Πρώτος π ξεμέθσε το λεπόν ο Αγιούτος

Χρόνια σας πολλά ωρέ.
Ο γιγαντόσωμος πρόεδρος της Λάρσας, που τα είχε πει χύμα και τσουβαλάτα, πλέον τα μάζεψε και δεν τα λέει ούτε χύμα αλλά και ατσουβάλιαστα.
...Δε ξέρω, ανησύχσα, απλά μούκανε εντύπωση κτλ κτλ.
Εμπλέκονται και εισαγγελείς πλέον πότε ας φυλάξουμε λίγο τον ταχούλη μας.
(Προς γνώση και συμμόρφωση και όλων μας τα απαχπάν, να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε δημόσια).
Πράγμα που δεν έκανε στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης ο πανύψλος: Κανονίστε γκΖανθιώτες να παίξετε χαλαρά αλλιώς θα βάλω μέσα τς ...χμ ποιοί θα διακόψουν το παιχνίδι φίλτατε Καρήμ Αμπντούλ;
Κι εδώ ήδη θα έπρεπε να είχε κληθεί να δώσει εξηγήσεις, εκλήθη;
Τελικά μπορεί να θμάται τα πάντα αλλά τα θμάται όπως τ κάθεται με το νου τ καλύτερα:
Ο ΠΑΣ Γιάννενα που είχα εγώ, δεν είχε καμιά σκιά υποψιών. Ούτε τολμούσε κανείς να πει κάτι σχετικά. Ήμασταν η ομάδα που ενώ είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό, στο Κύπελλο, σε διπλούς αγώνες, είχαμε γίνει στόχος όλων των παράνομων του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό είχαμε χάσει την άνοδο για δύο χρονιές: την πρώτη από Λεβαδειακό και Τρίπολη και τη δεύτερη από Πανθρακικό και Θρασύβουλο. Γι' αυτό έχω έντονες υποψίες: Ο μοναδικός τρόπος για να μην ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννενα τότε, ενώ θυμίζω ότι είχαμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό, ήταν ο Ηλυσιακός να χάσει από τον Πανθρακικό στο τελευταίο ματς της περιόδου. Ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού, τότε, ήταν ο Χριστοβασίλης και παρότι ήταν αξιόπιστη η ομάδα του, έβαλε εναντίον του Πανθρακικού να παίξουν παιδάκια. Αντίθετα, εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε 4-3, με έναν Τεροβίτσα που οργίασε εναντίον τού ΠΑΣ και έδωσε τρία πέναλτι κατά της τότε ομάδας μου. Με αποτέλεσμα να μην ανέβει ο ΠΑΣ αλλά ο Πανθρακικός. Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Χριστοβασίλης και μου είπε ότι ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΣ Γιάννενα. Μάλιστα, είχε έρθει στο γραφείο μου ο επικεφαλής των οργανωμένων του ΠΑΣ, Χριστόδουλος Θεοδωρίκας, του οποίου την ανιψιά την είχαμε υπάληλλο και την απομακρύναμε ότι βρήκαμε τεράστιο έλλειμα, και μου δήλωσε ότι αν δεν πουλήσω την ομάδα στον Χριστοβασίλη (που ήταν ο άνθρωπος που έκοψε την άνοδο από τον ΠΑΣ τότε!), θα έχω μεγάλο πρόβλημαΤην πρώτη ξέχασε τον Αρβανιτίδη την δεύτερη τας Σέρρας, μικρό το κακό.
Μα να ξεχάσει τον μπακάλη; Θα διαμαρτυρηθούν και με το δίκιο τους οι Βεργιώται.
Την δεύτερη χρονιά (07-08) όντως έπρεπε εμείς να κερδέσουμε στην Καστοριά και ο Ηλυσιακός να μην κερδίσει τον Ανθρακα.
Τα είπαμαν λίαν προσφάτως αυτά.
Έχασε από τον Άνθρακα εντός ο Ηλυσιακός και όντως είχε κατέβει με ελλείψεις.
Όμως λίγες αγωνιστικές πριν με μας, πάλι δεν πολυσκίσκε να κερδίσει, εισπράτοντας μια χορταστική τριάρα εκεί μέσα (0-3).
4-3 δεν έχουμε χάσει απ' αυτούς.
Αναφέρεται στο 4-2 του 06-07 προφανώς, όπου όντως ο Terrorβίτσας μας καθάρισε, αλλά τρία πέναλτι δεν μας καταλόγισε

2 ναι, ένα δεν θα τόδινε ούτε ο Χρηστοβασίλης, τότε πρόεδρος του Ηλυσιακού.
Μετά για να τα μπαλώσει έδωκε και σε μας ένα στο 3-1 (το χάσαμαν) κι ένα στο 4-1 (το βάλαμαν).
Δηλαδή συνολικά τέσσερα έδωκε (2-2).
4-3 είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική ο Ηλυσιακός στον ...Άνθρακα, όπου πάλι παρατάχθηκε με μισή ομάδα (έτς πληροφοριακά, να το δει ο ψλός να το λέει στην επόμενη συνέντευξη).
Κεδάμε εμείς 0-1 στην καστοριά, έρχεται το μαντάτο ότι το έβαλε ο Άνθραξ στα Ηλύσια, μας ισοφαρίζει με φάουλ (όχι φωτοβολίδα, αλλά φωτοίσιαίσια έφτακε στο τέρμα) η Καστοριά, τουλάχιστον πανηγυρίζουμε ότι ρίξαμαν το βρωμοαιγάλεω.
Πλάει τον Ηλυσιακό στον γνωστό θωμά ο Χρηστοβασίλης και στο δεύτερο γύρο του ερχομένου πρωταθλήματος τσουπ αντί για Ηλυσιακό, παίξαμαν με μια ομάδα που βαφτίσκε Αιγάλεω από το πουθενά (με πρόεδρο πλέον εμείς τον τωρινό).
Μύλος ...κι εμείς ρε παιδιά ποιόν σκατά ρίξαμε με τν ισοπαλία α;
Κι άι σιάξε προϊστορίες εσύ μετά, με ποιόν πότε που ρε;
Υ.Γ.
Στον πρώτο γύρο είχαμαν φέρει 3-3 μέσα στα Γιάννενα, άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα του τεράστιου μστάκια! Κερδάγαμαν 3-1 μέχρι τς καθυστερήσεις και τα κατάφερε!
Υ.Γ.2
Ξανα Χρόνια πολλά