνο, οργάνωση και κανα φράγκο. Αν τα βρει πριν ξυπνήσουν οι άλλοι, καλώς. Αν όχι, θα υπομείνει -και πάλι- τη μοίρα του. Δε γίνεται πάντως να εκμεταλλεύεσαι εφ' όρου ζωής την ανυπαρξία των άλλων.
Νομοτελειακά, μια μεγάλη στιγμή θα έρθει για τον ΠΑΣ. Μπορεί φέτος, μπορεί σε 10 ή 20 χρόνια. Το δυστύχημα θα είναι να μην έχει κόσμο να μοιραστεί τη χαρά. Ποιος; Ο ΠΑΣ.
και
Εδω στο Ελλαδισταν την πληρωνουν οι συνηθεις υποπτοι....Με λιγα λογια ολες οι ομαδες πλην του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ...Αυτη ειναι η μαυρη αληθεια και με αυτη δυστυχως πρεπει να πορευτουμε εσαει στο μελλον
Ειναι σαν να μου λες οτι η πουτανα θα κοψει το γαμησι...Γινεται?Δεν γινεται.....
Περασαν οι εποχες του 2003 που μας ριχνανε με το ετσι θελω,και γινομαστε πυρ και μανια με το Αθηνοκεντρικο κρατος και κλειναμε δρομους και ιστοριες.....Σε αυτην την γαμοχωρα ζουμε και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα!!!!Θα κλασουν μια μαντρα @@@@@ και στον Μαρινακη,και στον Μελισσανιδη και στον Αλαφουζο
Παμε παρακατω
Η ομαδα δεν εχει οραμα που ολοι συμφωνουμε αλλα δεν υπαρχουν και αγοραστες (αλλιως ολο και καποιος εδω και 4 χρονια θα εμφανιζονταν) αρα νομοτελειακα(μα αρεει η λεξη σου

)με φυσιολογικη ροη των πραγματων παμε για φουντο ειτε το θελουμε ειτε δεν το θελουμε
Αλλα για εμενα δεν ειναι θεμα το σε πιο κατηγορια θα βρισκομαστε,αλλα για εμενα θα ειναι να δουμε και παλι γεματο το Ζωσιμαδες με φιλαθλους να ονειρευονται και να γινομαστε ολοι μας ενα,και να βλεπω την ομαδα να εχει επιτελους ενα στοχο και ενα οραμα!!!!
Δεν γινεται να ειμαστε ευαριστημενοι με την τωρινη κατασταση....Εχει γινει Πανιωνιοποιηση του ΠΑΣ Γιαννινα και προσωπικα δεν την γουσταρω καθολου την φαση,και να εχω και αυτον να με κοροιδευει καθε Μαιο στα μουτρα και να διαδεχεται το ενα ψεμα το αλλο.......
Για αυτο εγω ειμαι καθετος......Τον Μαιο να φυγει και να μην τον ξαναδουμε τον ΧΒ(Γιατι ειμαι σιγουρος οτι και χιλλιες ρυθμισεις να κανει το χαρτι δεν προκειτε να το παρει ποτε) και οτι ηθελε προκυψει μετα
Μπαρμπουτι ειναι ετσι και αλλιως ο προεδρος που θα ερθει στην ομαδα
Ετσι και αλλιως συνηθισμενοι ειμαστε,αλλα πιστευω καποτε θα μας κατσει δεν μπορει ,θα μας κατσει!!!!!!